Barnradions poddpaket-logo

Barnradions poddpaket

6 Favorites

More Information

Location:

Sweden

Language:

Swedish

Contact:

+4687845000


Episodes

Matpaketet

8/28/2017
More
Ett mumsigt paket perfekt för långa utflykter. Innehållsförteckning: mackor, maskar, trollsoppa, marmelad, bacon och te.

Duration: 00:29:37


Magiska skogen-paketet

7/20/2017
More
Häng med på fem musikaliska äventyr med djuren i Magiska skogen!

Duration: 00:54:49


Litet djur i fara-paketet

7/7/2017
More
Hela berättelsen om Camilla som räddar igelkotten, katten och grodan. Djur som är i fara.

Duration: 00:44:52


Grodpaketet

6/21/2017
More
I det här kvackande paketet får du lära känna en liten groda som behöver hjälp, en rik groda som vill vinna första pris och några som bara mår bra.

Duration: 00:21:17


Specialpaket: Kan du vissla Johanna?

6/13/2017
More
Hör Ulf Starks berättelse om Berra som önskar sig en morfar och får hjälp av sin kompis Ulf att hitta en. Morfarn heter Bertil och bor på ålderdomshemmet. Han kan vissla!

Duration: 00:36:51


Pulvretpaketet

5/29/2017
More
Fem roliga sagor om Pulvret. Pulvret vill hjälpa morfar med pannkakorna, fiska fisk med mormor, låna saker, äta macka, bjuda på macka och hitta saker. Mormor och morfar har fullt sjå att hänga med.

Duration: 00:31:11


Emmotpaketet

4/27/2017
More
Har du träffat Emmot? Radioapans kompis som är världens snällaste tapir. Emmot älskar att fixa tjusiga frisyrer, skriva kärlekspoesi, dansa och spela synth. Här är ett helt poddpaket där du får lära känna Emmot lite mer. Han berättar om tapirer, ger fiffiga tips och sjunger sånger. Poddpaketet passar bra för barn mellan 3-8 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning. Vill du höra fler program och sånger med Emmot och Radioapan så hittar du dem i vår...

Duration: 00:28:39


Radioapanpaketet – Lär känna Radioapan

12/23/2016
More
Är du nyfiken på Radioapan? Här är ett helt poddpaket där du får träffa Radioapan jättemycket. Han berättar om Sagoskogen där han bor, spelar upp ljudburkar och sjunger sånger. Poddpaketet passar bra för de minsta barnen, mellan 3-8 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning.Vill du höra fler program och sånger med Radioapan så hittar du dem i vår app Sveriges Radio Play, eller på Barnradions hemsida.Apig lyssning! Medverkande: Max Vobora, Tuva...

Duration: 00:23:33


Smarrepaketet

6/23/2016
More
Känner du Smarre? Han är en grön drake som bor hemma hos bonden Marcus. Här får du höra Sagan om ägget som aldrig ville kläckas, Smarre far till drakarnas land och Sagan om Smarre och Ulla-Gulla. Det här poddpaketet innehåller tre utvalda sagor från Barnradion som passar för de minsta barnen, mellan 3-8 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning.Vill du höra fler sagor från Sagotajm så hittar du dem i vår app Sveriges Radio Play, eller på...

Duration: 00:33:41


Fotbollspaketet

6/3/2016
More
Gillar du att spela fotboll? Eller att titta på fotboll? Här är ett poddpaket för yngre barn fyllt med sagor och prat om fotboll som du kan lyssna på i bilen, på båten, flyget, tåget eller hemma. Gillar du att spela fotboll? Eller att titta på fotboll? Här är ett poddpaket fyllt med sagor och prat om fotboll som du kan lyssna på i bilen, på båten, flyget, tåget eller hemma.

Duration: 00:28:15


Husdjurspaketet

4/28/2016
More
Älskar du djur? Lyssna på ett poddpaket fyllt med sagor och prat om husdjur. Det handlar om hundar, katter, kaniner, marsvin och en piraya. Det här är ett poddpaket med utvalda program från Barnradion som passar för barn mellan 3-8 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning.Den som guidar genom poddpaketet är Stina Ericsson. Här nedanför hittar du länkar till berättelserna som är med.Trevlig lyssning!

Duration: 00:27:43


Experimentpaket med Tassa, Uppfinnarklubben och Naturbyrån

10/22/2015
More
Lyssna på fyra nyfikna faktaprogram för de yngsta barnen, 3-8 år. Tassas Trix med flytexperiment, Uppfinnarklubben om kylskåpet, Naturbyrån och mysteriet med den uppätna barken samt Emmots boktips. Det här poddpaketet innehåller fyra utvalda program från Barnradion. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning.Vill du höra fler delar i serierna så hittar du dem i vår app Sveriges Radio Play, eller på Barnradions hemsida.Trevlig lyssning!

Duration: 00:31:31


Sagopaket med Radioapan, Rymdfåglar och Älgtrubbel

2/11/2015
More
Lyssna på avsnitt från Radioapans frågesport, Rymdfåglar, Älgtrubbel, Biss och Kajs prutt-zoo och Leonis låda. Fem sagor som passar för de minsta barnen, mellan 3-8 år. Det här är ett poddpaket med fem utvalda program från Barnradion. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning.Vill du höra fler delar i serierna så hittar du dem i vår app Sveriges Radio Play, eller på Barnradions hemsida.Trevlig lyssning!

Duration: 00:45:53