Try Premium for 30 days

Live games for all NFL, MLB, NBA, & NHL teams
Commercial-Free Music
No Display Ads
Det Velfortjente Afbræk-logo

Det Velfortjente Afbræk

Politics >

More Information

Location:

Denmark

Language:

Danish


Episodes

Store idéer og mindre iPhones

1/20/2018
More
Så er vi tilbage igen i denne 6. udgave af Det Velfortjente Afbræk, hvor vi igen giver dig et mere eller mindre fyldestgørende overblik over det seneste nyt og diskuterer alt fra materialisme og forbrugersamfundet til Kinas overvågning af sit eget folk. Vi afslører også vindereren af vores konkurrence og giver en homage til de mest engagerede lyttere. Som altid er programmet drevet af holdninger, der bevæger sig på grænsen mellem realitet og satire (bedøm selv). Peace out!

Duration: 00:51:16


Episode 5

1/7/2018
More
I dette afsnit foretager vi et lille eksperiment med formatet og bevæger os lidt over i den seriøse afdeling med en længere diskussion om bl.a. forbud og emnet som "ingen" taler om - Trump. Der er som altid mental kaffe på kanden og plads til stort og småt. Så læg hjernen i skuffen og lad os tænke for dig (ADVARSEL! Det kan være mere eller mindre ønskværdigt)

Duration: 00:50:56


Nytårsspecial

12/31/2017
More
Hold på kasket og monokel, for her kommer årets nytårsspecial! I denne udgave guider vi dig igennem det forgangne år og følger dig med kærlig hånd ind i det nye. Vi kommer omkring alt fra overfyldte GOmore-lift til vores pinlige forsøg på at blive kendt alt imens dagens gæst (og vært) - vores kære ven Andreas - ryster på hovedet. Vi slutter af med et brag af en nytårstale, der på samme tid er en opsang til beurokratiets kritikere.

Duration: 00:51:20


Julespecial

12/19/2017
More
Ho ho ho! Hvis du af uransagelige årsager endnu ikke er i dit allerbedste julehumør, så kommer du det i hvert fald nu. I dette afsnit af Det Velfortjente Afbræk juler vi for fuld udblæsning og forsyner dig med alskens nyttig juleinfo. Så lyt med og hæng på til den bitre ende hvor du vil kunne nyde en eventyrlig start på festen vi kalder jul! Credit for the music goes to Radio Mall.

Duration: 00:48:46


Indkøb i en meeeeget bred forstand

12/3/2017
More
I denne episode berører vi det ømtålelige emne penge, og de dertil hørende kvaler når der ikke er nok måned til resten af SU'en. Episoden er som altid bragt i samarbejde med vores faste partner-in-crime DJØF. Musik: www.bensound.com

Duration: 00:46:24


Det første velfortjente afbræk feat. Hector

11/25/2017
More
Første episode af Det Velfortjente Afbræk er i luften, og denne gang kommer vi vidt omkring de første indtryk af universitetslivet i samarbejde med Mathias Hector, aka. Mr. Cinemaxx, og DJØF, vores fast partner in crime. Giv det et lyt, hvis du har brug for en pause fra hverdagens skærmydsler.

Duration: 00:54:54