Try Premium for 30 days

Live games for all NFL, MLB, NBA, & NHL teams
Commercial-Free Music
No Display Ads
Feest DJ Maarten - Tijd Voor Een Feestjuh-logo

Feest DJ Maarten - Tijd Voor Een Feestjuh

48 Favorites

Podcast of Feest Dj Maarten

Podcast of Feest Dj Maarten
More Information

Location:

Oudkarspel, Netherlands

Genres:

Podcasts

Description:

Podcast of Feest Dj Maarten

Twitter:

@DJMaarten

Language:

Dutch


Episodes

Feest DJ Maarten - Tijd Voor Een Feestjuh (Podcast 2017 Afl. 65)

3/10/2017
More
In deze uitzending zijn de Alpenzusjes de artiest van de week, dus hoor je maar liefst 2 nummers van hun. Ik heb wel een heel raar verhaal over een haai die gevonden is op een parkeerplaats, en is de remix van deze week is van Broederliefde. Verder hoor je wie er deze week op nummer 1 staat in de Feestcliptop 10, en ik doe een voorspelling over de plaat van Kygo & Selena Gomez - It Ain't Me.

Duration: 00:54:45


Feest DJ Maarten - Tijd Voor Een Feestjuh (Podcast 2016 Afl. 63)

7/7/2016
More
In deze uitzending hoor de nieuwe singel van Stef Ekkel & Rene Karst - Liever Te Dik In De kist. Ook hoor je Alex met zijn mee zinger “De Lala Medely en heb ik een bericht over Chris Brown die is weggestuurd uit een gehuurd appartement. Verder is er een nieuwe Nr. 1 in de Feest Clip Top 10. Ook heb ik deze uitzending nog muziek van 2 Unlimited, Funkhauser, Broederliefde, Lassy Fm, Patrick Van Den Corput en hoor je Typhoon - ZandLoper DJ Arnoud Hands Up! Bootleg.

Duration: 01:05:36


Feest DJ Maarten - Tijd Voor Een Feestjuh (Podcast 2016 Afl. 55)

1/14/2016
More
In aflevering 55 van Tijd Voor Een Feestje hoor je de nieuwe plaat van Rogier en CO, maar ook de nieuwe plaat van Party DJ W. met Confettie. De RebusPlaat is van Dries Roelvink en de artiest van de week is Wesley Klein. En weet jij wie er gedwongen is om 40 bananen te eten? je hoort het allemaal is deze show.

Duration: 00:56:17


Feest DJ Maarten - Tijd Voor Een Feestjuh (Podcast 2015 Week 36)

9/1/2015
More
Deze week is Trafassi artiest van de week, en heb ik nu al een bericht over de kerstman. Ook heb ik een nieuwe Nr. 1 in de Feest Clip Top 10. Verder hoor je muziek van Phil Collins, Train en de nieuwe van DJ Kicken. Ook is er weer een nieuwe Raad De Rebus Plaat en een nieuwe MashUp van de week. Dit keer is dat een mix van Lean On en Wonderwall.

Duration: 01:00:03


Feest DJ Maarten - Tijd Voor Een Feestjuh (Podcast 2015 Week 24)

6/9/2015
More
We openen deze week met een samenwerking van Avicii, Martin Garrix en John Legend, De Artiest van deze week is Alex en hoor je een bericht waarom Staatsbosbeheer een verkeersbord heeft verwijderd. Ook heb ik muziek voor je van Jan Van Est, Albert West en Status Quo. Verzoekjes hebben we deze week ook binnen gekregen, Mijn vader wilde graag Kleine jongen horen, en voor Jeff Veld draai ik Domino Dancing. Rob Zwaag en Chris Bakker, ook jullie plaat komt voorbij in “Tijd Voor Een Feestjuh”

Duration: 00:34:29


Feest DJ Maarten - Tijd Voor Een Feestjuh (Podcast 2015 Week 23)

6/2/2015
More
In week 23 van deze show hoor je de nieuwste van Vinzzent de nieuwste van De Meiden en ook de nieuwste plaat van Frans Duijts. De artiest van de week is deze week Rocky Vosse en ook hebben we weer een super lekkere Mashup, dit keer hoor je een mix van Cheerleader en Freaks. Veel luister plezier weer me dit programma

Duration: 00:34:52


Feest DJ Maarten - Tijd Voor Een Feestjuh (Podcast 2015 Week 21)

5/19/2015
More
Deze week is Wolter Kroes artiest van de week, en is de MashUp van dit keer een mix van Stromae en Rockwell. Ook hoor je Jeroen Van De Boom en heb ik een lekker feest knaller uit de oude doos van Sheila & The Black Devotion. Natuurlijk kun je weer wat winnen als je het antwoord weet op onze prijsvraag. en ook hoor je op welk feest de mensen zijn weggestuurd omdat ze geen hakken aan hadden. Verder hoor je nog muziek van Peter Loree & DJ Patjoo en draai ik de nieuwste van Quintino.

Duration: 00:38:47


Feest DJ Maarten - Tijd Voor Een Feestjuh (Podcast 2015 Week 20)

5/12/2015
More
Deze week hebben we als opening gelijk al een lekkere mee zinger van Pascal Redeker, met zijn plaat “Twee Bruine Ogen” Ook heb ik deze week weer een MashUp op gestuurd gekregen, deze keer van DJ Jordy. En denk je dat het mee vragen van je oma naar een school feest niet kan. Je hoort in mijn programma dat een jongen zijn 93 jarige oma mee nam naar zijn school feest. De artiest van deze week is Koos Alberts. En heb ik een wel hele gave versie van Toeter Op Mijn Water Scooter van De...

Duration: 01:03:14


Feest DJ Maarten - Tijd Voor Een Feestjuh (Podcast 2015 Week 19)

5/5/2015
More
In deze uitzending hoor je muziek van Chris Brown, Dj Bobo en Nielson. en ook de plaat met die aanstekelijk saxofoon solo van Arjon Van Oostrom - De Mooiste Van De Dansvloer komt voorbij. De Artiest van deze week is Frans Duijts, en ik mag dan ook 2 nummers van hem draaien in deze show. De MashUp van deze week is een mix van AC-DC en Zombi Nation. en ook kun je weer mee doen met de prijsvraag. Veel luister plezier.

Duration: 00:32:25


Feest DJ Maarten - Tijd Voor Een Feestjuh (Podcast 2015 Week 18)

4/29/2015
More
Deze uitzending is Monique Smit artiest van de week en hoor je dus 2 nummer van haar. Ook heb ik een bericht dat strip shows tijdens de uitvaart is China verboden gaan worden. In de categorie gitaren hoor je een lekker knallen van One Direction. en hoor je van muziek uit de jaren 90? ken je ze nog de dames van de Def Dames Dope? ook die hoor je in de show. Verder hebben we ook weer een nieuwe MashUp en natuurlijk een prijsvraag.

Duration: 00:34:55


Feest DJ Maarten - Tijd Voor Een Feestjuh (Podcast 2015 Week 17)

4/21/2015
More
Deze week in Tijd Voor Een Feestjuh hebben we als artiest van de week Guus Meeuwis. Ik heb weer wat achtergrond informatie voor je van deze artiest en draai ik 2 platen van hem. In de MashUp van deze week zit een klassieker van Bruce Springsteen verwerkt. Ook hoor je Starkoo. En voor iedereen die wel eens de weg op gaat met een aanhangwagen, ik heb een bericht van iemand die het voor elkaar kreeg om maar liefst 213 KM per uur met zo’n ding te rijden. Hoe dit afliep? Je hoort het in alweer...

Duration: 00:36:43


Feest DJ Maarten - Tijd Voor Een Feestjuh (Podcast 2015 Week 16)

4/14/2015
More
Deze uitzending heb ik de nieuwste plaat van Wolter Kroes voor je en ook de nieuwste plaat van Marcelino Wunderlich. Ook draai ik de feest versie van “De Nooduitgang” van Jordy van den Boer & DJ Menno. Er is ook weer een CD pakket te winnen met onze prijsvraag en de artiest van de week is Django Wagner, en wil je weten waarom in Schotland elke 21 min. de ambulance moet uitrukken? luister dan ook deze week weer naar “Tijd Voor Een Feestjuh”

Duration: 00:35:13


Feest DJ Maarten - Tijd Voor Een Feestjuh (Podcast 2015 Week 15)

4/7/2015
More
Deze uitzending is André Hazes artiest van de week, we draaien 2 van zijn nummers en ook hoor je wat achtergrond informatie over zijn zang carrière. Weet jij het antwoord op de prijsvraag dan kun je een DVD winnen van Ed Nieman. Ook hoor je mijn nieuwe singel “Ik Wil Pils” en draai ik een oudje van Robbert Leroy. En let even op de plaat die ik in mijn programma heb van Tinush zijn nummer “Sanburg” zou wel eens een hele dikke hit kunnen gaan worden deze zomer.

Duration: 00:37:24


Feest DJ Maarten - Tijd Voor Een Feestjuh (Podcast 2015 Week 14)

3/31/2015
More
Deze uitzending muziek van Guus Meeuwis, Backstreet Boys en Meghan Trainor. Ook hoor je de nieuwe singel van De Dikdakkers en de laatste plaat van Nielson. En altijd al eens tussen de paaseitjes willen trouwen, in dit programma hoor je dat een stel uit Cambourne dit deze week heeft gedaan. Vanaf deze week stellen we ook een artiest centraal waar we 2 nummers van draaien, deze week is dat Marco Borsato. Ook hoor je natuurlijk weer een nieuwe mashup en kun je een dvd winnen met hits uit...

Duration: 00:35:33


Feest DJ Maarten - Tijd Voor Een Feestjuh (Podcast 2015 Week 13)

3/24/2015
More
Het is officieel lente, en dat is te horen ook. Extra zomerse nummer zoals Jop met Jij Bent De Zon, Chipz en Carnival en SL 2 met zijn On A Ragga Tip, zijn in deze uitzending te horen. Ook hoor je voor de aller eerste keer de nieuwe plaat van “Marco Kraats Ft Feest Dj Barry - Zwemleraar” En ben je ooit je foto camera kwijt geraakt? Luister naar deze uitzending en je hoort dat er nog kans is om deze terug te vinden.

Duration: 00:35:36


Feest DJ Maarten - Tijd Voor Een Feestjuh (Podcast 2015 Week 12)

3/18/2015
More
In deze uitzending heb ik de gelijk al als 2de plaat een lekkere feest knaller van De Lawineboys, ook hoor je een oudje van Gloria Estefan voorbij komen en is de MashUp van deze week een mix van Christina Aguilera vs Dire Straits. Je haar gaat lekker door de war dit uur want ook de rockers van ZZ Top komen voor bij. En wil je weten waarom de populaire APP Tinder is aangeklaagd luister dan na alweer de 12de uitzending van Tijd Voor Een Feestjuh.

Duration: 01:01:16


Feest DJ Maarten - Tijd Voor Een Feestjuh (Podcast 2015 Week 11)

3/11/2015
More
In deze uitzending onder andere muziek van Eddy Walsh , Bakermat en de nieuwe van Chef Special. Ook hoor je een bericht over een wel hele vreemde locatie om een porno film op te nemen. De MashUp van deze week is ingezonden Door TimB. En heb je altijd al willen weten hoe gemeentes het beste het wild plassen van uitgaans-publiek kunnen tegen gaan? je hoort het in alweer de 11de uitzending van Tijd Voor Een Feestjuh.

Duration: 01:02:52


Feest DJ Maarten - Tijd Voor Een Feestjuh (Podcast 2015 Week 10)

3/3/2015
More
In alweer de 10de uitzending van Tijd Voor Een Feestjuh heb ik onder andere muziek van Phil Collins, Rob Ronalds en Drukwerk. Met de prijsvraag van deze week kun je de nieuwe singel winnen van de Snollebolleke inclusief een Snollebolleke button pakket. De Mashup van deze week is eigenlijk een dubbel Mashup, deze week zijn er maar liefst 4 platen verwerkt in de mix.

Duration: 00:35:19


Feest DJ Maarten - Tijd Voor Een Feestjuh (Podcast 2015 Week 09)

2/25/2015
More
In deze show draai ik de plaat die ik deze winter samen met Marco Kraats gemaakt heb “Naar De Apresski” en heb ik een MashUp van 2unlimited Vs LMFAO. Ook hoor je hoe de app Tinder geld wil gaan verdienen met hun diensten en hoor je aan welke drank Viktoria Koblenko haar naam aan verbind. Veel luister plezier weer deze week.

Duration: 00:34:48


Feest DJ Maarten - Tijd Voor Een Feestjuh (Podcast 2015 Week 08)

2/18/2015
More
De Cooldown Cafe heeft een nieuwe plaat gemaakt met DJ Jesse Niemeijer, deze plaat met de titel “Salsa Bratwurst” hoor je gelijk al in het begin van de show. Ook draai ik een lekkere gouwe ouwe van Kc & The Sunshine Band, en hoor je wat een 20jarige studente allemaal doet tijdens het slaapwandelen. Veel luister plezier met alweer de 8st PodCast.

Duration: 00:33:16

See More