Brasserpod-logo

Brasserpod

Sports & Recreation Podcasts >

More Information

Location:

Denmark

Twitter:

@brasserpod

Language:

Danish

Contact:

004560637327


Episodes

Brasser i Fremad Amager, Copa Libertadores og nyt tophold i ligaen

8/15/2018
More
Hos Fremad Amager har man hentet en tidligere ungdomslandsholdsspiller. Vi har kigget Leandro i kortene og ser frem til hans premiere på grønsværen i Sundby. Copa Libertadores kører derudad, men det er en gang blandede bolsjer vi fik serveret i sidste runde. Ligaen har fået nyt tophold, og det er bestemt ikke uden grund at São Paulo er klassens duks pt. Vi runder trænerrouletten og kigger også på danskerdong.

Duration:01:25:20

Neymars undskyldning og tidligere AaB'er i fokus

8/2/2018
More
Vi kommer hele vejen rundt i denne udgave af Brasserbold. Neymar har undskyldt sit skuespilleri,mens ex-AaB'er Yann Rolim er i fokus hjemme i Brasilien. Flamengo og Grêmio viser den bedste ide af brasiliansk fodbold, mens Cesar Santin tryller på Djursland.

Duration:01:07:24

Boganmeldelse: Fodboldsvindleren

7/27/2018
More
I denne bog-special er Andreas taget ud af huset og har besøgt Jacob Krogsøe på Randers Bibliotek. Sammen anmelder vi bogen 'Fodboldsvindleren' om Carlos Kaiser - manden, der levede som professionel fodboldspiller uden at spille en eneste kamp. Lyt med og hør mere om årets bedste fodboldrøverhistorie, når vi kigger Kaiser i kortene og ser på andre gode fodboldbiografier.

Duration:00:43:41

Tite forlænger med landsholdet

7/25/2018
More
Vi breaker nyheden om Tites fremtid for det brasilianske landshold. I Serie A har der været flere gode lokalopgør, som har budt på flere flotte mål og masser af action. Der er desuden Danskerdong, hvor tidligere Superligaspillere stadig har krudt i støvlerne. Til sidst finder vi en vinder af vores quiz hvor vi har en sodavand og en herlig røverhistorie på højkant.

Duration:01:08:54

VM 2018 er slut,men hvad nu Brasilien?

7/17/2018
More
Belgien blev endestationen for det brasilianske landshold. Men hvad betød de relative tidlige exit, hvad gik galt i kampen. Vi kigger nærmere på VM og fremtiden for det brasilianske landshold. Med VM ude af billedet, kan den brasilianske liga genopstarte. Vi kigger frem mod 13. runde og slutter podcasten af med en quiz og en snak om fodboldsvindleren Karlos Kaiser

Duration:01:14:48

VM Podcast om 1/8 dels finalen, kvartfinalen og Andreas Kraul

7/5/2018
More
I denne VM podcast kommer vi meden grundig analyse af brassernes 1/8 finale mod Mexico. Samtidig svarer vi på spørgsmål og ser frem til kvartfinalen mod Belgien. Vi har også en gæst igennem, nemlig DR's VM kommentator Andreas Kraul, som giver sit syn på Brasilien og VM generelt.

Duration:01:21:20

Optakt til Brasilien x Mexico

6/30/2018
More
Brasilien spillede sin bedste kamp da de i onsdags slog Serbien 2-0. hvad gjorde holdet rigtigt, og var sejren fortjent? Vi kigger bestemtogså fremad, og glæder os til kampen mod Mexico. Hvem starter inde og hvad kan vi forvente af de kanariegule femdobbelte VM vindere.

Duration:00:45:43

Brasilien x Costa Rica

6/24/2018
More
Brasilien fik sin første sejr, da de besejrede Costa Rica med 2-0. Det var langt fra en dans på roser, og brasserne ledmeget før forløsningen kom. Vi ser nærmere på kampen og hvorfor Neymar gik i knæ og græd efter kampen. I Brasilien er kvinderne kommet på banen. Det betyder at Fox Sports nu har en kvindelig kommentator til VM. Vi hilser hende velkommen i en verden der er særdeles mandsdomineret. Det og meget mere i denne uges udgave af Brasserbold

Duration:01:14:11

Brasilien x Schweiz. Alt om Brassernes første kamp til VM

6/19/2018
More
VM er i fuld gang og vi giver kommer med den bedste og mest dybdegående analyse om Brasiliens åbningskamp mod Schweiz. Lyt med og bliv klogere på hvorfor det kun blev til 1-1 mod alpelandet.

Duration:01:01:12

Landsholdet klar til VM mens Felipe Melo slagter wunderkid

6/14/2018
More
efter 3-0 sejren over Østrig, er det brasilianske landshold klar til VM og strabadserne i Rusland. Men hvad sker der bag kulissen, og hvorfor har Tite allerede afsløret sin startopstilling? I ligaen var der kamp til stregen da Flamengo og Palmeiras spillede 3-3....Eller gjorde de nu det? Vi runder også Rodrygos salg til Real Madrid og finder en vinder af vores VM quiz

Duration:01:03:52

2-0 mod Kroatien, og Neymar der gør en forskel

6/7/2018
More
Landsholdet er ved at være klar til VM. Første testmatch var mod Kroatien, og selvom Neymar gjorde forskellen, er der stadig spørgsmål der presser sig på. Vi analyserer kampen og ser fram til weekendens opgør mod Østrig. Copa Libertadores er nået til 1/8 finalerne, og der varsles bulder og brag når cremen af sydamerikansk fodbold tørner sammen. Ligaen ruller derudad og et par hold har stukket næsen længere frem en andre. Vi tager et kig på stillingen og en ung gut, der scorede hattrick på...

Duration:01:08:05

Velkommen til Marcelo og Casemiro

5/30/2018
More
Alle 23 mand er nu samlet i England,og Tite kan for alvor begynde de sidste forberedelser forud for VM i Rusland. Vi kigger nærmere på de 23 gutter og kommer med den ægte brasilianske udtale af spillernes navne. Dermed burde der ikke være tvivl forud for VM. Grundspillet i Copa Libertadores er afsluttet, og vi ser på hvem der klarede sig godt, og mindre godt. Vi kommer også forbi den brasilianske liga hvor et rød-sort hold fortsat ligger i toppen.

Duration:01:07:26

Landsholdsudtagelsen

5/16/2018
More
Landsholdet fylder selvsagt det meste af denne podcast. Tite har valgt sine 23 spillere, og ser holdet efter i sømmene. Vi snakker om de tre hjemlige spillere og om hvorfor Tite har valgt f.eks Taison i stedet for stortalentet Arthur. Copa Libertadores og den hjemlige liga holder ikke stille. Men hvem klarer sig godt, og hvem sidder tilbage med en lunken smag i munden? Glæd jeg til denne uges udgave af Barsserbold

Duration:01:19:51

Hvor blev de af; Cesár Santin

5/8/2018
More
Glæd jer. I denne udgave af "Hvor blev de af" har vi fundet en legende i dansk fodbold, nemlig Cesar Santin. Mesterskaber, topscorer, ikon er blot nogle af de tin vi kan sige om den blonde brasilianer. Vi har fået en god snak med Santin om tiden hos FCK, og har krydret det med vinkler fra pressemanden Crhistian Wolny og tidligere landsholdsanfører Lars Jacobsen.

Duration:01:06:37

Copa Libertadores, Serie A, 1 maj og Ayrton Senna

5/2/2018
More
Målbonanza i Copa Libertadores, og en ræv der for alvor stemplede ind i Sydamerikas vigtigste klubturnering. I nordøstbrasilien var 52.000 tilskuere mødt op til en rød-sort fodboldfest, mens en dommer var omdrejningspunktet i Belo Horizonte. Vi mindes også Brasiliens største racerkører, og tager et smut forbi URT som spiller i den fjerdebedste række

Duration:01:13:13

Copa Libertadores, Julio Cesar, Seria A, Kaka og Bechara

4/27/2018
More
I denne udgave tager vi fat på Copa Libertadores, hvor et brasiliansk hold allerede nu er klar til de afgørende runder. En legende takker af, og det er ingen ringere end målmandslegenden Júlio Cesar. Vi kigger også på Serie A, fejrer Kaka, og runder en tidligere OB'ers sociale arbejde i nordøstbrasilien.

Duration:01:20:09

Neymar, Copa Libertadores, Serie A og meget mere.

4/18/2018
More
I denne udgave kommer vi med nyt om datoen for Neymars comeback efter hans brækkede fod. Vi snakker også om Copa Libertadores, og Flamengo der trak 50.000 fans til en åben træning. Den brasilianske liga er startet, men hvem kom bedst fra land og hvilke spillere skal vi holde øje med. Det kendte tøjmærke Umbro har lanceret en kollektion som ikke er faldet heldigt ud alle steder. Til sidst siger vi tillykke til et stort hus af en spiller der rundede de 55 år i mandags.

Duration:01:33:23

Champions League, Copa Libertadores, Statsmesterskaber og Roberto Carlos

4/12/2018
More
Har Champions League betydning fordet brasilianske landshold, og hvordan gik det for de brasilianske hold i Copa Libertadores? I Brasilien er statsmesterskaberne nu overstået, og vi finder nogle af vinderne. Vi kigger også på en tidligere Brøndby spiller og fejrer en 45 års fødselsdag.

Duration:01:07:37

Da Brasilien fik revanche på Olympia Stadion, mens Flamengo holdte "Fyraften"

4/3/2018
More
1-0 Det var resultatet da Tyskland hjemme tog mod Brasilien på Olympia Stadion. I denne podcast kigger vi kampen efter i sømmene, og ser frem til de næste kampe før det går løs i Rusland. Hos storklubben Flamengo er der knap så meget at glæde sig over. Her har man fyret det meste af trænerstaben uden så meget som at blinke med øjet. Men hvad er der gået galt i den traditionsrige klub?

Duration:00:57:05

85 dage til VM med nyt om landsholdet, Copa Libertadores og meget mere

3/21/2018
More
Landsholdet er klar til mødet med Rusland. Vi tjekker op på det nyeste for de kanariegule tropper, og går glip af en telefon til Moskva. Copa Libertadores har budt på to individuelle overraskelser. Vi ser nærmere på Vinicius Jr, og Rodrygo. Statsmesterskaberne spidser til. Men hvem ser ud til at løfte pokalerne i hhv. Rio, São Paulo og Minas Gerais og hvad med vores venner fra URT? Til sidst ønsker vi Ronaldinho tillykke med dagen og de 38 år.

Duration:01:04:52