In Opname-logo

In Opname

Technology Podcasts

Spits je oren voor deze ongefilterde podcast over marketing, communicatie, technologie en creatie. Elke aflevering ontvangt Dieter Van Esch patente professionals uit de omvang- en expertiserijke pool van het digitale agentschap Intracto. Zijn gasten praten vrijuit in eigen naam en vertolken dus niet noodzakelijk de visie van Intracto. Zeg niet dat we je niet gewaarschuwd hebben!

Spits je oren voor deze ongefilterde podcast over marketing, communicatie, technologie en creatie. Elke aflevering ontvangt Dieter Van Esch patente professionals uit de omvang- en expertiserijke pool van het digitale agentschap Intracto. Zijn gasten praten vrijuit in eigen naam en vertolken dus niet noodzakelijk de visie van Intracto. Zeg niet dat we je niet gewaarschuwd hebben!

Location:

Belgium

Description:

Spits je oren voor deze ongefilterde podcast over marketing, communicatie, technologie en creatie. Elke aflevering ontvangt Dieter Van Esch patente professionals uit de omvang- en expertiserijke pool van het digitale agentschap Intracto. Zijn gasten praten vrijuit in eigen naam en vertolken dus niet noodzakelijk de visie van Intracto. Zeg niet dat we je niet gewaarschuwd hebben!

Language:

Dutch


Episodes

#21 Een kleine aankondiging...

7/13/2022
Het einde van de "in opname" podcast... De start van de iO Infinite Opportunities podcast! Ontdek onze nieuwe Infinite Opportunities podcast op Spotify (https://open.spotify.com/show/2XGi2t4ASYXxddWEu0eePJ), via onze website (https://www.iodigital.com/nl/insights/podcasts) of via je favoriete podcast app. Bedankt voor het luisteren naar "in opname".

Duration:00:01:34

#20: De ins en outs van een goede (re)branding

7/2/2021
Een goede branding, wat houdt dat in? Voor wie is een brandingstrategie van belang? Aan welke bedrijven kunnen we een voorbeeld nemen? Dieter Van Esch zoekt het in deze aflevering samen met onze experts voor je uit. Gitte en Hans vertellen alles over de ins en outs van branding en geven je nog wat nuttige tips om je eigen strategie naar een hoger niveau te tillen.

Duration:00:44:15

Imagine tomorro_ #13: The future of retail

6/21/2021
Lander Janssens bespreekt met Marielle Witjes (Manager Marketing & Communicatie, COOP) en Veerle De Taeye (Marketing & Communication Manager, CASA International) hoe de toekomst van retail eruit ziet en welke impact digitalisering op de sector heeft.

Duration:00:29:42

Imagine tomorro_ #11: Maatschappelijk verantwoord ondernemen

6/21/2021
Bedrijven die een transitie aangaan om hun negatieve effecten te reduceren en meer inzetten op groene producten of faire toeleveringsketens worden vaak beloond met een sterke reputatie en gezonde bedrijfsresultaten. Daarnaast komen bedrijven met een maatschappelijk doel steeds vaker positief in het nieuws. De juiste aanpak van deze delicate materie is van levensbelang.

Duration:00:29:52

Imagine tomorro_ #12: 100% digitale orderintake

6/21/2021
Bedrijven kunnen focussen op de kern van hun business door repetitieve processen te automatiseren. Zo worden fouten vermeden, kunnen klanten sneller bediend worden en kunnen de werknemers zich toeleggen op wat écht telt: meerwaarde door customer support op maat. Voor klanten betekent digitalisering dat interacties en aankopen vereenvoudigd worden. Slimme digitale processen zorgen voor een optimale klantgerichtheid en meer klantentevredenheid.

Duration:00:29:25

Imagine tomorro_ #9: Influencermarketing

6/18/2021

Duration:00:31:50

Imagine tomorro_ #10: E-learning en de war for talent

6/18/2021
Digitalisering heeft een forse impact op de arbeidsmarkt en de verwachtingen die mensen hebben als het over hun (toekomstige) werkgever gaat. Samen met Lilian Seegers, HR Director bij Intracto Group, Luc Van Ruysevelt, Managing Director e-HIMS, bekijkt Dieter Van Esch onder andere welke meerwaarde e-learning kan bieden voor organisaties om zich te onderscheiden.

Duration:00:35:48

#19: De impact van grote gebeurtenissen op mens, markt en maatschappij - Gap The Mind

6/11/2021
De afgelopen twee jaar werd ons leven flink door elkaar geschud. Lockdowns, thuiswerk en videocalls werden het nieuwe normaal. In het kader van hun boek Gap The Mind gaan veranderingspsycholoog en trendanalist Herman Konings en Lander Janssens, onze Industries Lead, dieper in op de impact op mens, markt en maatschappij.

Duration:01:19:25

#18: Reels, TikTok en Clubhouse, ontdek de nieuwste social media trends.

6/1/2021
Het hoeft niet altijd zware kost te zijn bij In Opname. In deze aflevering een luchtige babbel met onze social media dames Bernice & Joyce over TikTok, ClubHouse, en andere social media "trends" in 2021. En waarom is Facebook Support voor bedrijven zo moeilijk te contacteren tegenwoordig?

Duration:00:43:55

#17: Marktplaatsen, de heilige graal voor online verkopers?

4/9/2021
Online marktplaatsen als bol.com en Amazon zijn een uitstekende manier om online te verkopen, al dan niet als aanvulling op een eigen webshop. In deze aflevering van onze podcast In Opname gaan Herman Maes, en Paulien Van Schil dieper in op hoe wanneer verkopen op marktplaatsen een goed idee is, hoe je dat doet en welke impact het heeft op je marketingstrategie..

Duration:00:41:36

#16: Hoe maak je de juiste technologische keuzes voor jouw budget?

3/4/2021
Drupal-expert Jeroen Tubex en Client Partnerships Manager Joeri Timmermans bespreken hoe je de juiste technologieën kiest voor de specifieke noden van jouw onderneming, wat de prijs bepaalt van een website en hoe de toekomst van Drupal eruitziet. Daarnaast zetten ze onder andere een boompje op over teamwork en wat de eigenschappen zijn van een goede teamleider.

Duration:00:43:33

Imagine tomorro_ #7: Steven Van Belleghem

1/15/2021
Steven Van Belleghem komt beslagen op het ijs wanneer het over digitale transformatie gaat. Volgens hem ligt de focus nog te veel op technologie en moet de focus meer op de klant liggen. Ervaren externe partners kunnen ondernemingen die voorsprong willen nemen daar perfect in begeleiden. Ontdek meer op www.imaginetomorrow.io.

Duration:00:09:08

Imagine tomorro_ #8: Paul Smeets - Cadac

1/15/2021
Ook in B2B is de gebruikservaring essentieel. Paul Smeets, CTO van Cadac Group, vertelt hoe digitalisering zijn onderneming helpt om een nog betere service te bieden. Hij heeft het ook over de andere voordelen die een digitale transformatie met zich meebrengt en hoe verschillende sectoren ermee omspringen. Ontdek meer op www.imaginetomorrow.io.

Duration:00:11:34

Imagine tomorro_ #2: Geert Van Mol - Belfius

12/21/2020
Modewoord of niet, het moment voor digitale transformatie is nu. De digitalisering van de maatschappij heeft een snelheidsboost gekregen en consumenten verwachten van bedrijven dat ze mee zijn. In deze extra aflevering laten we Geert Van Mol van Belfius: een vaste waarde binnen het bankwezen aan het woord over digitalisering. Ontdek meer op www.imaginetomorrow.io

Duration:00:10:23

Imagine tomorro_ #3: Lodé Fastre - Farmaline

12/21/2020
Modewoord of niet, het moment voor digitale transformatie is nu. De digitalisering van de maatschappij heeft een snelheidsboost gekregen en consumenten verwachten van bedrijven dat ze mee zijn. In deze extra aflevering laten we Lodé Fastre van online apotheek Farmaline aan het woord over digitalisering. Ontdek meer op www.imaginetomorrow.io

Duration:00:05:19

Imagine tomorro_ #4: Thierry Geerts - Google

12/21/2020
Modewoord of niet, het moment voor digitale transformatie is nu. De digitalisering van de maatschappij heeft een snelheidsboost gekregen en consumenten verwachten van bedrijven dat ze mee zijn. In deze extra aflevering laten we Thierry Geerts van Google aan het woord over digitalisering. Ontdek meer op www.imaginetomorrow.io

Duration:00:08:45

Imagine tomorro_ #5: Yannick de Bièvre - MediaMarkt

12/21/2020
Modewoord of niet, het moment voor digitale transformatie is nu. De digitalisering van de maatschappij heeft een snelheidsboost gekregen en consumenten verwachten van bedrijven dat ze mee zijn. In deze extra aflevering laten we Yannick de Bièvre van MediaMarkt: een internationale retailer van multimedia, aan het woord over digitalisering. Ontdek meer op www.imaginetomorrow.io

Duration:00:08:42

Imagine tomorro_ #6: Peter Van Hoecke - Van Hoecke

12/21/2020
Modewoord of niet, het moment voor digitale transformatie is nu. De digitalisering van de maatschappij heeft een snelheidsboost gekregen en consumenten verwachten van bedrijven dat ze mee zijn. In deze extra aflevering laten we Peter Van Hoecke van Van Hoecke: een verdeler, fabrikant en dienstverlener in de meubelindustrie, aan het woord over digitalisering. Ontdek meer op www.imaginetomorrow.io

Duration:00:10:56

Imagine tomorro_ #1: Vicky Adriaensen - Acco

12/21/2020
Modewoord of niet, het moment voor digitale transformatie is nu. De digitalisering van de maatschappij heeft een snelheidsboost gekregen en consumenten verwachten van bedrijven dat ze mee zijn. In deze extra aflevering laten we Vicky Adriaensen van Acco: een educatieve uitgeverij aan het woord over digitalisering. Ontdek meer op www.imaginetomorrow.io

Duration:00:06:15

#15: CRM, Cookies en Google analytics 4

12/21/2020
Het einde van cookies is (relatief) nabij en data ownership wordt essentieel voor wie succesvol wil blijven adverteren. In deze aflevering van onze podcast laten experts Glenn Weuts en Joost Thijsen hun licht schijnen over de toekomst van online advertising.

Duration:00:47:09