Fodbold FM-logo

Fodbold FM

Podcasts >

Søren Klæstrup med gæster og skarpe emner.

Søren Klæstrup med gæster og skarpe emner.
More Information

Location:

Denmark

Genres:

Podcasts

Description:

Søren Klæstrup med gæster og skarpe emner.

Language:

Danish


Episodes

Fodbold FM Fokus - Den store kærlighed til favoritklubben (2)

12/10/2018
More
Aftenens Fodbold FM Fokus står i favoritklubbernes tegn. Vi har tre mand i studiet, der hver især oser af kærlighed mod hhv. Liverpool, FC Barcelona og Manchester United. Tre af landets mest populære udenlandske klubber. Vi går helt tæt på disse klubber og herrerne bag dem - Michael Stensgaard, Sebastian Stanbury og Johan Absalonsen.

Duration:00:54:59

Kontraktudløbet, Boheme-Bo og den pivende modvind i Farum (1)

12/10/2018
More
Hvordan bruger man et kontraktudløb, hvorfor er Bo Henriksen ikke i spil til større jobs - og er den helt galt med moralen hos FC Nordsjællands ejere? Vi skal forbi en række små og store spørgsmål, når vi åbner Fodbold FM-studiet. Men kedeligt bliver det ikke!

Duration:00:55:00

Fodbold FM Fokus - Superligaens must do's (2)

12/3/2018
More
I anden time rejser vi rundt til landets Superliga-klubber. For hvad skal ske, gøres og ændres i løbet af den kommende vinterpause? Og hvad får vi at se ske i hver enkelt klub? Det er menuen, vi taler om i anden times Fodbold FM Fokus.

Duration:00:54:39

Danskerløse Brøndby, Cornelius og en drømmelodtrækning (1)

12/3/2018
More
Kan der være for få danskere på et fodboldhold? Kan Andreas Cornelius løfte sig til et højere niveau? Og kan Danmark overhovedet undgå at komme til EM efter søndagens lodtrækning? Det er et par af debatemnerne i første time, hvor vi også binder en knude på sidste uges Ballon D'Or-snak. Keld Bordinggaard, Michel Davidsen og Mikkel Beckmann er i studiet og klar til at snakke og debattere.

Duration:00:54:59

Fodbold FM Fokus - Ballon D'or (2)

11/26/2018
More
Aftenens Fodbold FM Fokus er én af de gode... Næste mandag uddeles Ballon D'or. Vi uddeler Fodbold FMs gyldne bold og graver os samtidig helt ned i en af de mest interessante kåringer i årevis, mens vi kigger frem mod en tid uden Lionel Messi og Cristiano Ronaldo.

Duration:00:55:03

AaBs trænerfyring, guldduel og Danmarks mest omstridte fodboldspiller (1)

11/26/2018
More
AaBs fyring af Morten Wieghorst tages under kærlig og kyndig behandling, og det samme er tilfældet med både guldduellen i Superligaens top og en af kongerigets mest omstridte spillere; Mathias Zanka Jørgensen.

Duration:00:54:56

Fodbold FM Fokus - landsholdsåret 2018 (2)

11/19/2018
More
I Fodbold FM lukker vi landsholdsåret 2018. For har det virkelig været så godt, som det lyder til? Og hvilke spillere har egentlig vundet og tabt 2018 i rødt og hvidt? Det finder vi ud af imellem tre intense ture 'under pres' og en masse udskiftninger.

Duration:00:54:56

Superligaens ejendommelige ejere, Kasper Dolberg og en skæv debat (1)

11/19/2018
More
Mikkel Beckmann, Keld Bordinggaard og Dan Hammer diskuterer ejendommelige ejere i dansk fodbold, Kasper Dolberg og på vaskeægtig meta-agtig manér den danske fodbolddebat. For er det rigtigt, når Yussuf Poulsen siger, at typer som ham ikke påskønnes? Det kigger vi på, mens vi laver en top tre over de danske spillere, der får for lidt kærlighed - og en over dem, der får for meget!

Duration:00:55:00

Fodbold FM Fokus - De skønne rivaliseringer (2)

11/12/2018
More
I anden times Fodbold FM Fokus går der lidt mere hygge i studiet på bagkant af en weekend med kæmpe-kampe som Dortmund - Bayern, City - United, Milan - Juve og Boca Juniors - River Plate. Her skal vi snakke om nogle af klodens store rivalopgør, ligesom panelet selv ryster en top fem over deres yndlingsrivaliseringer ud af buksebenet.

Duration:00:54:57

Superligaens hundeslagsmål, Vejle-virak og vinterens transfervindue (1)

11/12/2018
More
Hundeslagsmålet om Superligaens sidste slutspilspladser, virakken i Vejle og det kommende transfervindues mest interessante handler. Det er emnerne, når Johan Absalonsen, Michael Stensgaard og Sebastian Stanbury i aften hopper i debatbukserne. For hvem står bedst og værst ift. en plads i top seks? Er moralen i orden i Vejle? Og hvad bliver vinterens mest overraskende transfer? Det er bare nogle af spørgsmålene, vi behandler.

Duration:00:54:57

Fodbold FM Fokus - Den store derby-dans (2)

11/5/2018
More
I anden times Fokus skal vi snakke weekendens derby, og magtforholdet mellem de to københavner-klubber - også når det gælder de mennesker, der styrer klubberne. Vi runder aftenen af med en debat om Ebbe Sands ansættelse som Brøndbys nye sportsdirektør.

Duration:00:55:07

Bendtners dom, den engelske top og midtjyske 'provokationer' (1)

11/5/2018
More
Emnerne i aftenens første time er Nicklas Bendtners dom og de efterfølgende konsekvenser - eller mangel på samme - fra Rosenborg og DBU. Men vi skal også forbi FC Midtjylland. For er midtjyderne blevet en småprovokerende torn i øjet på Superligaens øvrige klubber? Til sidst i timen borer vi tænderne i den tætte og ret så interessante topkamp i den engelske Premier League.

Duration:00:55:08

Fodbold FM Fokus - 'Den gode sportsdirektør' (2)

10/29/2018
More
I anden times Fodbold FM Fokus kommer sportsdirektørerne under lup. For hvad er en dygtig sportsdirektør, hvad består jobbet egentlig i - og hvem udfører det bedst herhjemme og i udlandet?

Duration:00:54:57

Eriksens magtspil, El Clasico og 'uro' i Sønderjylland (1)

10/29/2018
More
I Fodbold FM diskuterer Ole Bjur og Steffen Dam blandt meget andet Christian Eriksen og et kommende par måneder, der kan sende den danske stjerne væk fra Tottenham. For om lidt har Eriksen magten i kontraktforholdet med London-klubben! Apropos magten. Hvem har egentlig dén i Sønderjyske? Er det spillerne eller træneren? Det debatterer panelet oven på mandagens historie om uro i den normalt så idylliske klub. Vi når også forbi AaB og Morten Wieghorst. Derudover kommer magtforholdet mellem...

Duration:00:54:57

Fodbold FM Fokus - Den danske trænerfremmarch (2)

10/22/2018
More
I Fodbold FM Fokus retter vi i kølvandet på Thomas Franks nye job spotlyset mod de danske træneres øjeblikkelige optur. Det hjælper DBUs trænertroldmand Peter Rudbæk os blandt andet med. Og så kigger vi ind i fremtiden for at forudse, hvem der står på spring, når der engang skal findes nye trænere til dansk fodbolds to største jobs - landstrænerjobbet og jobbet som Ståle Solbakkens afløser.

Duration:00:55:06

Guldduel, Simon Kjær og rivegilde i Real Madrid (1)

10/22/2018
More
Hvem har fordelen i dét, der nu for alvor ligner en duel om Superliga-guldet? Er Simon Kjær i virkeligheden blandt verdens bedste forsvarsspillere? Og hvad pokker skal der ske i kriseramte Real Madrid? FC Midtjylland og FC København er gået i udbrud i Superligaens top. Vi finder ud af, hvem der har 'de bedste ben'. I kølvandet på, at landsholdets forsvar kaldes 'verdensklasse' og 'blandt de statistisk bedste på kloden' debatterer vi også, om Simon Kjær i virkeligheden er undervurderet, når...

Duration:00:55:00

Kvartalsregnskabets time - Superliga (2)

10/15/2018
More
I Fodbold FM Fokus sætter vi nogle af de klubber, vi taler knap så meget om, under lup. For kan Vejle virkelig score 30 millioner på Alan Sousa, er før så farverige Randers blevet Superligaens grå mus - og bør AaB forlænge med Morten Wieghorst? Anden time står i 'kvartalsregnskabets' tegn i den danske Superliga.

Duration:00:55:01

Ronaldo-sagen og det store Thorup-farvel (1)

10/15/2018
More
Cristiano Ronaldo og Juventus samt Jess Thorup, Kenneth Andersen og FC Midtjylland er fokuspunkterne i første time af Fodbold FM, hvor der også kan blive tid til en snak om landsholdets scoringsproblemer.

Duration:00:55:01

Fokus på landsholdet (2)

10/8/2018
More
Landsholdet kommer i fokus: ansættelsen af Peter Møller i DBU, konflikt-perspektiver, Eriksen-skade, angriberproblemer og Irland-kampen.

Duration:00:54:55

Superligaen tages under lup (1)

10/8/2018
More
Superligaen endevendes: topstriden, det store midterfelt, Hobros krise og Robert Skov.

Duration:00:54:54