Fighterpodden-logo

Fighterpodden

Sports & Recreation Podcasts >

More Information

Location:

Sweden

Language:

Swedish

Contact:

+46707298350


Episodes

Avsnitt 27 - Simon Sköld & Superior Challenge 16

12/1/2017
More
Fighterpodden gästas av en hel uppsjö av gäster med Simon Sköld i studion kort inför match. Vi pratar med Babak på Superior Challenge, David Bielkheden, vinnaren av lyssnartävlingen och den tvåfaldige världsmästaren i MMA Irman Smajic. Utöver detta blir det också kampsportsnyheter av Simon Kölle. Som vanligt med Hans Wiklund och Mårten Söderström som programledare.

Duration:00:55:03

Fighterpodden Special - Efter Swordfish

11/10/2017
More
Fighterpodden Special - Efter Swordfish XII I avsnitt 2 av Fighterpodden Special snackar Simon Kölle med de två HEMA-kändisarna Carl Ryrberg och Dennis Ljungqvist. Dennis vann precis världens mest prestigefyllda tävling i Långsvärd vilket han pratar om. Carl, som är ordförande i HEMA-förbundet berättar om arbetet med HEMA och avslöjar även något exklusivt i podden. Båda gästerna pratar om sina värsta och bästa ögonblick inom HEMA, pratar om det ryska "intåget", fäktmanualer, tävlingar,...

Duration:00:49:18

Avsnitt 26 - Bröderna Teymur

11/3/2017
More
I avsnitt 26 av Fighterpodden får vi besök av inte mindre än två UFC-fighters. Daniel och David Teymur berättar om UFC-karriärerna, livet i The Ultimate Fighter (TUF), vad de tycker om Simon Sköld, deras Gudstro och David Teymurs tankar om den kommande UFC-matchen med mera. Som vanligt går Simon Kölle igenom aktuella kampsportsnyheter och "Oraklet i hörnet" aka Johan Halldin svarar på frågor. Hans Wiklund kommer med värdefulla inspel och programledare är Mårten Söderström.

Duration:00:53:37

Avsnitt 25 - Michael Ersoy & Babak Ashti

10/20/2017
More
I avsnitt 25 av Fighterpodden tokpeppas det inför decemberutgåvan av Superior Challenge 15. Därför är det helt naturligt att vi gästas av Babak Ashti, grundaren av Superior Challenge, samt en av denna galas huvudpersoner, Michel Ersoy, som går titelmatch. Som vanligt delar Simon Kölle med sig om aktuella kampsportsnyheter, flankerad och Johan Halldin. Programledare är Mårten Söderström.

Duration:01:16:06

Avsnitt 21 - Madeleine Vall

6/20/2017
More
Fighterpodden avslutar säsongen med att träffa kamposportslegendaren och Hollywoodaktuelle Madde Wall Beijner. Även kampsportsnyheter och mycket annat med Simon Kölle. Programledare Mårten Söderström.

Duration:00:54:40

Avsnitt 20 - George Sallfeldt & Jack Hermansson

6/2/2017
More
Fighterpodden får besök av George Sallfeldt som berättar om hur UFC kom till Sverige, om planerna för MMA i OS och mycket mer. Hans Wiklund och Jack Hermansson visar sig båda två vara fiskefantaster och Simon Kölle berättar om det aktuella inom kampsportsvärlden. Programledare är Mårten Söderström

Duration:01:09:16

Avsnitt 17 - Inför Superior Challenge

3/24/2017
More
Superior Challenge 15 närmar sig med stormsteg och Fighterpodden gör en Superior-special inför galan den 1 april. I studion har vi de sålunda gästerna Zebastian Kadestam, Simon Sköld och Papy Abedi – alla tre Superior-aktuella! Kampsportsnyheter och mycket mer avhandlas av den eminente (och snart 40-årige) Simon Kölle uppbackad av programledarna (och åldermännen) Hans Wiklund och Mårten Söderström.

Duration:00:48:49

Avsnitt 16 - Inför Nordic Open i BJJ

3/9/2017
More
I den här veckans Fighterpodden fokuserar vi helt på BJJ inför den tionde upplagan av Nordic open. Vi ringer Ricard Carneborn på Nacka Dojo och stämmer av läget inför helgens tävling. Som alltid får du också dom senaste kampsportsnyheterna med Simon Kölle. Gäster är Steven Antoniou, landslagstränare och huvudinstruktör på Poseidon BJJ, och Magnus Hansson, Sveriges enda svartbälte i 10:th planet ju-jutsu under Eddie Bravo. Obs! Podden är extra lång då diskussionerna blev livliga och ingen...

Duration:00:56:49

Avsnitt 14 - Tema boxning

2/10/2017
More
I avsnitt 14 av Fighterpodden har vi äntligen Tema Boxning. Varför är damboxning så stort i Sverige? Vem är den just nu bästa boxaren i världen? Borde boxning ha mindre handskar? Och har Oscar Ahlin planer på att gå över till MMA? Dessa och många andra frågor reder vi ut i det här avsnittet av Fighterpodden. Gäster är boxningsfantasten och sportkommentatorn Paul Nilssen och den talangfulla proffsboxare Oscar "The Golden Boy" Ahlin. Och som alltid dom senaste kampsportsnyheterna med Simon...

Duration:00:55:04

Avsnitt 13 - Axling & Gonzalez

1/27/2017
More
Fighterpodden gästas denna gång av VM/EM/SM-mästarinnan Patricia Axling som berättar om Idrottsgalan och hennes galna schema, men också av MMA-stjärnan Fernando Gonzalez som går en tuff match mot norske Mohsen Bahari snart. Som alltid pratar Simon Kölle Kampsportsnyheter och programledare är Mårten Söderström.

Duration:00:46:58

Avsnitt 12 – Ortens favorit

1/12/2017
More
Fighterpoddens första avsnitt 2017 gästas av ortens favorit Hamza Bougamza som berättar om planerna och relationen till sin legendariske tränare. Vi snackar också med svenska MMA-stjärnan Pannie som befinner sig i Kansas och gör sig redo för en batalj i Invicta. Som alltid berättar Simon Kölle om de senaste kampsportsnyheterna och programledare är Mårten Söderström.

Duration:00:37:29

Avsnitt 9 – BJJ: Från avancerad motion till världsframgångar

11/17/2016
More
I det här avsnittet av Fighterpodden fokusererar vi lite extra på Swedish Open i BJJ och pratar med Martin Janson som är en av arrangörerna. Vi ringer också Jack Hermansson i Sao Paulo och stämmer av läget inför hans nästa UFC match. Veckans gäst i studion är BJJ fightern Emad Omran. Dessutom får du dom senaste kampsportsnyheterna med Simon Kölle. Programledare Mårten Söderström och Hans Wiklund.

Duration:00:36:57

Avsnitt 8 – Taekwondo: Nere för räkning men åter i matchen

10/25/2016
More
I det här avsnittet av Fighterpodden pratar vi om Tae Kwon Do. En kampsport som senaste åren har haft stora interna stridigheter. Gäster är Grandmaster Chago Rodriquez Segura och Arto Alahäivälä. Vi frågar oss hur Sverige har kunnat falla från den absoluta eliten till jumboplats? Varför finns det ITF och WTF? Vilken koppling har egentligen Chago till den omskrivna ”Örnligan”? Och mycket mer. Dessutom får du dom senaste kampsportsnyheterna. Programledare Mårten Söderström och Simon Kölle...

Duration:00:46:02

Avsnitt 7 – Brottning, Bjj & allmänt smått och gott - Fighterpodden

10/6/2016
More
I detta avsnitt gästas vi av Patricia Kazemierzak (Bronsmedaljör EM i BJJ 2016) och vi ringer upp Eddy Bengtsson (Guldmedaljör i veteran-VM i brottning). Vi pratar även som vanligt om de senaste och kommande kampsportshändelserna i Sverige och Världen. Josefin Strang från Fighter Magazine är bisittare och programledare är Mårten Söderström och Hans Wiklund.

Duration:00:29:32

Avsnitt 5 – HEMA: Historisk fäktning i nutid - Fighterpodden

9/13/2016
More
Hema är kanske den snabbast växande kampsporten just nu. I det här avsnittet tittar vi närmare på vad Hema är och hur man tränar? Vi känner på vapen i studion och förklarar historien bakom Hema. Gäster är SM vinnaren Kristofer Stanson, och Björn Carlander sekreterare i Sthlm Hema. Dessutom senaste veckans kampsportshändelser. Programledare Mårten Söderström.

Duration:00:48:53

Avsnitt 4 – MMA: Man måste träna på att tävla - Fighterpodden

8/30/2016
More
I detta avsnitt behandlar vi MMA - Mixed Martial Art. -Hur mår MMA Sverige? vad händer nu när UFC har fått nya ägare? och såklart fokuserar vi extra på UFC Fight Night (3:e september) där både Jack Hermansson, Ilir Latifi och Alexander Gustavsson skall fightas! Gäster är Kevin Sataki - Sveriges enda domare i UFC och MMA förbundets ordförande Johan Halldin. Simon Kölle berättar om de viktigaste händelserna i kampsportvärlden som både varit och som komma skall. Programledare är Mårten...

Duration:00:48:45

Try Premium for 30 days

Live games for all NFL, MLB, NBA, & NHL teams
Commercial-Free Music
No Display Ads