De Rode Kanoner-logo

De Rode Kanoner

2 Favorites

Dansk podcast om Arsenal FC

Dansk podcast om Arsenal FC
More Information

Location:

Denmark

Description:

Dansk podcast om Arsenal FC

Twitter:

@dekanoner

Language:

Danish


Episodes

When in doubt, always go with the swedish underwear model

12/11/2019
More
I denne udseendelser starter vi med et lytterspørgsmål om hvorvidt det er tid til at sælge de bærende krafter og starte forfra, eller om vi i virkeligheden kun mangler et par brikker før puslespillet går op? Så taler vi om fedeste Ljungberg mål, og ikke mindst flotteste hår. Så har vi et lytterspørgsmål fra panelet selv, om hvorvidt Pepe er god nok? Om det bare et tempo, kondition og tilvænning? Eller om vi vitterlig har købt katten i sækken? Og til sidst tager vi lige et lytterspørgsmål...

Duration:00:58:29

Lille Krelle skruer på drama knappen og så HAR Martin altså lavet lektier!

11/27/2019
More
I dette afsnit snakker vi om det 100% ejerskab har nogen indflydelse på hvad der foregår lige nu? Er visioner og traditioner ude af vinduet, eller er Arsenal stadig den klub vi kender? Og hvem har egentlig ansvaret? Vi taler potentielle træner emner i den antagelse af Emerys exit er forestående. Skal det være Pochettino, Arteta eller Allegri? Skal det være Ljungberg der tager tøjlerne for resten af sæsonen, eller er der et helt femte bud? Og til sidst forsøger vi at sætte årtiets hold. Det...

Duration:00:50:27

Lort med lort på og folk der ik fatter at Arsenal er verdens bedste klub.

11/13/2019
More
I denne episode taler vi om Emery, er vi for hårde ved ham? Er holdet ikke bedre? Var der virkelig fremgang mod Leicester?, så taler vi lidt om hvorvidt top4 er bye-bye eller om det er realistisk stadig at nå den? og til sidst har vi et lytter spørgsmål om vores top 5 over hadespillere i Arsenal. I panelet er Kristian Mortensen, Johan Mejer og Sakse Andersen.

Duration:00:45:05

Rødvinsfondue og jubeloptimisme

10/30/2019
More
I denne omgang taler vi om episoden med Xhaka og vores fans, hvem har ret og hvem var forkert på den? Vi snakker også om der er vitterlig er tale om krise i Arsenal, eller rygterne er stærkt overdrevne. Og til sidst illustrerer vi hvor lidt vi i virkeligheden ved om andre hold end Arsenal, qua et lytter spørgsmål. Panelet denne gang består af Thomas, Martin og Sakse.

Duration:00:50:18

Drengene fra favelaen og den hjemvendte søn.

10/16/2019
More
I denne udseendelse snakker vi, i anledning af Mesut Özils fødselsdag, om vores største Özil moments. Bagefter runder vi lige den unge brasilianer med nummer 35 på ryggen, og med et afstikkere kommer vi både rundt om de andre unge og om gode brasilianere i Arsenal gennem tiden. Så vinder vi de næste 5 kampe plus det løse, og hvad vi forventer os af point. Og slutteligt griner vi lidt af at Spurs er så abnormt ringe.

Duration:00:47:19

Kaptajn Karusellen og Tobias Hvem?

10/2/2019
More
I denne episode taler vi lidt om de to kampe mod Villa og United, så om farcen der har ledt til Arsenals endelige valg af anfører og til sidst har vi et lytter spørgsmål fra en der hedder Tobias.

Duration:00:50:12

Tredje Afsnit: Martin og Sakse.

9/4/2019
More
I anledning af landskamps pausen gør vi status over de første 4 runder. Hvad fungerede, hvad fungerede ikke, med et fokus på især de to store opgør. Vi taler også lidt om Europa League lodtrækningen og hvad vi stiller op med Mesut Özil, og til sidst runder vi lige af med en snak om, hvem der i Arsenal har, og særligt hvilke gamle legender med vildt hår der har været.

Duration:00:37:05