Adresseavisens OmAdressert-logo

Adresseavisens OmAdressert

News & Politics Podcasts >

More Information

Location:

Europe, Norway

Language:

Norwegian Bokmal

Contact:

+4791507200


Episodes

Politisk hjemmealenefest

3/16/2018
More
Politisk redaktør Tone Sofie Aglen og kommentator Harry Tiller er hjemme alene i podkaststudio denne uka. Det blir det mye politikkprat av. Sylvi Listhaug, mistillitsforslag og beklagelser har preget denne nyhetsuka.

Duration:00:35:00

Tilgivelse i politikken, trøndersk dialekt på TV og campus i Trondheim

3/8/2018
More
OmAdresserts faste panel oppsummerer siste uke. Den har blant annet handlet om Kosmorama, tilgivelse og «soningstid» for politikere, Olemic Thommesen og campus i Trondheim. Tone Sofie Aglen, Terje Eidsvåg og Harry Tiller er på plass.

Duration:00:39:26

Kosmorama, Kystad-saken, kulde og kulturkonflikt

3/1/2018
More
Festivaldirektør for Kosmorama, Silje Engeness, er ukas gjest. Trondheims filmfestival Kosmorama er like rundt hjørnet og i denne podkasten får du mange tips om hvilke filmer du bør få med deg. I tillegg er vårt faste panel, Tone Sofie Aglen, Terje Eidsvåg og Harry Tiller opptatt av Kystad-saken, vinterkulda og byggeskandalen på Stortinget, blant annet.

Duration:00:49:03

Ap i trøbbel, høyt spill i rådhuset, Utøya-film og norsk humor

2/23/2018
More
Ap er i trøbbel over hele linja, Venstre slår seg på brystet i Trondheim og mener de skal overta ordførerollen. Slikt blir det podkast av. Vårt faste panel, Tone Sofie Aglen, Terje Eidsvåg og Harry Tiller oppsummerer store og små hendelser fra siste uke.

Duration:00:41:51

Bioteknologi, kulturkamp, sjakk og OL

2/14/2018
More
Vårt faste panel er tidlig ute med ukas «OmAdressert». Politisk redaktør Tone Sofie Aglen og kommentatorene Terje Eidsvåg og Harry Tiller oppsummerer nyhetene fra denne uka. Bioteknologi, kulturkamp og regionreform, sjakk og OL i Sør-Korea er noen av sakene. Vi har også fått kjeft for å knote på fintrøndersk, og legger oss flate.

Duration:00:38:54

Monster, metoo, sex og politikk. Med Merethe Baustad Ranum som gjest

2/8/2018
More
Merethe Baustad Ranum er gjest i denne ukas «OmAdressert». På dagsorden står blant annet monster-debatten og Sylvi Listhaug, metoo og jussen, Trond Giske på Gjølme og populariteten til Erna Solberg og Jonas Gahr Støre. Vårt faste panel, med Tone Sofie Aglen, Terje Eidsvåg og Harry Tiller, er også på plass.

Duration:00:51:45

Årets kulturpersonlighet, Mads Bones, er ukas gjest.

2/1/2018
More
Skuespiller Mads Bones gjester podkasten OmAdressert. Sammen med politisk redaktør Tone Sofie Aglen og kommentatorene Terje Eidsvåg og Harry Tiller diskuterer han Trondheim som kulturby, humorens kår i krenkelsens tid og hvor grensene for humor går. Det blir også litt om klimapolitikk, Giske-saken og søndagsåpne butikker.

Duration:00:47:21

Fagbevegelsen, Ap, NRK, navnetrender og småfuglene

1/26/2018
More
LO-leder i Trondheim, John-Peder Denstad, er ukas gjest. Denne helga arrangeres Trondheimskonferansen i Trondheim. Sammen med Tone Sofie Aglen, Terje Eidsvåg og Harry Tiller diskuterer Denstad situasjonen i fagbevegelsen, Arbeiderpartiet, trondheimspolitikken. Det blir også tid til å se litt på møringer som vil bli trøndere og småfuglenes kår.

Duration:00:46:44

Sex, #metoo, ny regjering, kulturpolitikk og campus

1/19/2018
More
Adresseavisens faste podkastpanel er på plass og oppsummerer nyhetsuka. Politikk og sex, #metoo, den nye regjeringen, kulturpolitikken og nytt campus er hovedingrediensene denne uka.

Duration:00:44:21

Trøndelag, Ap, NRK-bråk og #metoo

1/12/2018
More
John Arne Moen, sjefredaktør i Trønder-Avisa er gjest denne uka. Vi stakk innom Trøndelagsmøtet for å se an stemningen ved starten på et samlet Trøndelag. Arbeiderpartiet og stadig nye #metoo-saker er også tema. Under innspillingen kom nyheten om at Venstre snart er i mål med regjeringsforhandlingene, og det opptar selvsagt også vårt podkast-panel. Kritikken mot NRK etter omleggingen av distriktssendingene er også et tema som opptar våre podkastere.

Duration:00:49:00

Trond Giske, regjering, bompenger og kino

1/5/2018
More
Årets første utgave av «OmAdressert» handler om Giske-saken, regjeringsforhandlingene, bompenger i Trondheim og Trondheim kino som er 100 år.

Duration:00:40:29

En årskavalkade for 2017

12/21/2017
More
OmAdresserts faste panel skuer tilbake på 2017, kårer høydepunkter, mageplask, årets overraskelser, årets viktigste saker, album, filmer og TV-serier. Tone Sofie Aglen, Terje Eidsvåg og Harry Tiller ser også inn i glasskula og spår hva vi kan vente oss i 2018. Samtidig ønsker vi alle våre lyttere en riktig god jul og et godt nytt år.

Duration:00:53:14

Venstre, politisk krangel og trøndersk kultur

12/14/2017
More
Frps Mats Ramo er gjest i denne utgaven av «OmAdressert». Tema er Venstres muligheter i regjeringsforhandlinger, det politiske året i Trondheim, den nye fylkespolitikken og kulturforskjellene mellom nord- og sør-trønderne.

Duration:00:40:28

Venstrebråk, sykkelbråk og Nobel-bråk

12/8/2017
More
Venstres kommunalråd i Trondheim, Erling Moe er ukas gjest. Vi kapret han inn til vårt studio på vei til Oslo og landsstyremøte i Venstre. Der skal partiet avgjøre om de skal inn i regjeringsforhandlinger. Bråk om sykkelveier i Trondheim, bråk rundt Nobel og Karpe Diems nye film «Adjø Montebello» er også tema vi er innom denne uka.

Duration:00:40:32

Sukker, budsjett og hårvask. Med Tord Lien som gjest

12/1/2017
More
NHOs regiondirektør Tord Lien er ukas gjest. Tema er sukkeravgiften, situasjonen i trøndersk næringsliv, hårvask hos frisøren og det politiske systemet i Trondheim

Duration:00:47:18

Ulv i melka, KrF og budsjettet, Peer Gynt og Petter Northug

11/24/2017
More
OmAdresserts faste panel har flyttet seg ut av avishuset og inn i stua til politisk redaktør Tone Sofie Aglen for å oppsummere siste ukes hendelser. Ulven på melkekartongene, statsbudsjettet, Peer Gynt og Petter Northug er litt av stikkordene for denne ukas episode. Med Tone Sofie Aglen, Terje Eidsvåg og Harry Tiller

Duration:00:42:33

Nazifest og krenkelser, politikk og Carl I. Hagen

11/17/2017
More
Politisk redaktør, Tone Sofie Aglen og kommentatorene Terje Eidsvåg og Harry Tiller oppsummerer nyhetsuka. Det skal handle om overgrep, krenkelser, Nobel-komiteen, valgundersøkelsen og en god del annet fra nyhetsuka.

Duration:00:40:22

Metrobusser, vold i skolen og #metoo

11/10/2017
More
Fylkesordfører Tore O. Sandvik tok turen innom «OmAdressert» for å oppsummere deler av ukas nyhetsbilde. Tema i denne episoden er kollektivtrafikken i Trondheim, vold i trondheimsskolene og #metoo-kampanjen som ruller videre med nye avsløringer av overgrep og trakassering

Duration:00:36:53

Hvordan skal Midtbyen overleve, matsvinn og lyden på kino

11/3/2017
More
Daniel Johansen, kunsthistoriker og samfunnsdebattant, er gjest i denne ukas utgave av «OmAdressert». Sammen med kommentatorene Terje Eidsvåg, Kari Hovde og Harry Tiller diskuterer han hvordan Midtbyen i Trondheim skal overleve, hvorfor vi kaster så mye mat og hvorfor lyden på kino er så plagsomt høy for mange.

Duration:00:36:39

Bil og buss i Midtbyen, #metoo og innholdet i skolen

10/27/2017
More
OmAdresserts siste utgave handler om trafikk og restriksjoner i Midtbyen, nettkampanjen #metoo og innholdet i skolen. Kommentatorene Kari Hovde, Terje Eidsvåg, Trygve Lundemo og Harry Tiller oppsummerer de viktigste sakene fra denne uka.

Duration:00:42:42

Try Premium for 30 days

Live games for all NFL, MLB, NBA, & NHL teams
Commercial-Free Music
No Display Ads