Urheilun ääni-logo

Urheilun ääni

Sports Talk & News

Urheilupodcast tulosten takaa. Äänessä Jarkko S. Laitinen ja Kimmo Muttilainen

Urheilupodcast tulosten takaa. Äänessä Jarkko S. Laitinen ja Kimmo Muttilainen

Location:

Turku, Finland

Description:

Urheilupodcast tulosten takaa. Äänessä Jarkko S. Laitinen ja Kimmo Muttilainen

Language:

Finnish


Episodes

Haastattelussa Tomi Auremaa – Veikkaus

10/21/2020
Mistä tulee Veikkauksen monopolin oikeutus? Voisiko se olla Veikkauksen etu, jos markkinat avattaisiin? Onko Veikkaus oppinut mitään vääränlaiseksi todetusta mainonnastaan? Viikon vieraana on Veikkauksen viestintäpäällikkö Tomi Auremaa. Urheilun äänen toimittavat Jarkko S. Laitinen ja Kimmo Muttilainen.

Duration:00:25:54

Haastattelussa Ruben Rafkin – Sieltä voi tulla mitä vain!

10/1/2020
Mitä sinä teit 14-vuotiaana? Ruben Rafkin muutti Yhdysvaltoihin pelaamaan jääkiekkoa. Nyt hän on palannut Suomeen, ja pelaa ensimmäiset liiga-ottelunsa TPS:n paidassa. Tässä on yksi liigakauden mielenkiintoisimmista pelaajista! Urheilun äänen toimittavat Jarkko S. Laitinen ja Kimmo Muttilainen.

Duration:00:23:42

Haastattelussa Taika Koilahti – pituushyppääjä

7/30/2020
Taika Koilahden kevät meni täysin uusiksi, kun hallikauden ensimmäisessä hypyssä tapahtui paha loukaantuminen. Tässä jaksossa Taika kertoo siitä, miten on päätynyt pituushyppääjäksi. Hän avaa myös tulevaisuuden suunnitelmiaan. Jakson aluksi valmentaja Tanja Nirkkonen kertoo millainen valmennettava Taika on. Loukkaantumisesta puhumme videolla, jonka löydät verkkosivultamme urheilunaani.com sekä Facebookistamme. Urheilun äänen toimittavat Jarkko S. Laitinen ja Kimmo Muttilainen.

Duration:00:19:32

Haastattelussa Tommi Pikkarainen – Futisfilosofi

7/15/2020
Kumpi on helpompaa, sarjan voitto vai asemien säilyttäminen? Mistä nykyään löytyy laatua jalkapallossa? Näihin kysymyksiin ja moneen muuhun vastaa FC TPS:n miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Tommi Pikkarainen. Urheilun äänen toimittavat Jarkko S. Laitinen ja Kimmo Muttilainen.

Duration:00:33:26

Valtteri Nieminen – Sulkapallomestari

3/18/2020
Valtteri Nieminen voitti helmikuun alussa sulkapallon Suomen mestaruuden jopa omaksi yllätyksekseen. Miksi Valtterilla ei ole tällä hetkellä tavoitteita kansainvälisillä kentillä? Miten onnistuu lääkäriopintojen yhdistäminen tavoitteellisen harjoittelun kanssa? Pitääkö Valtterin aikatauluttaa oman vaimon näkeminen? Muun muassa näihin kysymyksiin vastataan tässä jaksossa. Urheilun äänen toimittavat Jarkko S. Laitinen ja Kimmo Muttilainen

Duration:00:22:26

Jouni Pihlaja – Mr. Futsal

3/5/2020
Suomen miesten Futsal-maajoukkuen kohtaa Serbian kaksiosaisessa MM-karsinnan playoffissa 9.4. ja 12.4.2020. Jouni Pihlajaa voi hyvällä syyllä kutsua nimellä Suomen Mr. Futsal. Hän on ollut lajin parissa jo siitä lähtien, kun laji oli vasta ottamassa ensiaskeleitaan Suomessa. Pihlaja aloitti vuodenvaihteen jälkeen futsalin kilpailupäällikönä Palloliitossa ja aiemmin hän on työskennellyt muuan muassa maajoukkueen päävalmentajana. Suomi teki historiallisen tempun edetessään MM-kisojen...

Duration:00:22:21

Haastattelussa Risto Leino – Sattumalta selostajaksi

2/14/2020
Risto Leino on selostanut radioon nelinumeroisen määrän jääkiekkomatseja. Tässä jaksossa kuulet miten hänen uransa alkoi, ja miten hän näkee radion tulevaisuuden.

Duration:00:21:53

Haastattelussa Matti Mattsson – Kova matka Tokion olympialaisiin

1/23/2019
Matti Mattsson kohautti julistamalla Lontoon olympialaisten jälkeen, että "Riosta tulee kultaa." Uinti on raaka laji, sillä koko vuoden uurastus kulminoituu yhteen kilpailuun. Millaisin tavoittein Mattsson kulkee kohti Tokion kisoja 2020? Urheilun äänen toimittavat Jarkko S. Laitinen ja Kimmo Muttilainen.

Duration:00:32:28

Haastattelussa Teemu Valtonen – Liigajoukkueen hieroja

12/20/2018
Teemu Valtonen toimii jääkiekon SM-liigassa pelaavan KooKoon hierojana. Sen lisäksi hän auttaa toimessaan huoltajia. Valtosen mielestä häntä ja muita poissa parrasvaloista työskenteleviä työn raskaan raatajia osataan arvostaa – ainakin lajin sisältä päin. Valtonen on myös nähnyt toiminnan ammattimaistumisen. Teemu Valtosta kävivät haastattelemassa Urheilun äänen pojat Jarkko S. Laitinen ja Kimmo Muttilainen KooKoon vieraillessa Porin Ässien vieraana.

Duration:00:24:56

Haastattelussa Harri Halme – Urheilumanageri

11/22/2018
Pitääkö jokaisella huippu-urheilijalla olla manageri? Kuinka monta urheilijaa yhdellä managerilla voi olla "tallissaan"? Mm. näihin kysymyksiin vastaa huippumanageri Harri Halme. Urheilun äänen toimittavat Jarkko S. Laitinen ja Kimmo Muttilainen. Kuva: Jakke Nikkarinen

Duration:00:17:29

Haastattelussa Niko Saarinen – Tavoitteena Tokio 2020

10/26/2018
18-vuotiaalla Niko Saarisella on kivikova tavoite – paikka olympialaisiin. Taekwondossa pudotetaan puolet painoluokista pois olympialaisissa, ja edelleen kisoihin otetaan vain 16 urheilijaa per painoluokka. Miten nuori suomalainen aikoo napata yhden näistä paikoista? Jopa paikka Tokion kisoihin 2020 on tavoitteena. Urheilun äänen toimittavat Jarkko S. Laitinen ja Kimmo Muttilainen

Duration:00:26:25

Haastattelussa Mikael Tolkki – videovalmentaja

10/10/2018
Mikael Tolkki työskentelee videovalmentajana TPS:n jääkiekkojoukkueessa liigassa. Mitä kaikkea videolta katsotaan ja miksi nuori mies ryhtyy videovalmentajaksi? Urheilun äänen toimittavat Jarkko S. Laitinen ja Kimmo Muttilainen

Duration:00:36:33

Haastattelussa Joni Malka: Maistuuko jenkkifutiksen EM-pronssi?

8/15/2018
Suomi saavutti kesällä 2018 jenkkifutiksen EM-pronssia. Mikä lajin tila on Suomessa ja kuinka kova saavutus EM-kotikisojen kolmas sija onkaan? Viikon vieraana on mitalin saavuttaneessa maajoukkueessa sekä Porvoon Butchersissa pelaava Joni Malka. Urheilun äänen toimittavat Jarkko S. Laitinen ja Kimmo Muttilainen.

Duration:00:29:54

Haastattelussa Sami Kolamo - Median merkitys urheilun suurtapahtumissa

6/13/2018
Mikä on median merkitys urheilun suurtapahtumissa? Millaisia asioita rajoitetaan julkisuudessa kisojen aikana? Viikon vieraana on futistohtori Sami Kolamo. Vuonna 2014 julkaistussa väitöskirjassaan Kolamo tutki kansainvälisen jalkapalloliiton FIFA:n mediapeliä ja korruptiota Etelä-Afrikan mm-kisoissa 2010. Urheilun äänen toimittavat Jarkko S. Laitinen ja Kimmo Muttilainen.

Duration:00:20:27

Haastattelussa Tommi Pärmäkoski – Formuloista unelmaduuniin jääkiekkoliigaan

3/28/2018
Tommi Pärmäkoski tuli tunnetuksi toimiessaan neljä Formula 1 maailmanmestaruutta voittaneen Sebastian Vettelin kuntovalmentajana. Nykyisin hän toimii jääkiekkoliigassa pelaavan Pelicansin fysiikkapuolella. Kuinka Pärmäkoski päätyi formuloihin? Mikä on hänen roolinsa Pelicansin vaihtoaitiossa? Puhutaanko Pärmäkoskien ruokapöydässä mistään muusta kuin urheilusta? Urheilun äänen toimittavat Jarkko S. Laitinen ja Kimmo Muttilainen.

Duration:00:29:32

Haastattelussa Sakari Suominen – Olympiafinaali

3/7/2018
Urheilun ääni tekee poikkeuksen ohjelmistoonsa ja haastattelee uudemman kerran jääkiekkoerotuomari Sakari Suomista. Suominen kävi jo aiemmin podcastin haastattelussa ja kertoi avoimesti tavoitteeksi tuomita olympiafinaalissa. Nyt tuo unelma ja tavoite on täyttynyt, joten on syytä mennä selvittämään niitä tunnelmia ja fiiliksiä tästä huippuhetkestä. Urheilun äänen toimittavat tuttuun tapaan Jarkko S. Laitinen ja Kimmo Muttilainen.

Duration:00:30:37

Haastattelussa Markku Kanerva – Uusi keino arvokisoihin

2/15/2018
Tulevana syksynä pelataan ensimmäistä kertaa jalkapallon Kansojen liigaa, jossa osallistujamailla on mahdollisuus selvittää tie Euroopan mestaruuskilpailuihin. Suomi pelaa C-ryhmän lohkossa, jossa ovat mukana Kreikka, Unkari ja Viro. Urheilun ääni tapasi Suomen A-maajoukkueen päävalmentajan Markku Kanervan ja keskusteli hänen kanssaan uudesta kilpailusta. Urheilun äänen toimittajina ovat tuttuun tapaan Jarkko S. Laitinen ja Kimmo Muttilainen.

Duration:00:28:19

Haastattelussa Sakari Suominen - Tuomari matkalla olympialaisiin

1/25/2018
Haastattelussa Sakari Suominen - Tuomari matkalla olympialaisiin by Urheilun ääni

Duration:00:36:58

Haastattelussa Arto Kuuluvainen - Urheilun sisäpiireissä

1/11/2018
Haastattelussa Arto Kuuluvainen - Urheilun sisäpiireissä by Urheilun ääni

Duration:00:29:26

Haastattelussa Kim Laaksonen – Pool-biljardin ammattilainen

12/20/2017
Pool-biljardi on kaikille tuttua, mutta medianäkyvyys lajilla on lähes nolla. Miten ihmeessä suomalainen nuori päätti tehdä biljardiharrastuksestaan ammatin? Toimittajina ovat Jarkko S. Laitinen ja Kimmo Muttilainen.

Duration:00:27:56