Future Tangents-logo

Future Tangents

Technology Podcasts >

More Information

Location:

Sweden

Language:

Swedish

Contact:

+46730563600


Episodes

The Future of Gaming

2/23/2018
More
Aengeln och Daniel pratar om gaming, specifikt gaming i framtiden. I vanlig ordning kommer det att spekuleras om vad som kommer att hända, men en sak är säker. Det kommer att bli så bra! Avsnittet spelades in live på Northern Skys sportlovslan i Växjö.

Duration:01:04:45

Artificial intelligence

2/13/2018
More
Aengeln och Daniel blir filosofiska när de försöker utreda vad som är liv och vad vi har för moraliska skyldigheter gentemot en artificiell livsform. Hur kommer framtiden se ut när vi inte nödvändigtvis är den smartaste livsformen på planeten? Dessutom pratar de om inte bara en film, utan två.

Duration:01:01:06

Mat

1/28/2018
More
I andra avsnittet av Future Tangents ger sig Aengeln och Daniel sig ut på en gastromisk resa och begrundar vad vi äter och varför vi gör det. Maten förändras med vårt samhälle och det finns ingen anledning att tro att det inte skulle fortsätta så. Avsnittets film har naturligtvis också fokus på mat.

Duration:00:46:51

Tid

1/9/2018
More
I det första avsnittet (japp, det första)av Future Tangents spekulerar Aengeln och Daniel om tid. Hur vi mäter tid, varför vi mäter tid och om det finns något bättre sätt att mäta tid i framtiden. Och med tid följer naturligtvis tidsresande, så därför handlar veckans film om just det.

Duration:00:38:30

Pilot

12/16/2017
More
I pilotavsnittet av Future Tangents pratar Aengeln och Daniel om sin barndom och om den teknik som man hade tillgång till. Skillnaden mot hur barnen av idag är påtaglig, men det kommer naturligtvis att bli ännu bättre i framtiden. Avslutningsvis gör de en uttömmande analys av hur världen visas upp i en film om framtiden från deras barndom.

Duration:00:29:36

Try Premium for 30 days

Live games for all NFL, MLB, NBA, & NHL teams
Commercial-Free Music
No Display Ads