FotbollsArena Radiosporten-logo

FotbollsArena Radiosporten

10 Favorites

More Information

Episodes

FotbollsArena Radiosporten

11/20/2017
More
Radiosportens Richard Henriksson diskuterar varje vecka det senaste och hetaste runt om i fotbollsvärlden med inbjudna gäster.

Duration: 00:39:09


Allt inför VM-playoffet mot Italien

11/6/2017
More
Kristina Kappelin om det italienska laget, Kim Källström om ångesten i att spela playoff, Bengt Skött i Så Ska Det Låta och #bollkunskap med landslagets olika hackkycklingar genom åren. Italien: Inför veckans playoff bjuder Arenan in den närmast ikoniska Italien-kännaren Krisitina Kappelin. Playoff: Låt oss minnas tidigare play off-möten, både vinster och nederlag, tillsammans med Kim Källström. Så ska det låta: Vi är inte redo för viktigt VM-kval om inte Bengt Skött gästar studion och...

Duration: 00:57:45


Siwans tyska kampsång

10/30/2017
More
Den här veckan: Siw Malmkvists klubbhymn, Kim Björkegren om SM-guldet och nu MÅSTE vi tag i SM-guldfirandet runt om i landet. Linköpings tränare Kim Björkegren är en trött men lycklig guldtränare som dagen efter bärgat allsvenskt guld förklarar varför Linköping är Sveriges bästa lag. Hur kommer det sig att Siw Malmkvist sjunger Rot Weiss Essens klubbhymn? Det måste hon få berätta om. Richard drar en lans för att guldfirande måste förnyas. Hur kan det här med guld-löpsedlar leva kvar? I...

Duration: 00:40:49


Videogranskning på gång i allsvenskan

10/23/2017
More
Videogranskning på gång i herrallsvenskan, tystnaden i danska förbundet och härliga bilresor i fotbollens tecken. Tidigare landslagsläkaren Magnus Forssblad vill se hårdare tag mot efterslängar i svensk fotboll. Skadorna har blivit fler. Domarbasen Bosse Karlsson bemöter och avslöjar också att videogranskning lär införas i herrallsvenskan säsongen 2019. Henrik Liniger från DR berättar om den senaste veckans alla turer inom dansk fotboll och konflikten mellan spelare och förbund. Och så...

Duration: 00:38:15


Spelaren om Danmarks strejk, George Weahs presidentambition, play off-spekulationer och matchtröjor som går igen

10/16/2017
More
Radiosportens Richard Henriksson diskuterar varje vecka det senaste och hetaste runt om i fotbollsvärlden med inbjudna gäster. Konflikten har gjort oss till ett bättre lag Inför VM-kvalmatchen som KANSKE blir av på fredag gästar Danmarks Janni Arnth veckans Arena. Hon reflekterar över de händelserika månader som gett ett oförglömligt EM-silver, en konflikt med egna förbundet och nu vad som kan bli en helt avgörande match borta mot ärkerivalen Sverige. Weah for president Sveriges Radios...

Duration: 00:53:43


Mild listar: De har varit bäst i VM-kvalet

10/9/2017
More
VM-kvalet närmar sig sitt slut och i veckans avsnitt listar expert Håkan Mild Sveriges tre bästa spelare i kvalet. Jakob Johansson är kanske inte den mest spektakulära spelaren men viktig. Hasn är otroligt lojal och ger utrymme för Forsberg, Durmaz och Ekdal att dra iväg när de vet att de har en spelare som hela tiden ser till lagets bästa. Han är en viktig spelare för spelsystemet som Sverige har, säger Mild. Hör vilka andra två han plussar lite extra för i avsnittet. FotbollsArena...

Duration: 00:37:32


Nya partiledaren – en senkommen fotbollssupporter

10/2/2017
More
I veckans avsnitt av FotbollsArena Radiosporten hör du en lång intervju med förra förbundskaptenen Pia Sundhage som tycker att det tränas för lite i de damallsvenska klubbarna. Hör också vilket lag Moderaternas nya partiledare Ulf Kristersson hejar på.

Duration: 00:54:07


Fotboll är samhällskunskap

9/25/2017
More
Fotbollsjournalisten Mirza Tule gästar veckans FotbollsArena och berättar om magisteruppsatsen som avhandlar hur den svenska fotbollen är en spegel av hur samhället förändrats.

Duration: 00:49:35


70-åringarnas tråkiga helg

9/18/2017
More
70-åringarna: Roy Hodgson förlorade i sin första match som manager för Crystal Palace. Palace har inlett säsongen rekorduselt med fem förlorade matcher och noll gjorda mål. Hodgson har kommit in som frälsare men fick uppleva ytterligare en förlust för Londonlaget Harry Redknapp, ytterligare en tränarlegendar, fick sparken som manager för Birmingham som ligger i botten på The Championship. Redknapp meddelade att det nu förmodligen är slut på karriären. Elton John, popikonen med det stora...

Duration: 00:37:44


Ghoddos: ”Jag svimmade på flygplanstoaletten”

9/11/2017
More
Saman Ghoddos: Veckans gäst om hur han svimmade på planet på väg till Irans landslagssamling, upplevelsen att för första gången besöka landet och så lovar han att stanna i Östersund så länge laget är kvar i Europa League. Nya turneringsformat: Vad måste göras för att göra Champions League hett? Och vilka idéer har Uefa kring det nya Nations League för landslagen? Dansk-facket De danska landslagsspelarna på damsidan är i konflikt med förbundet och vägrar installera sig på läger inför...

Duration: 00:55:50


FotbollsArena Radiosporten

9/4/2017
More
Norska fotbollsstjärnan Ada Hegerberg har vid blott 22 års ålder valt att sluta i landslaget. I FotbollsArena Radiosporten har vi samlat reaktioner kring hennes beslut.

Duration: 00:33:18


Rosengårdsstjärnan Asante: ”Väldigt kränkande”

8/28/2017
More
I veckans avsnitt av FotbollsArenan pratar Rosengård-stjärnan Anita Asante ut om den rasistanklagade engelske förbundskaptenen Mark Sampson. Dessutom träffar vi Janne Andersson inför VM-kvalet.

Duration: 00:39:12


FA betalade spelare för att hålla tyst

8/21/2017
More
Stjärnan Eni Aluko kritiserade förbundskaptenen för rasistiska påhopp – fick pengar av FA för att hålla tyst. Veckans avsnitt innehåller även #bollkunskap och snackisar från Bundesligapremiär.

Duration: 00:37:46


”Vi hade större kapacitet än kvartsfinal”

8/14/2017
More
Jessica Samuelsson berättar om misslyckandet i EM och om varför hon lämnar Linköping. Dessutom tre snackisar från Premier League och #bollkunskap om nyförvärv som blivit lagkaptener.

Duration: 00:46:33


Stjärnspelarna som blev politiker

6/26/2017
More
Vi diskuterar fotboll och politik, hur går de ihop världen över? Vilken fotbollsspelare var först med att göra både landskamper och bli regeringschef? Dessutom #MinFyra om Milan och #bollkunskap.

Duration: 00:59:28


Linus Wahlqvist blir största stjärnan från U21-laget

6/19/2017
More
I veckans avsnitt av FotbollsArenan blir det fokus på U21-EM. Håkan Mild och Erik Niva tycker bland annat till om vilka spelare i svenska U21-landslaget som de tror blir de största stjärnorna.

Duration: 00:51:53


FotbollsArena Radiosporten

6/12/2017
More
Radiosportens Richard Henriksson diskuterar varje vecka det senaste och hetaste runt om i fotbollsvärlden med inbjudna gäster.

Duration: 00:32:34


FotbollsArena summerar allsvenska våren

6/5/2017
More
Allsvenskan har tagit sommarlov. Vad har serien bjudit på under våren?

Duration: 00:43:19


Spelet bakom den exklusiva intervjun

5/29/2017
More
Richard avslöjar hur han, efter en lång tids kamp, lyckades få en exklusiv intervju med Uefas ordförande. Dessutom ger Pawel Cibicki sina bästa tips till alla supportrar som ska besöka Polen i sommar.

Duration: 00:37:18

See More