Try Premium for 30 days

Live games for all NFL, MLB, NBA, & NHL teams
Commercial-Free Music
No Display Ads
Fodbold FM-logo

Fodbold FM

Podcasts >

Søren Klæstrup med gæster og skarpe emner.

Søren Klæstrup med gæster og skarpe emner.
More Information

Location:

Denmark

Genres:

Podcasts

Description:

Søren Klæstrup med gæster og skarpe emner.

Language:

Danish


Episodes

International fodbold og et kig i trænerens værksted (2)

2/19/2018
More
Hvem er spansk fodbolds sensationsklub? Hvor længe får Antonio Conte lov at sidde i Chelseas trænersæde? Hvad lærte vi af de første 1/8-finaler i Champions League? Og hvad gemmer der sig i Christian Lønstrups trænerværksted? Lønstrup selv giver dig svarene sammen med Morten Glinvad og Jonathan Hartmann. Rasmus Dam Nielsen er vært.

Duration:00:55:02

Superliga - 21. runde (1)

2/19/2018
More
Beviste FC Midtjylland i weekenden, at det er et mesterhold i svøb? Hvorfor bliver Brøndbys midterforsvarer ved med at blive vist ud? Og fik bundholdene bevist, at de har niveauet til at spille med i Superligaen? De spørgsmål og mange flere svarer Christian Lønstrup, Jonathan Hartmann og Morten Glinvad på, når de dissekerer 21. runde i landets bedste række. Rasmus Dam Nielsen er vært.

Duration:00:55:00

Champions League, Morten Olsen og dansen på randen af konkurs (2)

2/12/2018
More
Hvordan er det egentlig at danse på randen af konkurs og er alle redningskranse værd at gribe, hvordan bliver Morten Olsens eftermægle, og hvem er pt. favoritter i Champions League. De spørgsmål og mange andre diskuterer Tommy Bechmann, Dan Hammer og Jacob 'Gaxe' Gregersen. Rasmus Dam Nielsen er vært.

Duration:00:55:00

Superliga - 20. spillerrunde (1)

2/12/2018
More
Halleluja! Superligaen ruller igen. Tommy Bechmann, Dan Hammer og Jacob 'Gaxe' Gregersen går i dybden med forårets første runde, ser på topkampen, OB's attentat på top 6 og bundholdenes elendighed. Rasmus Dam Nielsen er vært

Duration:00:55:01

Friske forudsigelser, Huddersfields deroute og undervurderede spillere (2)

2/5/2018
More
Hvem bliver forårets overraskelse i Superligaen? Hvem bliver topscorer? Og hvad bliver den nye taktiske trend? Glen Riddersholm, Francis Dickoh og Morten Crone Sejersbøl kommer med friske forudsigelser forud for forårssæsonen i landets bedste række. De diskuterer også, hvorfor Huddersfield har tabt pusten og giver undervurderede spillere velfortjent opmærksomhed. Rasmus Dam Nielsen er vært.

Duration:00:55:04

Optakt til Superligaen (1)

2/5/2018
More
Det har været en lang vinter, men nu skal vi bare vente fem dage, før bolden igen ruller i Superligaen. Foråret venter. Det er nu mesterskabet skal afgøres. Glen Riddersholm, Francis Dickoh og Morten Crone Sejersbøl klæder dig på til de afgørende kampe i landets bedste række. Rasmus Dam Nielsen er vært.

Duration:00:55:01

Transferspecial (2)

2/1/2018
More
Hvem ender hvor i transfervinduets sidste timer? Fodbold FM er med hele vejen til det smækker i ved midnat. Tidligere superligatræner og svensk mester Allan Kuhn, tidligere sportsdirektør Ole Bjur og sportsredaktør på Jyllands-Posten Troels Henriksen sidder klar til at diskutere aftenens handler, superligaklubbernes transfersucces og meget, meget mere. Værter er Rasmus Dam Nielsen og Lasse Vøge.

Duration:00:54:36

Transferspecial (1)

1/31/2018
More
Hvem ender hvor i transfervinduets sidste timer? Fodbold FM er med hele vejen til det smækker i ved midnat. Tidligere superligatræner og svensk mester Allan Kuhn, tidligere sportsdirektør Ole Bjur og sportsredaktør på Jyllands-Posten Troels Henriksen sidder klar til at diskutere aftenens handler, superligaklubbernes transfersucces og meget, meget mere. Værter er Rasmus Dam Nielsen og Lasse Vøge.

Duration:00:55:05

Hobro Special (2)

1/22/2018
More
Kan Hobro holde dampen oppe i et forår, hvor halvdelen af Superligaen vil jage dem vildt? Er Lyngbys økonomiske kaos en god eller dårlig nyhed? Og hvem fortjener en plads på den jyske klubs allstarhold? Superligaen er gået i vinterhi, og det udnytter Fodbold FM til at komme ud i landet og tale med nogle af de klubber, der lige nu er ved at gøre sig klar til foråret. Denne gang er vi i Hobro. Sportschef Jens Hammer Sørensen, anfører Mads Justesen og midtbanedynamo Jonas Brix-Damborg udgør...

Duration:00:55:02

Hobro Special (1)

1/22/2018
More
Hobro IK er blevet forvandlet på tre sæsoner. Hvad er der sket med de glade amatører, der rystede Fodbolddanmark? Er klubbens sjæl gået tabt? Og hvad er næste skridt for oprykkerne? Superligaen er gået i vinterhi, og det udnytter Fodbold FM til at komme ud i landet og tale med nogle af de klubber, der lige nu er ved at gøre sig klar til foråret. Denne gang er vi i Hobro. Sportschef Jens Hammer Sørensen, anfører Mads Justesen og midtbanedynamo Jonas Brix-Damborg udgør panelet. Rasmus Dam...

Duration:00:55:01

Sønderjyske special (2)

1/15/2018
More
Kigger man op eller ned i Haderslev? Kommer en sønderjyde nogensinde til at brænde millioner af på transfermarkedet? Og hvordan lokker man folk til Superligabold, når der er Premier League i fjernsynet? Superligaen er gået i vinterhi, og det udnytter Fodbold FM til at komme ud i landet og tale med nogle af de klubber, der lige nu er ved at gøre sig klar til foråret. Første stop er Haderslev, hvor Sønderjyske stiller med et stærkt hold. Sportschef Hans Jørgen Haysen, cheftræner Claus...

Duration:00:55:01

Sønderjyske special (1)

1/15/2018
More
Hvorfor kan Sønderjyske ikke holde på sine profiler? Hvordan er det at bryde sit eget image? Og hvornår er der igen medaljeregn i Haderslev? Superligaen er gået i vinterhi, og det udnytter Fodbold FM til at komme ud i landet og tale med nogle af de klubber, der lige nu er ved at gøre sig klar til foråret. Første stop er Haderslev, hvor Sønderjyske stiller med et stærkt hold. Sportschef Hans Jørgen Haysen, cheftræner Claus Nørgaard, anfører Marc Pedersen og Simon Poulsen. Vært er Rasmus...

Duration:00:55:00

Den store guide til vinterens transfervindue (2)

1/8/2018
More
Vinterens transfervindue er blevet slået åbent med et brag. Mikkel Bischoff, Anders Jochumsen og Sebastian Stanbury klæder med lidt hjælp fra agent Michael Stensgaard lytterne på til de sidste tre uge. De diskuterer selvfølgelig også Coutinhos milliardskifte til Liverpool, Van Dijk som verdens dyreste fodboldspiller og kommer med gode råd til sportsdirektørerne i de danske superligaklubber. Rasmus Dam Nielsen er vært.

Duration:00:54:58

Julens vindere og tabere i England og et kig i spåkuglen for 2018 (1)

1/8/2018
More
Hvem står tilbage som vindere og tabere af Premier Leagues voldsomme juleprogram? Hvad skal vi glæde os til i 2018? Og hvad bliver det nye års store taktiske trend? Mikkel Bischoff, Anders Jochumsen og Sebastian Stanbury sidder klar med spåkuglen. Rasmus Dam Nielsen styrer slaget

Duration:00:54:58

Fodbold FM's store årskavalkade 2017 (2)

1/1/2018
More
Hvor mange rigtige arbejderklubber er der egentlig tilbage i moderne fodbold? Hvordan restituerer professionelle fodboldspillere bedst? Og er forsvarsspillet en uddøende kunstart? Det var nogle af de spørgsmål vi fik svar på i løbet af 2017, og kan du ikke huske det, får du nu muligheden for et genhør. I Fodbold FM’s store årskavalkade har vi samlet de bedste klip fra året, der gik. God fornøjelse!

Duration:00:55:00

Fodbold FM's store årskavalkade 2017 (1)

1/1/2018
More
Kan du huske, da FodboldFM var i Dubai med superligaens tophold? Da Nicklas Bendtner fik panelet til at tabe kæben? Eller da vi kårede Europas fedeste stadion? Hvis ikke, så har du chancen for et genhør. I Fodbold FM’s store årskavalkade har vi samlet de bedste klip fra 2017. God fornøjelse!

Duration:00:55:00

Status på Premier League og verden bedste juleprogram (2)

12/25/2017
More
Jesper Simo, Mads Junker og Steffen Dam gør halvvejsstatus på Premier League og klæder dig godt på til juleprogrammet i den bedste engelske række. Rasmus Dam Nielsen er vært.

Duration:00:55:00

Fodbold FMs store awardshow 2017 (1)

12/25/2017
More
I FodboldFMs store awardshow ser vi tilbage på året, der er gået. Jesper Simo, Mads Junker og Steffen Dam kårer de bedste fodboldoplevelser, de flotteste fodboldtrøjer, de bedste hold og spillere, det største gennembrud og meget, meget mere. Rasmus Dam Nielsen er showets vært

Duration:00:55:00

Vinterens transfermarked, det perfekte frispark og kunsten at lave en rød...

12/18/2017
More
Hvad skal vi forvente af vinterens transfervindue? Hvordan sparker man det perfekte frispark? Og hvordan konstruerer man en rød tråd? Jan Michaelsen, Mikkel Beckmann og Morten Glinvad giver dig svarene. Rasmus Dam Nielsen er vært.

Duration:00:55:00

Ligalandsholdet, ustoppelige Chelsea og El Clasico (1)

12/18/2017
More
Er Guardiolas Manchester City det bedste hold i Premier Leagues historie? Hvem står stærkest inden El Clasico? Og hvad kan man egentlig bruge en kombineret U21- og ligalandsholdstur til? Jan Michaelsen, Mikkel Beckmann og Morten Glinvad giver dig svarene sammen med U21-landstræner Niels Frederiksen, der er med på en telefon. Rasmus Dam Nielsen er vært.

Duration:00:55:02

See More