Det Velfortjente Afbræk-logo

Det Velfortjente Afbræk

Politics >

More Information

Location:

Denmark

Language:

Danish


Episodes

SPOT recap og size matters

5/19/2018
More
I den nyeste episode af Det Velfortjente Afbræk bringer vi dig bl.a. den nyeste gossip fra Gaza-striben, en vurdering af det "meget lidt korrupte" valg i Venezuela, Mai Mercados demokrati-indoktrinering og hvordan Institut for Menneskerettigheder har ødelagt ALLE traditioner i Den Kongelige Livgarde. Derudover mindes de gode tider på SPOT Festival, hvor vi også er søde nok til at give dem nogle råd til næste år. Lyt med, vi elsker det. Og dig.

Duration:00:56:16

SPOT Festival #5 - Nelson Can

5/12/2018
More
SPOT Festival #5 - Nelson Can I dette spektakulære afsnit af Det Velfortjente Afbræk, har vi fået den eksklusive mulighed for at fange en gruppe med en stor portion girlpower aka Nelson Can. Interviewet finder modsat de andre på SPOT Festival sted ved Aarhus Volume, hvor vi nåede at fange pigerne inden de blev slugt af statsradiofoniens P6-Beat. Lyt til interviewet og få indblik i, hvorfor pigerne snakker om fiskeri, Playstation-spil med en god historie og recycling af cykler. I vil ikke...

Duration:00:12:16

SPOT Festival #4 - Hong Kong

5/12/2018
More
SPOT Festival #4 - Hong Kong I denne fjerde udgave af SPOT-exclusive serien har vi sat os godt til rette sammen med Johan og Joachim fra bandet Hong Kong. Vi vender bl.a. drengenes fremtidsdrømme og datoen for release af deres nye plade. Hong Kongs musik er det perfekte soundtrack til din forårs-/sommerdag og aftenen der følger. Lyt med og få en føler for drengenes fede energi og afslappede attitude. Knus Juraj og Rasmus

Duration:00:17:53

SPOT Festival #3 - MONTI

5/12/2018
More
SPOT Festival #3 - MONTI I tredje installation af vores festivalkoncept kommer her et klokkerent interview med fyrene fra MONTI. Drengene leverer noget sprødt engelsksproget hiphop og en afslappet attitude, der i den grad skinner igennem i interviewet. Lyt med og hør hvordan man hyper sig op til en koncert vha. af et indiansk stammeritual og få drengenes bud på de fedeste gå-i-byen locations i hjembyen Aarhus. Knus Juraj og Rasmus

Duration:00:19:40

SPOT Festival #2 - Go Go Berlin

5/11/2018
More
Vi bringer her andet interview fra SPOT Festival med de gæve gutter fra Go Go Berlin. Giv interviewet et lyt og gør jer et indtryk af drengene, som giver deres koncert fredag kl 21:30 i Scandinavian Congres Center. Uden at afsløre for meget kan vi sige, at interviewet indeholder en ophedet diskussion om det er acceptabelt at skrive underbukser på sin rider.

Duration:00:20:50

SPOT Festival #1 - Bottlecap

5/10/2018
More
Vi bringer her første interview fra SPOT Festival med de gæve gutter Gustav, Johan og Pontus, som går under bandnavnet Bottlecap. Giv interviewet et lyt og gør jer et indtryk af drengene, som giver deres koncert fredag kl 19:15 på Godsbanen. Genren er rock og der er masser af fart på. Til allersidst kan du høre deres nye nummer Bystander.

Duration:00:22:58

Kapsejladsen 2018 post-live-edition

5/5/2018
More
Trods et lettere pinligt interview med juristerne bringer vi jer her vores post-live-edition af Kapsejladsen 2018, hvor vi i tidsrummet mellem 03:30 og 04:00 tog den generelle stemning omkring Universitetssøen. Der er ikke så meget mere at sige til denne episode, end at du skal lytte til den og pleje dine tømmermænd. Husk treo.

Duration:00:24:38

Slaget om Fakultetet

4/24/2018
More
Vi ser i dette afsnit af Det Velfortjente Afbræk tilbage på Slaget om Fakultet, den berygtede fodboldkamp mellem IFSK (Statskundskab) og FC Jura. Gode mod dårlige værdier. Referatet er af en sådan karakter, at du straks tørrer tårerne i øjenkrogen fra skuffelsen over at have misset kampen. Det er faktisk så godt, at du ville ønske, at du bare kunne få et sådant referat efter hver kamp. Derudover tager Juraj dig med på lidt af en jordomrejse i ugens nyhedsoverblik, hvor vi vender alt fra...

Duration:00:46:18

Heja Sverige

4/14/2018
More
Atter situeret i den fremragende Dokk1 i Aarhus giver vi dig denne uges saftige nyheder med fokus på en mulig 3. verdenskrig, diverse tech-nyheder, heriblandt forlydender om vores allesammens alien Zuckerbergs præsteren i utallige høringer samt opdatering på OK18-forhandlinger. Derudover vender vi i denne uge på opfodring fra en god lytter hvor latterlige Sverige har lov til at være, som altid krydret med vores uforbeholdne holdning omend radikal. Lyt med, du ved vi elsker det. Og dig.

Duration:00:52:24

Kapsejladsen anno 2018 - husk powerbank

4/7/2018
More
Det Velfortjente Afbræk er tilbage, og denne gang tager vi dig ind i Kapsejladsens mystiske univers, hvor vi kortlægger de vigtigste need-to-know facts og giver dig essentielle tips og tricks til at overleve eventet. Derudover får du som sædvanlig et indblik i tidens vigtigste nyheder, denne gang med fokus på Hr. Samuelsens, aka. Mr. Bottle-Flips, falderende karriere og hvorvidt verdenen kommer til at overleve Trumps toldkrig med Kina. Lyt med. Det elsker vi.

Duration:00:47:53

Påskeekstravaganza

3/27/2018
More
Vi er tilbage i æteren med et nyt påskeekstravaganza-afsnit, der vanligt giver jer et nyhedsoverblik, som denne gang har fokus på #DeleteFacebook-bølgen, den revolutionære Carlos Puigdemont og endnu et slibrigt Trump-forhold. Herudover smider vi jer direkte ind i en hed debat om ytringsfrihed, der i denne instans tager form af en heilende skotsk mopsehund. Lyt endelig med, det elsker vi.

Duration:00:56:40

Hvilken type feminist er du?

3/11/2018
More
Nyeste episode af podcasten er ude nu. Vi forsøger denne gang at gøre det italienske parlamentsvalg og de igangværende OK18 forhandlinger sexede samtidig med, at vi diskuterer hvor grænsen går mellem kvindernes internationale kampdag, #MeToo, feminister og fjerdebølgefeminismens ludermanifest. Tune in og få serveret vores holdninger uden forbehold. Jeg understreger UDEN FORBEHOLD. For det er de. Rock on sisters! Kildehenvisninger:...

Duration:01:00:41

Sorte pantere og Lamar

3/1/2018
More
Vi tager et velfortjent afbræk fra vores eget velfortjente afbræk og giver jer en afslappet podcast i et sandt Mekka ude i Nordvest. Denne gang tager vi temperaturen på den aktuelle biograffilm Black Panther og giver jer lyttere et indblik i vores forventninger til aftenens koncert med selveste Kendrick Lamar. Lyt endelig med. Det elsker vi.

Duration:00:44:32

Reichsbürger, englesang og duer der stirrer

2/24/2018
More
Denne uges episode finder sted på Dokk1, Aarhus' måske absolut flotteste bygning, blandt barnegråd, englesang og intense staredowns med grimme duer. Vi vender og drejer tankerne bag det fantastisk Liberland, stedet hvor ingen behøver at betale skat, og hvor forfatninger ikke begrænser menneskers absolutte frihed. Som altid får i også serveret ugens mest relevante nyheder. Lyt med, det elsker vi virkelig når du gør.

Duration:00:52:24

Den med ulighed

2/16/2018
More
Det Velfortjente Afbræk er tilbage. Denne gang optager vi i Risskov blandt den danske befolknings elite. Som altid giver vi dig et fremragende nyhedsoverblik med fokus på denne uges mest tragiske nyhed om vores alles charlatan prinsgemalen Henri's død. Ligeledes giver vi dig en ny vinkel på diskussionen om ulighed. Lyt endelig med. Møs.

Duration:00:54:15

Anmeldelser i alle afskygninger

2/8/2018
More
Navnlig grundet Rasmus' seneste rejse til det fjerne østen handler denne episode af Det Velfortjente Afbræk om anmeldelser af alskens ting og sager på det store internet. Vi kommer som sædvanligvis ind på tiden relevante nyheder krydret med det nyligt erhvervede ærlighedsprincip. Endvidere giver Juraj jer anbefalinger til internettets dybeste afkroge hvad angår musik, nyheder, film mm. Lyt endelig til den. Gracias.

Duration:01:03:08

Den med ærlighed

1/29/2018
More
Hvad er sammenhængen mellem kvotekonger, fede-Lars og radikal ærlighed? Få svaret i denne fremragende episode af Det Velfortjente Afbræk, hvor vi sporer os ind på emnet ærlighed, og konsekvenserne af en radikaliseret form af denne. Udover det får du selvfølgelig serveret de væsentligste nyheder blandt andet med fokus på de Konservatives mislykkede forsøg på at opnå et politisk standpunkt i sagen om Ali Parnian og Kaj Bageriet.

Duration:00:52:51

Store idéer og mindre iPhones

1/20/2018
More
Så er vi tilbage igen i denne 6. udgave af Det Velfortjente Afbræk, hvor vi igen giver dig et mere eller mindre fyldestgørende overblik over det seneste nyt og diskuterer alt fra materialisme og forbrugersamfundet til Kinas overvågning af sit eget folk. Vi afslører også vindereren af vores konkurrence og giver en homage til de mest engagerede lyttere. Som altid er programmet drevet af holdninger, der bevæger sig på grænsen mellem realitet og satire (bedøm selv). Peace out!

Duration:00:51:16

Episode 5

1/7/2018
More
I dette afsnit foretager vi et lille eksperiment med formatet og bevæger os lidt over i den seriøse afdeling med en længere diskussion om bl.a. forbud og emnet som "ingen" taler om - Trump. Der er som altid mental kaffe på kanden og plads til stort og småt. Så læg hjernen i skuffen og lad os tænke for dig (ADVARSEL! Det kan være mere eller mindre ønskværdigt)

Duration:00:50:56

Nytårsspecial

12/31/2017
More
Hold på kasket og monokel, for her kommer årets nytårsspecial! I denne udgave guider vi dig igennem det forgangne år og følger dig med kærlig hånd ind i det nye. Vi kommer omkring alt fra overfyldte GOmore-lift til vores pinlige forsøg på at blive kendt alt imens dagens gæst (og vært) - vores kære ven Andreas - ryster på hovedet. Vi slutter af med et brag af en nytårstale, der på samme tid er en opsang til beurokratiets kritikere.

Duration:00:51:20