Brasserpod-logo

Brasserpod

Sports & Recreation Podcasts >

More Information

Location:

Denmark

Twitter:

@brasserpod

Language:

Danish

Contact:

004560637327


Episodes

Gabriel Jesus tilbage på landsholdet, Libertadores liga mm.

10/10/2018
More
Landsholdet er i London og gør sig klar til mødet med Saudi Arabien. Men hvorfor spille mod mindre modstandere som de kan vinde over med bind for øjnene? Vi ser nærmere på hvorfor glæder os over trioen Neymar, Jesus, Coutinho. Copa Libertadores spidser til og det kan næppe blive mere spændende. vi analyserer og glæder os til semifinalerne. I ligaen er det tæt i begge ender, og vi ser frem mod en yderst interessant afslutning, hvor det Pt. er Palmeriras der ser ud til at hente pokalen.

Duration:01:15:14

Evander på tavlen. Flamengo i krise, og interessante resultater i Copa Libertadores

9/29/2018
More
Der var mål i Evander da han tidligere på ugen debuterede for FCM mod Dalum. Vi har også fundet de to j finalister i den brasilianske pokalturnering, mens Copa Libertadores bød på både nederlag og sejr. Liagen spidses til i begge ender, mens en ex. Brøndby spiller høster succes i den 3. bedste række.

Duration:01:13:04

Hvor blev de af: Ricardo Boiadeiro AGF

9/24/2018
More
Hvor blev de af? Da Ricardo Silva kom til AGF tilbage i år 2000, var for at styrke angrebet. Men for Ricardo blev det kun til få minutter i en enkelt kamp mod AaB. Det er dog ikke ensbetydende med at AGF ikke har gjort indtryk på den lune brasilianer. Hør med om Ricardos tid i Aarhus, og hvad han laver her 18 år senere.

Duration:00:33:19

Grêmio på vej til succes i Libertadores

9/19/2018
More
Grêmio på vej til succes i Libertadores by Brasserbold

Duration:01:30:15

Richarlison stempler ind som dobbelt målscorer

9/13/2018
More
Richarlison takker for sin debut med to scoringer da Brasilien havde legestue med El Salvador. Med til kampen var også Flamengos Lucas Paqueta, men nåede han hjem tilden vigtige pokalsemifinale? Hvordan går det mon i ligaen, og er det korrekt at en bomber lever op til sit kælenavn. Vi runder også danskerdong, og hører om Julio Cesar Uri Guellers kamp hvor han var angrebspartner med selveste Zico og Pelé

Duration:01:17:15

Bom Senso, landsholdet i USA, Copa Libertadores, Serie A og Uri Geller

9/5/2018
More
Vi kommer vidt omkring i denne uge. Alle snakker om krisen på det danske landshold,men har der været noget lignende på det brasilianske ditto? Neymar og Co. er kommet til USA, og vi ser nærmere på de to testkampe i den kommende uge. Copa Libertadores har fundet deres kvartfinalister, men hvor mange brasilianske hold er der tilbage? Ligaen kører derudad men hvordan er det gået for topholdende? Vi runder også danskerdog, og slutter af med en en snak om legenden Julio Cesar "Uri Geller", som...

Duration:01:27:23

Miraklet i Herning

8/29/2018
More
Så skete det vi har snakket om siden 2016. Den 20 årige Evander har forladt Vasco. Men at det blev ulvene på heden som trak det længste strå er noget af en overraskelse. Vi kommer også forbi Copa Libertadores,hvor der IGEN var ballade. Ligaen står heller ikke stille, og der satte nogle af topholdene point til. Til sidst kigger vi lidt på tidligere superligaspillere der har været i aktion i Brasilien

Duration:01:08:32

Hvor blev de af: Fabinho

8/26/2018
More
Brasserpod Special: Fabinho Fantastico i denne "Hvor blev de af" har vi snakket med Fabinho, der havde stor succes i Randers FC og HB Køge. Fabinho selv har haft stor glæde af sit ophold i Danmark, og begge klubber er bestemt ikke glemt. Vi snakker også med Kenneth Møller Pedersen som spillede sammen med den karismatiske skarpretter.

Duration:00:45:24

Landsholdsudtagelsen, Liga og ex-AaB'er i Fluminense

8/22/2018
More
Copa Libertadores kørerforfulde gardiner, men hvordan gik braget mellem Brasilien og Argentina? Vi sætter også landsholdet under lup, og kigger på de nye hoveder i den brasilianske bruttotrup. Ligaen er halvvejs, men hvem er blevet Herbstmeister? Vi slutter af med en tur til Fluminense hvor Kayke er at finde i truppen, mens en gammelkending af OB gør livet bedre for andre i det nordøstlige Brasilien.

Duration:01:15:15

Brasser i Fremad Amager, Copa Libertadores og nyt tophold i ligaen

8/15/2018
More
Hos Fremad Amager har man hentet en tidligere ungdomslandsholdsspiller. Vi har kigget Leandro i kortene og ser frem til hans premiere på grønsværen i Sundby. Copa Libertadores kører derudad, men det er en gang blandede bolsjer vi fik serveret i sidste runde. Ligaen har fået nyt tophold, og det er bestemt ikke uden grund at São Paulo er klassens duks pt. Vi runder trænerrouletten og kigger også på danskerdong.

Duration:01:25:20

Neymars undskyldning og tidligere AaB'er i fokus

8/2/2018
More
Vi kommer hele vejen rundt i denne udgave af Brasserbold. Neymar har undskyldt sit skuespilleri,mens ex-AaB'er Yann Rolim er i fokus hjemme i Brasilien. Flamengo og Grêmio viser den bedste ide af brasiliansk fodbold, mens Cesar Santin tryller på Djursland.

Duration:01:07:24

Boganmeldelse: Fodboldsvindleren

7/27/2018
More
I denne bog-special er Andreas taget ud af huset og har besøgt Jacob Krogsøe på Randers Bibliotek. Sammen anmelder vi bogen 'Fodboldsvindleren' om Carlos Kaiser - manden, der levede som professionel fodboldspiller uden at spille en eneste kamp. Lyt med og hør mere om årets bedste fodboldrøverhistorie, når vi kigger Kaiser i kortene og ser på andre gode fodboldbiografier.

Duration:00:43:41

Tite forlænger med landsholdet

7/25/2018
More
Vi breaker nyheden om Tites fremtid for det brasilianske landshold. I Serie A har der været flere gode lokalopgør, som har budt på flere flotte mål og masser af action. Der er desuden Danskerdong, hvor tidligere Superligaspillere stadig har krudt i støvlerne. Til sidst finder vi en vinder af vores quiz hvor vi har en sodavand og en herlig røverhistorie på højkant.

Duration:01:08:54

VM 2018 er slut,men hvad nu Brasilien?

7/17/2018
More
Belgien blev endestationen for det brasilianske landshold. Men hvad betød de relative tidlige exit, hvad gik galt i kampen. Vi kigger nærmere på VM og fremtiden for det brasilianske landshold. Med VM ude af billedet, kan den brasilianske liga genopstarte. Vi kigger frem mod 13. runde og slutter podcasten af med en quiz og en snak om fodboldsvindleren Karlos Kaiser

Duration:01:14:48

VM Podcast om 1/8 dels finalen, kvartfinalen og Andreas Kraul

7/5/2018
More
I denne VM podcast kommer vi meden grundig analyse af brassernes 1/8 finale mod Mexico. Samtidig svarer vi på spørgsmål og ser frem til kvartfinalen mod Belgien. Vi har også en gæst igennem, nemlig DR's VM kommentator Andreas Kraul, som giver sit syn på Brasilien og VM generelt.

Duration:01:21:20

Optakt til Brasilien x Mexico

6/30/2018
More
Brasilien spillede sin bedste kamp da de i onsdags slog Serbien 2-0. hvad gjorde holdet rigtigt, og var sejren fortjent? Vi kigger bestemtogså fremad, og glæder os til kampen mod Mexico. Hvem starter inde og hvad kan vi forvente af de kanariegule femdobbelte VM vindere.

Duration:00:45:43

Brasilien x Costa Rica

6/24/2018
More
Brasilien fik sin første sejr, da de besejrede Costa Rica med 2-0. Det var langt fra en dans på roser, og brasserne ledmeget før forløsningen kom. Vi ser nærmere på kampen og hvorfor Neymar gik i knæ og græd efter kampen. I Brasilien er kvinderne kommet på banen. Det betyder at Fox Sports nu har en kvindelig kommentator til VM. Vi hilser hende velkommen i en verden der er særdeles mandsdomineret. Det og meget mere i denne uges udgave af Brasserbold

Duration:01:14:11

Brasilien x Schweiz. Alt om Brassernes første kamp til VM

6/19/2018
More
VM er i fuld gang og vi giver kommer med den bedste og mest dybdegående analyse om Brasiliens åbningskamp mod Schweiz. Lyt med og bliv klogere på hvorfor det kun blev til 1-1 mod alpelandet.

Duration:01:01:12

Landsholdet klar til VM mens Felipe Melo slagter wunderkid

6/14/2018
More
efter 3-0 sejren over Østrig, er det brasilianske landshold klar til VM og strabadserne i Rusland. Men hvad sker der bag kulissen, og hvorfor har Tite allerede afsløret sin startopstilling? I ligaen var der kamp til stregen da Flamengo og Palmeiras spillede 3-3....Eller gjorde de nu det? Vi runder også Rodrygos salg til Real Madrid og finder en vinder af vores VM quiz

Duration:01:03:52

2-0 mod Kroatien, og Neymar der gør en forskel

6/7/2018
More
Landsholdet er ved at være klar til VM. Første testmatch var mod Kroatien, og selvom Neymar gjorde forskellen, er der stadig spørgsmål der presser sig på. Vi analyserer kampen og ser fram til weekendens opgør mod Østrig. Copa Libertadores er nået til 1/8 finalerne, og der varsles bulder og brag når cremen af sydamerikansk fodbold tørner sammen. Ligaen ruller derudad og et par hold har stukket næsen længere frem en andre. Vi tager et kig på stillingen og en ung gut, der scorede hattrick på...

Duration:01:08:05