Fjala dhe Muzika - Music-logo

Fjala dhe Muzika - Music

Podcasts >

More Information

Location:

Albania

Genres:

Podcasts

Language:

Albanian


Episodes

Epizodi i dymbëdhjetë - Arnold Schönberg

3/31/2006
More
Podcasti i parë në gjuhën shqipe (2006) - Profesor Akil Mark Koci ringjallë programin që e ka udhëhequr 1970-1982. Rebirth of a weekly music and arts programme aired on Radio Prishtina between 1970 and 1982 and hosted by Kosovar Albanian composer Akil Mark Koci.

Duration:00:27:00

Epizodi i njëmbëdhjetë - Bedrich Smetana

3/31/2006
More
Podcasti i parë në gjuhën shqipe (2006) - Profesor Akil Mark Koci ringjallë programin që e ka udhëhequr 1970-1982. Rebirth of a weekly music and arts programme aired on Radio Prishtina between 1970 and 1982 and hosted by Kosovar Albanian composer Akil Mark Koci.

Duration:01:54:38

Epizodi i dhjetë - Franz Schubert III

3/31/2006
More
Podcasti i parë në gjuhën shqipe (2006) - Profesor Akil Mark Koci ringjallë programin që e ka udhëhequr 1970-1982. Rebirth of a weekly music and arts programme aired on Radio Prishtina between 1970 and 1982 and hosted by Kosovar Albanian composer Akil Mark Koci

Duration:02:15:21

Epizodi i parë - Bela Bartok I

3/31/2006
More
Podcasti i parë në gjuhën shqipe (2006) - Profesor Akil Mark Koci ringjallë programin që e ka udhëhequr 1970-1982. Rebirth of a weekly music and arts programme aired on Radio Prishtina between 1970 and 1982 and hosted by Kosovar Albanian composer Akil Mark Koci.

Duration:00:20:50