Ràdio Ciutat de Tarragona - rctgn.cat-logo

Ràdio Ciutat de Tarragona - rctgn.cat

News

Ràdio Ciutat de Tarragona - RCTgn.cat Ràdio Online

Ràdio Ciutat de Tarragona - RCTgn.cat Ràdio Online

Location:

Catalonia, Spain

Description:

Ràdio Ciutat de Tarragona - RCTgn.cat Ràdio Online

Twitter:

@rctgn

Language:

Catalan


Episodes

La CUP decideix en assemblea qui substituirà a Laia Estrada

2/24/2021
Els resultats del 14F van obrir les portes al Parlament a l’actual Consellera de la CUP a l’Ajuntament de Tarragona, Laia Estrada. El grup municipal ha de decidir, ara, quina és la persona que substituirà a Estrada. La següent a la llista era Inés Solé, però la Consellera electa ja va avançar que Solé no […] L'entrada La CUP decideix en assemblea qui substituirà a Laia Estrada ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:00:59

El portaveu de Ciutadans decebut amb Calderón i Orts

2/24/2021
Ciutadans Tarragona ha vist com tres regidors deixaven el partit. Un passava al PSC i dos ara mateix són consellers no adscrits. A més cal destacar que de les cinc persones que van accedir a l’Ajuntament pel partit quan van tenir el primer grup municipal, no en queda cap. L’actual portaveu de Ciutadans, Francisco Domínguez, […] L'entrada El portaveu de Ciutadans decebut amb Calderón i Orts ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:01:15

Empitjoren les xifres epidemiològiques

2/24/2021
Tot i que els darrers dies la ciutat de Tarragona havia mantingut les xifres epidemiològiques o les havia millorat, aquest dimecres empitjoren tot els indicadors. El risc de rebrot torna a pujar després de molt temps en dues centèsimes fins als 71 punts, el que suposa encara un risc moderat. La velocitat de contagi augmenta […] L'entrada Empitjoren les xifres epidemiològiques ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:00:55

Roigé: “Tenim una generació perduda”

2/24/2021
Les conseqüències econòmiques de la COVID-19 ja són evidents. Des de la Cambra de Comerç de Tarragona reconeixen que “no s’ha sortit d’una crisi i ja se n’està en una altra”. Laura Roigé, la Presidenta de la Cambra, ha mostrat la seva preocupació per la generació jove que pateix un gran atur, i ha criticat […] L'entrada Roigé: “Tenim una generació perduda” ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:01:08

La pandèmia accentua el risc de suïcidi

2/24/2021
La pandèmia ha dificultat molts aspectes de la vida, però ha accentuant la necessitat de prevenir i cuidar la salut mental. Les diferents entitats que treballen per prevenir el suïcidi i per tractar amb els supervivents asseguren que han augmentat entre un 30% i un 40% les persones en risc de suïcidi, així com afirmen […] L'entrada La pandèmia accentua el risc de suïcidi ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:01:01

Dieta mediterrània, contra l’obesitat adolescent

2/24/2021
L’Àrea de Biotecnologia d’Eurecat cerca 80 voluntaris per participar en el projecte MED4Youth, per demostrar els beneficis de la dieta mediterrània en els adolescents. Tot i que aquesta alimentació s’ha provat profitosa en els adults mai s’ha fet al territori espanyol un estudi d’intervenció entre la població més jove. Un estudi de la Fundació Pau […] L'entrada Dieta mediterrània, contra l’obesitat adolescent ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:01:38

Domínguez: “Volem que els regidors que han marxat també deixin l’acta”

2/24/2021
Parlem amb el portaveu de Ciutadans a Tarragona, Francisco Domínguez, per fer balanç del resultat del partit a les eleccions catalanes i analitzar la situació política, econòmica i social de Tarragona. També valorarem la situació del partit a nivell nacional , autonòmic i municipal, especialment després de la marxa de tres regidors en els últims […] L'entrada Domínguez: “Volem que els regidors que han marxat també deixin l’acta” ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:24:51

El CBT vol confirmar la seva millora davant el Benicarló

2/24/2021
L’Ibersol CBT rep el Benicarló per seguir recuperant els partits pendents. En aquesta ocasió, els blaus disputaran un partit que s’hauria d’haver jugat al mes de desembre i que va ser ajornat per la Covid. L’equip espera poder seguir mostrant la seva millora tant pel que fa a l’estat físic com al mental i és […] L'entrada El CBT vol confirmar la seva millora davant el Benicarló ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:01:09

#ATiQuéTePica 14: Fake news y las cosas mundanas

2/24/2021
Hace unos episodios hablamos sobre las conspiraciones y cosas que la gente se cree aun a sabiendas que hay pocas evidencias que lo sostengan. Nos quedó un programa bastante largo, así que hoy hemos decidido hacer una segunda parte, también con Pepe Calero como invitado. ¡Preparad vuestra nieve falsa y subid al tren de la […] L'entrada #ATiQuéTePica 14: Fake news y las cosas mundanas ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:51:40

Andrés Suárez: “la meva mare és l’hòstia

2/24/2021
És un gallec que viu a Madrid envoltat de guitarres, pianos, notes musicals i tot allò que tingui a veure amb fer cançons. És un artista, un cantautor dels bons que tenim al país, perpo Andrés Suárez és, sobretot, un tio simpàtic amb qui es pot parlar de tot, amb qui rius i t’emociones i […] L'entrada Andrés Suárez: “la meva mare és l’hòstia ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:26:23

#TGNinfo | A Tarragona persisteixen les protestes per Pablo Hasel

2/23/2021
A Tarragona persisteixen les protestes contra l’empresonament de Pablo Hasel. Ahir un centenar de persones hi van cremar fotografies del Rei i demà hi ha convocada una assemblea per planificar noves accions. Mentrestant, l’Ajuntament ha quantificat en 41 mil euros els danys ocasionats en els aldarulls posteriors a les concentracions. Hi ha 14 contenidors cremats […] L'entrada #TGNinfo | A Tarragona persisteixen les protestes per Pablo Hasel ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:26:01

Carrer Major 23/02 3a hora

2/23/2021
L'entrada Carrer Major 23/02 3a hora ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:53:02

Els beneficis de la dieta mediterrània entre els joves

2/23/2021
Antoni Caimari, director de l’Àrea de Biotecnologia d’Eurecat, i investigador principal del projecte MED4Youth ens parla del projecte amb que es cerca la participació de 80 adolescents per demostrar l’eficàcia i els beneficis de la dieta mediterrània per adquirir un pes i uns hàbits saludables, especialment entre els joves. Els interessats es poden adreçar al […] L'entrada Els beneficis de la dieta mediterrània entre els joves ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:17:17

Utilitzem bé el llenguatge sexual en català?

2/23/2021
És dimarts i a Carrer Major ens ha tocat tornar a l’aula per fer una nova classe de català, i en aquest cas hem après sobre paraules relacionades amb l’àmbit sexual com per exemple com referir-nos als genitals masculins o femenins o termes que es refereixen als comportaments sexuals. I amb qui fem les classes […] L'entrada Utilitzem bé el llenguatge sexual en català? ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:19:47

Carrer Major 23/02 2a hora

2/23/2021
L'entrada Carrer Major 23/02 2a hora ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:52:58

Carrer Major 23/02 1a hora

2/23/2021
L'entrada Carrer Major 23/02 1a hora ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:52:58

“Parlar amb els polítics és com parlar amb una paret”

2/23/2021
Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona, ha passat aquest dimarts pel programa Carrer Major per parlar de diverses qüestions, com ara la pandèmia i les conseqüències que aviat farà un any que arrosseguem, l’horitzó que ens dibuixa la vacuna… També de política, ara que venim d’unes eleccions al Parlament i els partits […] L'entrada “Parlar amb els polítics és com parlar amb una paret” ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:25:25

La Protectora d’Animals viu la pandèmia com una moneda de doble cara

2/23/2021
La Protectora d’Animals de Tarragona ha notat els efectes d’aquesta crisi sanitària com una moneda de doble cara. Per un banda, en els últims mesos, els abandonaments tan de gats com de gossos han disminuit significativament i les adopcions, en especial, aquelles dels animals més veterans, han augmentat, una sorpresa molt positiva per l’organització. Però […] L'entrada La Protectora d’Animals viu la pandèmia com una moneda de doble cara ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:01:11

Els videojocs: eina per disminuir el dolor dels infants amb càncer

2/23/2021
Un estudi realitzat per la Universitat Rovira i Virgili juntament amb la Fundació Juegaterapia demostra que els pacients pediàtrics si juguen a videojocs redueixen en un 30% el dolor i el malestar de la mucositis després de la quimioteràpia. Jordi Miró, Director de la Càtedra de Dolor Infantil de la URV, ha explicat que és una troballa important, ja […] L'entrada Els videojocs: eina per disminuir el dolor dels infants amb càncer ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:01:15

Tornen a pujar els indicadors de la Covid-19

2/23/2021
Els indicadors epidemiológics tornen a pujar aquest dimarts a la regió del Camp de Tarragona després de molt temps amb tendència a la baixa o estancats. El risc de rebrot ha augmentat un punt en les darreres 24 hores fins als 136. Més preocupant és la velocitat de contagi que se situa en el 0,86 […] L'entrada Tornen a pujar els indicadors de la Covid-19 ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:01:13