Try Premium for 30 days

Live games for all NFL, MLB, NBA, & NHL teams
Commercial-Free Music
No Display Ads
Jagttegn-logo

Jagttegn

1 Favorite

More Information

Episodes

Amin Jensen – Listecoaching og sang

12/9/2017
More
På en smuk dag har David inviteret komiker og entertainer Amin Jensen med på en listetur efter hjortevildt. Amin har været meget på jagt, men har de seneste otte år haft mindre tid til at komme ud. På denne tur mener Amin ikke at Davids listeevner er særligt gode, og generelt må David modtage lidt drilske kommentarer fra Amin hele dagen.

Duration: 00:55:00


Greve Johan Scheel – Ryegaards høje fasaner

12/2/2017
More
Der er meget blandede holdninger til jagt på opdrættede fasaner – især de store selskabsjagter. Nu vil David gøre sig selv og Jagttegns lyttere klogere på hvordan sådan en selskabsjagt egentlig foregår, hvordan fuglene lever og hvor vigtig jagten er for godserne. Greve Johan Scheel har inviteret David med på jagt. Lad jagthornet lyde!

Duration: 00:55:00


Kipo Kim – At lokke gæs i camo og Calvin Klein

11/25/2017
More
I over 30 år har Kim Wolffs frisørsalon Kipo været en del af Blågårdsgade på Nørrebro, og Kim har lagt krop og idéer til nogle af de vildeste fester i København i 80’erne og 90’erne. Nu er Kims liv i Tisvilde, og hans fokus på det moderne forsamlingshus Frændekilde, hvor Kim forsøger at gentænke hvordan mennesker mødes – ligesom at han og David gentænker hvordan man lokker gæs til sig, da de ender med at stå kun i underbukser i morgensolen. Julemodellen af Calvin Kleins boxershorts har...

Duration: 00:54:59


Asger Reher – Den erfarne jagttegnsaspirant

11/18/2017
More
Der er masser af energi i Asger Reher. Dette ses tydeligt i Ørkenens Sønner, når han giver liv til pruttekunsteren Otto Fjærtoman, men også når han lufter sin racer- eller dykkerlicens. Der skal fart på, og udtrykket ”been there, done that” skal tages seriøst. Nu skal Asger til at tage jagttegn, og i den anledning har David inviteret ham på et haglskydekursus på hos Københavns Flugtskydeklub - en cowboytoast er på spil, så begge mænd har alt at vinde.

Duration: 00:54:59


Peter Beier – Rettidig omhu med råvildt

11/11/2017
More
Det ligger i Peter Beiers DNA at optimere og gøre sit bedste – men at gøre det med omhu. Det gælder især hans chokoladevirksomhed, men i den grad også måden han forvalter sin egen ejendom på. Derfor en grunden fyldt med råvildt, og med sin riffel på ryggen, drager Peter sammen med David ud på en tur efter nogle af de stride råer som har rottet sig sammen i alt for store grupper.

Duration: 00:54:59


Thomas Laursen – En jæger med en samler

11/4/2017
More
Har du smagt på naturen? Ikke kun på de store dyr, men på planterne, svampene og myrerne? Det har Thomas Laursen, som er manden bag mange af de vilde smage som det nye nordiske køkken har fået på banen – bl.a. den famøse myreret fra Noma. Men David mener ikke at jægerne bruger hele naturen nok i køkkenet, så derfor går han og Thomas en tur i Dyrehaven, og slår et slag for at vi skal spise endnu mere vildt.

Duration: 00:55:08


Søren Ryge – Fjender og fasaner

10/28/2017
More
Vi danskere er simpelthen for langt fra dødens virkelighed, og vi mangler kontakt med naturen og landet – iflg. Søren Ryge. Så fra Danmarks mest offentlige private have, begynder han sammen med David en husmandsjagt. Jagthornet lyder, og sammen trasker de gennem Sørens våde marker, på jagt efter fasanerne i de omkringliggende levende hegn og såter, inden de slutter i Sørens køkken til en kage Søren ikke vil røre med en ildtang.

Duration: 00:55:00


Nikolaj Juel – Blæsende pürsch efter råvildt

10/21/2017
More
Som 19-årig tog Nikolaj Juel sin guitar under armen, og drog mod London. Her nåede han at spille med bl.a. James Morrison, Jason Mraz, John Mayer og Foo Fighters. Men så kom kokkekniven i spil, da han uden formel træning blev souschef på en michelinrestaurant, og derefter en del af holdet på Jamie Oliviers ’Fifteen’. Herefter tog jagten over, da han tilbage i Danmark fik jagttegn, og nu lever han af alle tre ting – endda som forfatter på en kommende bog om vild mad. I dag er Nikolaj med...

Duration: 00:55:00


Anders Bircow – Gåsekald i Tisvilde

10/13/2017
More
David har inviteret skuespiller Anders Bircow med ud i et gåseskjul på en våd morgen i Tisvilde. Anders har haft jagttegn siden Thomas Eje overbeviste ham om at “… det har rigtige mænd”, og Anders deler rundhåndet ud af sine mange oplevelser, mens han sammen med David forsøger at lokke de snedige gæs ind på skudhold. Men det er lettere sagt end gjort - også selvom man prøver at kalde som Mickey Mouse.

Duration: 00:54:54