Modrosti partnerskih odnosov Modrosti .ivljenja-logo

Modrosti partnerskih odnosov Modrosti .ivljenja

Romance

Pravi partnerski odnos je odnos poln strasti, užitka, ljubezni in sproščenosti. Je odnos, ki prispeva k razvoju, tako na osebnem kot poslovnem področju. Uspeh je zagotovljen, saj se bodo uspehi na intimnem partnerskem odnosu neposredno pokazali tudi na poslovnem področju, skratka v karieri. Tu sem zato, da te spravim do uspeha. Spremljaj me.

Pravi partnerski odnos je odnos poln strasti, užitka, ljubezni in sproščenosti. Je odnos, ki prispeva k razvoju, tako na osebnem kot poslovnem področju. Uspeh je zagotovljen, saj se bodo uspehi na intimnem partnerskem odnosu neposredno pokazali tudi na poslovnem področju, skratka v karieri. Tu sem zato, da te spravim do uspeha. Spremljaj me.

Location:

Slovenia

Genres:

Romance

Description:

Pravi partnerski odnos je odnos poln strasti, užitka, ljubezni in sproščenosti. Je odnos, ki prispeva k razvoju, tako na osebnem kot poslovnem področju. Uspeh je zagotovljen, saj se bodo uspehi na intimnem partnerskem odnosu neposredno pokazali tudi na poslovnem področju, skratka v karieri. Tu sem zato, da te spravim do uspeha. Spremljaj me.

Language:

Slovenian

Contact:

031821531


Episodes

[32] Muza drug drugemu v ljubezenskem odnosu (Valentinova izdaja)

2/13/2021
Danes je čas za romantiko, danes je čas za negovanje strasti med vama. Današnji PODCAST e namenjen obema, namenjen je, da negujeta notranjo iskro ki je med vama. Zato povabi partnerja/ko, da prisluhne, kajti na ta praznik zaljubljencev želim da jo/ga popelješ do zvezd. Danes želim, da vajina pogleda sežeta do srca, da vajini dotiki sežejo vse do užitka in vajine misli pripeljejo na dan besede ljubezni in podpore. Bodita na valu užitka, bodita na valu strasti. Naj vaju zbližajo občutki, naj...

Duration:00:24:06

[#31] Ljubezenski odnos = borba? (2. del)

7/21/2020
V PODCASTu boš našel obrazložitev, kaj je borba! Torej kakšen je odnos, ki ni partnerski odnos ampak je odnos podoben borbi za življenje. Borbi za naklonjenost, borbi za ljubezen. Tu boš našel poglobljen odgovor...prisluhni.

Duration:00:12:57

[#30] Ljubezenski odnos = borba? (1. del)

7/14/2020
Ali je ljubezenski odnos podoben borbi je odvisno samo od tebe! Ljubezen je najbolj pomembno čustvo katerega spoznavaš celo življenje. Z ljubeznijo se prebudi telo, se prebudijo maravljinčki v telesu, se zbudi strast in poželenje. Skratka počutiš se živega! To ni borba to je užitek! Preveri zakaj!

Duration:00:14:28

[#29] Jagode in čokolada - bodita vesela in nasmejana (2.del)

7/8/2020
Avtentično delovanje zakaj že? Z avtentičnim delovanjem boš uspel privabiti strast, povišal si boš libido ter karierno uspel. Priklical boš v življenje obilje in uspeh. Skratka boš postal magnet za uspeh. Krivec za to pa je partner. Ne verjameš? Preveri zakaj tako menim 😊.

Duration:00:15:47

[#28] Jagode in čokolada...bodita vesela in nasmejana (1. del)

6/30/2020
Pogled na življenje je lahko lep in sladek kot jagoda in čokolada. Vlagati moraš vase, vlagati moraš v odnos. Pri dolgotrajnih vezah pa so pomembni spomini, pomembno je negovanje strasti! Skratka pomembne so skupne vrednote in prepričanja! Negovanje strasti pa predstavlja ključ do oblikovanja dolgoročnega razmerja! Vlagaj vase, vlagaj v odnos in privlačil boš uspeh v življenje!

Duration:00:14:44

[#27] Zmoreva živeti harmonično (2. del)

6/16/2020
Drugi PODCAST na temo Zmoreva živeti harmonično je naravnan na oblikovanje harmonije. Harmonija v odnosu pa se izkazuje z brezpogojno ljubeznijo, oblikuje pa s pomočjo diha. Ja skupnega partnerskega diha, ki vaju bo povezal kot na samem začetku razmerja. Preizkusi in prepoznaj vrednost skupnega diha.

Duration:00:12:40

[#26] Zmoreva živeti harmonično (1. del)

6/9/2020
Zmoreva živeti harmonično je drugi v vrsti serij. Podcast se nanaša na besedo zmoreva. Zmoreva je najprej ednina, nato dvojina. Zmoreva živeti vsak sam, planirati skupno življenje, komunicirati ter se podpirati. Vse z namenom doseganja harmoničnosti odnosa.

Duration:00:16:02

[#25] Negovanje notranjega otroka in partnerski odnos (2.del)

6/2/2020
Negovanje notranjega otroka neposredno vpliva na partnerski odnos. V tokratni epizodi nadaljujem s povezanostjo. Povezanost do sebe in partnerska povezanost ti bosta omogočili lažje in boljše doseganje raznovrstnih ciljev. Obenem pa povezanost vpliva na več nivojev. Več v podcastu 😊.

Duration:00:14:47

[#24] Negovanje notranjega otroka in partnerski odnos (1.del)

5/26/2020
Negovanje notranjega otroka neposredno vpliva na partnerski odnos. To se kaže na tvoji kreativnosti, osebni moči in umirjenosti. Kako se to kaže in ali ni ljubezen osnova?

Duration:00:12:31

[#23] Neguj notranjega otroka in dosegel bos boljši odnos do sebe in ...

5/12/2020
"Negovanje notranjega otroka je pomembno za tvojo kariero in uspeh v odnosih" To je teza s katero se lahko strinjaš ali ne, namreč po tej Corona krizi bo vse mogoče. Negovan notranji otrok ti bo prinesel mir, predvsem pa kreativnost ter uspeh. Želen uspeh na vseh področjih!

Duration:00:42:22

[#22] Kako do boljšega imunskega sistema (Odgovor na coronavirus)

3/10/2020
Okrepitev imunskega sistema je nujno potrebna, da premagaš vse vrste virusov. Pri tem pa ti bo pomagal lastni občutek! Z občutki se boš lažje in bolj učinkovito bojeval proti virusom, obenem pa se boš tako tudi sprostil in prepustil občutku zmage! Imunski sistem lahko nadgradiš tako fizično kot mentalno pri vsem tem pa uporabi zdrava kmečka priporočila.

Duration:00:30:28

[#21] Zaupanje je ključ na poti do uspeha

3/3/2020
Z zaupanjem neposredno vplivaš nase in na odnose. Predvsem odnos s partnerjem! Pri vsem tem je pomemben pogled, pogled ki ga sprejemaš. Pogled, ki te pripelje v smer realizacije ciljev. Zaupanje v partnerja pa ti prinese več kot samo boljši odnos. Ti prinese podporo, ti prinese karierni uspeh.

Duration:00:30:01

[#20] Življenje v sedanjem trenutku te pripelje do boljših odnosov

2/25/2020
Živi življenje v sedanjem trenutku in obudi občutke zmage! Tako boš prepoznal lastno vrednost in predvsem boš prepoznal in lažje ovrednotil odnose v življenju. Vlagaj vase, nadziraj misli in energijo vstopa v odnos postavi v smer ljubezni. To je recept za boljši odnos in uspeh v karieri.

Duration:00:34:28

[#19] Druženje sam s seboj vpliva na odnose in uspeh v življenju

2/18/2020
Nadaljujem kjer sem končal v prvem PODCASTu v mesecu februarju, mesecu odnosov! Nadaljujem DRUŽENJEM, ki predstavlja nadgradnjo ljubezni. Smo v mesecu oz. obdobju, ko je manfiestacija najbolj močna v letu 2020 zato je še toliko bolj pomembno, da ustvarimo prostor zanjo. Druženje neposredno vpliva na prostor in ustvarja pogoje za lažjo in uspešno manifestacijo. Preveri zakaj...

Duration:00:27:02

[#18] Z ljubeznijo do boljših odnosov in kariernega uspeha

2/11/2020
Zakorakali smo v mesec ljubezni, mesec odnosov. Mesec, ko se bom posvetil odnosom. V tednu ljubezni kot ga marketinško označimo, se pravi pred Valentinovim, sem pripravil PODCAST ljubezni! Kako postaneš ljubeča oseba? Preveri...

Duration:00:33:54

[#17] Vpliv časa na odnose in kariero

1/29/2020
Čas neposredno vpliva na odnose, odnosi pa na kariero. Vse pa se začne v karmi. Torej karmični odnosi neposredno vplivajo na karierno pot, na uspeh v karieri in izven nje. Te zanima kako? Preveri...

Duration:00:31:49

[#16] Korak do KARIERNEGA uspeha v letu 2020

1/22/2020
V prvem PODCASTu v letu 2020 sem ti predstavil postopek postavitve učinkovite vizije za leto 2020 in novo desetletje. Izmed predstavljenih štirih (4) korakov je ostal samo še eden, le-ta se glasi: PREPUSTI SE! Pravi: prepusti se užitkom, prepusti se vesolju...

Duration:00:29:19

[#15] Iz sanj v akcijo

1/14/2020
Nadaljujem kjer sem končal v prejšnjem PODCASTU in sicer z akcijo. Podajam ti nasvete za uresničitev srčnih želja in vizije. Le-te sem razdelil na dve področji, ki sta pomembni za izgradnjo leta 2020. Le-ti obsegajo odnose in kariero. Več v podcastu...

Duration:00:24:12

[#14] Kako postaviti učinkovito vizijo za leto 2020 in kako uresničiti zaobljube?

1/8/2020
Za oblikovanje uspešnega leta 2020 potrebujemo oblikovati uspešno vizijo. Kaj pa novoletne zaobljube? Da jih boš uresničil preveri korake, ki so mi jih zaupali angeli.

Duration:00:49:27

[#13] Koraki do boljših občutkov v odnosih in karieri v naslednjem desetletju

12/19/2019
Prazniki se bližajo, praktično so pred vrati. Družinske vrednote se bodo (če že niso) poskočile na prvo mesto na tvoji preferenčni lestvici (družinska sreča, razumevanje s partnerjem in otroci itd.). Si se že odločil, kako se boš počutil v tem obdobju? Kakšni bodo občutki in predvsem kakšni bodo občutki v naslednjem desetletju? Slednji ti bodo prinesli uspeh ali neuspeh v karieri in odnosih!

Duration:00:27:49