Try Premium for 30 days

Live games for all NFL, MLB, NBA, & NHL teams
Unlimited Audiobooks
Commercial-Free Music
No Display Ads
DYNAMO Podcast-logo

DYNAMO Podcast

4 Favorites

More Information

Location:

Denmark

Twitter:

@DYNAMOdk

Language:

Danish


Episodes

Hvordan vinder vi arbejdervælgerne tilbage?

5/31/2017
More
Ved sidste valg stemte et flertal af arbejderne på højrefløjspartierne. Venstrefløjen har delvist mistet taget i de traditionelle arbejdervælgere. Hvor fejler venstrefløjen, og hvordan vinder vi arbejdervælgerne tilbage? DYNAMO havde inviteret de tre faglige debattører Helga Mathiassen, Rasmus Bredde og Jakob Mathiassen til en samtale om, hvordan vi bringer venstrefløjen tilbage i øjenhøjde med de traditionelle arbejdervælgere. Johanne Schmidt-Nielsen var vært.

Duration: 01:15:08


Er der håb for forandring?

4/17/2017
More
Elisabet Svane er vært for en politisk talk med Pernille Skipper og Uffe Elbæk om håb og perspektivet for politiske forandringer. Det politiske system i den vestlige verden er i opbrud. De gamle partier taber terræn - både i Danmark og Europa. Nye progressive partier og politiske bevægelser vinder frem, men opbruddet har også et højrepopulistisk og reaktionært ansigt. Findes der håb for progressive forandringer? Og kan de solidariske og bæredygtige svar på tidens store udfordringer vinde...

Duration: 01:15:52


Har venstrefløjen svigtet arbejdervælgerne #1 [engelsk]

3/22/2017
More
Lars Trier Mogensen i samtale med den amerikanske forfatter og historiker Thomas Frank. Om højrepopulismens fremvækst i USA, Trump og hvordan Demokraterne har vendt ryggen til arbejdervælgerne.

Duration: 00:44:27


Social kontrol i minoritetsmiljøer - hvad gør vi?

2/12/2017
More
Johanne Schmidt-Nielsen i samtale med Khaterah Parwani, Ahmad Mahmoud og Natasha Al-Hariri. Der findes mænd og kvinder i Danmark, som ikke selv må bestemme, hvem de vil være kæreste med. Der findes brødre, som tror, de gør det rigtige, når de slår deres søstre. Debatten om negativ social kontrol i minoritetsmiljøer fylder med rette meget i den offentlige debat. Men hvad gør vi? Khaterah Parwani er talskvinde og juridisk rådgiver for ExitCirklen og debattører. Ahmad Mahmoud er...

Duration: 01:29:32


Johanne Schmidt-Nielsen med Morten Pape og Aydin Soei

10/4/2016
More
“Forsoning” af Aydin Soei og “Planen” af Morten Pape er to stærke og nuancerede fortællinger om at vokse op i ghettoen. Om vrede, rodløshed og multikultur. Om forældre der ikke slår til. Johanne Schmidt-Nielsen har inviteret de to forfattere til en snak om deres to bøger og opvækst. Om hvordan de fandt vejen ud af ghettoen - og hvordan vi kan bryde strukturerne sammen?

Duration: 01:22:37