Urheilun ääni-logo

Urheilun ääni

Sports Talk & News >

More Information

Location:

Turku, Finland

Language:

Finnish


Episodes

Haastattelussa Tommi Pärmäkoski – Formuloista unelmaduuniin jääkiekkoliigaan

3/28/2018
More
Tommi Pärmäkoski tuli tunnetuksi toimiessaan neljä Formula 1 maailmanmestaruutta voittaneen Sebastian Vettelin kuntovalmentajana. Nykyisin hän toimii jääkiekkoliigassa pelaavan Pelicansin fysiikkapuolella. Kuinka Pärmäkoski päätyi formuloihin? Mikä on hänen roolinsa Pelicansin vaihtoaitiossa? Puhutaanko Pärmäkoskien ruokapöydässä mistään muusta kuin urheilusta? Urheilun äänen toimittavat Jarkko S. Laitinen ja Kimmo Muttilainen.

Duration:00:29:32

Haastattelussa Sakari Suominen – Olympiafinaali

3/7/2018
More
Urheilun ääni tekee poikkeuksen ohjelmistoonsa ja haastattelee uudemman kerran jääkiekkoerotuomari Sakari Suomista. Suominen kävi jo aiemmin podcastin haastattelussa ja kertoi avoimesti tavoitteeksi tuomita olympiafinaalissa. Nyt tuo unelma ja tavoite on täyttynyt, joten on syytä mennä selvittämään niitä tunnelmia ja fiiliksiä tästä huippuhetkestä. Urheilun äänen toimittavat tuttuun tapaan Jarkko S. Laitinen ja Kimmo Muttilainen.

Duration:00:30:37

Haastattelussa Markku Kanerva – Uusi keino arvokisoihin

2/15/2018
More
Tulevana syksynä pelataan ensimmäistä kertaa jalkapallon Kansojen liigaa, jossa osallistujamailla on mahdollisuus selvittää tie Euroopan mestaruuskilpailuihin. Suomi pelaa C-ryhmän lohkossa, jossa ovat mukana Kreikka, Unkari ja Viro. Urheilun ääni tapasi Suomen A-maajoukkueen päävalmentajan Markku Kanervan ja keskusteli hänen kanssaan uudesta kilpailusta. Urheilun äänen toimittajina ovat tuttuun tapaan Jarkko S. Laitinen ja Kimmo Muttilainen.

Duration:00:28:19

Haastattelussa Sakari Suominen - Tuomari matkalla olympialaisiin

1/25/2018
More
Haastattelussa Sakari Suominen - Tuomari matkalla olympialaisiin by Urheilun ääni

Duration:00:36:58

Haastattelussa Kim Laaksonen – Pool-biljardin ammattilainen

12/20/2017
More
Pool-biljardi on kaikille tuttua, mutta medianäkyvyys lajilla on lähes nolla. Miten ihmeessä suomalainen nuori päätti tehdä biljardiharrastuksestaan ammatin? Toimittajina ovat Jarkko S. Laitinen ja Kimmo Muttilainen.

Duration:00:27:56

Missä menee Turun seudun koripallo?

10/19/2017
More
Mahtuuko Turun seudulle jopa kaksi pääsarjajoukkuetta ja millainen taso 1A-divarissa on? Turusta löytyy mittavat perinteet koripallossa. Tällä hetkellä Turun seudun ylimmän tason joukkueet, Kristika Turku ja Kaarinan Ura Basket, pelaavat miesten 1A-divisioonassa. Molemmat ovat ilmaisseet kiinnostuksensa tavoitella jollain aikavälillä nousua Korisliigaan. Viikon vieraina ovat Kristikan pelaaja Mikael Sandberg ja Ura Basketin päävalmentaja Kristian Palotie. Urheilun äänen toimittavat Jarkko...

Duration:00:22:19

Vieraana Mika Koivunen – Liigan taso pelaaja-agentin silmin

9/9/2017
More
Onko Liigan taso romahtanut? Pyrkiikö pelaaja-agentti vain maksimoimaan oman palkkionsa? Mitä tapahtuu, jos pelaaja jää penkin päähän vailla peliaikaa? Viikon vieraana on pelaaja-agentti Mika Koivunen. Toimittajina ovat Jarkko S. Laitinen ja Kimmo Muttilainen.

Duration:00:41:29

Haastattelussa Satu Mikola – Pesäpallon World Cup

7/12/2017
More
Turussa järjestetään pesäpallon World Cup. Se on yksi Suomi 100 -juhlavuoden tapahtumista, mutta mistä ihmeestä oikein on kyse ja kuka siellä pelaa? Viikon vieraana on World Cupin järjestelyistä vastaava Varsinais-Suomen Pesis ry:n toiminnanjohtaja Satu Mikola. Toimittajina ovat Jarkko S. Laitinen ja Kimmo Muttilainen.

Duration:00:21:16

Jarno Saarinen – maailman paras

7/3/2017
More
Erikoisjaksossamme tutustumme Jarno Saarisen uraan, Haastateltavina ovat Saarisen leski Soili Karme, veli Jari Sarinen sekä Jarnon urasta näyttelyn Turun pääkirjastoon koonnut Olli Saarnio. Toimittajina ovat Jarkko S. Laitinen ja Kimmo Muttilainen.

Duration:00:35:39

Haastattelussa Tuomas Haanpää – Jääkiekon Suomen Cup palaa

6/28/2017
More
Jääkiekon Suomen Cup palaa elokuussa 2017, kun kaikki Mestis-joukkueet ja suuri osa Suomisarjan joukkueista aloittavat kilpailun. Kaikkiaan mukana on 54 joukkuetta. Aikaisemmin Suomen Cupia on pelattu 12 kertaa, viimeksi kaudella 1970-1971. Mutta mitä Mestis-seurat saavat siitä, että lähtevät kilpailemaan Suomisarjan joukkueiden kanssa? Viikon vieraana on Cupia vahvasti eteenpäin vienyt Mestistä hallinnoivan Sarjaseurat ry:n hallituksen puheenjohtaja Tuomas Haanpää. Urheilun äänen...

Duration:00:24:18

Haastattelussa Riitta Björkengren - Onko senioriurheilu urheilua?

6/23/2017
More
Haastattelussa Riitta Björkengren - Onko senioriurheilu urheilua? by Urheilun ääni

Duration:00:20:56

Haastattelussa Janne Salmi – Jukolan viestin taikayö

6/14/2017
More
Jukolan viesti on maailman suurin vuosittainen suunnistustapahtuma. Mikä tekee Jukolan yöstä taianomaisen? Voiko itseään kutsua suunnistajaksi, jos ei ole koskaan juossut Jukolassa? Viikon vieraana on Jukolassa 30 kertaa kilpaillut suunnistuksen maailmanmestari Janne Salmi. Toimittajina ovat Jarkko S. Laitinen ja Kimmo Muttilainen.

Duration:00:25:54

Haastattelussa Markus Teijula - Erilaisin metodein pikajuoksumenestyjäksi?

6/1/2017
More
Haastattelussa Markus Teijula - Erilaisin metodein pikajuoksumenestyjäksi? by Urheilun ääni

Duration:00:23:07

Haastattelussa Juuso Nieminen - Pelasiko Leijonat liian hitaasti?

5/25/2017
More
Haastattelussa Juuso Nieminen - Pelasiko Leijonat liian hitaasti? by Urheilun ääni

Duration:00:28:50

Haastattelussa Eva Wahlström - nyrkkeilyn viehätys

5/4/2017
More
Eva Wahlström on Suomen ainoa nainen, joka nyrkkeilee ammattilaisena. Wahlströmin ottelusaldo ammattilaisena on häkellyttävää luettavaa: 18 voittoa, 0 tappiota, 1 ratkaisematon. 36-vuotias Wahlström kertoo yhä haluavansa kehittyä nyrkkeilyssä.

Duration:00:21:40

Haastattelussa Robin Hull – Snooker tekee hulluksi

5/1/2017
More
Snookerammattilainen Robin Hull viehättyy lajinsa vaikeudesta. 1990-luvun alkupuolella ammattilaisuransa aloittanut Hull jahtaa yhä ensimmäistä ranking-voittoaan ammattilaiskiertueella, ja uskoo vakaasti sen saavuttavansa.

Duration:00:47:45

Haastattelussa Joona Haarala – Tapahtumaohjauksen mestari

4/26/2017
More
”Silloin kun urheilutapahtuma sujuu niin, ettei yleisö huomaa mitään kummallista, on takana valtavasti suunnittelua.” Edellisen lauseen takana on mies, jolla tuntuu olevan meitä muita enemmän tunteja vuorokaudessa. Päivätyönsä lisäksi hän tekee usein toisen työpäivän urheilutapahtumien ohjaajana. Kun seuraat videotaulun tapahtumia esimerkiksi Paavo Nurmi Gamesissa, Turkuhallissa HC TPS:n otteluissa tai salibandyn Superfinaalissa, on vastuussa useimmiten tämän viikon vieraamme Joona...

Duration:00:38:30

Haastattelussa Akusti Salonen – Futismatsi pienissä palasissa

4/12/2017
More
Jalkapallo-ottelusta voi saada enemmän irti otteluanalyysien avulla. Urheilun äänen viikon vieras Akusti Salonen on jalkapallovalmentaja, joka hyödyntää analyysejä valmistautuessaan oman joukkueensa seuraavaan otteluun sekä opiskellessaan lisää lajista. Tällä hetkellä Salonen työskentelee Åbo IFK:n valmennuksessa. Salosen ajatuksista ja analyyseistä voit lukea lisää hänen blogistaan: akuntehdas.wordpress.com

Duration:00:22:06

Vilpas Koriskauden yllättäjiä - haastattelussa Michael Pounds

4/6/2017
More
Vilpas Koriskauden yllättäjiä - haastattelussa Michael Pounds by Urheilun ääni

Duration:00:20:29

Try Premium for 30 days

Live games for all NFL, MLB, NBA, & NHL teams
Commercial-Free Music
No Display Ads