We have updated our Terms of Service and Privacy Policy. Learn More

Ekspres Radio Strumica-logo

Ekspres Radio Strumica

6.0K Favorites

More Information

Location:

Southeastern Region, Macedonia

Description:

Досега Експрес радио има соработувано со голем број на организации. На конкурсите од Советот за радиодифузија досега има изработено голем број на емисии. Експрес радио е членка и на Македонскиот институт за медиуми, преку кои вработените во Експрес радио имаат можност за присуство на голем број на семинари.

Language:

Macedonian

Contact:

101.1 FM, Strumica, Macedonia 034/345-131


Stations

Ekspres Radio Strumica
Ekspres Radio Strumica

Southeastern Region, Macedonia

Try Premium for 30 days

Live games for all NFL, MLB, NBA, & NHL teams
Commercial-Free Music
No Display Ads