Efter Otte-logo

Efter Otte

News >

Det bedste fra 24syv

Det bedste fra 24syv
More Information

Location:

Copenhagen, Denmark

Description:

Det bedste fra 24syv

Twitter:

@Radio24syv

Language:

Danish


Episodes

Når skæbnen tvinger dig til at vælge andre veje (3)

11/16/2018
More
Hvad stiller man op, når alt det man ønsker sig og tror inderligt på, ikke længere kan lade sig gøre? Gæsterne i disse samtaleuddrag har alle oplevet at tæppet blev revet væk under dem, men at skæbnen alligevel fandt en ny hylde til dem. Desuden skal vi analysere håndskrift sammen med AK24syv og dramatiker Line Knutzon. Og så er der gode klip fra både Flaskens Ånd og Mikrofonholder.

Duration:00:54:59

Barndommen genbesøgt (2)

11/16/2018
More
Vi genbesøger barndommens gade i denne anden time. Vi lytter til uddrag fra gode samtaler om de erindringer og erfaringer, som gæsterne har med fra opvæksten. Også når den har været fyldt med svigt, værtshusbesøg og misbrug. Der er klip fra Solveigs Erindringer og Croque Monsieur og Flaskens Ånd.

Duration:00:55:00

Bibelskole, asylpolitik og fremmedhad (1)

11/16/2018
More
Vi skal selvfølgelig i Bibelskole med Michael Jeppesen og Rasmus Ugilt, men vi skal også nå at diskutere store emner som både spontant asylstop, fremmedhad, hverdagsracisme og udlændingeloven fra 1983. Vi lytter til nogle af de bedste debatter fra Cordua og Steno, Rushy's Roulette og Ghetto Fitness.

Duration:00:54:59

Forelskelse og flirt - i alle aldre (3)

11/15/2018
More
Åh, den kærlighed. I aftenens tredje time svælger vi i de store følelser i selskab med Croque Monsieur, der læser op af Proust. Vi lytter til Mikrofonholder om moden flirt. Og nyder minderne om en forelskelse i Paris.

Duration:00:54:59

Ud i verden og tilbage i tiden (2)

11/15/2018
More
Vi skal en tur ud i verden, og tilbage i tiden i denne anden time af Efter Otte. Vi hører uddrag om handelskrigen mellem USA og Kina, om spredning af fake news i Indien, og naturligvis om Brexit-forhandlingerne i Storbritannien. Rejsen i tid foregår i selskab med en historiker, der finder Sovjetunionens kortlægning af Danmark særdeles upræcis. Der er klip fra Kina Snak, Datolinjen, AK24syv samt Cordua og Steno.

Duration:00:54:59

Bibelskole og debat om kunstnerhonorar (1)

11/15/2018
More
Udover den seneste lektion af Bibelskolen skal vi lytte til kritik af kunstmuseet Aros og deres aflønninger af kunstnerne, der udstiller. En række kunstnere tager nu bladet fra munden, og fortæller om manglende honorarer, og om at de i stedet har fået lysestager fra museumsbutikken som løn for talks. Der er klip fra 24syvMorgen i denne første time af Efter Otte.

Duration:00:54:59

Vores verdensbillede og Kierkegaards tankeunivers (3)

11/14/2018
More
Filosofi og psykologi. Viden og indsigt. Der bliver efter al sandsynlighed noget at tænke over og tage med, hvis du lytter med i denne time. Blandt gæsterne er en ekspert i Søren Kierkegaards tankeunivers. En filosof og en psykolog giver også et indblik i, hvorfor resistens mod fakta er et menneskeligt særkende - og hvordan vi forsøger at få virkeligheden til at passe med vores eksisterende verdensbillede og værdier.

Duration:00:54:59

Kritikken af internationale konventioner (2)

11/14/2018
More
En udtalelse fra Socialdemokratiets gruppeformand, Henrik Sass Larsen, om internationale konventioner og menneskerettigheder har skabt en hel del spørgsmål uden de store svar. Men hvad er indholdet i kritikken af konventionerne? Det kommer en juraprofessor blandt andet med svar på i den anden time af Efter Otte. Medlemmer af det gode gamle folketing og Radio24syvs politiske redaktør kommenterer også forløbet og udtalelsen.

Duration:00:55:00

Bibelskole, beklagelser og sager om inhabilitet (1)

11/14/2018
More
Sager om inhabilitet og mulig nepotisme. Det er sager, der lige nu er flere af i toppen af det danske forsvar. Forsvarschef Bjørn Bisserup, der selv er blevet undersøgt for inhabilitet, forholdt sig i 24syv Morgen både til sin egen og de andre aktuelle sager. - Men man kan ikke reducere det til bare at være et spørgsmål om kultur, siger forsvarschefen. Sidst i timen bliver der sat ind på at spore undskyldningens væsen. Hvad gør de overhovedet godt for, og hvordan fungerer de? I Bibelskolen...

Duration:00:55:00

Den unge sangerinde og Danmarks svar på Studio 54 (3)

11/13/2018
More
70'erne og 80'erne er to årtier, der kommer til at dominere den tredje og sidste time. Det foregår i det københavnske klub- og musikmiljø. Én af hovedpersonerne er sangerinden Nanna Lüders, som stod med en pladekontrakt i hænderne som 18-årig. I 1975 åbnede natklubben og spillestedet Daddy's Dancehall, som blev en enorm stor succes. Så stor, at stedet de efterfølgende 20 år var det absolut toneangivende, når det kom til det københavnske natteliv. Iggy Pop og The Sex Pistols var bare nogle...

Duration:00:55:00

Muskler, data og det opdaterede menneske (2)

11/13/2018
More
Den anden time af Efter Otte giver et indblik i mennesket set fra flere videnskabelige vinkler. Eksempelvis har en fysiker samlet store mængder af data, der viser, hvor utrolig forudsigelige, vi egentlig er. Tre fagfolk kommer også med deres bud på, hvordan mennesket fysiologisk skulle se ud, hvis det skulle passe perfekt til nutidens samfund med masser af skærmtid, stress osv. Det er noget med klove som fødder.

Duration:00:55:00

Bibelskole, bankunionen og et spørgsmål om løn (1)

11/13/2018
More
Kroner, ører, løn og banker. Efter Otte lægger ud med en større økonomiske pakke i den første time. Pakken indeholder en debat om, hvorvidt Danmark skal være en del af EU's Bankunion, som blandt andet fører fælles tilsyn med alle større banker i EU. Også løngabet mellem mænd og kvinder herhjemme bliver diskuteret. Forskellen svarer til, at alle kvinder kunne holde fri fra i går og resten af året og få det samme i løn som mænd. Selv om vi skriver 2018, er lønforskellen altså fortsat...

Duration:00:55:00

Bibelskole, fankultur og idoldyrkelse

11/12/2018
More
I ugens første time af Efter Otte bliver der delvist varmet op til Fodbold FM. For passionerede tilhængere er fodbold ikke kun et spil. Det er opture, nedture og en del af livet. Det kan musiker Jens Unmack og journalist Thomas Gravgaard skriver under på. Den del af fankultur og idoldyrkelse, der handler om boybands, skrigende piger. You-tubere og plakater på væggen kommer også i spil. I Bibelskolen afslutter Michael Jeppesen og Rasmus Ugilt i aften det 11. kapitel i Lukasevangeliet. Om at...

Duration:00:55:00

Weekend i din radio om politisk ligestilling, digte og digital ytringsfrihed (3)

11/9/2018
More
Ugens sidste time af Efter Otte går direkte i arkivet hos weekendens programmer.

Duration:00:55:00

Turen går til... (2)

11/9/2018
More
... Italien. En kulinarisk rejse med to stop undervejs: den italienske hovedstad og den sydøstlige del af landet. Den del, der udgør hælen i den italienske støvle. Der bliver spist godt undervejs, men ét af målene er samtidig at finde den dårligste restaurant i Rom.

Duration:00:55:00

Bibelskole og politisk debat (1)

11/9/2018
More
To af Radio24syvs ugentlige debatprogrammer kommer til orde i den første time af Efter Otte. Blandt andre Cordua & Steno, der diskuterer den ghettoplan, som regeringen har vedtaget sammen med Dansk Folkeparti. For ifølge en ny rapport vil planen slet ikke løse ghettoproblemerne. I løbet af efteråret kommer de politiske partier på skift forbi Rushys Roulette for at komme med deres bud på de vigtigste punkter i det integrationsoplæg, som de går til valg på. Sidst var det Joachim B. Olsen fra...

Duration:00:55:00

Lille-fredag med lummer bagedyst, Uffe Elbæks dagbog, Britta og Bendtner (3)

11/8/2018
More
Torsdag kaldes også i nogle tilfælde for lille-fredag. Og nu er der jo efterhånden ikke så længe tilbage, før det rent faktisk er fredag. Derfor varmer vi den næste times tid op til i morgen med klip fra sidste fredag, så weekenden føles endnu tættere på. Det bliver med klip fra Den Korte Weekendavis, sladderprogrammet Det, vi taler om - og ikke mindst Danmarks største radiofoniske fredagsbar Er Du Sunshine.

Duration:00:55:00

Voksenjomru, Ruslands nyttige idioter og folkeoplysning i magasinform (2)

11/8/2018
More
Hvordan føles det at være voksenjomfru? Er Berlingske i lommen på russerne? Og apropos medier - hvad står der så egentlig i alle de magasiner, du ikke kan nå at læse? Vi kommer bredt rundt i denne time med klip fra Q&A;, Bladet Fra Munden og allerførst med et interview fra 55 Minutter i går, hvor vi kunne høre, at knap en fjerdedel af de 18-23-årige danskere i følge Sundhedsstyrelsen aldrig haft sex - til trods for at den gennemsnitlige seksuelle debutalder i Danmark er 16 år.

Duration:00:54:59

Bibelskole, kommunale millioner i skattely og Danmarks magtelite (1)

11/8/2018
More
Det er de store kræfter, vi lægger ud med her i første time af Efter Otte, programmet som giver dig tidens bedste taleradio frem til klokken 23. Vi skal både omkring Gud, millioner i skattely og et af Danmarks 423 mest magtfulde mennesker. Lars Goldscmhidt er en mand, som mener noget. Og han spilder ikke tiden. Han har to ph.d-grader, har siddet som embedsmand i miljøstyrelsen, som direktør i Dansk Industri og stillede i 2015 op som folketingskandidat på Bornholm for Socialdemokratiet. Og...

Duration:00:54:59

Tre gode samtaler om tidsoptimisme, kærlighed, faderskab og Kristian Leths...

11/7/2018
More
Vi slutter aftenens program med tre gode samtaler. Noget af det bedste ved taleradio er, at der er god tid til at komme i dybden. Det behøver ikke gå så stærkt altid, og nogle gange er det bedst, hvis samtalen bare flyder derhen, hvor det nu passer de samtalende parter. Sådan er det i denne her time, hvor det i løbet af tre samtaler kommer til at handle om tidsoptimisme, kærlighed, faderskab og Kristian Leths fortræffeligheder.

Duration:00:54:59