Snorsportspodden-logo

Snorsportspodden

Sports & Recreation Podcasts >

Snorsportspodden är en podcast om uthållighetsidrott men riktar sig även mot drivkraft och motivation. Många inspirerande och intressanta gäster berättar och motiverar oss med sina berättelser. Vad har drivit dem? Hur har de tänkt? Vilka motgångar har de haft, och vilka motgångar har utvecklar dem mest?

Snorsportspodden är en podcast om uthållighetsidrott men riktar sig även mot drivkraft och motivation. Många inspirerande och intressanta gäster berättar och motiverar oss med sina berättelser. Vad har drivit dem? Hur har de tänkt? Vilka motgångar har de haft, och vilka motgångar har utvecklar dem mest?
More Information

Location:

Sweden

Description:

Snorsportspodden är en podcast om uthållighetsidrott men riktar sig även mot drivkraft och motivation. Många inspirerande och intressanta gäster berättar och motiverar oss med sina berättelser. Vad har drivit dem? Hur har de tänkt? Vilka motgångar har de haft, och vilka motgångar har utvecklar dem mest?

Language:

Swedish


Episodes

Resans Mål med Nathalie och Elin

7/14/2019
More
I avsnitt #46 av snorsportspodden snackar vi med Pt Elin Dahlin och Nathalie Pettersson kvällen innan Iron Man 70.3 i Jönköping. Hur känns det, hur går tankarna & har dom koll på utrustningen. Vi får också en intervju med Nathalie efter tävlingen och kollar hur dagen varit. Elins race intervju kommer i nästa podd avsnitt. … Fortsätt läsa "Resans Mål med Nathalie och Elin"

Duration:03:10:22

#45 Linn Persson

6/27/2019
More
I avsnitt 45 får ni träffa nästa stora stjärna i skidskytte Linn Persson. Östmarks tjejen som nu mer bor i Östersund och redan har en medalj från OS. Fast målet är 2022 är hon fast besluten att bli bäst i världen. Hur gör hon, hur tänker hon? Trevlig lyssning!

Duration:01:22:28

Mer snorsport åt folket

5/29/2019
More
I avsnitt #44 pratar vi om Elins resa mot ironman jönköping i juli. Elin har nyss varit på tjej läger i Jönköping och testat banan. Hur kändes hennes skräck för simningen? Vi presenterar också vinnarna av två startplatser till Värmlands första ultra lopp. Hovfjället trailrun out n back. Trevlig lyssning!

Duration:02:22:50

Skonsamt, hållbart & roligt

4/28/2019
More
I avsnitt #43 pratar vi om hållbar träning som håller över tid. Hur kan få in träningen i livets puzzle. Vilka är dom vanligaste misstag i träningsplaneringen. Vi pratar även om Elins träningsvecka och hennes resa mot Iron man Jönköping. Vi lottar även ut startplatser till värmlands nya ultra lopp i löpning. Följ oss gärna … Fortsätt läsa "Skonsamt, hållbart & roligt"

Duration:00:52:35

Why?

4/15/2019
More
I avsnitt #42 pratar Elin om att våga fånga nuet och kunna vända ett misstag till att lyckas. Vi pratar om Elins besök hos Carin coach och hur dom jobbat med simrädslan. Vi pratar också om vikten av att fråga why till problemet istället för att acceptera det. Klarar Elin det trixiga musikquizet? God lyssning!

Duration:01:16:13

Den mentala träningens abc med Carin Coach.

3/31/2019
More
I avsnitt #41 nördar vi ner oss och ger er alla verktyg i mental träning. Hur coachar och leder du och hur når du resultat i din eller gruppens prestation. Carin, Patrik & Elin delar med sig av sina kunskaper. Trevlig lyssning!

Duration:01:13:00

Vasalopp& Klassikern&Elins träningsplan

3/18/2019
More
Snorsportspodden firar 40 avsnitt och snackar träningsplanering, Patriks Vasalopp & pt- Elins sug efter nästa utmaning. Vi pratar även lite mentala nycklar och vikten av att planera sin träning. Jag överraskar Elin på slutet med en tävling. Trevlig lyssning!

Duration:00:40:29

Ny premiär av Snorsportspodden

2/26/2019
More
I avsnitt #39 blir ny premiär med nya poddkollegan PT- Elin Dahlin. Vi kommer få följa hennes resa mot sin första Iron man 70.3 i Jönköping. I varje avsnitt får vi följa hennes vecka, rädsla för simning i öppet vatten & tränings filosofi. Vi pratar även om En svensk klassiker med min avslutande del Vasaloppet … Fortsätt läsa "Ny premiär av Snorsportspodden"

Duration:00:52:35

#38 Ebba Sigfridsson & Ellinor Wik

10/28/2018
More
Välkomna till kanske det viktigaste avsnittet av Snorsportspodden #38. I det här avsnittet tar vi upp ätstörning, kroppsideal & hur sociala medier påverkar oss. Jag har tagit mig till gymkedjan STC för att prata med Ebba & Ellinor som jobbar inom träningsvärlden och själva varit drabbade. Hur hjälper man någon, hur vill man bli bemött, … Fortsätt läsa "#38 Ebba Sigfridsson & Ellinor Wik"

Duration:01:17:54

#37 Stephan Wilson

10/21/2018
More
I Snorsportspodden avsnitt #37 träffar jag Stephan Wilson känd från Stephan på glid och Stephans klassiker. Vi pratar om svart bälte i hälsa, att våga släppa sargen för att utvecklas och att se hälsa som ett verktyg och inte ett tvång. Vi presenterar även Stephans nästa projekt som när vi spelar in precis blivit officiellt. … Fortsätt läsa "#37 Stephan Wilson"

Duration:00:52:59

# Britta Johansson Norgren

9/30/2018
More
Snorsportspodden avsnitt #36 med Britta Johansson Norgren. Britta har tre OS mängder med SM medaljer i längdskidor och tillhör världseliten i långloppscupen i ski Classic. Britta är en dröm gäst och en pionjär inom sin sport där hon våga gå sin egna väg för att tro på förändring och sin egen potential. Vi pratar om … Fortsätt läsa "# Britta Johansson Norgren"

Duration:04:00:01

#35 Tina Thörner

9/16/2018
More
I avsnitt 35 av Snorsportspodden möter jag en rallykartläsare av världsklass. Tina har mängder med pallplatser inom rally & Dakar rally där hon via högerstolen blivit en av våra mest folkkära profiler. Tina Thörner jobbar som coach åt stora företag, hockeylag & är en populär föreläsare. Därför bokade jag ett möte med en business women … Fortsätt läsa "#35 Tina Thörner"

Duration:01:09:44

#34 Patrik Jarnstam

9/4/2018
More
Vem är mannen bakom Snorsportspodden? I det 34 avsnittet får ni lära känna Patrik och varför podden startade. Eftersom Patrik har svartbälte i att misslyckas så har han även lyckats med många saker som att springa 25 mil på sju dagar, haft en speedwaykarriär, seglat finnjolle och startat företag mm. Vilka mentala nycklar kan vi … Fortsätt läsa "#34 Patrik Jarnstam"

Duration:05:32:28

#33 Lotti Strömberg

8/19/2018
More
Snorsportspodden avsnitt #33 med Lotti Strömberg. Efter ett sommar uppehåll tar jag tag i poddandet igen. I det här avsnittet träffar jag Lotti som driver Lugnets massage och jobbar med friskvård. När Lotti drabbades av bröst cancer blev det viktigare att leva i nuet. Vi pratar om hennes sjukdom och engagemang för välgörenhets projekt, Team … Fortsätt läsa "#33 Lotti Strömberg"

Duration:02:57:11

#32 Nadine Huchthausen

7/1/2018
More
Änligen det efterfrågade avsnittet om paleokost & lågkolhydratkost. Nadine är utbildad och klok som en bok när det gäller kost, hälsa och träning. Vi pratar om Paleo och lchf kost,vad som skiljer dom åt, hur dom fungerar samt försöker bringa lite fakta i ämnet. Trevlig Lyssning!

Duration:05:38:32

#31 Ulrika Sjöwall

6/17/2018
More
I avsnitt 31 av Snorsportspodden får ni lära känna före detta elit bågskytten som sadlat om till ultra löpning. Om att växa upp och hålla på med idrott med en tvillingsyster som är bättre och alltid bli jämförd . Vi belyser vikten av att sätta nya mål i livet. Att ha en strävan. Hör om … Fortsätt läsa "#31 Ulrika Sjöwall"

Duration:01:29:26

#30 Linda Bengtsson

6/3/2018
More
Avsnitt 30 av Snorsportspodden med ultra löparen Linda Bengtsson. Vi spelade in på toppen av Bryngfjordens slalombacke som är en klassiker om man vill träna höjdmeter och syra tålighet. Som sig bör i Snorsportspodden hör ni i bakrunden mtb cyklister och löpare som tränar. Bli inspirerad av Lindas berättelser och glädje till löpning. Hur startade … Fortsätt läsa "#30 Linda Bengtsson"

Duration:03:51:29

#29 Cecilia Fridèn

5/21/2018
More
I avsnitt #29 av Snorsportspodden träffar jag forskaren och docenten Cecilia Fridèn på idrottens hus i Karlstad. Jag fick till en intervju med Cecilia innan hennes föreläsning för tränare & aktiva inom friidrotten i Värmland. Jag passade på att försöka skaffa kunskap om menscykeln & träning. Hur ska ledare jobba med den aktiva och hur … Fortsätt läsa "#29 Cecilia Fridèn"

Duration:01:06:54

#28 Linda Take

5/7/2018
More
I avsnitt 28 får ni lära känna Linda Take som haft en lång karriär inom löpning. Linda har tillhört landslaget i orientering i både junior & senior sammanhang men även varit framgångsrik på kortare asfaltslopp. Lindas dröm är att kunna ta ut sig så hon spyr i målfållan. Få dom bästa tipsen hur du blir … Fortsätt läsa "#28 Linda Take"

Duration:04:28:45

#27 Sofie Nelsson

4/24/2018
More
Snorsportspodden avsnitt 27 med inspiration inför löpar säsongen med elit löparen Sofie Nelsson. Få dom bästa tipsen till att hitta glädjen till löpningen och hur du blir en bättre och sundare löpare. Sofie har en sund och avslappnat förhållande till sin löpning och kanske just därför hon lyckats. Trevlig lyssning! Obs! I en första version … Fortsätt läsa "#27 Sofie Nelsson"

Duration:01:30:10