Svenska FPL Podden-logo

Svenska FPL Podden

Sports & Recreation Podcasts >

More Information

Location:

Sweden

Language:

Swedish


Episodes

14. Dags att dumpa Agüero?

10/10/2018
More
Utöver de återkommande delarna såsom genomgång av senaste omgången, vår liga och poddlag så kikar vi närmare på spelets absolut dyraste spelare, vilka är faktiskt värda sina höga prislappar och vilka är överprisade? Hur imponerande är inte Bournmouths start och kommer det fortsätta? Utöver mängder med lyssnarfrågor så sätter vi även ihop ett imaginärt wildcard och diskuterar vilka spelare man bör kika närmare på om man väljer att spela WC just nu. Sprid ordet om podden och god lyssning!

Duration:01:18:52

13. Är det dags för Kane?

10/3/2018
More
I sedvanlig ordning kör vi en summering av förra omgången, med fokus på intressanta fantasyspelare framöver. Sedan frågar vi oss om det nu är dags för Kane, redogör för poddlagets succébyten samt frågar oss om Mourinho blir kvar. Efter det går vi igenom vår liga, kommer med nya bra rekommendationer och avslutar givetvis med att svara på massa lyssnarfrågor. Hoppas ni gillar avsnittet!

Duration:01:05:32

12. Sjukstuga i podden

9/26/2018
More
Avsnitt 12 är här, en dag senare än vanligt pga sjukdom och flytt. Vi krigar oss igenom en bihåleinflammation och flyttstök denna vecka. Kollar på förra GW, Champions Leagues fortsatta inverkan och hur såg Richarlison ut i återkomsten? Är veckans rekommendationer lika bra som vanligt och drämmer av en del lyssnarfrågor mot slutet. God lyssning!

Duration:00:43:28

11. Leicester bonanza

9/17/2018
More
Vi har tagit till oss av er feedback och gjort omtag på genomgången av förra GW, vi diskuterar Champions Leagues inverkan, Richarlisons återkomst och är Salah och Mane ovänner? En kik på poddligan och vår nya ledare, poddlaget fortsätter avancera, mycket tack vare våra lyckade byten så se till att följa våra spelarrekommendationer. Kanon & kalkon fokuserar på Leicester som har 10 riktigt fina matcher kommande, avslutningsvis öser vi på med era lyssnarfrågor. God lyssning och hjälp oss...

Duration:00:35:27

10. Statistikgenomgång med krispigt ljud

9/11/2018
More
I detta avsnitt är vi på studiebesök hos I LIKE RADIO och har fått låna en av deras inspelningsstudios vilket vi hoppas ni hör. :) Vi går igenom landslagsuppehållet, djupdyker i statistik från de första fyra omgångarna, diskuterar poddlaget, kommer med rekommendationer inför helgen och svarar på ett gäng lyssnarfrågor. Lyssna med nöje och kom gärna med feedback!

Duration:02:08:09