De Radio Podcast-logo

De Radio Podcast

Podcasts >

More Information

Location:

Netherlands

Language:

Dutch


Episodes

5 innovaties die radio beter maken

4/24/2018
More
'Marconi' is de uitvinder van de draadloze telegrafie in 1896, zijn naam draagt ook het project dat met steun van de Europese Unie tot stand kwam. Dennis Laupman werkt samen met universiteiten maar ook NPO en VRT aan nieuwe (online) innovaties die radio en social-media verder integreren. Dit levert waarde op voor zenders en luisteraars. Er worden op dit moment pilots ontwikkelt voor chatbots, personalised radio & smart speakers.

Duration:00:38:44

Sjors Fröhlich (BNR) over Smart Radio en podcasting

3/19/2018
More
Sjors Fröhlich, hoofdredacteur van BNR is te gast. Met Sjors ga ik in gesprek over de ontwikkelingen bij BNR, zoals Smart Radio en podcasts. In het licht van een dalende advertentiemarkt investeert BNR, naast live radio, flink in de on-demand tak en is podcasting buitengewoon winstgevend.

Duration:01:28:03

INTRODUCTIE

1/21/2017
More
De radio podcast is radio over radio. Centrale vraag; waar staat de radio in 2025? Ontdek inspirerende content, opvallende marketing en vernieuwde online (app) ervaringen. Blijf op de hoogte over technologische innovatie en trends in mediagedrag van jonge luisteraars. Wat er allemaal in de introductie podcast zit lees je in de shownotes http://deradiopodcast.nl/nieuws/introductie/

Duration:00:41:31

Try Premium for 30 days

Live games for all NFL, MLB, NBA, & NHL teams
Commercial-Free Music
No Display Ads