Football FM-logo

Football FM

Sports Talk & News >

Live radio med debat og skarpe ord om verdens bedste sport.

Live radio med debat og skarpe ord om verdens bedste sport.
More Information

Location:

Denmark

Description:

Live radio med debat og skarpe ord om verdens bedste sport.

Language:

Danish


Episodes

Midtbane-juveler, Glen-problemer og AGF på medalje-kurs

12/9/2019
More
Niki Zimling, Danny Olsen og Steffen Dam debatterer AGF’s optur, Sønderjyskes problemer, FCM’s vilde sejrsstime og Superligaens bedste midtbanespillere

Duration:01:33:47

Fischers derby, Ståle 600 og Hareides EM-held

12/2/2019
More
Hvorfor hev FCK stikket hjem mod Brøndby IF? Hvor vigtig er 600-kamps-jubilaren Ståle Solbakken for FCK? Og hvilke forventninger skal vi have til Danmark ved EM?

Duration:01:29:52

Bernio Verhagen-svindelsagen

11/25/2019
More
I dagens Fodbold FM trænger ind i Bernio Verhagen-sagen, og debatterer de vigtigste pointer fra superliga-runden samt ser på situationen i Tottenham og Leicester. Gæster: Steffen Dam og Michel Wikkelsø Davidsen. Vært: Steffen Gronemann

Duration:01:29:10

Dansk EM-optur under lup

11/19/2019
More
Danmark er klar til EM efter en ujævn kvalifikation. Hvad dukker op, når man kradser i landsholds-overfladen? Plus stort 1. division-tema. Gæster: Martin Vingaard, Michael Hemmingsen og Søren Hanghøj

Duration:01:29:59

Fodbold FM - topbrag på Heden og sportschef-bonanza

11/11/2019
More
Hvorfor gik FCK helt kolde mod FCM? Klarer Hareides udvalgte EM-kval'en? Og hvem skal overtage sportschef-tjansen i OB og AaB?

Duration:01:31:08

FodboldFM lever: Stor Brøndby-debat

11/4/2019
More
Fodbold FM vil ikke dø, og fremover fortsætter fodbolddebatten altså hos B.T. Sport. Gæsterne denne gang er Søren Klæstrup (B.T.), Anders Borup (Bold) og Kasper Fisker fra Brøndby IF

Duration:01:29:35

Mesterskabsperspektiver, nedrykning, William Kvist og driften af en europæisk...

4/29/2019
More
Hvordan har FC København rejst sig fra store interne problemer til et suverænt mesterskab på bare et år - og hvor står klubbens nu i en europæisk sammenhæng? Det er et af emnerne, Dan Hammer, Michael Stensgaard og Johan Absalonsen graver sig ned i, når de debatterer løs i Fodbold FM. Vi skal også diskutere den uhyggelige nedrykningskamp, der nu endelig går ind i den afgørende fase. Og så bliver der naturligvis tid til en snak om William Kvist. Aftenens Fokus gør løs på driften af en...

Duration:01:50:01

Nedfaldne danske stjerneskud, Esbjergs sensation og Ajax' kæledægger

4/22/2019
More
Det koger i fodboldens verden i disse dage. Vi skuer lidt op for blusset! Mikkel Beckmann, Mads Junker og Keld Bordinggaard debatterer Esbjergs sensationelle bronzeudsigter, fremtiden for de danske stjerneskud Kasper Dolberg og Andreas Christensen og meget mere. Og så slipper vi ikke for en snak om den vanvittige påskekamp i Vejle og meget mere. I anden times Fodbold FM Fokus er kæledæggerne fra Ajax Amsterdam det helt store debatemne. For hvordan kan en flok hollandske knægte med ét stå i...

Duration:01:50:19

Fodbold FM

4/15/2019
More
Påskeugen skal naturligvis sparkes igang med en solrig omgang Fodbold FM. Her sidder Keld Bordinggaard, Ole Bjur og Sebastian Stanbury klar til at debattere , hvordan FCK dog har hentet 52 point på Brøndby på præcis et år. Panelet diskuterer også DBUs håndtering af både homofobisagen og de omdiskuterede værtspar til EM 2020. For taler unionen ikke med flere tunger? I Fodbold FM Fokus tages Superligaen som helhed under kærlig og kritisk behandling. For hvordan har vores kære liga det...

Duration:01:49:32

Racisme i fodbold, kampen om tredjepladsen i Premier League og Champions...

4/8/2019
More
Leonardo Bonucci kom i stormvejr efter sine uheldige udtalelser om racistiske tilråb mod Moise Kean. Vi diskuterer fodbold og racismens altid grimme ansigt, og så skal vi også et smut forbi Premier Leage og Der Klassiker! Fodbold FM Fokus står i Champions Leagues tegn - galore!

Duration:01:50:02

Fodbold FM

4/1/2019
More
Mesterskabsspillet bliver langt om længe diskuteret. Der zoomes også ind på Brøndby, og spørgsmålet 'Hvem udgør skelettet på Vestegnen?' stilles. Vi skal også et smut forbi FC Helsingør, og så stiller vi skarpt på toptræneren anno 2019.

Duration:01:49:00

Landsholdet, Christian Poulsen i Ajax, mesterskabsspillet i Superligaen og de...

3/25/2019
More
Landsholdet er i disse dage i aktion, og vi ser frem mod kampen mod Schweiz. Christian Poulsen er blevet ny assistenttræner i Ajax, og så venter mesterskabsspillet i Superligaen lige om hjørnet. I Fodbold FM Fokus stiller vi skarpt på de unge danske talenter i det store perspektiv. For hvad er det egentlig for en karrusel, de er en del af?

Duration:01:50:10

Fodbold FM

3/18/2019
More
Hvad betyder det i det helt store perspektiv, når klubber som AGF og AaB misser mesterskabsspillet? Hvor stort et slag er det? Og hvad betyder det egentlig i en større Superliga-klub, når målsætningen og forventningerne ikke indfries. Vi debatterer eftervirkningerne af weekendens opdeling af et A- og et B-hold i Superligaen. Med alt hvad dertil hører af nedrykningsspøgelser, op- og nedture. Bag mikrofonerne sidder Dan Hammer og Sebastian Stanbury, der i anden times Fokus kaster sig over de...

Duration:01:49:57

Fodbold FM (1)

3/11/2019
More
Superligaens udenlandske trænere, en kommende Brøndby-udrensning og masser af debat om både mesterskabskamp og den 'forbandede' top seks-streg. Det er nogle af temaerne i en Fodbold FM-udsendelse, hvor anden time står i helt og holdent i Real Madrids og Manchester Uniteds tegn. Mikkel Beckmann, Michel Wikkelsø Davidsen og Jan Michaelsen svarer, mens Søren Hanghøj spørger.

Duration:00:54:56

Fodbold FM

3/11/2019
More
Superligaens udenlandske trænere, en kommende Brøndby-udrensning og masser af debat om både mesterskabskamp og den 'forbandede' top seks-streg. Det er nogle af temaerne i en Fodbold FM-udsendelse, hvor anden time står i helt og holdent i Real Madrids og Manchester Uniteds tegn. Mikkel Beckmann, Michel Wikkelsø Davidsen og Jan Michaelsen svarer, mens Søren Hanghøj spørger.

Duration:01:49:57

Fodbold FM

3/4/2019
More
Superliga-hundeslagsmålet, der skiller succes fra fiasko, det langsigtede magtforhold i toppen af Premier League og et Real Madrid i opløsning. Det er nogle emnerne, Keld Bordinggaard, Michael Stensgaard og Ole Bjur tager under kærlig og ærlig behandling i Fodbold FM. I Fokus er temaet 'Superliga - eller mere' - for er tidligere stortalenter som Jores Okore, Erik Svaitchenko, Rasmus Falk, Lasse Vigen og Lucas Andersen nu 'bare' Superliga-spillere? Eller er de til meget mere?

Duration:01:49:53

Fodbold FM

2/25/2019
More
Trænerfyringer! Dem har vi set en del til i Superligaen den seneste uges tid. Men hvorfor? Og hvordan har de virket? Det debatterer Keld Bordinggaard, Mikkel Beckmann og Sebastian Stanbury på livet løs. De tre debattører vender også kæmpetalentet Andreas Skov Olsen, og så går skandalen i Chelsea heller ikke ram forbi. I anden times Fokus snakker vi landsholdsåret 2019 med alt det bringer af ændringer i rødt og hvidt. Og måske med nyt om landstrænerens fremtid?

Duration:01:49:53

Hvordan står det til med de danske angribere?

2/18/2019
More
I time 2 kører vi den ind med det skønneste i fodbold, nemlig målscoring og dem, der lever og ånder for det: angriberne. Vi tager temperaturen på den danske angriberstand, hvor vi både skal kigge på A-kæden, som huserer på det danske landshold, men også på de målscorer-talenter, der venter på gennembruddet.

Duration:00:54:57

Zorniger fyret - hvad nu, Brøndby?

2/18/2019
More
Vi dedikerer det meste af første time fyringen af Brøndby IF-træner Alexander Zorniger. Er det den rigtige beslutning, Brøndby IF’s ledelse med Jan Bech Andersen i spidsen har taget? Hvor og hvorfor gik det galt? Hvor meget Zorniger flyttet De Blå-gule - og hvor meget har han ødelagt? Og hvem skal tage over på cheftrænerposten?

Duration:00:55:03

Boom eller bust - spillerne med mest på spil i Superligaen

2/11/2019
More
Kan Jens Martin Gammelby slå til i Brøndby, kan Hany Mukhtar løfte sig til storsalget, formår Robert Skov at gøre sig til Superliga-historiens største aktiv - og kan Youssef Toutouh vende karrieren på hovedet? I anden times Fokus debatterer vi nogle af de Superliga-spillere med mest på spil i et forår, der kan skyde deres karrierer i vidt forskellige retninger.

Duration:00:54:59