Tarragona 100x100-logo

Tarragona 100x100

News & Politics Podcasts

Ràdio Ciutat de Tarragona - RCTgn.cat Ràdio Online

Ràdio Ciutat de Tarragona - RCTgn.cat Ràdio Online

Location:

Spain

Description:

Ràdio Ciutat de Tarragona - RCTgn.cat Ràdio Online

Twitter:

@rctgn

Language:

Catalan

Contact:

977088596


Episodes

Serrano: “El Minipop té un vincle especial amb Tarragona”

6/18/2021
Obrim la darrera finestra a la cultura d’aquesta temporada, avançant-nos a un festival més que consolidat de la ciutat i que tindrà lloc el proper mes d’agost: El Minipop, que a més celebra els seus 10 anys. Per parlar d’aquesta dècada del festival i per conèixer més detalls de l’edició d’enguany comptem amb Núria Serrano, […] L'entrada Serrano: “El Minipop té un vincle especial amb Tarragona” ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:16:18

Manel Sanromà, el premi Nobel del tarragonisme

6/17/2021
Parlem amb Manel Sanromà, qui rebia fa dues setmanes la distinció de Fill Predilecte de Tarragona però a més, aquest tarragoní és astrofísic i professor de matemàtica aplicada a la URV. Una persona molt coneguda i molt valorada amb la que analtizarem el panorama social, cultural i polític de Tarragona. L'entrada Manel Sanromà, el premi Nobel del tarragonisme ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:14:17

Puig: “Sempre hem negociat de cara”

6/16/2021
Parlem amb Xavi Puig, conseller de Territori i Mobilitat de l’Ajuntament de Tarragona, sobre el nou pacte de gover de la ciutat. Coneixerem les raons, quan es van fer les negociacions per aquest canvi, com està la relació amb En Comú Podem i les previsions de futur a curt termini d’aquest nou rumb del govern. L'entrada Puig: “Sempre hem negociat de cara” ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:27:47

Cruset: “El Museu del Port obrirà per la Verge del Carme”

6/15/2021
Hem parlat amb el president del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset, per fer balanç d’aquest últim any i repassar el calendari de projectes de l’entitat al llarg d’aquest any vinent i quina previsió de la temporada de creuers fan. L'entrada Cruset: “El Museu del Port obrirà per la Verge del Carme” ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:25:43

Aguilar: “El que estem fent està canviant la ciutat”

6/14/2021
Hem començat la setmana parlant amb la 1a tinenta d’alcalde de l’Ajuntament de Tarragona i portaveu d’En Comú Podem Tarragona, Carla Aguilar, per fer balanç dels dos primers anys de mandat i per analitzar alguns temes d’actualitat política de la ciutat. L'entrada Aguilar: “El que estem fent està canviant la ciutat” ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:31:05

Rigoletto a la tarragonina, un projecte de ciutat de producció pròpia

6/11/2021
El proper mes de juliol i en el marc del festival d’Estiu Tarragona, la ciutat gaudirà de la seva propia producció i versió de l’òpera Rigoletto al Camp de Mart. Un esdeveniment cultural molt significatiu del que coneixerem més detalls amb Carles Figuerola, Cap de gestió tècnica de l’àrea de cultura de l’Ajuntament de Tarragona […] L'entrada Rigoletto a la tarragonina, un projecte de ciutat de producció pròpia ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:18:55

Fòrum Espai Cultural, un despertador pel barri de Bonavista

6/10/2021
El barri de Bonavista compta amb una nova entitat que té com objectiu ser un punt de trobada transversal i inclusiu i també un impuls per despertar aquest barri de ponent i que els seus veïns i veïnes facin xarxa. Per conèixer més detalls d’aquesta iniciatva hem parlat amb dos del seus membres: Vicente Ozáez i Neus […] L'entrada Fòrum Espai Cultural, un despertador pel barri de Bonavista ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:13:12

Sancho: “El complex industrial de Tarragona de Repsol serà el més important d’Europa”

6/9/2021
Parlem amb el director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona, Javier Sancho, per analitzar i fer balanç del gairebé un any que porta al capdavant d’aquesta entitat i per conèixer els projectes més actuals i de futur que té previstos al territori. L'entrada Sancho: “El complex industrial de Tarragona de Repsol serà el més important d’Europa” ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:29:59

Juárez: “Els Premis Ones ajuden a canviar la societat”

6/8/2021
Parlem amb Ángel Juárez, president de la Fundació Mare Terra, de l’edició d’enguany dels Premis Ones Mediterrania, que novament tornen a fer front a la crisi sanitària tot i que amb alguns canvis per tal d’adaptar-se a la situació. L'entrada Juárez: “Els Premis Ones ajuden a canviar la societat” ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:23:25

Ballesteros: “La ciutat necessita un alcalde que posi Tarragona per damunt de tot”

6/7/2021
Hem començat la setmana parlant amb Josep Fèlix Ballesteros, exalcalde de Tarragona i regidor del PSC de la ciutat, per analitzar el panorama polític de Tarragona i quin és el futur que preveu per ell i pel seu partit. L'entrada Ballesteros: “La ciutat necessita un alcalde que posi Tarragona per damunt de tot” ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:26:43

Al Camp Residu Zero, una lluita incansable pel Medi Ambient

6/3/2021
Parlem amb la membre i portaveu de l’organització ecològica del Camp de Tarragona, Al Camp Residu Zero, Édel Martínez, per conèixer més detalls de la recollida de residus que es portarà a terme aquest dissabte a la zona del Mèdol i també per saber més de les seves accions a la ciutat. Si vols col·laborar […] L'entrada Al Camp Residu Zero, una lluita incansable pel Medi Ambient ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:13:07

Varas: “S’han presentat més de 170 projectes pels pressupostos participatius”

6/2/2021
Hem parlat dels Pressupostos Participatius amb Paula Varas, responsable del projecte i consellera de Districtes, Nova ciutadania i Pressupostos Participatius de l’Ajuntament de Tarragona. Amb Varas hem conegut una mica més com està la situació dels pressupostos, quants projectes s’han presentat i quina és la data de les votacions. A més, també hem analtizat la […] L'entrada Varas: “S’han presentat més de 170 projectes pels pressupostos participatius” ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de...

Duration:00:24:59

‘La Teulada’, una lluita conjunta per impulsar el cooperativisme a Tarragona

6/1/2021
Parlem de cooperativisme perquè ha nascut ‘La Teulada’ la xarxa cooperativa de Tarragona amb l’objectiu de fomentar l’economia sostenible, social i solidària i treballar en projectes conjunts per tota Tarragona. Per conèixer més detalls d’aquesta iniciativa comptem amb dos dels seus impulsors: Pedro Redondo, membre de la secretaria tècnica de l’Ateneu Cooperatiu i Núria Loras, […] L'entrada ‘La Teulada’, una lluita conjunta per impulsar el cooperativisme a Tarragona ha aparegut primer a...

Duration:00:17:08

Tertúlia política amb Sara Sans i Francesc Domènech

5/31/2021
Comencem la setmana i acomiadem el mes de maig amb una tertúlia per analitzar el panorama polític de Tarragona amb els periodistes Sara Sans i Francesc Domènech. L'entrada Tertúlia política amb Sara Sans i Francesc Domènech ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:27:59

Chornet: “A Tarragona sempre em sento molt valorat”

5/28/2021
Acabem la setmana parlant de teatre amb tres espectacles que arribaran a Tarragona el primer cap de setmana de juny. Tres obres en tres dies de forma consecutiva. En parlem amb el dramaturg tarragoní, Marc Chornet per conèixer més d’aquestra trilogia i també per saber més detalls de com serà la seva participació en la […] L'entrada Chornet: “A Tarragona sempre em sento molt valorat” ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:14:43

Aznar: “Hi ha una sobreoferta de places de P3 a Tarragona”

5/27/2021
A la recta final del curs escolar, volem conèixer com està la situació actual als centres educatius i quina són les previsions de futur. En parlem amb Clàudia Aznar, directora de l’Institut Municipal d’Educació i Treball, des del passat mes d’octubre, que ens explica com tanquen els curs escolar al territori i com serà el […] L'entrada Aznar: “Hi ha una sobreoferta de places de P3 a Tarragona” ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:18:50

Nadal: “No entrar al govern aporta estabilitat a la política tarragonina”

5/26/2021
Parlem amb el portaveu de Junts per Tarragona, Dídac Nadal, per fer-li la primera entrevista després de renunciar a formar part del govern de l’Ajuntament de Tarragona per tal de conèixer els motius i la seva valoració. L'entrada Nadal: “No entrar al govern aporta estabilitat a la política tarragonina” ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:26:52

El primer Casal de l’Autisme arriba aquest estiu a Tarragona

5/25/2021
Exhaurides les inscripcions per al primer Casal de l’Autisme d’estiu de Tarragona impulsat per l’associació Todos En Azul i que tindrà lloc del 5 al 30 de juliol a l’Escola Torreforta. El casal, que estarà gestionat pel Centre de Rehabilitació Neurològica in-Neuro, va adreçat als infants i joves amb autisme, a partir de 3 anys, […] L'entrada El primer Casal de l’Autisme arriba aquest estiu a Tarragona ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:14:24