Florin Rosoga Podcast-logo

Florin Rosoga Podcast

Podcasts

In fiecare saptamana iau interviuri unor antreprenori romani, din Romania sau diaspora, si descoperim povestea lor nespusa. Care sunt elementele din spatele reusitelor acestora?

In fiecare saptamana iau interviuri unor antreprenori romani, din Romania sau diaspora, si descoperim povestea lor nespusa. Care sunt elementele din spatele reusitelor acestora?

Location:

Cluj, Romania

Genres:

Podcasts

Description:

In fiecare saptamana iau interviuri unor antreprenori romani, din Romania sau diaspora, si descoperim povestea lor nespusa. Care sunt elementele din spatele reusitelor acestora?

Language:

Romanian


Episodes

432 Elena Marcu de la Editura Black Button Books

6/8/2021
Elena Marcu este co-fondatoare a editurii Black Button Books, este editoare, traducătoare și pasionată de lectură și cărți.

Duration:00:32:40

431 Cum Putem Practica Mindfulness Zi de Zi cu Sorin Lucaci

5/26/2021
Sorin Lucaci este scriitor, psiholog și organizator de evenimente la Editura Herald. Aici el organizează evenimente culturale, lansări de carte și dezbateri pe teme precum ar fi mindfulness, psihologie, dezvoltare personală și filosofie.

Duration:00:29:32

430 Depozitul la Nevoie se Cunoaște cu Georgian Stoica & Loredana Vătăvoiu

5/20/2021
Loredana Vătăvoiu conduce departamentul de marketing și coordonează campaniile comerciale ale Libra Internet Bank, iar din 2011, Georgian este Director al Diviziei Managementul Calității Proceselor, unde coordonează proiecte.

Duration:00:17:22

429 Strategia Oceanului Albastru cu Dan Mocanu

5/15/2021
Dan este antreprenor, coach și arhitect de inovație care ajută la catalizarea unor creșteri accelerate în afaceri. El ajută la dezvoltarea unor strategii de produs și modele de business de tip pionier care redefinesc jocul la nivel de industrie și leadership.

Duration:00:46:10

428 Florin Pop: Profilul Unui Investitor și Bussiness Trainer

5/7/2021
Florin Pop este investitor, și fondatorul Prima Invest. Are multă experiență în piețe de capital și în management de portofoliu. De asemenea, în ultimii ani a acumulat experiență și în zona de startups și angel investing.

Duration:00:39:52

427 Tranzacționare cu Ajutorul Roboților cu Mihai Tiepac

5/1/2021
Mihai Tiepac este trader, trainer și investitor pe bursă. Am discutat în acest podcast despre povestea și experiența ta, dar și despre ce sunt roboții de tranzacționare, strategii folosite, când este benefic să-i folosești și când nu. De asemenea am vorbit despre asemănările și deosebirile dintre un antreprenor și un trader.

Duration:00:27:50

426 cu Sorin Trâncă de la Friends \ TBWA

4/23/2021
Sorin Trâncă este om de publicitate, autor și fotograf amator. Este fondator al agenției Friends \ TBWA una dintre cele mai importante agenții de publicitate din România și a fost director de creație timp de 15 ani.

Duration:00:32:55

425 Cum să-ți Transformi Clienții în Eroi pe Durata Unei Lansări de Produs cu Ion Cataragă

4/16/2021
Ion Cataragă este copywriter digital specializat în funneluri și lansări de produse. El ajută antreprenorii să își dezvolte afacerile în mediul online prin texte care conving și strategii de funnel personalizate. Anul trecut a creat textul și strategia pentru multe proiecte, dintre care o parte prin intermediul Magic Copywriting Studio – locul unde alături de echipa sa transformă cuvintele în conversii prin copywriting și strategie.

Duration:00:35:18

424 Dezvoltarea Personală Este o Călătorie cu Madi Rădulescu

4/8/2021
Madi Rădulescu este facilitator, trainer și coach de echipă experimentat care adună peste 25 ani de experiență de lucru cu leaderi în companii mari, multinaționale. Activează de peste 10 ani ca și coach executiv și în 2019 i-a fost acordat premiul Gold Coach Award conform Romanian L&D Industry, survey la care au participat peste 570 manageri și specialiști de resurse umane.

Duration:00:37:43

423 Mihaela Feodorof: Curajul de a Începe o Transformare Organizațională

4/3/2021
Mihaela Feodorof este fondatoarea Yourway Life & Career Counseling, companie care ofera consiliere pentru studenți, elevi și copii, respectiv a PerformanceWay prin care ajută la a identifica și dezvolta potențialul existent în companii, oameni de business și lideri.

Duration:00:38:27

422 Andrei Roșu Despre Nutriție Sănătoasă

3/27/2021
Andrei Roșu este sportiv de anduranță și fondatorul Filgud, brand care oferă alternative sănătoase la unele dintre cele mai îndrăgite brânzeturi, lactate și alte produse de origine animală.

Duration:00:43:38

421 Finanțe Personale Pentru Oameni Obișnuiți cu Lorand Soares Szasz

3/21/2021
Lorand Soares Szasz este fondatorul Upriserz, platformă de cursuri online și educație antreprenorială. În acest episod al podcastui am vorbit cu Lorand despre finanțe personale pentru oameni simpli, în mod special modul în care Lorand însuși își gestionează finanțele personale.

Duration:00:38:32

420 Andra Pintican Despre Educație Vocațională

3/15/2021
Andra Pintican este trainer de educație vocațională și fondator al Școlii de HR, spațiu creat pentru persoanele care vor să învețe resurse umane sau care vor să facă reconversie profesională.

Duration:00:35:24

419 Valentin Maior Despre Antreprenoriat la Orice Vârstă

3/9/2021
Valentin Maior este antreprenor, fost inginer și programator care s-a reîntors în România dupa mai mulți ani petrecuți afară. În momentul acesta este implicat în mai multe proiecte, cum ar fi Kidprenor și alte proiecte din zona de tehnologie. Am discuta despre: Povestea plecării și întoarcerii sale; Mindset și felul în care integrăm: creativitatea, productivitatea, disciplina, atitudinea și componenta financiară ca și antreprenori; Antreprenoriatul - este pentru oricine? De ce DA? De ce...

Duration:00:35:28

418 Semințele pe Care le Putem Planta În Mintea și Viața Noastră - cu Florin Păsat

3/3/2021
Florin Păsat este trainer și speaker, aflat pentru a doua oară în podcast. Florin ajută oamenii să crească prin schimbarea credințelor personale și prin plantarea unor "semințe" mentale potrivite. Află mai multe despre asta în podcast.

Duration:00:41:52

417 Antreprenori Care Inovează în Sănătate cu Ion Gheorghe Petrovai

2/24/2021
Ion Gheorghe Petrovai este profesor asociat la Universitatea Babeș-Bolyai în Departamentul de Sănătate Publică unde predă cursul de Sănătate și IT. Este, de asemenea, implicat în comunitatea Health Inovators și un susținător al inovației în sănătate. Din poziția de cofondator și director de proiect al Freshblood, ajută la susținerea inovației în sănătate în România și Europa de Est. Ion este și consultant, lucrând cu startup-uri pe care le ajută să își dezvolte proiectele.

Duration:00:41:09

416 Digitalizarea Educației în România cu Alin Chiriac de la Adfaber

2/14/2021
Alin Chiriac este antreprenor implicat în proiecte de digitalizare a educației. El gestionează Adfaber, ONG care militează pentru digitalizarea sistemului de educație din România și Code School Clubs - rețea de cluburi private de tehnologie pentru copii, unde copiii pot să învețe programare și care sunt prezente în 10 orașe din România.

Duration:00:29:37

415 De Ce Ne Sabotăm Singuri Dezvoltarea Personală? cu Psihologul Petre Bîrlea

2/6/2021
Petre Bîrlea este psiholog și marketer digital pasionat de dezvoltare umană și de înțelegerea celor din jur. În acest moment pasiunea sa este să descopere zona de profunzime a dezvoltării personale și să o prezinte lumii din perspectiva de podcaster și de psiholog. Am discutat în acest podcast: Cele 2 tipuri de dezvoltare personala - lucrul la "vârful piramidei" (lucrul cu comportamente și gânduri) vs. "baza piramidei" (vindecarea pattern-urilor din subconștient); Despre lucrul top-down...

Duration:00:53:14

414 Cum să-ți Începi Dimineața Astfel Încât să ai Succes Întreaga Zi, cu Gabriela Ilie

1/31/2021
Gabriela Ilie este coach acreditat și psiholog în formare. Ea este persoana din spatele podcastului Morning Podcast, unde vorbește împreună cu invitații ei despre rutinele de dimineață ale oamenilor de succes.

Duration:00:34:40

412 Sunt Podcasturile un Canal de Comunicare de Viitor pentru Branduri?

1/24/2021
Daniel Tănase este moderatorul podcastului Finanțe FM. Acest episod a fost unul în care am stat de vorbă amândoi despre podcasturi și care este viitorul lor.

Duration:00:48:04