De Koffiecorner-logo

De Koffiecorner

Sports & Recreation Podcasts >

Bij de RTV Noord podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezig houdt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke aflevering een aantal gasten.

Bij de RTV Noord podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezig houdt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke aflevering een aantal gasten.
More Information

Location:

Netherlands

Description:

Bij de RTV Noord podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezig houdt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke aflevering een aantal gasten.

Twitter:

@rtvnoord

Language:

Dutch

Contact:

31 50 3199999


Episodes

De Koffiecorner #11: Sarèl de Jong: 'Na drie gin-tonics ben ik knock-out'

1/13/2019
More
Het is een primeur: nog nooit hebben we een wereldkampioen(e) te gast gehad. Maar kickbokster Sarèl de Jong uit Meedhuizen durfde het aan om aan te schuiven aan een tafel met zwaargewichten. Martin is met zijn voetbalclub DZOH op trainingskamp naar Spanje, Henk Elderman vervangt hem. Ook FC Groningen-watcher Stefan Bleeker spreekt zich uit over de winteraanwinsten van FC Groningen. In de RTV Noord-Podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot...

Duration:01:01:05

De Koffiecorner #10: Het Groningse sportjaar 2018: 'Ron Jans is een absolute winnaar'

12/31/2018
More
Multitalent Henk Elderman vervangt de zieke Niiwino Geertsema. FC Groningen-watcher Stefan Bleeker en allesvolger Karel-Jan Buurke maken het kwartet compleet. Ze bespreken het Groningse sportjaar 2018. Alles, maar dan ook alles komt voorbij. In de RTV Noord-Podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.

Duration:00:57:02

De Koffiecorner #9: Kerstpodcast met Danny Buijs: 'Ik heb ook dingen fout gedaan'

12/24/2018
More
FC Groningen-trainer Danny Buijs is te gast in deze extra lange kerstpodcast. Het gaat onder andere over het wel/niet blijven van Mimoun Mahi en de fitheid van aanwinst Ilias Bel Hassani. Ook steekt Buijs de hand in eigen boezem. Clubwatcher Stefan Bleeker zit ook aan tafel. In de RTV Noord-Podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.

Duration:00:57:20

De Koffiecorner #8: 'Vertrek Jans biedt mogelijkheden om Kemkers terug te halen'

12/17/2018
More
Deze aflevering staat volledig in het teken van het vertrek van Ron Jans. Martin kon er helaas niet bij zijn, maar in Elwin Baas is er een waardig vervanger gevonden. Hij volgde FC Groningen toen Jans binnenkwam als technisch manager. RTV Noord-verslaggever Stefan Bleeker en analist Wim Masker complementeren het gelegenheidspanel. In de RTV Noord-Podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen...

Duration:00:29:44

De Koffiecorner #7: 'Ik hou serieus rekening met degradatie van FC Groningen'

12/17/2018
More
Deze aflevering is opgenomen voordat bekend werd dat Ron Jans opstapt als technisch manager bij FC Groningen. Met FC Groningen-verslaggever Stefan Bleeker en Donar-watcher Karel-Jan Buurke wordt teruggeblikt op FC Groningen - FC Emmen. Ook komt het verval van Donar aan bod. In de RTV Noord-Podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.

Duration:00:36:42

De Koffiecorner #6: 'Ik vind Gözübüyük een lafaard'

12/10/2018
More
Met FC Groningen-verslaggever Stefan Bleeker wordt teruggeblikt op de doelpuntloze uitwedstrijd tegen VVV Venlo. In die wedstrijd speelde de Groningse VAR-scheidsrechter Siemen Mulder een hoofdrol. Hij bekende schuld bij verslaggever Henk Elderman, die ook Lois Abbingh op het EK Handbal volgt. In de RTV Noord-Podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.

Duration:00:36:32

De Koffiecorner #5: 'Robben kan toch niet ineens directeur van een miljoenenbedrijf worden?!'

12/3/2018
More
In deze aflevering praten we met FC Groningen-verslaggever Stefan Bleeker na over de wedstrijd FC Groningen - NAC en de actie Helden van Weleer. En moet Arjen Robben na dit seizoen terugkeren bij FC Groningen? In de RTV Noord podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.

Duration:00:32:43

De Koffiecorner #4: 'Mateo Cassierra moet een boete krijgen'

11/26/2018
More
Gast in deze vierde aflevering is Martijn van der Veen, die als lijsttrekker van de nieuwe Sportpartij geen enkele zetel heeft behaald tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Groningen. En verslaggever Karel-Jan Buurke die o.a. Donar en Henk Grol volgt schuift aan.

Duration:00:36:10

Aflevering #3: Wanneer gaat Sarèl de Jong tegen een man vechten?

11/19/2018
More
Onderwerp van gesprek in deze derde aflevering is onder andere kickbokster Sarèl de Jong, die afgelopen weekend in MartiniPlaza de wereldtitel van Enfusion op het Glorious Heroes Gala pakte. Verslaggever Henk Elderman volgt haar sinds het begin van haar loopbaan en praat daarom mee.

Duration:00:40:24

Aflevering #2: Hans Nijland vertrekt, einde van een tijdperk

11/12/2018
More
In deze tweede aflevering draait het volledig om het aangekondigde vertrek van Hans Nijland als directeur van FC Groningen. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke keer een aantal gasten. Deze keer zijn dat FC Groningen-verslaggever Stefan Bleeker en hoofdredacteur RTV Noord Mischa van den Berg die als verslaggever de beginperiode van Nijland bij FC Groningen volgde.

Duration:00:27:14

Aflevering #1: Super Sunday en Turkse tafereeln

11/12/2018
More
In deze aflevering van De Koffiecorner praten Niiwino Geertsema en Martin Drent met RTV Noord-verslaggevers Stefan Bleeker (FC Groningen) en Karel-Jan Buurke (o.a. Donar en Lycurgus). We praten over De Derby van het Noorden, het initatief Super Sunday en de Turkse avonturen van Buurke, die Erwin Koeman in Istanbul opzocht.

Duration:00:33:27