DUMT-logo

DUMT

Comedy Podcasts >

More Information

Location:

Denmark

Language:

Danish


Episodes

Nytårs Special

1/14/2018
More
Afsnittet indeholder højdepunkter fra programmets eksklussive nytårskur på Færgen Sjælland. Søren Leth fortæller om sine problemer med blandt andet ost. Kurt Dreissig fortæller om sine planer for det nye år. Sort Banan giver et nummer. Supertenoren Gian Carlo Carus giver interview og synger et ABBA nummer.

Duration:00:29:23

Hvor Er Mine Cognacbønner?

12/27/2017
More
Årets store juleafsnit byder på bjældeklang, julestemning og pakkeleg. Gamle venner af programmet quizzer med værterne Flemming Friis og Jarl Snekkersten. Der deles pakker ud. Herman, Musling og Gunnar holder en traditionel jul. Til slut stilles om til fælledparken hvor Doktor Petrus Zimbabwe og resten af Chillumklud Group giver et stensikkert julehit. Husk at sende dine julehilsner til programmet på Facebook

Duration:00:38:48

Det Er Folkets Tallerkner

12/5/2017
More
Bosse er blevet forkølet. Vinderen af mini-cruiset til Oslo bliver udtrukket. Vandet i Østerbro svømmehals bane 7 er for koldt. Musikkollektivet MAO (Maoistisk Arbejder Orkester) er i studiet. Talsmanden Laurits Jensen giver et interview. MAO spiller nummeret "Folkets Magt". Hjælp DUMT. Del podcasten med dine venner!

Duration:00:27:52

En Rigtig Mand

11/20/2017
More
Programmet får besøg af et stort dansk TV-koryfæ. Bosse går i køkkenet for at gøre rent og tilberede pølsemadder. Bosse skal også lave et dybdeborende indslag om rulletobak. Der er opringninger fra både SID, KAD og Dansk Journalistforbund. Lytterne kan vinde et mini cruise til Norges hovedstad Oslo. Du kan deltage i konkurrencen om mini cruiset ved at svare på spørgsmålet: "Hvem er den kendte danske TV personlighed, der gæster dette afsnit af programmet?" Indsend dit svar til programmet...

Duration:00:22:44

Kurt Dreißig

11/8/2017
More
I dette afsnit er impressario og squaredancer Kurt Dreißig på besøg for at hjælpe med at hæve kvalitetsniveauet i det faste musik-indslag Guld På Gaden. Herman og Musling møder en gammel ven. Mestertenoren Giancarlo Carusso giver et nummer fra sin nye CD "My Danish Collection"

Duration:00:30:30

Nul Nul Nul

10/9/2017
More
I denne omgang introduceres programkonceptet 000 hvor lyttere i livstruende situationer ringer ind med henblik på at blive reddet. Gunnar er på speeddating i Vanløse kulturhus. Flemming Friis og Jarl Snekkersten modtager stor ros. Husk at besøge DUMT på Facebook Følg Jarl Sneekersten på twitter:

Duration:00:22:16

Sonja Rasmussen fra kommunen

9/19/2017
More
Bosse er atter forsinket af helbredsmæssige årsager. Programmet får uventet besøg af Bosses sagsbehandler. Herman, Musling og Gunner er i sommerhuset i Marielyst, hvor snakken går om vejret. Flemming og Jarl opfylder et musikønske. Husk at du altid kan besøge programmets Facebookside hvor du blandt andet kan nyde godnatbilledet fra 5/6 1980 - den vådeste sommer i mands minde. Hvis du kan lide DUMT, så del det med dine venner. Det vil de blive glade for.

Duration:00:20:42

Sort Banan

8/31/2017
More
I dette afsnit vender quizzen "Kort & Godt" tilbage. Pelle mister en gevindst. I "Guld på Gaden giver Punktbandet "Sort Banan" fra Vanløse et nummer.

Duration:00:26:35

Natuglen

8/16/2017
More
Programmet er tilbage efter ferien og i mere almindelige rammer. Det nye programkoncept Natuglen lanceres. Lytteren Preben ringer ind med et problem. Herman og Musling tager på bilferie og de har deres søn Gunnar med.

Duration:00:22:12

Bosses Dementi

8/7/2017
More
I dette afsnit er Bosse nød til at sige undskyld for sin ureglementerede sending sidste gang. Flemming og Jarl har skrevet et dementi som Bosse læser op. Et par lyttere ringer til programmet og klager over Bosse og hans udsendelse.

Duration:00:18:43

BOSSE OG PELLE SPECIAL

7/31/2017
More
Flemming Friis og Jarl Snekkersteen er på ferie mens Bosse bliver hjemme og passer radiostudiet. Han har inviteret sin ven og sambo Pelle Vagn med en dag.

Duration:00:17:55

*SOMMER SPECIAL*

7/16/2017
More
DUMT sommerspecial. Læn dig tilbage i liggestolen, snup en kold ølbajer, en Kir eller hvad der end er "your poison" og nyd en særsending fra Danmarks måske vigtigste podcast på dansk.

Duration:00:31:01

Fleisch Shampoo

7/2/2017
More
I dette afsnit af Det Utrolig Mange Tænker får programmet besøg af filminstruktøren Søren Leth, der fortæller om sit liv og værk. Lytteren Bjarne Sandal Hansen er heldig at komme igennem til quizzen "Fart & Tempo". I "Guld på Gaden" får programmet besøg af Nordkystens Bluesforsyning, der synger om daglidagens problemer. Se en scene fra Søren Leths film "66 Scener Fra Lorteøen" Besøg Søren Leth på Facebook Besøg DUMT på facebook

Duration:00:25:38

Se På Mig

6/15/2017
More
I dette afsnit inviterer Flemming Friis og Jarl Snekkersten den kærlighedshungrende lytter Michael Tinggaard i studiet for at hjælpe ham til succes hos det modsatte køn. Herman og Musling spiser medisterpølse. Danseorkesteret spiller et helt nyt nummer i "Guld på Gaden". Husk at besøge programmets Facebookside

Duration:00:21:09

Det Smagte Vildt Dårligt

6/1/2017
More
I dette afsnit: Kent Nakke Læssøe får hjælp til et karriereskift. Markus Claussen har stadig svært ved at finde ud af hvor han er kommet til i sin bog. Pelle Vagn har nye problemer med sit køleskab. Herman og Musling får besøg af Gunnar, der gerne vil låne en fiskeskælsskraber. Programsponsor er denne gang BASF Chromedioxid videobånd. Besøg programmets Facebookside Eller skriv en mail: dumtpodcast@gmail.com

Duration:00:27:34

Det Er Uprofessionelt, Det Dér

5/5/2017
More
Bosse har voldsomme tømmermænd. Programmet får besøg af badmintonstjernen Lene Køppen. I Kvik-kassen giver Flemming og Jarl lytterne råd om alt fra smerter i fingeren til voksenmobning på arbejdspladsen. Telefonen ringer hjemme hos Herman og Musling. Popfænomenet Jydedreng gæster studiet. Programsponsor er Axel Strøbye fra Vanløse Besøg også programmets facebookside

Duration:00:29:41

Vi Forhandler Ikke Med Terrorister

4/3/2017
More
Skrigeterapeuten Niels Hitler har ikke modtaget sine penge. I "Det Skarpe Hjørne" besøger Jarl Snekkersten omnifornægteren Carsten Pontoppidan, der svarer på spørgsmål uden ord. Herman fylder 55 og hans søn Gunnar er inviteret. I "Guld På Gaden" giver Ib Schønberg fra Køge prøver på sin unikke sangstil. Husk at du kan stille spørgsmål og kommentere på DUMTs side på Facebook.

Duration:00:37:54

Skrig Dig I Søvn

3/3/2017
More
Bosse spiller bib-bib spil. Programmet får besøg af skrigeterapeuten Niels Hitler. Trubaduren Evigglad spiller sangen "Livets Landevej". Herman og Musling ser fjernsyn. Flemming Friis får et opkald fra vandskabningen Bjarne. Flemming og Jarl får et godt tilbud fra Mobydick_77. Programsponsor er denne gang KTAS. Besøg programmets facebookside og giv din mening til kende.

Duration:00:35:25

Drop den Metro

2/3/2017
More
Flemming, Jarl og Bosse giver lytterne råd og vejledning i kvik-runden. Herman og Musling er på indkøb. Programmet får endnu en støjklage. Der opstår håndgemæng i studiet. Besøg også programmets Facebookside

Duration:00:35:51

Okker

1/13/2017
More
Flemming, Jarl og Bosse aflytter den automatiske telefonsvarer. En lytter sidder fast i kviksand. Den populære radioquiz "Farvespil" er tilbage. Programmet får besøg af improvisationskunstneren Jotila Testrup Hansen. Herman og Musling skal på toilettet.

Duration:00:40:35

See More