The Boiler Kids Podcast-logo

The Boiler Kids Podcast

Technology Podcasts

In deze wekelijkse tech podcast praten partners in crime Ferhat Aras en Olivier Bervoets over technologie , gaming, innovatie en alles wat hen interesseert. The Boiler Kids garanderen jullie elke week op een klein uurtje nonsens van jewelste.

In deze wekelijkse tech podcast praten partners in crime Ferhat Aras en Olivier Bervoets over technologie , gaming, innovatie en alles wat hen interesseert. The Boiler Kids garanderen jullie elke week op een klein uurtje nonsens van jewelste.

Location:

Belgium

Description:

In deze wekelijkse tech podcast praten partners in crime Ferhat Aras en Olivier Bervoets over technologie , gaming, innovatie en alles wat hen interesseert. The Boiler Kids garanderen jullie elke week op een klein uurtje nonsens van jewelste.

Language:

Dutch


Episodes

38. The Covid Kids Film Club: Taxi Driver

4/2/2020
Hey, Vandaag praten we in de film club over Taxi Driver van Martin Scorsese met Robert De Niro in de hoofdrol Geniet van de korte aflevering en blijf thuis.

Duration:00:19:39

37. The Covid Kids Film Club: World War Z

4/1/2020
Hey mensen, Welkom bij weer een Covid Kids Film Club aflevering, vandaag praten we over World War Z met Brad Pitt. Enjoy en was je handen!

Duration:00:17:08

36. De ene waar Ferhat geïrriteerd is door Corona

3/31/2020
Hey mensen, we zijn terug met een normale aflevering van de podcast. We praten over een hele boel Chinese telefoons. Samsung komt met een nieuwe tablet, Apples nieuwste laptop is redelijk herstelbaar en Volvo begint met de productie van de Polestar 2. Ferhat is redelijk geïrriteerd door een heleboel maatregelen die getroffen worden door Corona en die onze privacy zwaar gaan schenden. Bedankt voor het luisteren naar onze podcast en blijf veilig tijdens de Lock in.

Duration:00:30:47

35. The Covid Kids Film Club: Saving Private Ryan

3/30/2020
Welkom bij de tweede film club van deze week, Oliviers keuze was Saving Private Ryan. Dus geniet van de Spielberg epos. Was je handen en volg ons op Instagram!!!

Duration:00:22:37

34. The Covid Kids Film Club: 12 Monkeys

3/29/2020
Welkom terug bij The Covid Kids Film Club, we kijken vandaag naar een film aangeraden door Fréderic Bergmans. We kijken de Terry Gilliam Neo-Noir 12 Monkeys. Volg ons op Instagram: @theboilerkids

Duration:00:34:00

33. The Covid Kids Film Club: FAQ about time travel

3/26/2020
Welkom bij de film club, vandaag bespreken we Frequently Asked Questions About Time Travel. Volgende week zijn we er weer met 4 afleveringen van de film club en 1 normale aflevering. Bedankt voor het luisteren en raak je gezicht niet aan.

Duration:00:18:06

32. The Covid Kids Film Club: Open Water

3/25/2020
We bespreken vandaag Open Water. Een haaienfilm uit 2002, meer gaan we er niet over zeggen. Luister naar deze korte aflevering. Bite size voor mensen in Quarantaine.

Duration:00:16:11

31. De ene met een houten deksel

3/24/2020
Welkom bij de nieuwste Boiler Kids aflevering, vandaag praten we over Samsung en budget smartphones. Xiaomi is Huawei voorbij in waarschijnlijk een van de slechtste maanden ooit voor de gsm markt. Ferhat praat over AMD en computerbehuizingen. Corona verpest alles en we speculeren over PS5 vs Xbox Series X. Bedankt voor het luisteren en blijf veilig thuis.

Duration:00:48:00

30. The Covid Kids Film Club: Blade

3/23/2020
Welkom bij dag 2 van The Covid Kids Film Club, vandaag bespreken we Blade van Wesley Snipes. Geniet van de aflevering en vergeet niet je handen te wassen.

Duration:00:33:05

29. The Covid Kids Film Club: 28 Days Later

3/22/2020
Hey beste mensen, we weten dat het een lastige tijd is. Door de Vlaamse lock in verveeld iedereen zich. Wij willen daarom onze steentje bijdragen en beginnen met een lock in film club genaamd de The Covid Kids Film Club. we gaan 4 extra afleveringen per week uit brengen tot de lock in voorbij is. We beginnen met 28 Days Later. Geniet van de dumpster fire en was je handen.

Duration:00:33:01

28. De ene met de Quaranteens

3/17/2020
In de zoveelste week met weinig nieuws door de Corona epidemie hebben we het over de budget telefoons van Samsung, Google en Motorola. De Europese unie staat op voor de rechten van consumenten en Apple kreeg een zware boete. AMD gaat de strijd aan voor de laptopmarkt. Bill is niet meer bij Microsoft, Apple zit in quarantaine en alle andere mensen zitten op Steam. Bedankt voor het luisteren naar onze podcast. Bij lockdown in België gaan we extra trollcast afleveringen posten, zodat de tijd...

Duration:00:49:55

27. De ene waar we op ruimtereis gaan

3/10/2020
Elon Musk gaat ons nu echt naar de ruimte sturen. Oppo heeft enkele nieuwe telefoons. Samsung heeft weer wat nieuws. We hebben eindelijk een lokale portal voor Amazon, grindr is niet meer Chinees of toch... Olivier praat over elektrische auto's en Ferhat rant over computers. mail ons op theboilerkids@gmail.com en volg ons op instagram!

Duration:00:56:50

26. De ene waar alles uitgesteld is

3/3/2020
Alle leuke technologie evenementen zijn uitgesteld of geannuleerd. Dus het is een heel rustige week. Riot Games heeft eindelijk de naam van hun nieuwe shooter bekend gemaakt. Er zijn enkele interessante goedkopere gsm te verkrijgen en Renault heeft een nieuw elektrische auto concept bekend gemaakt. Voor de rest zoekt Ferhat hulp voor nieuw project.

Duration:01:07:31

25. De ene waar we Ganymedes bespioneren

2/25/2020
We praten weer over de Samsung foldables en een klein beetje over de verbetere Huawei foldable. Sony probeert terug relevant te worden. Een jonge hacker werd opgepakt in Nederland en Nasa wil naar Venus, Ganymedes en Io. Tesla heeft eindelijk een goed tegenstander met de nieuwe elektrische Ford Mustang. We merken ook dat Youtubers steeds belangerijker worden voor de mainstream wereld. Oh en Ferhat wil Olivier's vinger afsnijden.

Duration:01:23:15

24. De ene met een andere Galaxy

2/18/2020
Samsung is er weer met een nieuwe Galaxy reeks en een extra toestel. Een toestel die natuurlijk weer allang gelekt was en waar we eigenlijk al even over praten. De Galaxy Z Flip is nu officieel en is een stuk beter dan de nieuwe Motorola Razr. In deze podcast praten we voornamelijk over Samsung en over een paar andere dingen.

Duration:01:30:22

23. De ene met de Trollcast

2/11/2020
Door dat Samsung bij opname van deze aflevering nog niet uit was gekomen met hun Unpacked Event, hebben we het over een andere boeg gegooid. Dit is een trollcast waarin we met Sam Fierens praten over onze favoriete films series.

Duration:01:05:52

22. De ene waar we praten over de Fresh Prince

2/4/2020
In deze aflevering heeft Ferhat niet het budget voor Will Smith copyright claims, Olivier is weer eens ziek en zieke Chinezen gaan geen invloed hebben op de productie van de iPhone 9. Samsung bereidt zich voor op hun Unpacked evenement volgende week en hun nieuwste flip telefoon is al gelekt. We praten over het verschil in inkomen van Apple voor hun verschillende divisies en hoe Philips hun huishoudproducten kwijt wil.

Duration:01:19:48

21. De ene waar Olivier een allergie tegen mutanten heeft

1/28/2020
Samsung bereidt zich voor om hun nieuwe S lijn te lanceren. Google en Xiaomi maken zich klaar om te vechten voor de low end smartphone oorlog. Het verbaast ons ook niet dat Tinder mensen veilig probeert te houden tijdens dates, terwijl Facebook waarschijnlijk weer onze persoonlijke gegevens wil stelen. Olivier kan eindelijk Legends of Runeterra spelen en hij is verslaafd. Bedankt voor het luisteren. Deel ons met je vrienden en vergeet ons niet te raten op je Podcast client.

Duration:01:01:22

20. De ene waar Elon Blofeld is

1/21/2020
We zijn terug met redelijk wat Samsung geruchten. Ferhat was op het Brussels Autosalon, Olivier is heel vrolijk en Ionity verpest elektrische auto's. AMD haalt Nvidia en Intel in op de PC markt. Ferhat is er van overtuigd dat Elon Musk eigenlijk Ernst Stavro Blofeld is en Olivier speelt met stemmetjes.

Duration:02:23:56

19. De ene met CES

1/14/2020
Tijdens deze aflevering van de podcast praten we over nieuwtjes uit de 2020 CES beurs. Samsung is uitgekomen met van alles leuks, Oneplus heeft een nieuwe concept telefoon en Sony heeft een auto gemaakt.

Duration:01:06:51