Urheilun ääni-logo

Urheilun ääni

Sports Talk & News >

More Information

Episodes

Haastattelussa Matti Mattsson – Kova matka Tokion olympialaisiin

1/23/2019
More
Matti Mattsson kohautti julistamalla Lontoon olympialaisten jälkeen, että "Riosta tulee kultaa." Uinti on raaka laji, sillä koko vuoden uurastus kulminoituu yhteen kilpailuun. Millaisin tavoittein Mattsson kulkee kohti Tokion kisoja 2020? Urheilun äänen toimittavat Jarkko S. Laitinen ja Kimmo Muttilainen.

Duration:00:32:28

Haastattelussa Teemu Valtonen – Liigajoukkueen hieroja

12/20/2018
More
Teemu Valtonen toimii jääkiekon SM-liigassa pelaavan KooKoon hierojana. Sen lisäksi hän auttaa toimessaan huoltajia. Valtosen mielestä häntä ja muita poissa parrasvaloista työskenteleviä työn raskaan raatajia osataan arvostaa – ainakin lajin sisältä päin. Valtonen on myös nähnyt toiminnan ammattimaistumisen. Teemu Valtosta kävivät haastattelemassa Urheilun äänen pojat Jarkko S. Laitinen ja Kimmo Muttilainen KooKoon vieraillessa Porin Ässien vieraana.

Duration:00:24:56

Haastattelussa Harri Halme – Urheilumanageri

11/22/2018
More
Pitääkö jokaisella huippu-urheilijalla olla manageri? Kuinka monta urheilijaa yhdellä managerilla voi olla "tallissaan"? Mm. näihin kysymyksiin vastaa huippumanageri Harri Halme. Urheilun äänen toimittavat Jarkko S. Laitinen ja Kimmo Muttilainen. Kuva: Jakke Nikkarinen

Duration:00:17:29

Haastattelussa Niko Saarinen – Tavoitteena Tokio 2020

10/26/2018
More
18-vuotiaalla Niko Saarisella on kivikova tavoite – paikka olympialaisiin. Taekwondossa pudotetaan puolet painoluokista pois olympialaisissa, ja edelleen kisoihin otetaan vain 16 urheilijaa per painoluokka. Miten nuori suomalainen aikoo napata yhden näistä paikoista? Jopa paikka Tokion kisoihin 2020 on tavoitteena. Urheilun äänen toimittavat Jarkko S. Laitinen ja Kimmo Muttilainen

Duration:00:26:25

Haastattelussa Mikael Tolkki – videovalmentaja

10/10/2018
More
Mikael Tolkki työskentelee videovalmentajana TPS:n jääkiekkojoukkueessa liigassa. Mitä kaikkea videolta katsotaan ja miksi nuori mies ryhtyy videovalmentajaksi? Urheilun äänen toimittavat Jarkko S. Laitinen ja Kimmo Muttilainen

Duration:00:36:33

Haastattelussa Joni Malka: Maistuuko jenkkifutiksen EM-pronssi?

8/15/2018
More
Suomi saavutti kesällä 2018 jenkkifutiksen EM-pronssia. Mikä lajin tila on Suomessa ja kuinka kova saavutus EM-kotikisojen kolmas sija onkaan? Viikon vieraana on mitalin saavuttaneessa maajoukkueessa sekä Porvoon Butchersissa pelaava Joni Malka. Urheilun äänen toimittavat Jarkko S. Laitinen ja Kimmo Muttilainen.

Duration:00:29:54

Haastattelussa Sami Kolamo - Median merkitys urheilun suurtapahtumissa

6/13/2018
More
Mikä on median merkitys urheilun suurtapahtumissa? Millaisia asioita rajoitetaan julkisuudessa kisojen aikana? Viikon vieraana on futistohtori Sami Kolamo. Vuonna 2014 julkaistussa väitöskirjassaan Kolamo tutki kansainvälisen jalkapalloliiton FIFA:n mediapeliä ja korruptiota Etelä-Afrikan mm-kisoissa 2010. Urheilun äänen toimittavat Jarkko S. Laitinen ja Kimmo Muttilainen.

Duration:00:20:27

Haastattelussa Tommi Pärmäkoski – Formuloista unelmaduuniin jääkiekkoliigaan

3/28/2018
More
Tommi Pärmäkoski tuli tunnetuksi toimiessaan neljä Formula 1 maailmanmestaruutta voittaneen Sebastian Vettelin kuntovalmentajana. Nykyisin hän toimii jääkiekkoliigassa pelaavan Pelicansin fysiikkapuolella. Kuinka Pärmäkoski päätyi formuloihin? Mikä on hänen roolinsa Pelicansin vaihtoaitiossa? Puhutaanko Pärmäkoskien ruokapöydässä mistään muusta kuin urheilusta? Urheilun äänen toimittavat Jarkko S. Laitinen ja Kimmo Muttilainen.

Duration:00:29:32

Haastattelussa Sakari Suominen – Olympiafinaali

3/7/2018
More
Urheilun ääni tekee poikkeuksen ohjelmistoonsa ja haastattelee uudemman kerran jääkiekkoerotuomari Sakari Suomista. Suominen kävi jo aiemmin podcastin haastattelussa ja kertoi avoimesti tavoitteeksi tuomita olympiafinaalissa. Nyt tuo unelma ja tavoite on täyttynyt, joten on syytä mennä selvittämään niitä tunnelmia ja fiiliksiä tästä huippuhetkestä. Urheilun äänen toimittavat tuttuun tapaan Jarkko S. Laitinen ja Kimmo Muttilainen.

Duration:00:30:37

Haastattelussa Markku Kanerva – Uusi keino arvokisoihin

2/15/2018
More
Tulevana syksynä pelataan ensimmäistä kertaa jalkapallon Kansojen liigaa, jossa osallistujamailla on mahdollisuus selvittää tie Euroopan mestaruuskilpailuihin. Suomi pelaa C-ryhmän lohkossa, jossa ovat mukana Kreikka, Unkari ja Viro. Urheilun ääni tapasi Suomen A-maajoukkueen päävalmentajan Markku Kanervan ja keskusteli hänen kanssaan uudesta kilpailusta. Urheilun äänen toimittajina ovat tuttuun tapaan Jarkko S. Laitinen ja Kimmo Muttilainen.

Duration:00:28:19

Haastattelussa Sakari Suominen - Tuomari matkalla olympialaisiin

1/25/2018
More
Haastattelussa Sakari Suominen - Tuomari matkalla olympialaisiin by Urheilun ääni

Duration:00:36:58

Haastattelussa Arto Kuuluvainen - Urheilun sisäpiireissä

1/11/2018
More
Haastattelussa Arto Kuuluvainen - Urheilun sisäpiireissä by Urheilun ääni

Duration:00:29:26

Haastattelussa Kim Laaksonen – Pool-biljardin ammattilainen

12/20/2017
More
Pool-biljardi on kaikille tuttua, mutta medianäkyvyys lajilla on lähes nolla. Miten ihmeessä suomalainen nuori päätti tehdä biljardiharrastuksestaan ammatin? Toimittajina ovat Jarkko S. Laitinen ja Kimmo Muttilainen.

Duration:00:27:56

Haastattelussa Tommi Kovanen – Miltä aivovamma tuntuu?

11/16/2017
More
Tommi Kovasen elämä muuttui täysin, kun hän jäi jääkiekko-ottelussa taklauksen alle 26.1.2003. Tuo taklaus päätti urheilu-uran ja aiheutti Kovaselle aivovamman. Ohjelman julkaisuviikolla vietetään valtakunnallista aivovammaviikkoa. Urheilun äänen toimittavat Jarkko S. Laitinen ja Kimmo Muttilainen.

Duration:00:18:16

Haastattelussa Ossi Rumpunen – Lentopalloammattilainen

11/8/2017
More
Lentopallomaajoukkue on saanut paljon näkyvyyttä viime vuosien arvokisaesiintymisten myötä. Maajoukkueen taso onkin niin kova, että kaikki ammattilaiset eivät mahdu joukkueeseen. Viikon vieraana on Ossi Rumpunen, Raision Loimun lentopalloammattilainen. Loimussa ottelukohtaisella sopimuksella pelaava Rumpunen kertoo muun muassa miksi ura Saksassa jäi toistaiseksi yhden kauden mittaiseksi, vaikka jatkosopimuskin olisi ollut tarjolla. Urheilun äänen toimittavat Jarkko S. Laitinen ja Kimmo...

Duration:00:28:29

Missä menee Turun seudun koripallo?

10/19/2017
More
Mahtuuko Turun seudulle jopa kaksi pääsarjajoukkuetta ja millainen taso 1A-divarissa on? Turusta löytyy mittavat perinteet koripallossa. Tällä hetkellä Turun seudun ylimmän tason joukkueet, Kristika Turku ja Kaarinan Ura Basket, pelaavat miesten 1A-divisioonassa. Molemmat ovat ilmaisseet kiinnostuksensa tavoitella jollain aikavälillä nousua Korisliigaan. Viikon vieraina ovat Kristikan pelaaja Mikael Sandberg ja Ura Basketin päävalmentaja Kristian Palotie. Urheilun äänen toimittavat Jarkko S....

Duration:00:22:19

Mestis

9/27/2017
More
Mestis on Suomen toiseksi seuratuin urheilusarja. Se pesee yleisömäärissä niin koripallon, lentopallon kuin salibandynkin. Speciaalijaksossamme ääneen pääsevät yhteensä 11 Mestiksen päävalmentajaa sekä kapteenia. Toimittajina ovat tuttuun tapaan Jarkko S. Laitinen ja Kimmo Muttilainen.

Duration:00:20:18

Haastatttelussa Mika Koivunen – Liigan taso pelaaja-agentin silmin

9/9/2017
More
Onko Liigan taso romahtanut? Pyrkiikö pelaaja-agentti vain maksimoimaan oman palkkionsa? Mitä tapahtuu, jos pelaaja jää penkin päähän vailla peliaikaa? Viikon vieraana on pelaaja-agentti Mika Koivunen. Toimittajina ovat Jarkko S. Laitinen ja Kimmo Muttilainen.

Duration:00:41:29

Haastattelussa Antti Ruuskanen - Onko Suomen yleisurheilu aallonpohjassa?

7/20/2017
More
Suomen yleisurheilun MM-joukkue uhkaa jäädä todella pieneksi ja todellisia menestyjäehdokkaita joukkueesta löytyy todella vähän. Miten tähän ollaan tultu ja ennen kaikkea miten tästä päästään eteenpäin? Viikon vieraana on keihäänheittäjä Antti Ruuskanen, joka terveenä olleessaan olisi potentiaalinen mitalikandidaatti Lontoon MM-kisoissa. Urheilun äänen toimittavat Jarkko S. Laitinen ja Kimmo Muttilainen.

Duration:00:25:00

Haastattelussa Satu Mikola – Pesäpallon World Cup

7/12/2017
More
Turussa järjestetään pesäpallon World Cup. Se on yksi Suomi 100 -juhlavuoden tapahtumista, mutta mistä ihmeestä oikein on kyse ja kuka siellä pelaa? Viikon vieraana on World Cupin järjestelyistä vastaava Varsinais-Suomen Pesis ry:n toiminnanjohtaja Satu Mikola. Toimittajina ovat Jarkko S. Laitinen ja Kimmo Muttilainen.

Duration:00:21:16