Digitale Tanker-logo

Digitale Tanker

Business & Economics Podcasts >

More Information

Location:

Denmark

Language:

Danish


Episodes

Episode 44: Relationer i samarbejde

3/18/2018
More
Du kan sikre podcastens overlevelse og holde den reklamefri. Det sker på 10er.dk eller Patreon. Læs mere her. Vi taler om relationer i samarbejde – et emne foreslået af Rikke Winther. Digitale Tanker Digitale Tanker er en podcast til dig, der er interesseret i online markedsføring, organisation og ledelse. Vi besluttede os for at lave podcasten, fordi vi syntes der […] Indlægget Episode 44: Relationer i samarbejde blev vist første gang den Digitale Tanker.

Duration:00:36:08

Episode 43: Nanomarketing

3/5/2018
More
NYT! Du kan støtte podcasten og holde den reklamefri. Det sker på 10er.dk eller Patreon. Læs mere her. For få år siden var neuromarketing den nye pige i klassen. I dag er nanomarketing det nye, og det er på høje tid at vi konkretiserer emnet. I denne episode lærer hvad nanomarketing er, og hvordan virksomheder […] Indlægget Episode 43: Nanomarketing blev vist første gang den Digitale Tanker.

Duration:00:36:49

Episode 42: Fremtidens ledelse – part 2

2/18/2018
More
NYT! Du kan støtte podcasten og holde den reklamefri. Det sker på 10er.dk eller Patreon. Læs mere her. I denne episode har vi fået selskab af Erik Korsvik Østergaard til en snak om ledelse. Vi taler om rejsen når Millennials bliver ledere, hvad en leder skal besidde af kompetencer og den responsive leder. Denne episode er delt i to parter. Dette […] Indlægget Episode 42: Fremtidens ledelse – part 2 blev vist første gang den Digitale Tanker.

Duration:00:40:55

Episode 42: Fremtidens ledelse – part 1

2/18/2018
More
NYT! Du kan støtte podcasten og holde den reklamefri. Det sker på 10er.dk eller Patreon. Læs mere her. I denne episode har vi fået selskab af Erik Korsvik Østergaard til en snak om ledelse. Vi taler om rejsen når Millennials bliver ledere, hvad en leder skal besidde af kompetencer og den responsive leder. Denne episode er delt i to parter. Dette […] Indlægget Episode 42: Fremtidens ledelse – part 1 blev vist første gang den Digitale Tanker.

Duration:00:34:57

Episode 41: Forbrug af apps

2/3/2018
More
NYT! Du kan støtte podcasten og holde den reklamefri. Det sker på 10er.dk eller Patreon. Læs mere her. I denne episode har vi trukket data om danskernes forbrug af apps. Anita er quizmaster, og imens vi gennemgår statistikkerne hører vi om Puk og Thomas’ egne forbrug af apps. Digitale Tanker Digitale Tanker er en podcast […] Indlægget Episode 41: Forbrug af apps blev vist første gang den Digitale Tanker.

Duration:00:49:43

Episode 40: Brancheskifte

1/21/2018
More
“Jeg ved ikke om jeg er den eneste, men det er sgu også lidt befriende at høre hvordan man kan mikse dit arbejde lidt op uden at brancheskifte. For jeg vil sgu ikke lave det jeg laver nu resten af mit liv. Og det tror jeg egentlig de færreste af vores generation gider.” – Anita […] Indlægget Episode 40: Brancheskifte blev vist første gang den Digitale Tanker.

Duration:00:52:21

Episode 39: Social Selling

1/7/2018
More
Social Selling bliver mere og mere udbredt, men hvad er det egentligt? Vi har inviteret to eksperter ind for at høre mere om det, og hvorfor det sociale element af Social Selling skal prioriteres af virksomheder? Du kan faktisk bruge Social Selling, selvom du ikke har en salgsafdeling eller en sælger, for de mener, at […] Indlægget Episode 39: Social Selling blev vist første gang den Digitale Tanker.

Duration:00:40:59

Episode 38: Motivation og opskriften på en god brownie!

12/24/2017
More
Glædelig jul! I dag taler vi om motivation – hvad der har motiveret os gennem året, hvad motivation betyder i hverdagen og hvordan du kan motivere dig selv (selv til de kedelige opgaver). Imens vi taler er vi i køkkenet og bikser en brownie sammen i køkkenet. Digitale Tanker Digitale Tanker er en podcast til […] Indlægget Episode 38: Motivation og opskriften på en god brownie! blev vist første gang den Digitale Tanker.

Duration:00:56:29

Episode 37: Fra selvstændig til fastansat

12/10/2017
More
Hvad er forskellen egentlig på at være selvstændig og blive fastansat? Vi “lukker” teamet omkring det at være selvstændig med denne episode, hvor vi snakker om forskellene, fordele og ulemper og hvad man eventuelt kommer til at savne, når man ikke længere er sin egen herre i egen biks. Digitale Tanker Digitale Tanker er en […] Indlægget Episode 37: Fra selvstændig til fastansat blev vist første gang den Digitale Tanker.

Duration:00:36:49

Episode 36: Travlhed

11/26/2017
More
“Hej, hvordan går det?” “Åh, jeg har travlt!” Vi kender alle til at have travlt. Det kan være i øjeblikket og det kan være i længere perioder. Studier viser faktisk, at det kan være direkte sundt for din hjerne at have travlt, og at bl.a. dit ordforråd og din hukommelse vil takke dig for det. […] Indlægget Episode 36: Travlhed blev vist første gang den Digitale Tanker.

Duration:00:39:55

Episode 35: Den “store” social medie-strategi

11/12/2017
More
Brager I derudaf på social medier? Har I som virksomhed fuldstændig styr på jeres sub-communities og tilstedeværelse på Instagram? Uanset, så er det en god idé, at stoppe op og se jeres strategi igennem – hvis I altså har en. Digitale Tanker Digitale Tanker er en podcast til dig, der er interesseret i online markedsføring, […] Indlægget Episode 35: Den “store” social medie-strategi blev vist første gang den Digitale Tanker.

Duration:00:34:30

Episode 34: Digital (og ikke digital) kundeservice

10/29/2017
More
Vi danskere taler om kundeservice som aldrig før. Hvad er god kundeservice (og hvad er dårlig?), hvornår anbefaler vi spontant andre pga. god kundeservice og hvad med digital kundeservice på f.eks. Facebook? Det dykker vi ned i denne episode af Digitale Tanker. Digitale Tanker Digitale Tanker er en podcast til dig, der er interesseret i […] Indlægget Episode 34: Digital (og ikke digital) kundeservice blev vist første gang den Digitale Tanker.

Duration:00:44:36

Episode 33: #LivetSomSelvstændig

10/15/2017
More
Har du en iværksætter i maven, men ved ikke helt, hvad du skal gøre ved den? Vi fortæller om vores iværksætteri og erfaringer omkring det selvstændige liv lige fra oprettelse til udvikling af firmaet og alt herimellem. #LivetSomSelvstændig Digitale Tanker Digitale Tanker er en podcast til dig, der er interesseret i online markedsføring, organisation og […] Indlægget Episode 33: #LivetSomSelvstændig blev vist første gang den Digitale Tanker.

Duration:00:46:38

Episode 32: Pulsen på social medie-markedsføring

10/1/2017
More
Anita er vendt hjem fra Social Media Week i London og har lavet en opsamling til podcasten. Episoden dækker to store tendenser og lidt om nutiden og fremtiden. Digitale Tanker Digitale Tanker er en podcast til dig, der er interesseret i online markedsføring, organisation og ledelse. Vi besluttede os for at lave podcasten, fordi vi syntes […] Indlægget Episode 32: Pulsen på social medie-markedsføring blev vist første gang den Digitale Tanker.

Duration:00:50:58

Episode 31: E-mailmarkedsføring & Mailchimp

9/17/2017
More
Dagens ekspert er Thomas Duerlund. Sammen med Puk går de to igennem de vigtigste elementer i e-mailmarkedsføring, lige fra planlægning til eksekvering og måling. Digitale Tanker Digitale Tanker er en podcast til dig, der er interesseret i online markedsføring, organisation og ledelse. Vi besluttede os for at lave podcasten, fordi vi syntes der mangler digitale tanker […] Indlægget Episode 31: E-mailmarkedsføring & Mailchimp blev vist første gang den Digitale Tanker.

Duration:00:36:13

Episode 30: tracking af emotions

9/3/2017
More
Vi kan nu måle folks følelser. Men hvordan gør vi det? og hvorfor gør vi det? Vi giver vores svar i dette afsnit om Emotion Tracking. Vi kommer blandt andet ind på, hvordan Apple, Facebook, Disney og Bianco benytter sig af teknologien i udviklingen af nye reklamer. Digitale Tanker Digitale Tanker er en podcast til […] Indlægget Episode 30: tracking af emotions blev vist første gang den Digitale Tanker.

Duration:00:40:24

Episode 29: Fraklip, tilbageblik og et lille kig fremad

8/20/2017
More
Tag med på et tilbageblik til tidligere episoder, hør vores fraklip og få et lille indblik i hvad vi arbejder på her i efteråret. Anita drøner rundt på motorcykel, Casper er også på ferie og Thomas hjælper til med høsten nede på Sydfyn. Tilbage ved roret sidder Puk og har derfor kastet sig ud i en […] Indlægget Episode 29: Fraklip, tilbageblik og et lille kig fremad blev vist første gang den Digitale Tanker.

Duration:00:24:45

Episode 28: Har du en hobby og hvad er din identitet uden for dit arbejde?

8/6/2017
More
Hvad laver du egentlig, når du ikke er på arbejde? Er dit liv dit arbejde eller har du også en hobby? I dette afsnit snakker vi om hobbyer og hvad man er ved siden af sit arbejde. For det handler vel i bund og grund om at skabe en sund balance? Digitale Tanker Digitale Tanker […] Indlægget Episode 28: Har du en hobby og hvad er din identitet uden for dit arbejde? blev vist første gang den Digitale Tanker.

Duration:00:40:16

Episode 27: Teknologiens indflydelse på vores ansigt-til-ansigt møder

7/23/2017
More
Teknologiens udvikling har indflydelse på vores relationer. Vi kommunikerer gennem flere platforme og den digitale samtale spiller en større rolle. Betyder det, at vi ser mennesker sjældnere? At vi er mere ensomme? At vi ikke udvikler de samme sociale kompetencer som tidligere? Digitale Tanker Digitale Tanker er en podcast til dig, der er interesseret i […] Indlægget Episode 27: Teknologiens indflydelse på vores ansigt-til-ansigt møder blev vist første gang den Digitale Tanker.

Duration:00:52:53

Episode 26: Fødselsdag!

7/9/2017
More
Vi har 1 års fødselsdag, og det skal fejres! Du kommer til at lære os bedre kende, når vi besvarer jeres spørgsmål. Du får mulighed for at møde to mænd, der også står bag podcasten. Alt i alt er dette et afsnit, hvor vi fejrer hinanden og har det sjovt. Det faglige gemmes lidt væk, […] Indlægget Episode 26: Fødselsdag! blev vist første gang den Digitale Tanker.

Duration:01:20:54

Try Premium for 30 days

Live games for all NFL, MLB, NBA, & NHL teams
Commercial-Free Music
No Display Ads