Estem dins-logo

Estem dins

Romance >

ESTEM DINS és un espai produït per Ona de Sants-Montjuïc i presentat per Cristina Costa, Núria Torralba i Man Hoh Tang amb la participació del públic a través d’Instagram. Aquest espai no és apropiat per menors de 18 anys. Recomanem que utilitzeu preservatiu per escoltar aquest programa. No apte per a persones sensibles o voyeurs. En cas de dubte, consulteu el vostre metge.

ESTEM DINS és un espai produït per Ona de Sants-Montjuïc i presentat per Cristina Costa, Núria Torralba i Man Hoh Tang amb la participació del públic a través d’Instagram. Aquest espai no és apropiat per menors de 18 anys. Recomanem que utilitzeu preservatiu per escoltar aquest programa. No apte per a persones sensibles o voyeurs. En cas de dubte, consulteu el vostre metge.
More Information

Location:

Spain

Genres:

Romance

Description:

ESTEM DINS és un espai produït per Ona de Sants-Montjuïc i presentat per Cristina Costa, Núria Torralba i Man Hoh Tang amb la participació del públic a través d’Instagram. Aquest espai no és apropiat per menors de 18 anys. Recomanem que utilitzeu preservatiu per escoltar aquest programa. No apte per a persones sensibles o voyeurs. En cas de dubte, consulteu el vostre metge.

Language:

Catalan


Episodes

Estem Dins: "Intento gustar a todo el mundo sin ser yo mismo" (20/04/2019)

4/21/2019
More
Aquesta setmana ens truca l'Òscar que ens truca explicant que des de l'ESO ha deixat de ser ell mateix pero tenir amics, Quines solucions creieu que li haurem donat? Flipa amb el millor programa de la ràdio a Catalunya, amb Man Hoh Tang, Cristina Costa i Núria Torralba

Duration:01:57:16

Estem Dins: "Le cuento chistes mientras follo" (14/04/19)

4/14/2019
More
Aquesta setmana una trucada del Iñaki ens ha deixat bocabadat, ens exlica que no folla des de Sant Joan passa. ¿El motiu? Explica acudits mentre folla i no sap què pot anar-li malament amb les noies. Aixì que la Cristina, la Nútia i en Man Hoh amb l'ajuda del Miquel, intentarem ajudar-vos aquest programa tant guapo.

Duration:01:56:50

Estem Dins: "¿Le muerdo los huevos?" (06/04/19)

4/9/2019
More
Aquesta setmana parlem de moltes mogudes, una d'elles, la Susana ens escriu per explicar-nos que la seva parella s'emociona massa quan es menja els seus mugrons i es pregunta si ara li ha de mossegar els ous. ¿Ho farà? La Cristina, la Núria i en Man Hoh venen a ajudar-te a salvar-te, o no, la teva relació.

Duration:01:58:59

Estem Dins: "El Man Hoh se perdió una orgia" (30/03/2019)

4/2/2019
More
Aquesta setmana el protagonista no ha estat altre que en Fèlix que a part de ser el superfan number 1, és el nostre best friend. Ell ens ha acompanyat per primer cop a l'estudi del millor programa de ràdio i ens anem al telèfon amb el Santi que ha deixat a la família i amics a Colombia i els anyora massa.

Duration:01:53:56

Estem Dins: "Estoy enamorada de mi conserje" (23/03/2019)

3/26/2019
More
Aquesta setmana us presentem la locura máxima, la primera radio novela inventada pel Man Hoh anomenada "El Conserje" una historia de lujuria, amor, destrucció i venjança que posarà la vida de la seva protagonista, la Natalia Sinestil cap per avall. També farem altres coses, però no tant importants.

Duration:01:56:59

Estem Dins: "Me dejó plantada en el altar" (16/03/2019)

3/19/2019
More
Aquesta setmana una trucada ens explica que el noi del que s'havia de casar la va deixar plantada a pocs dies de la boda. Amb el ram, el vestit llest i els convidats de camí al que havia de ser, el millor dia de la seva vida? Escolta-ho i ho sabràs. Flipa amb el millor programa de la ràdio a Catalunya, amb Man Hoh Tang, Cristina Costa i Núria Torralba

Duration:01:55:49

Estem Dins: "Com lligar pel tinder i en una primera cita" (10/03/2019)

3/12/2019
More
Aquesta setmana l'Eulàlia truca per preguntar si el retorn de los Jonas Brothers, pe`ro en realitat està preocupada perquè els tios que esta coneixent per Tinder no li responen i pregunta com lligar amb nois i noies, així que en en Man Hoh, la Nuria i la Cristina l'ajudaran.

Duration:01:56:43

Estem Dins Juguem a Verdad o Prueba

3/4/2019
More
Aquesta setmana celebrem el carnestoltes colant-nos a una festa a casa d'un dels nostres admiradors, en Fèlix, aprofitem la reunió per jugar en directe a verdad o prueba a la recta final d'un prgrama que comença amb un contracte de banys si és amb l'Àlvaro Soler y acaba... millor escolta-ho.

Duration:01:58:58

Estem Dins: "No me acuerdo como se llama mi ligue" (24/02/19)

3/4/2019
More
La Cristina esta rallada perqupe ha quedat varies vegades amb un noi que va conèixer de festa i ara no recorda com es diu. Aquest programa ens acompanya en David a un programa que a la taula serem 4 i entrevistem al Lluis Forcadell Vicepresident del Consell de la Juventut de Barcelona.

Duration:01:55:39

Estem Dins: "Me muero de ganas de lamerle la axila" (16/02/19)

3/4/2019
More
En Miguel Angel ens truca des de Madrid perquè esta rallat perquè quan folla li venen ganes de llepar-li l'axila i té por que ella es ralli per si li fa cosa. I entrevistem a Roser Amills, escriptora. No et perdis aquest programàs amb la Núria, la Cristina y en Man Hoh

Duration:01:59:59

Estem Dins: "Estem a punt de separar-nos" (09/02/19)

2/19/2019
More
Aquesta setmana l'Steve ens truca que s'està apunt d'esgotar el seu Erasmus on ha conegut a una noia. Ara el problema és que tots dos volen tornar a Regne Unit, però un vol viure a la ciutat i l'altre a un poble, el que podria separar-los. Vols saber com acaba? La Núria i en Man Hoh ja s'han posat mans a la feina per ajudar a través de missatges directes a Instagram, com per trucades, els dubtes dels oients.

Duration:01:59:59

Estem Dins: "Estic enamorada d'un amic d'un amic meu" ( 02/02/19)

2/12/2019
More
Aquesta setmana la trucada de l'Aina ens explica que no s'atreveix a dir-li al amic d'un amic seu que li mola. Vols saber com acaba? I coneixel què és la lleialtat Santsenca gràcies a la trucada que fan la Núria, la Cristina i en Man Hoh a l'entrevista d'aquesta setmana.

Duration:01:59:59

Estem Dins: "Em vaig follar a la meva tieta" (26/01/19)

2/2/2019
More
Aquesta setmana la trucada d'en Cristian ens explica que el càstig de la seva família de tornar a Rumania va acabar amb la perdre de la seva virginitat amb la seva tieta. Vols saber com acaba? La Núria i en Man Hoh ja s'han posat mans a la feina per ajudar a través de missatges directes a Instagram, com per trucades, els dubtes dels oients.

Duration:01:59:59

Estem Dins: "La meva millor amiga m'ha pillat follant" (19/01/19)

1/26/2019
More
Aquesta setmana la trucada de dues amigues ens expliquen que s'han pillat follant mutuament de vacances amb els seus nòvios, a més, en Roger ens confesa que s'ha pillat d'algú. Vols saber com acaba? La Cristina, la Núria i en Man Hoh ja s'han posat mans a la feina per ajudar a través de missatges directes a Instagram, com per trucades, els dubtes dels oients.

Duration:01:59:59

Estem Dins: "No vull tornar a classe, els meus companys no em volen veure" (12/01/19)

1/17/2019
More
Aquesta setmana en Fèlix ens explica com una mala acció a les xarxes socials li ha passat pàgina, tot comença quan en un storie va deixar un comentari despectiu al seu ex i ara tota la seva classe prefereixen defensar al seu ex i li giren la cara. Vols saber com acaba? La Cristina, la Núria i en Man Hoh ja s'han posat mans a la feina per ajudar a través de missatges directes a Instagram, com per trucades, els dubtes dels oients.

Duration:02:00:00

Estem Dins - ESPECIAL MILLORS TRUCADES (30/12/18)

1/2/2019
More
¿Què passa si unim al Xavi, en Roberto i en Pol? Que tenim el programa més divertit de l'Estem Dins. Vine a viure el mollor programa de la ràdio amb els protagnistes de les trucades més divertides de l'Estem Dins amb els locutors Cristina Costa, Núria Torralba i Man Hoh Tang.

Duration:01:59:59

Estem Dins: "Mi ex ahora sale con una chica" (22/12/18)

12/27/2018
More
El César ens explica que ha sortit amb una noia en un breu període de temps i ara ha descobert que l'ha deixat, perquè sembla que surt amb una noia i esta rallat. La Cristina, la Núria i en Man Hoh ja s'han posat mans a la feina per ajudar a través de missatges directes a Instagram, com per trucades, els dubtes dels oients.

Duration:01:59:55

Estem Dins: "M'he pedorreao davant del nòvio, em vull morir" (15/12/18)

12/20/2018
More
Aquesta setmana els tres locutors més guapos d'Instagram l'han liat parda, vols escoltar el millor programa del món? La Cristina, la Núria i en Man Hoh ja s'han posat mans a la feina per ajudar a través de missatges directes a Instagram, com per trucades, els dubtes dels oients.

Duration:01:59:16

Estem Dins: "El meu millor amic m'ha robat a la novia" (08/12/18)

12/9/2018
More
En Roberto truca cabrejat perquè va deixar a la seva novia quan es va assabentar que s'havia liat amb el seu millor amic de sempre. Ara ell s'ha venjat i se l'està tirant a les esquenes del seu millor amic. La Cristina i en Man Hoh ja s'han posat mans a la feina per ajudar a través de missatges directes a Instagram, com per trucades, els dubtes dels oients. Amb la presència del Xavi i la Sheila del programa d'Ona de Sants-Montjuïc "La Música que nos parió"

Duration:01:59:25

Estem Dins: "No vull que em presentis a la teva família per Nadal" (01/12/18)

12/5/2018
More
La Núria, la Cristina i en Man Hoh ja s'han posat mans a la feina per ajudar a través de missatges directes a Instagram, com per trucades, els dubtes dels oients. Aquesta setmana hem parlat de relacions a distància, hem parlat de la història pels drets LGBT amb la Roser Garcia; ens ha trucat el Fèlix que ens explica que el seu nou ex es liava amb tothom i l'Andrea ens explica que el seu xicot vol presentar-li la seva família per Nadal, però creu que és massa aviat.

Duration:01:58:46