Buiten Categorie-logo

Buiten Categorie

Sports & Recreation Podcasts >

Een podcast over topsport in al zijn facetten, met gasten uit de sportwereld.

Een podcast over topsport in al zijn facetten, met gasten uit de sportwereld.
More Information

Location:

Belgium

Description:

Een podcast over topsport in al zijn facetten, met gasten uit de sportwereld.

Language:

Dutch


Episodes

Aflevering 10 - CARMEN BOSMANS: de fitste Belg

7/4/2019
More
Carmen Bosmans werkt als personal trainer in Dubai, maar binnenkort gaat ze de geschiedenis in als de eerste Belgische die zal deelnemen aan de CrossFit Games. CrossFit is een optelsom van verschillende fitnessoefeningen en is razend populair. Een open gesprek over body shaming, dick pics, doping en het karakter dat je nodig hebt om de top te bereiken.

Duration:00:34:31

Aflevering 9 - ILKA VAN DE VYVER: via Roemenië naar Rio

6/26/2019
More
Volleybalster Ilka Van de Vyver heeft een sterke Nations League achter de rug! Niet alleen werd ze 7e met de Yellow Tigers, ze versierde ook een transfer naar een nieuwe club! Dit alles en nog zoveel meer over de kapitein van de Yellow Tigers, in deze nieuwe aflevering van Buiten Categorie!

Duration:00:32:36

Aflevering 8 - Dimitri Van den Bergh: The Dreammaker

6/12/2019
More
Dimitri Van den Bergh is nog maar net terug van het WK darts voor landenteams. The Dreammaker strandde in de kwartfinales, na een goed toernooi. "Dancing Dimi" is op korte tijd een publiekslieveling geworden in het profcircuit. De tweevoudig wereldkampioen bij de jeugd doet er alles aan om zijn dromen na te jagen.

Duration:00:34:19

Aflevering 7 - Thomas Buffel: afscheid

5/30/2019
More
Thomas Buffel neemt na een indrukwekkende carrière afscheid van het leven als profvoetballer. De ex-rode duivel, die o.a. furore maakte bij Feyenoord, Rangers & Genk blikt in deze aflevering terug op zijn hoogte- en dieptepunten.

Duration:00:34:29

Aflevering 6 - ROEL MOORS: Groot, Groter, Giants

5/9/2019
More
"Dit maken we nooit meer mee." Aldus Roel Moors, coach van Telenet Antwerp Giants na de bronzen medaille in de Basketball Champions League. In deze aflevering neemt de coach van het jaar uitgebreid de tijd om na te genieten van deze unieke prestatie, met alweer het volgende doel in gedachten.

Duration:00:24:51

Aflevering 5 - SOFIE GOOS: Queen of the Ten Miles

4/24/2019
More
Deze aflevering is er eentje voor de lopers onder ons. So plug in those headphones & run, run run, met de zachte stem van Sofie Goos op de achtergrond. De ex-triatlete en mama in spé vertelt over haar bijzondere band met de Ten Miles en over het leven als ex-topsporter.

Duration:00:31:59

Aflevering 4 - AZIZ HITOU: van straatvoetballer tot Rode Duivel

4/17/2019
More
Professioneel zaalvoetballer Aziz Hitou speelt dit weekend met FT Antwerpen de bekerfinale tegen Halle-Gooik. In deze podcast blikt hij vooruit, maar vooral ook achteruit, want de weg naar de top in het futsal is er één met veel obstakels.

Duration:00:28:39

Aflevering 3 - JENS KEUKELEIRE: "Ik hoef geen schrik te hebben."

4/11/2019
More
Klare taal van Jens Keukeleire, renner bij Lotto Soudal. De Bruggeling ziet zichzelf als één van de kanshebbers voor Parijs-Roubaix. Na zijn pechjaar in 2018 heeft Keukeleire zich weer in de kijker gefietst, maar het beste moet misschien nog komen...

Duration:00:25:05

Aflevering 2 - JANICE CAYMAN: Go West!

4/4/2019
More
De Red Flames spelen komend weekend tegen de VS, het nummer 1 van de Wereld. Het wordt een beetje thuiskomen voor Red Flame Janice Cayman, die nog in de VS gevoetbald heeft. Ze liet de ontbijtkoeken links liggen voor een uitgebreide babbel met Buiten Categorie. Over de Red Flames, de Gouden Schoen, de salary gap, matchfixing en nog zoveel meer.

Duration:00:35:24