Try Premium for 30 days

Live games for all NFL, MLB, NBA, & NHL teams
Commercial-Free Music
No Display Ads
Iterasjoner - om kommunikasjon, teknologi og innovasjon fra Itera-logo

Iterasjoner - om kommunikasjon, teknologi og innovasjon fra Itera

Technology Podcasts >

More Information

Location:

Norway

Language:

Norwegian Bokmal


Episodes

PSD2 - hvem blir din neste bank?

1/16/2018
More
I denne episoden skal vi få svar på hva nok en kryptisk bokstavkode er. 13. Januar 2018 ble EUs nye bankdirektiv lansert. Direktivet innebærer blant annet at banker må åpne opp for å dele kundedata til tredjeparter, for eksempel mindre fintech selskaper. Det vil skape en ny konkurransesituasjon for banker, og kundene vil få tilgang til nye banktjenester fra selskaper vi aldri har hørt om før. Medlemsland i EU må følge direktivet, men så er spørsmålet: hva skjer her i Norge? Hva gjør...

Duration:00:37:22


Hekta på å finne feil

12/21/2017
More
Solveig og Stein Arne har tatt en skikkelig fagprat med testleder Heza Wasfy og prosjektleder Jannicke Thoresen Fosheim i Itera. Heza forklarer engasjert hvordan hun ble hekta på testing av IT systemer, og hvorfor det er så gøy. Jannicke på sin side konstaterer at uansett prosjektmetode «Vannfall» eller «Smidig», så står utfordringene i kø. Hennes budskap er at test- og prosjektledelse må gå hånd i hånd for at ting skal fungere.

Duration:00:25:41


Når det brenner – endringsledelse og kundekommunikasjon

12/15/2017
More
Hva gjør en når dårlig kommunikasjon gjør at kundesenteret gløder? KLP tok like godt tyren ved hornene og starte et prisbelønnet endringsprosjekt. Solveig har invitert kommunikasjonsdirektør Sissel Bjaanæs og rådgiver Therese Olavsrud. De forteller engasjert om hvordan prosjektet har endret kultur, holdninger og måten KLP kommuniserer både internt og eksternt. Margrethe Kvarenes fra Språkrådet har på sin side skrevet prosjektoppgave. Hun forklarer hvorfor KLP-prosjektet er som tatt rett ut...

Duration:00:35:58


Hva vet Facebook om deg? – Om GDPR og personvern.

12/7/2017
More
25. mai 2018 trer EUs oppdaterte regler om personvern i kraft, og da risikerer virksomheter som ikke oppfyller EUs krav enorme bøter. Hva betyr dette for oss som brukere, og hva må bedriftene gjøre? Og kommer Facebook og Google til å bry seg? Solveig og Stein Arne har tatt en prat med André Ruud, leder for arkitektur i Itera og Linn Katrine Erstad, rådgiver i Itera.

Duration:00:30:46


Bitcoin – et pyramidespill uten fremtid?

11/29/2017
More
Vertene Stein Arne Nistad og Solveig Kristine Holtvedt har invitert Erling Maartmann-Moe og Erik Berg Solheim til å snakke om bitcoin og kryptovaluta. De forsøker å få svar på hva det er, hvordan de skapes og får verdi? Er dette fremtidens legale og illegale betalingsmiddel – eller er bitcoin et pyramidespill uten fremtid?

Duration:00:33:51


Iterasjoner nr 1

11/1/2017
More
Vertene Stein Arne Nistad og Solveig Kristine Holtvedt har vært på Kommunikasjonsforeningens høstkonferanse og Oslo Innovation Week. De snakker om inntrykkene derfra. I tillegg intervjuer de Tom Kr. Foosnæs med utgangspunkt i Iteras frokostseminar med Dr. Radhika Dirks. Da handler det om roboter, kunstig intelligens og fremtidsperspektiver.

Duration:00:28:12