Brasserpod-logo

Brasserpod

Sports & Recreation Podcasts >

More Information

Location:

Denmark

Twitter:

@brasserpod

Language:

Danish

Contact:

004560637327


Episodes

Hvor blev de af: Ricardo Silva

12/9/2018
More
Ricardo Silva var kun i AGF i små seks måneder, med ikke desto mindre er det en tid han aldrig glemmer. Andreas har snakket med Ricardo om fodbolden i den jyske hovedstad, og om hvorfor han har kælenavnet Boiadeiro, som jo er navnet på en brasiliansk cowboy.

Duration:00:37:41

Copa Libertadores i Madrid og Palmeiras brasilianske mestre.

11/29/2018
More
Kaos omkring Libertadores-finalen, Palmeiras som brasiliansk mester, den kommende Milan-spiller Paquetá og så mindes vi 2-årsdagen for Chapecoense-tragedien

Duration:01:16:51

To Landskampe, et minuts stilhed og en liga der ikke blev afgjort.

11/22/2018
More
Landsholdet testede sig selv mod hhv. Uruguay og Cameroun. Begge kampe endte 1-0 til brasserne,men hvad kan vi tage med fra de to opgør? Manden der opfandt den ikoniske kanarigule landsholdstrøje er gået bort. Vi fortæller historien om den trøje mange forbinder med ægte sambabold. Ligen synger på sidste vers, men trods fake news, er den endnu ikke afgjort. Det spidser til i begge ender, og vi holder styr på top og bund.

Duration:01:26:21

Bechara special om Fortalezas oprykning

11/8/2018
More
Fortaleza er rykket op de bedste brasilianske fodboldrække. Det glæder os meget på Brasserbold, så derforhar vi snakket med ex-Ob'er Bechara Oliveira, der har vundet tre trofæer med Fortaleza. Vi kommer også omkring fodbolden i Ceará da det ser ud til at der i 2019 vil være to klubber fra Fortaleza i den bedste række- og ja, Bechara har spillet for dem begge. En Brasserbold Special på 1. klasse hvor hovedemnet er Bechara og Fortaleza.

Duration:00:50:48

De sure rønnebær, ligaspænding og en tur til Næstved

11/6/2018
More
Finale i Copa Libertadores uden brasiliansk deltagelse. Kan vi klare det uden at blive for mavesure? Ligaen spidser til og måske har vi allerede fundet mesteren og de fire nedrykkere. Vi ser nærmere på den 32. spillerunde og byder ind med tre danskere på Maracanã. Vi runder også en makaber mordsag, der fylder meget i de brasilianske medier. Vi slutter af med at gratulere en tidligere Næstvedspiller, som har kridtet støvlerne af i det indre Brasilien.

Duration:01:24:30

Grêmio viser tænder i Libertadores, mens ligaen spidser til.

10/24/2018
More
Libertadores er nået til semifinalerne hvor Grêmio hentede vigtige point i Argentina. Vi kigger også på ligaen hvor vi måske havde årets bedste kamp, da Internacional og Santos krydsede klinger. Vi når også at kigge på Palmeiras U-20 hold og siger tillykke til Pelé der fylder 78.

Duration:01:28:19

Landsholdet sejrer mens Cruzeiro spiller sig til dobbelt pokaltriumf

10/20/2018
More
Landsholdet har netop afsluttet to træningskampe mod hhv. Saudi Arabien og Argentina. Vi følger kampene til dørs og afslører Brassernes kommende modstandere. I Belo Horizonte kan man ikke få armene ned da et af byen store hold hentede sin anden pokaltitel i træk, hvilket aldrig er sket før i Brasilien. Ligaen har aldrig været mere spændende. Vi gennemgår de vigtigste kampe og byder ind på hvem der ender i top 3. Vi kigger også på en U-20 trio som er mere end 110.000.000 Euro værd. Det og...

Duration:01:37:33

Gabriel Jesus tilbage på landsholdet, Libertadores liga mm.

10/10/2018
More
Landsholdet er i London og gør sig klar til mødet med Saudi Arabien. Men hvorfor spille mod mindre modstandere som de kan vinde over med bind for øjnene? Vi ser nærmere på hvorfor glæder os over trioen Neymar, Jesus, Coutinho. Copa Libertadores spidser til og det kan næppe blive mere spændende. vi analyserer og glæder os til semifinalerne. I ligaen er det tæt i begge ender, og vi ser frem mod en yderst interessant afslutning, hvor det Pt. er Palmeriras der ser ud til at hente pokalen.

Duration:01:15:14

Evander på tavlen. Flamengo i krise, og interessante resultater i Copa Libertadores

9/29/2018
More
Der var mål i Evander da han tidligere på ugen debuterede for FCM mod Dalum. Vi har også fundet de to j finalister i den brasilianske pokalturnering, mens Copa Libertadores bød på både nederlag og sejr. Liagen spidses til i begge ender, mens en ex. Brøndby spiller høster succes i den 3. bedste række.

Duration:01:13:04

Grêmio på vej til succes i Libertadores

9/19/2018
More
Grêmio på vej til succes i Libertadores by Brasserbold

Duration:01:30:15

Richarlison stempler ind som dobbelt målscorer

9/13/2018
More
Richarlison takker for sin debut med to scoringer da Brasilien havde legestue med El Salvador. Med til kampen var også Flamengos Lucas Paqueta, men nåede han hjem tilden vigtige pokalsemifinale? Hvordan går det mon i ligaen, og er det korrekt at en bomber lever op til sit kælenavn. Vi runder også danskerdong, og hører om Julio Cesar Uri Guellers kamp hvor han var angrebspartner med selveste Zico og Pelé

Duration:01:17:15

Bom Senso, landsholdet i USA, Copa Libertadores, Serie A og Uri Geller

9/5/2018
More
Vi kommer vidt omkring i denne uge. Alle snakker om krisen på det danske landshold,men har der været noget lignende på det brasilianske ditto? Neymar og Co. er kommet til USA, og vi ser nærmere på de to testkampe i den kommende uge. Copa Libertadores har fundet deres kvartfinalister, men hvor mange brasilianske hold er der tilbage? Ligaen kører derudad men hvordan er det gået for topholdende? Vi runder også danskerdog, og slutter af med en en snak om legenden Julio Cesar "Uri Geller", som...

Duration:01:27:23

Miraklet i Herning

8/29/2018
More
Så skete det vi har snakket om siden 2016. Den 20 årige Evander har forladt Vasco. Men at det blev ulvene på heden som trak det længste strå er noget af en overraskelse. Vi kommer også forbi Copa Libertadores,hvor der IGEN var ballade. Ligaen står heller ikke stille, og der satte nogle af topholdene point til. Til sidst kigger vi lidt på tidligere superligaspillere der har været i aktion i Brasilien

Duration:01:08:32

Hvor blev de af: Fabinho

8/26/2018
More
Brasserpod Special: Fabinho Fantastico i denne "Hvor blev de af" har vi snakket med Fabinho, der havde stor succes i Randers FC og HB Køge. Fabinho selv har haft stor glæde af sit ophold i Danmark, og begge klubber er bestemt ikke glemt. Vi snakker også med Kenneth Møller Pedersen som spillede sammen med den karismatiske skarpretter.

Duration:00:45:24

Landsholdsudtagelsen, Liga og ex-AaB'er i Fluminense

8/22/2018
More
Copa Libertadores kørerforfulde gardiner, men hvordan gik braget mellem Brasilien og Argentina? Vi sætter også landsholdet under lup, og kigger på de nye hoveder i den brasilianske bruttotrup. Ligaen er halvvejs, men hvem er blevet Herbstmeister? Vi slutter af med en tur til Fluminense hvor Kayke er at finde i truppen, mens en gammelkending af OB gør livet bedre for andre i det nordøstlige Brasilien.

Duration:01:15:15

Brasser i Fremad Amager, Copa Libertadores og nyt tophold i ligaen

8/15/2018
More
Hos Fremad Amager har man hentet en tidligere ungdomslandsholdsspiller. Vi har kigget Leandro i kortene og ser frem til hans premiere på grønsværen i Sundby. Copa Libertadores kører derudad, men det er en gang blandede bolsjer vi fik serveret i sidste runde. Ligaen har fået nyt tophold, og det er bestemt ikke uden grund at São Paulo er klassens duks pt. Vi runder trænerrouletten og kigger også på danskerdong.

Duration:01:25:20

Neymars undskyldning og tidligere AaB'er i fokus

8/2/2018
More
Vi kommer hele vejen rundt i denne udgave af Brasserbold. Neymar har undskyldt sit skuespilleri,mens ex-AaB'er Yann Rolim er i fokus hjemme i Brasilien. Flamengo og Grêmio viser den bedste ide af brasiliansk fodbold, mens Cesar Santin tryller på Djursland.

Duration:01:07:24

Boganmeldelse: Fodboldsvindleren

7/27/2018
More
I denne bog-special er Andreas taget ud af huset og har besøgt Jacob Krogsøe på Randers Bibliotek. Sammen anmelder vi bogen 'Fodboldsvindleren' om Carlos Kaiser - manden, der levede som professionel fodboldspiller uden at spille en eneste kamp. Lyt med og hør mere om årets bedste fodboldrøverhistorie, når vi kigger Kaiser i kortene og ser på andre gode fodboldbiografier.

Duration:00:43:41

Tite forlænger med landsholdet

7/25/2018
More
Vi breaker nyheden om Tites fremtid for det brasilianske landshold. I Serie A har der været flere gode lokalopgør, som har budt på flere flotte mål og masser af action. Der er desuden Danskerdong, hvor tidligere Superligaspillere stadig har krudt i støvlerne. Til sidst finder vi en vinder af vores quiz hvor vi har en sodavand og en herlig røverhistorie på højkant.

Duration:01:08:54

VM 2018 er slut,men hvad nu Brasilien?

7/17/2018
More
Belgien blev endestationen for det brasilianske landshold. Men hvad betød de relative tidlige exit, hvad gik galt i kampen. Vi kigger nærmere på VM og fremtiden for det brasilianske landshold. Med VM ude af billedet, kan den brasilianske liga genopstarte. Vi kigger frem mod 13. runde og slutter podcasten af med en quiz og en snak om fodboldsvindleren Karlos Kaiser

Duration:01:14:48