U mikrofon-logo

U mikrofon

News & Politics Podcasts >

Istinomer intervju sa najzanimljivijim sagovornicima na aktuelne političke i društvene teme

Istinomer intervju sa najzanimljivijim sagovornicima na aktuelne političke i društvene teme
More Information

Location:

Serbia

Description:

Istinomer intervju sa najzanimljivijim sagovornicima na aktuelne političke i društvene teme

Language:

Serbian

Contact:

+381112400062


Episodes

U MIKROFON Danilo Ćurčić

5/22/2019
More
O usvojenim izmenama i dopunama Krivičnog zakonika, kojima se uvodi doživotna kazna zatvora bez uslovnog otpusta za silovatelje i ubice dece, trudnica i nemoćnih lica, o štetnosti takvih izmena i o tome zbog čega su one u suprotnosti sa Ustavom Srbije i Evropskom konvencijom o ljudskim pravima, za podcast Istinomera „U mikrofon“ govori Danilo Ćurčić ... DaljeU MIKROFON Danilo Ćurčić

Duration:00:34:52

U MIKROFON Borko Stefanović

5/15/2019
More
Borko Stefanović, zamenik predsednika stranke Slobode i pravde i ovomesečni predsedavajući Saveza za Srbiju o protestima “Jedan od pet miliona” i tvrdnjama da je opadanje energije građana posledica toga što je proteste preuzela opozicija. O Deklaraciji o pomirenju sa Albancima koju najavljuje stranka Slobode i pravde, ali o tome šta znači odlazak Aleksandra Vučića na ... DaljeU MIKROFON Borko Stefanović

Duration:00:35:36

U MIKROFON Milan Antonijević

5/8/2019
More
Direktor Fondacije za otvoreno društvo o tome zbog čega smatra da živimo u dobu „klimatskih promena“ u oblasti vladavine, koji su sve pojavni oblici nerada institucija, šta možemo da očekujemo od „nepostojećeg“ plana za Kosovo, ali i o tome koji su to politički centri u državi instruisali napad desničara na pekaru vlasnika albanske nacionalnosti. ... DaljeU MIKROFON Milan Antonijević

Duration:00:33:02

U MIKROFON Radomir Lazović

4/24/2019
More
Inicijativa “Ne davimo Beograd”, zajedno sa Građanskim frontom čiji je deo organizuje protest ispred Geozavoda, povodom tri godine od nezakonitog i nasilnog rušenja u Hercegovačkoj. Jedan od aktivista inicijative, Radomir Lazović u intervjuu za podcast Istinomera “U mikrofon” kaže da su na taj protest pozvani svi političari i stranke opozicije, kao i građani.

Duration:00:35:27

U MIKROFON Balša Božović

4/17/2019
More
Narodni poslanik Demokratske stranke o tome da li će Narodna skupština postati mesto dijaloga vlasti i opozicije, ili je poziv predsednice parlamenta Maje Gojković na kolegijum, kao i najava sednice o Kosovu samo taktička igra vlasti pod pritiskom protesta građana.

Duration:00:35:52

U MIKROFON Jelena Ćuruvija

4/10/2019
More
Ćerka ubijenog novinara Slavka Ćuruvije o tome koliko ju je ubistvo oca „obeležilo za ceo život”, šta za nju i njenu porodicu znači nedavna presuda ubicama, ali i o mehanizmu države koji 20 godina nakon ubistva „nije razmontiran“.

Duration:00:39:15

U MIKROFON Olja Bećković

4/3/2019
More
Autorka i voditeljka “Utiska nedelje” o svom povratku na televiziju nakon četiri i po godine od ukidanja emisije, trenutnoj medijskoj atmosferi, odbijanju vlasti da stvarno razgovara sa svima koje tretira kao političke protivnike i opasnostima takvog ignorantskog odnosa vlasti.

Duration:00:36:00

U MIKROFON Boško Obradović

3/27/2019
More
Lider Dveri i jedan od osnivača Saveza za Srbiju o tome da li Savez ima bilo kakvu strategiju, da li ima jasan plan delovanja i da li je svestan činjenice da snosi punu odgovornost za dalja dešavanja u vezi protesta.

Duration:00:26:20

U MIKROFON Veljko Mijailović

3/13/2019
More
Predsednik Policisjkog sindikata Srbije o pretanjama članovima sindikata, mobingu i ucenama koje trpe policijski službenici i pritiscima koji dolaze od političkog vrha.

Duration:00:27:05