VG - Giaever og Joffen-logo

VG - Giaever og Joffen

News & Politics Podcasts >

I Giæver og Joffen oppsummerer VGs skarpeste og morsomste kommentatorer Anders Giæver og Frithjof Jacobsen nyhetsuka sammen med gjester. Giæver og Joffen er kåret «Årets meningsbærerer 2018». @GiaeverogJoffen

I Giæver og Joffen oppsummerer VGs skarpeste og morsomste kommentatorer Anders Giæver og Frithjof Jacobsen nyhetsuka sammen med gjester. Giæver og Joffen er kåret «Årets meningsbærerer 2018». @GiaeverogJoffen
More Information

Location:

Norway

Description:

I Giæver og Joffen oppsummerer VGs skarpeste og morsomste kommentatorer Anders Giæver og Frithjof Jacobsen nyhetsuka sammen med gjester. Giæver og Joffen er kåret «Årets meningsbærerer 2018». @GiaeverogJoffen

Language:

Norwegian Bokmal

Contact:

4791675469


Episodes

Regjeringen inngår fornuftsekteskap med KrF, vil de få tvillinger?

1/18/2019
More
Seier for den norske kompromisskulturen når Kristelig Folkeparti kommer med i regjeringen, men tull at de fikk uttelling på abort-spørsmålet. Kanskje reddes vikingskipene. Med Anders Giæver, Yngve Kvistad, Hanne Skartveit, Hans Petter Sjøli og Per Olav Ødegard. Produsent Magne Antonsen.

Duration:00:28:23

Kan KrF få Sylvi Listhaug tilbake i regjering, og var det narkosmugling eller tysting de drev på med?

1/17/2019
More
Kan Kristelig folkeparti få Sylvi Listhaug (Frp) tilbake i regjering? Var det narkosmugling eller tysting de drev på med, partene i Eirik Jensen-saken befinner seg i to ulike solsystemer. Med Anders Giæver, Astrid Meland og Hans Petter Sjøli. Produsent Magne Antonsen.

Duration:00:16:06

Har Theresa May et politisk liv, har Frp et rasismeproblem?

1/16/2019
More
Storbritannias statsminister Theresa May kjemper for sitt politiske liv. Har Fremskrittspartiet et rasismeproblem? Med Anders Giæver, Yngve Kvistad og Hans Petter Sjøli 🎂. Produsent Magne Antonsen.

Duration:00:16:31

Norgeshistoriens største korrupsjonssak, og exit for Brexit?

1/15/2019
More
Prosedyrene i norgeshistoriens største korrupsjonssak er i gang. Endelig exit for Brexit? Med Anders Giæver, Astrid Meland og Yngve Kvistad. Produsent Magne Antonsen.

Duration:00:15:16

Regjeringskaoset i Sverige fortsetter, og Trump truer med unntakstilstand

1/14/2019
More
Regjeringskaoset i Sverige fortsetter, og Donald Trump truer med unntakstilstand. Med Anders Giæver og Yngve Kvistad. Produsent Magne Antonsen.

Duration:00:15:08

Ordning och reda spesial

1/11/2019
More
Hvordan setter eliten bøkene i bokhyllen? Hva skjedde med Sverige? Er Donald Trump et symptom på mer demokrati? Med Anders Giæver, Yngve Kvistad, Hanne Skartveit, Roar Hagen, Trine Saugestad Hatlen og Hans Petter Sjøli. Produsent Magne Antonsen.

Duration:00:28:36

Det kan bli nyvalg i Sverige, og makteliten var på fest

1/10/2019
More
I går var makteliten på fest og vi var med, og det kan bli nyvalg i Sverige. Med Anders Giæver, Yngve Kvistad og Astrid Meland. Produsent Magne Antonsen.

Duration:00:15:53

Er Falkevik Hagen bortført av profesjonelle kidnappere? Trump kom seg gjennom manus uten glipptak.

1/9/2019
More
Er Anne-Elisabeth Falkevik Hagen bortført av profesjonelle kidnappere? USAs president Donald Trump kom seg gjennom manus uten store glipptak. Med Anders Giæver og Hans Petter Sjøli. Produsent Magne Antonsen.

Duration:00:16:00

Trump holder krisetale og Senterpartiet starter valgkampen med angrep på Oslo-eliten

1/8/2019
More
Donald Trump holder krisetale i natt og Senterpartiet har startet den lange valgkampen ved å gå til angrep på Oslo-eliten. Med Anders Giæver og Astrid Meland. Produsent Magne Antonsen.

Duration:00:16:37

Vil ulven følge ulvemotstanderne til Oslo, og nå må Stortinget endre reisereglene

1/7/2019
More
Vil ulven følge ulvemotstanderne til Oslo, og nå må Stortinget endre reisereglene. Med Anders Giæver og Yngve Kvistad. Produsent Magne Antonsen.

Duration:00:15:37

Slagsvold Vedum – en norsk Trump? Finsk refs av norsk sorg, og valg i Israel.

1/4/2019
More
Er Trygve Slagsvold Vedum en norsk Trump? Finsk refs av norsk sorg, og valg i Israel. Med Anders Giæver, Hans Petter Sjøli, Hanne Skartveit og Per Olav Ødegård. Produsent Andreas Gjellebæk Sverdrup.

Duration:00:29:40

Fredsprisen ryker for Trump og Kim, og forsvinner kulturen fra avisene?

1/3/2019
More
Nå ryker fredsprisen for Donald Trump og Kim Jong-un. Forsvinner kulturstoffet fra avisene? Med Anders Giæver, Per Olav Ødegård og Hans Petter Sjøli. Produsent Andreas Gjellebæk Sverdrup.

Duration:00:16:19

Styrkes sentrum av regjeringsutvidelse, og hvem stilles opp mot Trump?

1/2/2019
More
Vil en regjeringsutvidelse styrke sentrum i norsk politikk? Og hva skjer når demokratene skal bestemme seg for hvilken kandidat de skal satse på mot Donald Trump? Med Anders Giæver og Hans Petter Sjøli. Produsent Andreas Gjellebæk Sverdrup

Duration:00:17:47

Giæver og Joffen tvinger julen inn

12/21/2018
More
Nå som James «Mad Dog» Mattis er ute av Trumps team kan mye skje, men julen er en tid for håp og Disney på svensk TV. Med Anders Giæver, Frithjof Jacobsen og Hanne Skartveit. Produsent Magne Antonsen.

Duration:00:25:52

Drap i Marokko kobles til terror, og verdens viktigste menneske

12/20/2018
More
For mange i Norge er årets navn i VG verdens viktigste menneske. Marokkanske myndigheter kobler drapene på Maren Ueland og Louisa Vesterager Jespersen til terror. Med Anders Giæver, Frithjof Jacobsen og Trine Saugestad Hatlen. Produsent Magne Antonsen.

Duration:00:16:22

Norge har aldri vært nærmere en borgerlig flertallsregjering, og Carl «Ivan» Hagen går i krigen for russiske interesser

12/19/2018
More
Norge har aldri vært nærmere en borgerlig flertallsregjering, og Carl «Ivan» Hagen går i krigen for russiske interesser. Med Anders Giæver og Frithjof Jacobsen. Produsent Magne Antonsen.

Duration:00:17:09

Sykefraværet skal ned men sykelønna skal ikke røres, og i dag handler det om en surfende general i USA

12/18/2018
More
Helt sjukt! Sykefraværet skal ned men sykelønna skal ikke røres. I dag handler det om en mann i USA, han er surfer, general og Hillary-hater. Med Anders Giæver og Frithjof Jacobsen. Produsent Magne Antonsen.

Duration:00:17:42

Landssviket florerer i norske kommentarfelt, og ulven regjerer i norsk natur

12/17/2018
More
Landssviket florerer i norske kommentarfelt, og ulven regjerer i norsk natur. Med Anders Giæver og Frithjof Jacobsen. Produsent Magne Antonsen.

Duration:00:16:57

Frihet, likhet og brorskap, Norge dør ut og vi tar farvel med Northug

12/14/2018
More
Frihet, likhet og brorskap, det er revolusjon i Frankrike. Norge dør ut, og vi tar farvel med skistjernen Petter Northug. Med Frithjof Jacobsen, Anders Giæver, Hanne Skartveit, Astrid Meland og Hans Petter Sjøli. Produsent Magne Antonsen.

Duration:00:34:00

Regjeringen til Stortinget for å forklare seg, og hvor går grensen for hva en professor kan si?

12/13/2018
More
Regjeringen til Stortinget for å forklare egen politikk for regjeringspartiet Frp. Hvor går grensen for hva en professor kan si på fritiden? Med Anders Giæver og Frithjof Jacobsen. Produsent Magne Antonsen.

Duration:00:17:48