Digitale Tanker-logo

Digitale Tanker

7 Favorites

More Information

Location:

Denmark

Language:

Danish


Episodes

Episode 33: #LivetSomSelvstændig

10/15/2017
More
Har du en iværksætter i maven, men ved ikke helt, hvad du skal gøre ved den? Vi fortæller om vores iværksætteri og erfaringer omkring det selvstændige liv lige fra oprettelse til udvikling af firmaet og alt herimellem. #LivetSomSelvstændig Digitale Tanker Digitale Tanker er en podcast til dig, der er interesseret i online markedsføring, organisation og […] Indlægget Episode 33: #LivetSomSelvstændig blev vist første gang den Digitale Tanker.

Duration: 00:46:38


Episode 32: Pulsen på social medie-markedsføring

10/1/2017
More
Anita er vendt hjem fra Social Media Week i London og har lavet en opsamling til podcasten. Episoden dækker to store tendenser og lidt om nutiden og fremtiden. Digitale Tanker Digitale Tanker er en podcast til dig, der er interesseret i online markedsføring, organisation og ledelse. Vi besluttede os for at lave podcasten, fordi vi syntes […] Indlægget Episode 32: Pulsen på social medie-markedsføring blev vist første gang den Digitale Tanker.

Duration: 00:50:58


Episode 31: E-mailmarkedsføring & Mailchimp

9/17/2017
More
Dagens ekspert er Thomas Duerlund. Sammen med Puk går de to igennem de vigtigste elementer i e-mailmarkedsføring, lige fra planlægning til eksekvering og måling. Digitale Tanker Digitale Tanker er en podcast til dig, der er interesseret i online markedsføring, organisation og ledelse. Vi besluttede os for at lave podcasten, fordi vi syntes der mangler digitale tanker […] Indlægget Episode 31: E-mailmarkedsføring & Mailchimp blev vist første gang den Digitale Tanker.

Duration: 00:36:13


Episode 30: tracking af emotions

9/3/2017
More
Vi kan nu måle folks følelser. Men hvordan gør vi det? og hvorfor gør vi det? Vi giver vores svar i dette afsnit om Emotion Tracking. Vi kommer blandt andet ind på, hvordan Apple, Facebook, Disney og Bianco benytter sig af teknologien i udviklingen af nye reklamer. Digitale Tanker Digitale Tanker er en podcast til […] Indlægget Episode 30: tracking af emotions blev vist første gang den Digitale Tanker.

Duration: 00:40:24


Episode 29: Fraklip, tilbageblik og et lille kig fremad

8/20/2017
More
Tag med på et tilbageblik til tidligere episoder, hør vores fraklip og få et lille indblik i hvad vi arbejder på her i efteråret. Anita drøner rundt på motorcykel, Casper er også på ferie og Thomas hjælper til med høsten nede på Sydfyn. Tilbage ved roret sidder Puk og har derfor kastet sig ud i en […] Indlægget Episode 29: Fraklip, tilbageblik og et lille kig fremad blev vist første gang den Digitale Tanker.

Duration: 00:24:45


Episode 28: Har du en hobby og hvad er din identitet uden for dit arbejde?

8/6/2017
More
Hvad laver du egentlig, når du ikke er på arbejde? Er dit liv dit arbejde eller har du også en hobby? I dette afsnit snakker vi om hobbyer og hvad man er ved siden af sit arbejde. For det handler vel i bund og grund om at skabe en sund balance? Digitale Tanker Digitale Tanker […] Indlægget Episode 28: Har du en hobby og hvad er din identitet uden for dit arbejde? blev vist første gang den Digitale Tanker.

Duration: 00:40:16


Episode 27: Teknologiens indflydelse på vores ansigt-til-ansigt møder

7/23/2017
More
Teknologiens udvikling har indflydelse på vores relationer. Vi kommunikerer gennem flere platforme og den digitale samtale spiller en større rolle. Betyder det, at vi ser mennesker sjældnere? At vi er mere ensomme? At vi ikke udvikler de samme sociale kompetencer som tidligere? Digitale Tanker Digitale Tanker er en podcast til dig, der er interesseret i […] Indlægget Episode 27: Teknologiens indflydelse på vores ansigt-til-ansigt møder blev vist første gang den Digitale Tanker.

Duration: 00:52:53


Episode 26: Fødselsdag!

7/9/2017
More
Vi har 1 års fødselsdag, og det skal fejres! Du kommer til at lære os bedre kende, når vi besvarer jeres spørgsmål. Du får mulighed for at møde to mænd, der også står bag podcasten. Alt i alt er dette et afsnit, hvor vi fejrer hinanden og har det sjovt. Det faglige gemmes lidt væk, […] Indlægget Episode 26: Fødselsdag! blev vist første gang den Digitale Tanker.

Duration: 01:20:54


Episode 25: Tredjepartsindhold og kuratering af indhold

6/25/2017
More
Bruger du tredjepartsindhold, når du sidder og planlægger jeres indholdskalender? Eller er I dem der kun laver eget indhold og altid nyt? Måske I lige skulle genoverveje jeres strategi. Tag med på en lytter her, hvor snakken går på kuratering af indhold og tredjepartsindhold. Digitale Tanker Digitale Tanker er en podcast til dig, der er […] Indlægget Episode 25: Tredjepartsindhold og kuratering af indhold blev vist første gang den Digitale Tanker.

Duration: 00:40:59


Episode 24: IT religion og alle os buddhistiske-muslimer

6/11/2017
More
Er du Windows- eller Mac-mand eller en helt tredje mand? Vi taler om styresystemer, og hvordan disse er blevet en religion for mange. Hjernens funktion i forbindelse med et systemskifte kommer også under luppen. Så gå ikke glip af denne episode! Digitale Tanker Digitale Tanker er en podcast til dig, der er interesseret i online […] Indlægget Episode 24: IT religion og alle os buddhistiske-muslimer blev vist første gang den Digitale Tanker.

Duration: 00:49:59


Episode 23: Patreon og fremtidens mediebrug

5/28/2017
More
Er du patreon? Vil du hellere støtte dine YouTube-stjerner, podcastere og andre digitale rollemodeller end at betale for flow TV? Så er du ikke alene. Lyt med og hør mere hvad patreon er for en størrelse, hvornår vi får lyst til at støtte vores stjerner og rollemodeller og ikke mindst: Er Puk og Anita patreons […] Indlægget Episode 23: Patreon og fremtidens mediebrug blev vist første gang den Digitale Tanker.

Duration: 00:57:11


Episode 22: Work-Life Balance

5/14/2017
More
Den rette balance mellem dit arbejdsliv og privatliv handler i bund og grund om dig selv. Vores Work-life Balance er individuel, hvorfor der ikke findes one size fits all løsning på det. Digitale Tanker Digitale Tanker er en podcast til dig, der er interesseret i online markedsføring, organisation og ledelse. Vi besluttede os for at lave […] Indlægget Episode 22: Work-Life Balance blev vist første gang den Digitale Tanker.

Duration: 01:12:36


Episode 21: Employee Advocacy

4/30/2017
More
Employee advocacy kommer i mange nuancer, og handler i bund og grund om at engagere kollegaerne. Bl.a. ved brug af sociale medier opfordrer employee advocacy organisationens ansatte til at være ambassadører for deres arbejdsplads. Digitale Tanker Digitale Tanker er en podcast til dig, der er interesseret i online markedsføring, organisation og ledelse. Vi besluttede os for […] Indlægget Episode 21: Employee Advocacy blev vist første gang den Digitale Tanker.

Duration: 00:54:04


Episode 20: Instagram

4/16/2017
More
I denne episode sætter vi fokus på platformen Instagram. Vi kommer hele vejen rundt: Lige fra funktioner og muligheder til annoncering, best practices og vores personlige do’s og don’t’s. Digitale Tanker Digitale Tanker er en podcast til dig, der er interesseret i online markedsføring, organisation og ledelse. Vi besluttede os for at lave podcasten, fordi vi […] Indlægget Episode 20: Instagram blev vist første gang den Digitale Tanker.

Duration: 01:07:22


Episode 19: Blogging m. Joakim Ditlev & Henrik Hillestrøm

4/2/2017
More
Hvorfor er blogging en god idé? Hvad har vi selv fået ud af det? Og hvis man spurgte Henrik Hillestrøm og Joakim Ditlev om deres bedste råd, hvad ville det så være? Digitale Tanker Digitale Tanker er en podcast til dig, der er interesseret i online markedsføring, organisation og ledelse. Vi besluttede os for at lave […] Indlægget Episode 19: Blogging m. Joakim Ditlev & Henrik Hillestrøm blev vist første gang den Digitale Tanker.

Duration: 00:57:46


Episode 18: Afhængighed af sociale medier

3/19/2017
More
Kan man være afhængig af sociale medier? Hvad sker der i vores hjerner, når vi er på sociale medier? Bør du tage forholdsregler for at undgå afhængighed – og i så fald hvilke? Digitale Tanker Digitale Tanker er en podcast til dig, der er interesseret i online markedsføring, organisation og ledelse. Vi besluttede os for at […] Indlægget Episode 18: Afhængighed af sociale medier blev vist første gang den Digitale Tanker.

Duration: 00:45:22


Episode 17: Organisationens guidelines til sociale medier

3/5/2017
More
Hvor mange regler bør organisationen sætte for medarbejdernes adfærd på og brug af sociale medier? Bør organisationens politikker og guidelines fungere som et regelsæt eller som inspiration? I dette afsnit har vi fået fingrene i 6 velkendte organisationers guidelines og social medie-politikker. Digitale Tanker Digitale Tanker er en podcast til dig, der er interesseret […] Indlægget Episode 17: Organisationens guidelines til sociale medier blev vist første gang den Digitale Tanker.

Duration: 01:05:12


Episode 16: Indholdsproduktion og -strategi

2/18/2017
More
*Puk åbner indbakken – der ligger en ulæst mail* Afsender: Dejlig lytter Modtager: hej@digitaletanker.com Besked: “Kunne I ikke tænke jer at tale om indholdsproduktion, -strategi og jeres erfaringer?” Jo, det kunne vi – og vi er glade for forslaget! En tidlig fredag morgen tog dine to værter hul på emnet. Resultatet blev til episode 16 […] Indlægget Episode 16: Indholdsproduktion og -strategi blev vist første gang den Digitale Tanker.

Duration: 00:58:32


Episode 15: Millennials: Sociale medier og sociale relationer

2/5/2017
More
Vi fortsætter temaet fra sidste episode om Millennials. Temaet om Millennials er resultatet af en længere og mere eller mindre viral video, som Simon Sinek udgav i udgaven af 2016. I dette afsnit skifter vi dog fokus fra Millennials på arbejdsmarkedet, til Millennials og hvordan sociale medier spiller ind i vores sociale relationer. Digitale Tanker […] Indlægget Episode 15: Millennials: Sociale medier og sociale relationer blev vist første gang den Digitale Tanker.

Duration: 01:12:56


Episode 14: Snakken om millennials, er det vores forældres skyld?

1/22/2017
More
Hør med, når vi snakker om millennials, vores forældre og The Gig Economy. Vi tager udgangspunkt i en video, hvor Simon Sinek bliver spurgt indtil millennials. Han nævner fire områder, der kan være skylden til, at vi er som vi er. I denne episode tager vi udgangspunkt i området ‘Parenting’ og laver koblingen til vores […] Indlægget Episode 14: Snakken om millennials, er det vores forældres skyld? blev vist første gang den Digitale Tanker.

Duration: 00:44:15

See More