Try Premium for 30 days

Live games for all NFL, MLB, NBA, & NHL teams
Commercial-Free Music
No Display Ads
Go Audio - de audiokrant van Go Short-logo

Go Audio - de audiokrant van Go Short

Media & Entertainment Podcasts >

More Information

Episodes

Traveling

4/18/2017
More
Een van de focusthema's van de 9e editie van Go Short was reizen. Reizen voor plezier, maar ook reizen uit noodzaak. Geniet nog even na van het festival en luister naar het gesprek tussen Corinne en een vluchteling over hun verschillende reizen. Zij op vakantie naar Griekenland, hij naar een veilige plek om te overleven.

Duration: 00:01:08


Go Audio op festivaldag 5: selectie, winnende films, en het einde

4/10/2017
More
Go Audio op festivaldag 5: selectie, winnende films, en het einde by Go Short - International Short Film Festival Nijmegen

Duration: 00:10:16


Go Audio op festivaldag 4: festivalredactie, special guests Ali & Farnoosh en meer!

4/9/2017
More
Wat doet een festivalredactie? Go Short's chef webredactie beantwoordt deze vraag. Verder hoor je filmmakers en special guests Ali Asgari en Farnoosh Samadi praten over de films die zij voor het festival uitzochten en over hun eigen films en vroegen de Go Short-reporters aan het publiek wat kunst voor hen is en wat zij van Inside Audio vonden.

Duration: 00:08:25


Go Audio: de audiokrant van Go Short (donderdag)

4/7/2017
More
De audiokrant van Go Short maakt een verslag van woensdag: de dag van de opening. In de krant hoor je onder meer interviews met bezoekers over het focusprogramma: Spanje en over hun ervaringen met Spanje zelf. Ook stellen we vragen aan programmeur Erik van Drunen en jurylid en filmmaker Isabel Huerguera. Go Audio: de audiokrant van Go Short (donderdag) by Go Short is licensed under a Creative Commons License.

Duration: 00:10:53


Go Audio: de audiokrant van Go Short (woensdag)

4/6/2017
More
De audiokrant van Go Short maakt een verslag van woensdag: de dag van de opening. In de krant hoor je onder meer interviews met Guido Hendrikx, Reber Dosky, het publiek en Hannah, één van de medewerkers achter de schermen.

Duration: 00:09:59


Jonas Odell 3/3 Korte Film

4/4/2017
More
Een interview met de Zweedse, meervoudig bekroonde regisseur Jonas Odell, filmmaker in focus van de 9e editie van Go Short. Odell staat bekend om zijn documentaires over actuele en persoonlijke onderwerpen en videoclips voor de groten der aarde. Hij mag o.a. The Rolling Stones, Franz Ferdinand en Goldfrapp tot zijn clientèle rekenen. Luister naar wat Odell te zeggen heeft over korte film. Luister ook naar wat de filmmaker te vertellen heeft over muziekvideo’s:...

Duration: 00:04:32


Interview Jonas Odell (2/3) - The Start of His Animation Work

4/1/2017
More
Een interview met de Zweedse, meervoudig bekroonde regisseur Jonas Odell, filmmaker in focus van de 9e editie van Go Short. Odell staat bekend om zijn documentaires over actuele en persoonlijke onderwerpen en videoclips voor de groten der aarde. Hij mag o.a. The Rolling Stones, Franz Ferdinand en Goldfrapp tot zijn clientèle rekenen. Luister naar wat Odell te zeggen heeft over het begin van zijn animatiecarrière. Luister ook naar wat de filmmaker te vertellen heeft over muziekvideo’s:...

Duration: 00:03:25


Interview Jonas Odell (1/3)

3/31/2017
More
Een interview met de Zweedse, meervoudig bekroonde regisseur Jonas Odell, filmmaker in focus van de 9e editie van Go Short. Odell staat bekend om zijn documentaires over actuele en persoonlijke onderwerpen en videoclips voor de groten der aarde. Hij mag o.a. The Rolling Stones, Franz Ferdinand en Goldfrapp tot zijn clientèle rekenen. Luister nu naar zijn verhaal over muziekvideo's en houd Go Audio in de gaten voor meer verhalen van Jonas Odell.

Duration: 00:03:56


Interview Hoofd Competitieprogramma's Wouter Jansen

3/30/2017
More
Altijd al willen weten hoe Go Short de verschillende programma’s en filmblokken samenstelt? Luister naar het interview met Wouter Jansen, hoofd competitieprogramma’s van Go Short.

Duration: 00:03:00