Body Radio-logo

Body Radio

103 Favorites

BODY Magazines podcast hörs Alex Danielsson, chefredaktör och Andreas Guiance, skribent.

BODY Magazines podcast hörs Alex Danielsson, chefredaktör och Andreas Guiance, skribent.
More Information

Location:

Solna, Sweden

Description:

BODY Magazines podcast hörs Alex Danielsson, chefredaktör och Andreas Guiance, skribent.

Language:

Swedish

Contact:

Pyramidvägen 7, 169 56 Solna, Sweden +46 8 692 01 00


Episodes

Antonia Pesevski mot VM Bodyfitness

10/9/2017
More
VM-satsande bodyfitnessatleten Antonia Pesevski förgyller studion med både sin närvaro och en chokladkaka som heter duga. Det pratas om VM, kost, träning och i försnacket snackas det strongman/strongwoman och som vanligt ett och annat skrattanfall signerat Linnea. Recept: kanelbulle-milkshake Antonia proteinbakar för BODY

Duration: 00:58:58


Maria Lundkvist älskar armbrytning

9/25/2017
More
Efter 20 år inom armbrytning hittade Maria Lundkvist en ny växel, vilket ledde till ett VM-brons i mycket tuffare konkurrens än när hon först började i sporten. Hur älskar man sin sport så mycket, hur hittar den motivationen, och framförallt hur gör man för att som 35-åring hitta en ny nivå? Maria Lundkvist Förläng sommarkänslan med vår sponsors Svenskt Kosttillskotts kalorifria BCAA-glass!

Duration: 00:55:26


Näringsgurun Martin Brunnberg

9/11/2017
More
BODYs egen näringsguru Martin Brunnberg svarar på frågor (blir man verkligen katabol direkt efter ett träningspass, hur mycket protein man behöver få i sig under en dag) samt presenterar en egen tallriksmodell efter påtryckningar av Linnea. Vår sponsor Svenskt Kosttillskott har nyligen lanserat sina egna kalorisnåla Shiratakinudlar.

Duration: 00:59:16


Johannes Årsjö – Sveriges Starkaste Man

8/28/2017
More
Johannes Årsjö om den kommande TV-sända SSM-finalen i Solna. Inga mindre än SVT ska sända finalen, och Årsjö berättar om åren av arbete som ligger bakom både SSM-finalen och Giants Live i Norrköping. Arrangemanget, hans egna möjligheter att trots ett skadedrabbat år ta sin nionde titel, utmanarna och grenarna som ska skilja agnarna från vetet. @svensktkosttillskottJohannes ÅrsjöGiants Live

Duration: 00:52:11


Jackie Masete sprider glädje

8/14/2017
More
Lär känna Jackie Masete närmare – hur tränas det, hur äts det och vad är styrkenivån i de tre heliga basövningarna? Plus lite om bodyfitness, nutrition och dans. Core Protein Delite Sugen på något gott till fredagsmyset? Testa proteinbollar på Core Protein Delite!

Duration: 00:55:51


Dödspasset med Kenny & Clas

7/31/2017
More
Männen, myterna och "tvillingarna" Kenny Dahlström och Clas Enstedt gästar studion för att prata om före, under och efter det vänskapliga bänkpresspasset som outtalat blev en underground-bänkpresstävling numera döpt till det ödesdigra "Dödspasset", utspelat på GYMMET Sthlm. Det blir gliringar, skratt, hot och en stor dos glass från Svenskt Kosttillskott under detta avsnitt.

Duration: 00:55:56


Seth Janson, fotografernas skyddshelgon

7/17/2017
More
BODYs konstnärlige ledare och fotografernas skyddshelgon Seth Janson är äntligen med i BODY Radio. Nogsamt förberedd och med nysatta resultat i de 3 stora kommer han till studion. Seth ger sina viktigaste tips för bra foto, och tvingas sortera i Axklos och Linneas instabilder för att döma emellan dem, något han diplomatiskt lämnar vidare till lyssnarna efter att ha valt en bild från dem var. Axklo och Linnea tjattrar, äter BCAA-glass från Svenskt Kosttillskott och lyssnar hänfört. Har du...

Duration: 00:54:05


BODY Radio sommarsurr

7/3/2017
More
Häng med på BODY:s sommarsurr där Linnea och Axklo intervjuar några av sina kollegor på BODY Magazine. Möt tf. chefredaktör Sarah-Ida, redaktör Sara, fotograf Perra och inte minst en liten teaser och cliffhanger med vår superfotograf Seth! Det avslöjas även vad samtliga medverkande tar i de heliga grenarna bänkpress, knäböj och marklyft - tune in! Har du hunnit testa vår sponsors Svenskt Kosttillskotts kalorifria BCAA-glass ännu?

Duration: 00:29:43


Madeleine Arndt om Workout Parties

6/19/2017
More
Madeleine Arndt, grundare och delägare av Workout Parties, är en ung affärskvinna med stora drömmar varav flertalet hon redan uppnått. Utmana i #getinschapechallenge

Duration: 00:51:51


Carolina Aspenskog om Wellness Fitness

6/5/2017
More
Caroline Aspenskog har under våren avslutat sin bikini fitness-karriär. Nu väntar den för hennes fysik betydligt mer passande grenen wellness fitness. Vilken är skillnaden mellan dessa grenar egentligen? BODY Radio testarUtmana i #getinschapechallenge

Duration: 00:53:17


Joel Malmgren på Sweden Barbell Club

5/21/2017
More
Joel Malmgren på Sweden Barbell Club berättar om utmaningen med att starta ett helt nytt, specialiserat gym i Stockholms innerstad, varför man vill starta ett gym med två kompisar, och hur de blev svensk träningsmedias fotostudio. Missa inte Svenskt Kosttillskotts #getinshapechallenge – prestera och tävla om fina priser.

Duration: 00:59:07


Lär känna Daniel Atterhagen

5/7/2017
More
Lär känna Daniel Atterhagen lite mer på djupet. Det snöas bland annat in på Wrestling och bjuds på ett hejdlöst skrattanfall signerat Linnea. Daniel får även den stora äran att önska en låt i BODY Radio låtlista. Mer om Daniel, vad det var som var så roligt och vilken låt som föreslås får ni såklart veta genom att lyssna på avsnittet! BODY Radio testar BCAA Pröva Svenskt Kosttillskotts Core BCAA innan träningen Just nu kan du beställa hem din favoritsmak till specialpris!

Duration: 00:59:11


Tiden efter diet med Ylva & Susanna

4/24/2017
More
Ylva Birgersdotter och Susanna Backman delar öppet med sig av sina personliga erfarenheter kring fallgropar man kan hamna i efter långa dietperioder och stress. Linnea testar betakaroten Aldrig Vilas grundare Mikael Hollsten delar med sig av sina tankar och tips om kosttillskott hos vår sponsor Svenskt Kosttillskott.

Duration: 01:03:28


Ali Samet kämpar för Athletic Fitness

4/10/2017
More
Ali Samet är en av eldsjälarna som kämpar för Athletic Fitness-grenens fortsatta framtid på svenska scener. Hör honom berätta om detta samt sina egna satsningar på grenen som resulterat i fyra pallplatser – hittills. Kommer SM-guldet i år? Missa heller inte Alis och Axklos vadslagning om vad som händer om Ali inte vinner SM! Core Protein Bar-smaktest Möt Svenskt Kosttillskott och några av deras sponsrade atleter under Tyngre Classic V den 15–16 april i Stockholm!

Duration: 00:55:37


Angelica Enberg om diabetes typ 1

3/27/2017
More
Angelica Enberg gästar studion och berättar om livet med träning och diabetes typ 1, jobbet som PT och annat smått och gott. BODY Education Day Europas Starkaste Man Möt Svenskt Kosttillskott och några av deras sponsrade atleter under Sportgalan och Sweden Throwdown den 8-9 april i Göteborg!

Duration: 00:53:33


"PT-kungen" Joseph Tekie

3/13/2017
More
Joseph Tekie ger en mogen syn på sitt liv som coach, den egna träningen och livet med barn. Vi får även höra om hans skådespelarinsatser i kommande reklam- och långfilm. Missa dessutom inte utnämnandet av vinnaren av tävlingen #nyårsfails. Påsken har kommit till Svenskt Kosttillskott – Noccos nya skumma hare finns nu till salu!

Duration: 00:50:50


Linda Illerstam – mångsidig fitnessmodell

2/27/2017
More
Linda Illerstam berättar om alla sina olika projekt och framtiden: utbildning, tävlingar och karriär. Linda förklarar även skillnaden mellan tävlingsdisciplinerna ”Fit Model” och ”Bikini Fitness”. Svenskt Kosttillskott har nu ett nyttigare alternativ till fikat: Proteingoodies med 22 gram protein i varje godbit.

Duration: 01:02:59


Carlotta Östberg – träningsentreprenör

2/13/2017
More
Carlotta Östberg gick från anställd pt till entreprenör med allt från hinderbana till skönhetsvård inom samma företag. Möt en inspiratör som älskar sin verksamhet! Svenskt Kosttillskott hjälper dig med nyårslöftet – hela vägen! Hur ska du göra för att lyckas förändra dina matvanor och behålla dem på lång sikt?

Duration: 00:56:35


Naprapaten Nidal Awad

1/30/2017
More
Naprapaten Nidal Awad gästar studion och reder ut både ryggskott och nackskott samt ger tips på hur du håller kroppen skadefri i träningen. Om du misslyckats med nyårslöftet så kanske det kan vara en tröst att du ändå kan vinna fina priser – var med i BODY Radios tävling #nyårsfails med fina priser från Svenskt Kosttillskott! Hur får man behandling av Nidal

Duration: 00:54:35


Kenny Dahlström – populär PT

1/16/2017
More
Kenny Dahlström tittar in i studion igen men denna gång som gäst i egenskap av personlig tränare. Ämnet för dagen är hur man som PT hanterar klienternas nyårslöften. På svensktkosttillskott.se delar pt_staffan med sig av de vanligaste fallgroparna vid nyårslöften, och hur du undviker dem!

Duration: 01:01:16

See More