pixel
Fighterpodden-logo

Fighterpodden

3 Favorites

More Information

Location:

Sweden

Language:

Swedish

Contact:

+46707298350


Episodes

Avsnitt 21 - Madeleine Vall

6/20/2017
More
Fighterpodden avslutar säsongen med att träffa kamposportslegendaren och Hollywoodaktuelle Madde Wall Beijner. Även kampsportsnyheter och mycket annat med Simon Kölle. Programledare Mårten Söderström.

Duration: 00:54:40


Avsnitt 20 - George Sallfeldt & Jack Hermansson

6/2/2017
More
Fighterpodden får besök av George Sallfeldt som berättar om hur UFC kom till Sverige, om planerna för MMA i OS och mycket mer. Hans Wiklund och Jack Hermansson visar sig båda två vara fiskefantaster och Simon Kölle berättar om det aktuella inom kampsportsvärlden. Programledare är Mårten Söderström

Duration: 01:09:16


Avsnitt 19 - Jack Hermansson & UFC Fight Night

5/18/2017
More
Fighterpodden återvänder och Jack Hermansson gästar programmet mitt under sitt 17 maj firande för att dela med sig av sina tankar kring hans förra match och naturligtvis förväntningarna inför UFC Fight Night i Globen, Stockholm. Simon Kölle går igenom nyheter inom kampsportsvärlden - både vad som varit och vad som komma skall. Programledare är Mårten Söderström och bisittare är Johan Halldin.

Duration: 00:48:01


Avsnitt 18 - Magnus "Jycken" Cedenblad

4/21/2017
More
Fighterpodden återvänder efter påskledighet och semestrar och tar en djupgående samtal med UFC-fightern Magnus "Jycken" Cedenblad. Jycken berättar i detalj på ett ovanligt avskalat och ärligt sätt om sin fightingkarriär, skadorna, planerna inför framtiden och Jycken berättar dessutom när han kommer att gå nästa match. Simon Kölle går igenom den omfattande flora av händelser inom kampsportsvärlden som skett den senaste tiden och blickar framåt Programledare är Mårten Söderström.

Duration: 00:53:33


Avsnitt 17 - Inför Superior Challenge

3/24/2017
More
Superior Challenge 15 närmar sig med stormsteg och Fighterpodden gör en Superior-special inför galan den 1 april. I studion har vi de sålunda gästerna Zebastian Kadestam, Simon Sköld och Papy Abedi – alla tre Superior-aktuella! Kampsportsnyheter och mycket mer avhandlas av den eminente (och snart 40-årige) Simon Kölle uppbackad av programledarna (och åldermännen) Hans Wiklund och Mårten Söderström.

Duration: 00:48:49


Fighterpodden Special - 1 timme med Stefan Stenudd

3/23/2017
More
Fighterpoddens och Fightermags Simon Kölle satt ner i en timme drygt med Svenska Budo & Kampsportsförbundets förre ordförande Stefan Stenudd som exklusivt talar ut om sin tid i förbundet. Stefan håller inte igen utan sågar både vid fotknölarna och hyllar. Ett måste för alla er som är intresserade av hur det är behind the scenes inom svensk kampsport.

Duration: 01:06:51


Avsnitt 16 - Inför Nordic Open i BJJ

3/9/2017
More
I den här veckans Fighterpodden fokuserar vi helt på BJJ inför den tionde upplagan av Nordic open. Vi ringer Ricard Carneborn på Nacka Dojo och stämmer av läget inför helgens tävling. Som alltid får du också dom senaste kampsportsnyheterna med Simon Kölle. Gäster är Steven Antoniou, landslagstränare och huvudinstruktör på Poseidon BJJ, och Magnus Hansson, Sveriges enda svartbälte i 10:th planet ju-jutsu under Eddie Bravo. Obs! Podden är extra lång då diskussionerna blev livliga och ingen...

Duration: 00:56:49


Avsnitt 15 - SM i Thaiboxning 2017

2/24/2017
More
I avsnitt 15 av Fighterpodden har vis Tema SM i Thaiboxning. SM i den populära sporten Thaiboxning pågår för fullt i Stockholm och podden får besök av favorittippade Constantino Costas Muteba-Mbumba. Jonathan Broberg på Svenska Budo & Kampsportsförbundet ger sin syn på SM och sporten Thaiboxning. Som vanligt går Simon Kölle in på det senaste inom kampsport. Hans Wiklund är tillbaka som programledare tillsammans med Mårten Söderström.

Duration: 00:46:19


Avsnitt 14 - Tema boxning

2/10/2017
More
I avsnitt 14 av Fighterpodden har vi äntligen Tema Boxning. Varför är damboxning så stort i Sverige? Vem är den just nu bästa boxaren i världen? Borde boxning ha mindre handskar? Och har Oscar Ahlin planer på att gå över till MMA? Dessa och många andra frågor reder vi ut i det här avsnittet av Fighterpodden. Gäster är boxningsfantasten och sportkommentatorn Paul Nilssen och den talangfulla proffsboxare Oscar "The Golden Boy" Ahlin. Och som alltid dom senaste kampsportsnyheterna med Simon...

Duration: 00:55:04


Avsnitt 13 - Axling & Gonzalez

1/27/2017
More
Fighterpodden gästas denna gång av VM/EM/SM-mästarinnan Patricia Axling som berättar om Idrottsgalan och hennes galna schema, men också av MMA-stjärnan Fernando Gonzalez som går en tuff match mot norske Mohsen Bahari snart. Som alltid pratar Simon Kölle Kampsportsnyheter och programledare är Mårten Söderström.

Duration: 00:46:58


Avsnitt 12 – Ortens favorit

1/12/2017
More
Fighterpoddens första avsnitt 2017 gästas av ortens favorit Hamza Bougamza som berättar om planerna och relationen till sin legendariske tränare. Vi snackar också med svenska MMA-stjärnan Pannie som befinner sig i Kansas och gör sig redo för en batalj i Invicta. Som alltid berättar Simon Kölle om de senaste kampsportsnyheterna och programledare är Mårten Söderström.

Duration: 00:37:29


Avsnitt 11 – Summering av 2016: Smockor och klappar

12/19/2016
More
I årets sista Fighterpodd gästas vi av MMA-fightern och europamästaren Rostem Akman som nu tar steget från amatör till proffs. Simon Kölle tar förklarar UFCs nya poängsystem som lanseras under 2017. Dessutom snackar vi nyheter, året som gått och lyssnar på highlights. Programledare är Mårten Söderström.

Duration: 00:47:15


Avsnitt 10 – Muaythai: Game of Thrones

12/2/2016
More
Fighterpodden besöks av två starka thaboxninsprofiler: Rodrigo Silva - en av arrangörerna bakom thaiboxnings-SM, samt den hårtslående thaiboxaren och ”Rumble Of The Kings”-aktuelle Abdou Karim Chorr. Som alltid berättar Simon Kölle om de senaste kampsportsnyheterna och programledare är Mårten Söderström och Hans Wiklund.

Duration: 00:36:29


Avsnitt 9 – BJJ: Från avancerad motion till världsframgångar

11/17/2016
More
I det här avsnittet av Fighterpodden fokusererar vi lite extra på Swedish Open i BJJ och pratar med Martin Janson som är en av arrangörerna. Vi ringer också Jack Hermansson i Sao Paulo och stämmer av läget inför hans nästa UFC match. Veckans gäst i studion är BJJ fightern Emad Omran. Dessutom får du dom senaste kampsportsnyheterna med Simon Kölle. Programledare Mårten Söderström och Hans Wiklund.

Duration: 00:36:57


Avsnitt 8 – Taekwondo: Nere för räkning men åter i matchen

10/25/2016
More
I det här avsnittet av Fighterpodden pratar vi om Tae Kwon Do. En kampsport som senaste åren har haft stora interna stridigheter. Gäster är Grandmaster Chago Rodriquez Segura och Arto Alahäivälä. Vi frågar oss hur Sverige har kunnat falla från den absoluta eliten till jumboplats? Varför finns det ITF och WTF? Vilken koppling har egentligen Chago till den omskrivna ”Örnligan”? Och mycket mer. Dessutom får du dom senaste kampsportsnyheterna. Programledare Mårten Söderström och Simon Kölle...

Duration: 00:46:02


Avsnitt 7 – Brottning, Bjj & allmänt smått och gott - Fighterpodden

10/6/2016
More
I detta avsnitt gästas vi av Patricia Kazemierzak (Bronsmedaljör EM i BJJ 2016) och vi ringer upp Eddy Bengtsson (Guldmedaljör i veteran-VM i brottning). Vi pratar även som vanligt om de senaste och kommande kampsportshändelserna i Sverige och Världen. Josefin Strang från Fighter Magazine är bisittare och programledare är Mårten Söderström och Hans Wiklund.

Duration: 00:29:32


Avsnitt 5 – HEMA: Historisk fäktning i nutid - Fighterpodden

9/13/2016
More
Hema är kanske den snabbast växande kampsporten just nu. I det här avsnittet tittar vi närmare på vad Hema är och hur man tränar? Vi känner på vapen i studion och förklarar historien bakom Hema. Gäster är SM vinnaren Kristofer Stanson, och Björn Carlander sekreterare i Sthlm Hema. Dessutom senaste veckans kampsportshändelser. Programledare Mårten Söderström.

Duration: 00:48:53


Avsnitt 4 – MMA: Man måste träna på att tävla - Fighterpodden

8/30/2016
More
I detta avsnitt behandlar vi MMA - Mixed Martial Art. -Hur mår MMA Sverige? vad händer nu när UFC har fått nya ägare? och såklart fokuserar vi extra på UFC Fight Night (3:e september) där både Jack Hermansson, Ilir Latifi och Alexander Gustavsson skall fightas! Gäster är Kevin Sataki - Sveriges enda domare i UFC och MMA förbundets ordförande Johan Halldin. Simon Kölle berättar om de viktigaste händelserna i kampsportvärlden som både varit och som komma skall. Programledare är Mårten...

Duration: 00:48:45