In Opname-logo

In Opname

Technology Podcasts

Spits je oren voor deze ongefilterde podcast over marketing, communicatie, technologie en creatie. Elke aflevering ontvangt Dieter Van Esch patente professionals uit de omvang- en expertiserijke pool van het digitale agentschap Intracto. Zijn gasten praten vrijuit in eigen naam en vertolken dus niet noodzakelijk de visie van Intracto. Zeg niet dat we je niet gewaarschuwd hebben!

Spits je oren voor deze ongefilterde podcast over marketing, communicatie, technologie en creatie. Elke aflevering ontvangt Dieter Van Esch patente professionals uit de omvang- en expertiserijke pool van het digitale agentschap Intracto. Zijn gasten praten vrijuit in eigen naam en vertolken dus niet noodzakelijk de visie van Intracto. Zeg niet dat we je niet gewaarschuwd hebben!

Location:

Belgium

Description:

Spits je oren voor deze ongefilterde podcast over marketing, communicatie, technologie en creatie. Elke aflevering ontvangt Dieter Van Esch patente professionals uit de omvang- en expertiserijke pool van het digitale agentschap Intracto. Zijn gasten praten vrijuit in eigen naam en vertolken dus niet noodzakelijk de visie van Intracto. Zeg niet dat we je niet gewaarschuwd hebben!

Language:

Dutch


Episodes

#15: CRM, Cookies en Google analytics 4

12/21/2020
Het einde van cookies is (relatief) nabij en data ownership wordt essentieel voor wie succesvol wil blijven adverteren. In deze aflevering van onze podcast laten experts Glenn Weuts en Joost Thijsen hun licht schijnen over de toekomst van online advertising.

Duration:00:47:09

#14: De podcast you can't refuse

11/4/2020
Dieter Van Esch ontvangt Steven Van Belleghem, naar aanleiding van diens nieuwe boek The Offer You Can’t Refuse. Daarin heeft Van Belleghem het over wat klanten vandaag en morgen verwachten en hoe bedrijven kunnen anticiperen op die veranderende verwachtingen.

Duration:00:41:48

#13: Digitale transformatie

11/4/2020
Digitale transformatie: niet zomaar een modewoord, maar een topic dat meer dan ooit actueel is. In deze aflevering van onze podcast hebben we het over wat digitalisering precies is, met welke uitdagingen bedrijven zoal kampen en hoe succesvolle bedrijven ermee omgaan. Te gast in deze aflevering: Tom Van Mierlo (partner bij Intracto) & Mathias Vissers (marketing manager)

Duration:00:56:42

#12: Digitalisering en e-learning bij beroepsorganisaties

10/23/2020
Sector- en beroepsorganisaties zijn vandaag krachtige communities die hun leden ondersteunen en ontzorgen. Digitalisering is een belangrijke factor in de sterke rol die de organisaties spelen. In deze aflevering praat Dieter Van Esch met Frank Damen (BIV) en Albert Verlinden (BZB-Fedafin) over de digitale transformatie van hun organisatie.

Duration:01:08:43

#11: Blended learning en e-learning (& ransomware aanvallen)

9/14/2020
Deze aflevering van In Opname is opnieuw een special. Met de start van het nieuwe academiejaar in universiteiten en onderwijs gaan we dieper in op e-learning en blended learning. Ook in ondernemingen kunnen deze digitale vormen van kenniswerving een mooie meerwaarde bieden. Dieter Van Esch bespreekt het met Vicky Adriaensen (algemeen directeur Acco) en Ann Hannes (docente Thomas More). Een niet te missen aflevering voor iedereen met interesse in educatie, op de schoolbanken en op de...

Duration:00:57:07

#10: Conversational copywriting, microcopy en digitaal ondertekenen

8/6/2020
Welke invloed hebben microcopy en conversational copywriting op de teksten die je schrijft? En is een digitale handtekening even goed als een ‘natte’ handtekening? In de tiende aflevering van de podcast In Opname verwelkomt Dieter Van Esch twee collega-experts van Intracto, Nicki Sannen en Laura Debruyne.

Duration:00:36:18

#9: Facebook Shopping, digitale beursstanden en influencermarketing

7/20/2020
Deze aflevering draait rond digitale beursstanden, influencermarketing en Facebook Shopping. Samen met innovatie-expert Mathias Vissers ontvangt Dieter Van Esch onze eigen Annelies Vervoort, die gespecialiseerd is in influencermarketing. Hoe je correct Facebook Shopping, digitale beursstanden en influencermarketing inzet binnen je onderneming? Dat weet je na het beluisteren van deze podcast.

Duration:00:52:25

#8: Google For Jobs, Employer Branding & SEA

7/1/2020
Met gasten Eli Ivens en Mathias Vissers kijken we naar de rol naar SEA en het beloftevolle Google For Jobs. Dat Google niet alleen in ons zoekgedrag een grote rol speelt behoeft geen betoog, maar ook in de HR-sector ambiëren ze een rol als protagonist. Maar marketing is niet alles: talent op de arbeidsmarkt trek je ook aan met oprechte verhalen over je werkgeversmerk.

Duration:00:46:36

#7: Tim Verheyden en Herman Maes over (fake) nieuws, privacy en de rol van de social media

5/21/2020
Het jaar 2020 is zeker niet voor iedereen een annus horribilis. Voor Tim Verheyden zal het sowieso een onvergetelijk jaar worden om meerdere redenen en ook Herman Maes is meer dan tevreden met "het nieuwe normaal". In deze aflevering praten we over desinformatie, hoe fake news op te sporen en hoe het te bekampen. Daarnaast hebben we het onder andere over Facebook Shops en of een mogelijk rechtvaardiger belastingsysteem voor Facebook, Google en Amazon.

Duration:00:47:32

#6: Pascal Coppens over wat we vandaag van China kunnen leren

5/7/2020
Als we als maatschappij en vanuit bedrijfsperspectief vandaag foute beslissingen willen vermijden en net wel doordachte en intelligente keuzes willen maken: waar kunnen we vandaag dan meer leren dan van het land met de meeste Corona-ervaring: China. Zo kwamen voor deze aflevering uit bij Pascal Coppens. Hij bracht eind vorig jaar het boek uit China’s New Normal. Over Hoe China de standaard zet voor innovatie. Pascal is partner van Nexxworks, sinoloog en doorwinterde technologieondernemer....

Duration:00:42:30

#5: Steven Van Belleghem en Pieter Janssens over het post corona-tijdperk

5/1/2020
We moeten positief en optimistisch naar de toekomst kijken: dat is de boodschap van Steven Van Belleghem en Pieter Janssens in deze uitzending. Er wordt vanuit hun kot onder andere gepraat over hoe lokale ondernemers en bedrijven die 'digitaal klaar' waren, als digitale winnaars uit dit tijdperk komen. Eindigen doen we door zelfs te dromen van een nakende 'golden age'.

Duration:00:34:32

#4: Gesprek met Pieter Janssens over de gevolgen van het coronavirus

3/20/2020
De ongeziene impact van het coronavirus treft iedereen en alles. In deze aflevering kadert Pieter Janssens, oprichter van Intracto, de consequenties op zowel de interne als externe werking. In gesprek met Dieter Van Esch geeft hij een open inkijk op de genomen maatregelen en blikt met een klein hartje al vooruit naar wat de toekomst mogelijk brengt.

Duration:00:30:35

#3: E-mail marketing, marketing automation & CDP's.

2/27/2020
Marketing. Dat staat centraal in deze derde aflevering. We bouwen op van e-mail marketing, naar marketing automation om te eindigen bij CDP’s en DMP’s. Te gast is Tim Karpisek (managing director RAAK) en Mathias Vissers (Intracto) en samen met Dieter Van Esch praten ze over onder ander andere over de revival van e-mail marketing.

Duration:00:43:49

#2: Conversational marketing, B2B e-commerce & podcasts.

2/10/2020
Conversational marketing, wat is het precies en moet je er nu op inzetten of niet? In deze aflevering van onze In Opname-podcast probeert Dieter Van Esch samen met gasten Michiel de Nijs en Mathias Vissers een antwoord te formuleren op deze vraag. Andere onderwerpen in deze aflevering zijn B2B e-commerce (en waarom dat meer is dan zomaar een webshop), en jawel, podcasts. Veel luisterplezier.

Duration:00:36:10

#1: Social media, CMS-keuzes & webmasters.

1/31/2020
Digitale duizendpoot Herman Maes en innovatiemanager Mathias Vissers over de allerlaatste trends in de sociale media, succes met CMS en de terechte terugkeer van de webmaster.

Duration:00:42:18