Missie Moskou-logo

Missie Moskou

Sports & Recreation Podcasts

Een unieke blik achter de schermen van de Rode Duivels. Maarten Breckx en Michiel Ameloot proeven de verhalen van de entourage die onze nationale ploeg klaarstoomt voor het WK in Rusland. 7 afleveringen van telkens één speelhelft, 45 minuten.

Location:

Belgium

Description:

Een unieke blik achter de schermen van de Rode Duivels. Maarten Breckx en Michiel Ameloot proeven de verhalen van de entourage die onze nationale ploeg klaarstoomt voor het WK in Rusland. 7 afleveringen van telkens één speelhelft, 45 minuten.

Language:

Dutch


Episodes

05: Bartel Dewulf & Philippe Rosier

6/6/2018
In aflevering 5 vertellen chef Bartel Dewulf en health manager Philippe Rosier over de balans tussen keihard trainen, gezond eten en goed slapen. Ook de ‘matrasgate’ komt natuurlijk aan bod. Missie Moskou is een unieke blik achter de schermen van de Rode Duivels. Maarten Breckx en Michiel Ameloot van VTM Nieuws proeven de verhalen van de entourage die onze nationale ploeg klaarstoomt voor het WK in Rusland.

Duration:00:40:38

04: Erwin Lemmens & Mousa El Habchi

5/23/2018
Aflevering 4 met keeperstrainer Erwin Lemmens en videoanalist Mousa El Habchi, die heel nauw samenwerken met bondscoach Martinez. Over hardwerkende keepers, drones die crashen en de favoriete muziek van Lukaku & co. Missie Moskou is een unieke blik achter de schermen van de Rode Duivels. Maarten Breckx en Michiel Ameloot van VTM Nieuws proeven de verhalen van de entourage die onze nationale ploeg klaarstoomt voor het WK in Rusland.

Duration:00:46:15

03: Piet Erauw & Jurgen Van Der Mijnsbrugge

5/16/2018
In aflevering 3 verklaren teammanager Piet Erauw & logistiek manager Jurgen Van Der Mijnsbrugge waarom ze 17 ton materiaal meenemen naar Moskou ...en waarom Nainggolan zijn sokken scheurt voor elke match. Missie Moskou is een unieke blik achter de schermen van de Rode Duivels. Maarten Breckx en Michiel Ameloot van VTM Nieuws proeven de verhalen van de entourage die onze nationale ploeg klaarstoomt voor het WK in Rusland.

Duration:00:50:45

02: Stefan Van Loock & Mathias Levacq

5/9/2018
De woordvoerder en de marketingbaas van de Rode Duivels vertellen hun verhaal. Stefan Van Loock en Mathias Levacq over de schuwheid van Fellaini, waarom interviews maar 2,5 minuten mogen duren ...en hoe elke Rode Duivel zijn eigen bedrijf is. Missie Moskou is een unieke blik achter de schermen van de Rode Duivels. Maarten Breckx en Michiel Ameloot van VTM Nieuws proeven de verhalen van de entourage die onze nationale ploeg klaarstoomt voor het WK in Rusland.

Duration:00:49:36

01: Lieven Maesschalck & Kris Van Crombrugge

5/1/2018
De bondsdokter en de fysiotherapeut van de Rode Duivels vertellen hun verhaal. Kris Van Crombrugge en Lieven Maesschalck over vertrouwen, voedingsschema's ...en de sixpacks van onze nationale ploeg. Missie Moskou is een unieke blik achter de schermen van de Rode Duivels. Maarten Breckx en Michiel Ameloot van VTM Nieuws proeven de verhalen van de entourage die onze nationale ploeg klaarstoomt voor het WK in Rusland.

Duration:00:49:48

Binnenkort: Missie Moskou! Een voetbalpodcast van Q2 & VTM Nieuws

4/18/2018
In de aanloop naar Rusland vertelt de entourage van de Rode Duivels aan Maarten Breckx & Michiel Ameloot hoe ze zich voorbereidt voor het WK.

Duration:00:00:09