ReuringRadio podcast.-logo

ReuringRadio podcast.

Storytelling Podcasts >

Podcastplatform voor verhalen, interviews, documentaires en audiokunst. Door Edwin Kleiss en partners in radiocrime.

Podcastplatform voor verhalen, interviews, documentaires en audiokunst. Door Edwin Kleiss en partners in radiocrime.
More Information

Location:

Netherlands

Description:

Podcastplatform voor verhalen, interviews, documentaires en audiokunst. Door Edwin Kleiss en partners in radiocrime.

Language:

Dutch


Episodes

Waarom doe je wat je doet? #3 Spinvis (Erik de Jong) - muzikant.

8/5/2019
More
Erik de Jong (Spinvis) brak in 2002 door met zijn muziek. Wonderbaarlijke, soms dromerige, zorgvuldig als een puzzel in elkaar gelegde melodieën met teksten die je niet meer loslaten en je meenemen naar een andere wereld. Waarom doet Erik wat hij doet? Je hoort het in aflevering 3 van Waarom doe je wat je doet? Een podcast van ReuringRadio. Door: Edwin Kleiss. (Opname in theater de Meervaart in Amsterdam.)

Duration:00:05:45

De grote ReuringQuiz #1: Een absolute wereldprimeur!

7/7/2019
More
Dit is nog nooit vertoond. Welkom bij de eerste quizpodcast in de geschiedenis van het medium. Een ware interactieve experience want deze podcast is niet alleen om te luisteren, je speelt ook mee. Deel je score met ons via Instagram, Facebook of Twitter. Kandidaten in de Reuring studio: Katja Zwart, Dennis Dallinga en Ralph Das. Presentatie en redactie: Edwin Kleiss.

Duration:00:51:55

Waarom doe je wat je doet? #2 Rob Stoop - Muzikant.

4/8/2019
More
Bij een bijzondere ontmoeting kun je met die ene zin al vrij snel de diepte in gaan. "Waarom doe je wat je doet?" In aflevering 2 het antwoord van muzikant Rob Stoop. De ups en downs van zijn leven komen terug in zijn pianomuziek. Evenals zijn liefde voor de nacht. Door Edwin Kleiss.

Duration:00:07:43

Waarom doe je wat je doet? #1 Erik de Vlieger - Zakenman.

3/31/2019
More
Bij een bijzondere ontmoeting kun je met die ene zin al vrij snel de diepte in gaan. "Waarom doe je wat je doet?". In de eerste aflevering van deze serie stellen we de vraag aan Erik de Vlieger, ondernemer. Door: Edwin Kleiss en Katja Zwart. (ReuringRadio podcast 2019.)

Duration:00:06:53

Edwin doet sportief. #1 Duiken met de Walvis.

3/29/2019
More
Edwin doet sportief. Afl #1. In een nieuwe serie moet Edwin Kleiss er ook aan geloven. De gezondleven-trend. Chips aan de kant, TV uit en "lekker sporten". Hij spreekt af met Maarten Bosch van duikschool de Walvis en ontdekt hoe ontspannen het kan zijn in de onderwaterwereld. Een productie van Edwin Kleiss, Dennis Dallinga en Peter Daniels.

Duration:00:12:03

Reuring begint.

3/26/2019
More
ReuringRadio is hier. En het was nodig. Tussen het geblaat van DJ's en grijsgedraaide hits is het moeilijk je weg te vinden. Maar gelukkig is er de podcast. Er wordt weer gepionierd en er is weer creativiteit. Met een hart voor de magie van radio en de helden uit het verleden maar ook met blik op de mooie toekomst trapt ReuringRadio af. ReuringRadio is niet 1 programma maar een platform voor audiokunst, reportages, documentaires en interviews. Volg @reuringradio.

Duration:00:07:22