Vainio & Rinnekangas-logo

Vainio & Rinnekangas

Travel >

More Information

Location:

Finland

Genres:

Travel

Language:

Finnish


Episodes

Materia

9/19/2018
More
Maallinen tavaran himo vai hedonistinen elämyksistä nautiskelu? Vainio & Rinnekangas pohtivat kumpi sytyttää enemmän. Kelataan myös tämän ajan henkeä, missä kohtaa maailma ja ihmiskunta makaavat mitä tulee kuluttamiseen. Entä millä erikoisella tavalla Juuso sisustaa ja mitä jännää Henna keräilee eri maista? Mikä on sinun lempiesineesi? Entä PINnaatko?!

Duration:00:36:45

Maailmanympärimatka

9/12/2018
More
Se on ensimmäinen Vieras, Vainio & Rinnekangas -jakso, kun radion tekijä ja maailmanmatkaaja Sini Koskenseppä on juttusilla maapallon kiertämisestä. Vainiota kiinnostaa hanke valtavasti, Rinnekangas on jo jonkinlaisen seikkailun toteuttanut. Eripuolilla maailmaa on uhmattu henkeä ja eletty totaalisia onnenhetkiä. Kiehtooko sinua millaista pidemmän reissun toteuttaminen on? Jos olet tehnyt moisen, vertaa kokemuksia. Vamos, lähdetään maailmalle rullaamaan!

Duration:00:47:55

Juuret

9/5/2018
More
Juuso on Suomessa! Kotimaassa saman pyöreän pöydän ääressä Vainio & Rinnekangas pohtivat juuriaan ja suomalaisuuttaan. Mitä Suomi merkitsee paljon ulkomailla ravaaville? Mitä Suomi merkitsee sinulle? Keskustellaan, mikä on hyvää, mikä kehnoa ja kehitettävää meissä suomalaisissa ja maassamme. PS. Jakso on myös filmattu ja löytyy YouTubesta samannimisen kanavan alta. Tervetuloa seuraamaan myös siellä!

Duration:00:33:51

Yksi kansa

8/29/2018
More
Vainio & Rinnekangas keskustelevat puheenaiheesta, jonka ei oikeastaan pitäisi edes olla puheenaihe. Pääkkösen Jasperin roolihahmon silmittömän vihan innoittamana pohditaan, mistä kumpuaa rasismi. Voiko tämä maailmanmeno olla edes totta - testataanko ihmisten pöljyyttä parhaillaan simulaatiossa? Mitä sinä luulet? Peace!

Duration:00:42:20

Elinikäinen oppiminen

8/23/2018
More
Uudet tuulet ovat aina virkistäviä - ja syksyllä ne puhaltavat niin vasemmalta kuin oikealta. Tokkopa elinikäisen oppipolun kulkija on välillä myös tuskastunut. Mitä harrastuksia, taitoja tai piirteitä Vainio & Rinnekangas haluaisivat oppia - entäpä sinä sitten? Juusolla ja Hennalla on tarjoiltavana maailmanlaajuinen hittitrendi opeteltavaksi - idea-asteella vielä tosin, mutta jotkut ihmisethän hurahtavat!

Duration:00:43:10

Kyylä

8/15/2018
More
Kyllä naurattaa makiasti! Muuttaminen tai asuminen ei ole aina yhtä hauskaa miltä se tuntuu tässä jaksossa. Käydään läpi naapurin kyylät ja muut aktiiviset vaikuttajat, maailman ihanimmat haavekaupungit ja asumisen venäläinen ruletti. Mitä levottomat Vainio & Rinnekangas odottavat eniten paikoilleen asettumisessa? Elätkö sinä täyttä elämää siellä missä majailetkaan? Tervetuloa kuulemaan pakkailun tuskaa ja erikoisia asumisjärjestelyitä.

Duration:00:48:26

Päivän hyvä teko

8/9/2018
More
Tässä jaksossa Vainio & Rinnekangas pohtivat, kuinka helposti ihmiset auttavat toisiaan, ja muistelevat erilaisia avunantotilanteita maailmalla. Milloin apu koitui todelliseksi häpeäksi Rinnekankaalle? Missä yhteydessä Vainio oli kaikin puolin strateginen mies? Mietiskellään palvelusten velkataakkaa ja pyyteettömyyttä. Missä asiassa pihit Vainio & Rinnekangas eivät säästele? Hyvä kuulija, annatko sinä hyvän kiertää? Ps. Pyydä Juuson numero, jos tarvitset muuttoapua!

Duration:00:50:49

Apua!

8/8/2018
More
Kuinka helposti ihmiset tekevät palveluksia toisilleen? Mistä tunnistaa hädän, entä pyyteettömyyden? Tässä jaksossa Vainio & Rinnekangas kertovat erilaisia auttamismuistoja maailmalta. Kuinka Henna joutui keskelle välimerellistä photoshootia tai parikin kertaa kokonaisten maltalaisten perheiden auttamaksi? Missä yhteydessä Juuso oli kaikin puolin strateginen? Missä Vainio & Rinnekangas eivät säästele? Annatko sinä hyvän kiertää?

Duration:00:42:34

Töihin tömpsis!

8/1/2018
More
Kun monet palailevat sorvin ääreen, Vainio & Rinnekangas pohtivat, mikä on yhtälö työmotivaation takana. Fiilistellään mielekkäintä mahdollista työtä ja kerrotaan ratkaisu, millaiset apusiivet kantaisivat kutakin meistä urallamme. Saa myös tietoosi hyvin erikoinen tapa, miten Juuso laittaa aivot narikkaan. Tämä on jakso, jossa tarjoillaan intohimoa ja pakkopullaa! Kuuntele siis vaikkapa kahvitauollasi (hyvä syy reilun mittaiseen).

Duration:00:43:58

Fetissi

7/25/2018
More
Puhutaan ihmisten ihmeellisistä intresseistä, päihteistä ja fetisseistä – ja miten ne näkyvät maailmalla. Vainio & Rinnekangas ovat eri mieltä ainakin pikkuhousujen haistelusta. Ihmismieli on kompleksinen ja niin on myös laki. Onko sinulla jokin päivänvalon kestävä kiehtomus tai yön hämärä perversio? Yritetään olla tuomitsematta toisiamme.

Duration:00:44:55

Mätäkuu

7/17/2018
More
Jari, Hugo, Donald, Vladimir – ovatko he läpeensä mätiä vai perusjätkiä? Millaista on Maltan, Suomen ja maailman korruptio? Eikö ikä viisastakaan kaikkia – vai onko poliittisella vallalla vaikutus, jota me vallattomat emme yksinkertaisesti voi käsittää? Kuule myös (republikaani?)norsun (hätäinen?) töräytys.

Duration:00:45:17

Elementissä

7/11/2018
More
On kesähelteiden vesipetoja ja syvämerien vesipetoja. Tämä on rauhallinen veden liplatus jakso. Henna ja Juuso puivat Thaimaan luolapelastusta ja muita uutisia, joissa luonto on osoittanut voimansa. Miksi ihminen haluaa uhmata luontoa? Ehkä voisimme sanoa, että vesikin on hyvä renki mutta huono isäntä. Opitko sinä uimaan nopeammin kuin Vainio vai tarvitsetko kenties vielä oppia Rinnekankaalta?

Duration:00:39:39

Fixuja muutoksia

7/4/2018
More
Taxi! Tässä jaksossa luodaan ainakin viisi eri taksibrändiä. Ja muistellaan maailman taksikeikkoja, jotka ovat helpottaneet matkan taittoa tai melkein päättäneet sen. Kuuntele myös missä ja ketä Rinnekangas rääkkäsi ja mitä suurta Vainio melkein kasvatti? Elämä on erilaisia tienristeyksiä ja nyt myös erilaisia takseja.

Duration:00:54:31

BBQ-herkku säähän kuin säähän

6/27/2018
More
Olemme sään armoilla! Tämä on ratkaisukeskeinen jakso, jos vaan yhteiskunta hyväksyy the early adoptereiden eli Vainion & Rinnekankaan aivoitukset. Toivottavasti edes joku herää huomioon pelastaa tulevaisuuden lapset – tai ei ainakaan anna oman lapsensa muuttaa Malediiveille. Tarjolla myös koko festarikesän sääennuste. Millainen ilma on sun mieleen?

Duration:00:41:18

Johannes Kastaja & Co.

6/20/2018
More
Futis on uskonto. Some on uskonto. Raha on uskonto – ja sitten on eri jumaluudet. Olemmeko hyviä vai pahoja vai kenties rumia ihmisiä? Tässä jaksossa Vainio & Rinnekangas pohtivat syntyjä syviä ja voimia suuria. Ja on muisto, joka on vähintäänkin yhtä syntinen kuin Hannu Salaman Juhannustanssit. Mihin sinä uskot?

Duration:00:52:58

Jesari on hyvä monessakin tilanteessa

6/13/2018
More
Lentokentällä – lähtiessä ja saapuessa – sattuu ja tapahtuu. On lipsahduksia, vainoharhoja, komeita miehiä – ja kalliit hinnat! Tervetuloa Vainion & Rinnekankaan lentokenttäkouluun.

Duration:00:57:52

Jos emme tiedä, miten asioiden käy...

6/6/2018
More
Yhtä aikaa pelottavin ja huojentavin jakso ikinä! Henna ja Juuso jakavat kokemuksensa hetkistä, jolloin polvet tutisivat ja sydän nousi kurkkuun. Luvassa myös vinkit pelkojen voittamiseen - ja fobian määrittely. Hei, olemme elossa!

Duration:00:42:50

Jotkut menee sekaisin reissuista

5/30/2018
More
Ohjelma jatkuu! Toisessa jaksossa mennään syvälle matkusteluun, tuntemuksiin ja kokemuksiin. Kuuntele, missä maassa Vainio oli varpaillaan ja Rinnekangas riehui lentokentällä.

Duration:00:40:15

Tästä se lähtee!

5/25/2018
More
Uusi podcast alkaa! Luovat maailmankulkijat Juuso Vainio ja Henna Rinnekangas esittäytyvät kuulijoille ja pureutuvat heti kättelyssä ensivaikutelman tärkeyteen. Tässä jaksossa pohditaan naurun saattelemana, millaisiin esittäytymistapoihin ja tervehdyksiin niin maailmalla kuin kotona törmää - ja kuinka tuttuja kenenkin kanssa ollaan. Tervetuloa kuuntelemaan!

Duration:00:30:19