Ràdio Ciutat de Tarragona - PODCAST-logo

Ràdio Ciutat de Tarragona - PODCAST

News >

More Information

Location:

Catalonia, Spain

Twitter:

@rctgn

Language:

Catalan


Episodes

Viñuales: “Encara no sé si em presentaré a alcalde” - Ràdio Ciutat de Tarragona - rctgn.cat

10/23/2018
More
El portaveu municipal de Ciutadans a Tarragona, Rubén Viñuales, és el segon convidat al programa Tribuna Tarragona. Ricard Lahoz li ha preguntat sobre els temes més importants de l’actualitat local, i per quin és el seu futur al capdavant de la formació taronja a Tarragona. L'entrada Viñuales: “Encara no sé si em presentaré a alcalde” ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Marta Trayner: “Donem suport en el camí d’emmigrar” - Ràdio Ciutat de Tarragona - rctgn.cat

10/23/2018
More
Dimarts passat s’inaugurava una exposició fotogràfica sobre els refugiats. Sota el títol “Protegir la Humanitat: Acabar amb la indiferència” es vol conscienciar a la població i explicar el dret que tenen les persones migrades, a més de fer entendre quines dificultats tenen per iniciar una nova vida fora de llocs en conflicte. De tot plegat […] L'entrada Marta Trayner: “Donem suport en el camí d’emmigrar” ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:14:19

Carrer Major – 23/10 3a hora - Ràdio Ciutat de Tarragona - rctgn.cat

10/23/2018
More
L'entrada Carrer Major – 23/10 3a hora ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:52:58

Carrer Major – 23/10 2a hora - Ràdio Ciutat de Tarragona - rctgn.cat

10/23/2018
More
L'entrada Carrer Major – 23/10 2a hora ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:52:57

Gordillo s’acomiada del Nàstic creient que la destitució ha estat “injusta” - Ràdio Ciutat de Tarragona - rctgn.cat

10/23/2018
More
Després de ser destituït el mateix dilluns al vespre, el ja extècnic del Nàstic, José Antonio Gordillo, s’ha acomiadat aquest dimarts del club i dels seus aficionats. Ho ha fet a través d’una roda de premsa convocada a petició seva, i on no han parlat ni president ni el director general, Lluís Fàbregas. Josep Maria […] L'entrada Gordillo s’acomiada del Nàstic creient que la destitució ha estat “injusta” ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:01:22

Carrer Major – 23/10 1a hora - Ràdio Ciutat de Tarragona - rctgn.cat

10/23/2018
More
L'entrada Carrer Major – 23/10 1a hora ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:52:55

Pau Yánez: “El Patrimoni necessita les noves tecnologies” - Ràdio Ciutat de Tarragona - rctgn.cat

10/23/2018
More
És el co-fundador i CEO de l’empresa “Play Visit” que, principalment, crea jocs i experiències geolocalitzades amb gamificació amb l’objectiu de motivar emocionalment als visitants. Pau Yánez és un dels convidats a la “1ª Jornada Internacional Smart Heritage City” que se celebrarà a l’Antiga Audiència de Tarragona el dijous 25 d’octubre. Aquesta primera edició servirà com […] L'entrada Pau Yánez: “El Patrimoni necessita les noves tecnologies” ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:10:44

Tarragona tindrà dues oficines mòbils de la Guàrdia Urbana - Ràdio Ciutat de Tarragona - rctgn.cat

10/23/2018
More
Després de la bona experiència que s’ha tingut aquest estiu a la Part Alta amb l’oficina mòbil de recepció de denúncies que va posar la Guàrdia Urbana, han decidit que s’instal·laran dues oficines mòbils a diferents barris de la ciutat. Mitjançant dues furgonetes han configurat un servei específic que faran la funció d’oficina mòbil, prestant […] L'entrada Tarragona tindrà dues oficines mòbils de la Guàrdia Urbana ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:02:23

La Plataforma d’Afectats per Idental a les portes de la Diputació - Ràdio Ciutat de Tarragona - rctgn.cat

10/23/2018
More
Segueix la lluita i les demandes de la Plataforma d’Afectats per Idental. Després que el ple de l’Ajuntament de Tarragona aprovés una moció en suport als afectats, la intenció era que també n’aprovés una altra la Diputació de Tarragona. ERC havia de presentar aquesta moció al pròxim ple de la Diputació però finalment no serà […] L'entrada La Plataforma d’Afectats per Idental a les portes de la Diputació ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:02:23

#TGNINFO Tarragona presentarà les patrulles de proximitat - Ràdio Ciutat de Tarragona - rctgn.cat

10/23/2018
More
La inseguretat és una queixa constant de diferents barris de Tarragona. Aquest dimarts es presentaran les patrulles de proximitat. Una iniciativa per evitar que els veïns se sentin insegurs i garantir la tranquil·litat a la ciutat. ERC vol exigir una millora dels plans d’emergència nuclear Esquerra Republicana de Catalunya vol fer un front comú amb […] L'entrada #TGNINFO Tarragona presentarà les patrulles de proximitat ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:01:12

Adéu a Gordillo, sense relleu - Ràdio Ciutat de Tarragona - rctgn.cat

10/22/2018
More
El Nàstic de Tarragona ha oficialitzat el cessament de José Antonio Gordillo. Després d’una reunió de més de dues hores aquest dilluns, el club grana prescindeix del setè entrenador en gairebé tres anys. La gran sorpresa ha estat que l’entitat tarragonina no té de moment un relleu. L’equip gaudeix aquest dimarts d’un dia lliure i […] L'entrada Adéu a Gordillo, sense relleu ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:01:23

#TGNINFO: ERC reclama al Govern una actualització dels plans d’emergència nuclear - Ràdio Ciutat de Tarragona - rctgn.cat

10/22/2018
More
Esquerra Republicana de Catalunya vol fer un front comú amb el Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre per exigir al Govern Espanyol que actualitzi els plans d’emergència nuclear. Des del partit asseguren que fa 30 anys que no es realitza cap simulacre i ho consideren “intolerable”. Tot això creuen que es veu agreujat […] L'entrada #TGNINFO: ERC reclama al Govern una actualització dels plans d’emergència nuclear ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:02:27

Carrer Major – 22/10 3a hora - Ràdio Ciutat de Tarragona - rctgn.cat

10/22/2018
More
L'entrada Carrer Major – 22/10 3a hora ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:52:56

Carrer Major – 22/10 2a hora - Ràdio Ciutat de Tarragona - rctgn.cat

10/22/2018
More
L'entrada Carrer Major – 22/10 2a hora ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:52:57

Jordi Andreu: “Un comerç no fa 116 anys cada dia” - Ràdio Ciutat de Tarragona - rctgn.cat

10/22/2018
More
El Forn Andreu de Tarragona ha rebut la distinció de comerç centenari que fa la Generalitat de Catalunya. Hem parlat amb ells per conèixer una mica la seva història i també saber com s’ho han fet per tirar endavant tot aquest temps. A més hem demanat pel futur i per la innovació i l’adaptació que […] L'entrada Jordi Andreu: “Un comerç no fa 116 anys cada dia” ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:54:33

Carrer Major – 22/10 1a hora - Ràdio Ciutat de Tarragona - rctgn.cat

10/22/2018
More
L'entrada Carrer Major – 22/10 1a hora ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:52:52

LG: I ara quin és el full de ruta del Nàstic? - Ràdio Ciutat de Tarragona - rctgn.cat

10/22/2018
More
La derrota del Nàstic a Lugo (1-0) torna a posar en dubte tota la gestió del club i el projecte que tenien pensat implantar. Cap a on anem? Com es redirigirà ara el rumb? Serà capaç el Nàstic de revertir la situació per tercera temporada consecutiva? Ens acompanya l’Anton Gasol, l’entrenador Jaume Bonet i l’exjugador […] L'entrada LG: I ara quin és el full de ruta del Nàstic? ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:32:27

El Racing Bonavista aconsegueix una victòria èpica (4-5) - Ràdio Ciutat de Tarragona - rctgn.cat

10/22/2018
More
Comencem una nova setmana i això significa que hem de fer balanç del què ens ha deixat el cap de setmana en les categories territorials del futbol català. Entre els fets més destacats, el derbi entre la Floresta i l’España Canonja s’ha suspès en el temps afegit per una d’aquelles picabaralles que gens ens agraden […] L'entrada El Racing Bonavista aconsegueix una victòria èpica (4-5) ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:29:26

ERC exigeix una actualització dels plans d’emergència nuclear - Ràdio Ciutat de Tarragona - rctgn.cat

10/22/2018
More
Esquerra Republicana de Catalunya vol fer un front comú amb el Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre per exigir al Govern Espanyol que actualitzi els plans d’emergència nuclear. Des del partit asseguren que fa 30 anys que no es realitza cap simulacre i ho consideren “intolerable”. Tot això creuen que es veu agreujat […] L'entrada ERC exigeix una actualització dels plans d’emergència nuclear ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:01:47

Els treballadors de correus preparen noves mobilitzacions - Ràdio Ciutat de Tarragona - rctgn.cat

10/22/2018
More
Correus ha convocat noves mobilitzacions per aquest mes de novembre i el desembre. Els sindicats, CCOO, UGT i CSIF, denuncien que no s’han donat resposta a les reivindicacions que es van encetar amb el canvi de Govern Central. Denuncien que a la Província de Tarragona s’ha patit una reducció d’uns 250 treballadors, i això suposa […] L'entrada Els treballadors de correus preparen noves mobilitzacions ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:02:19