Katarina Hahr möter-logo

Katarina Hahr möter

2 Favorites

More Information

Episodes

Katarina Hahr möter skådespelaren och regissören Bahar Pars i ett samtal om avund

11/22/2017
More
"Jag har alltid avundats män för de har makten. Makten finns där pengarna finns. Män har en frihet som jag kan bli avundsjuk på. Den friheten vill jag erövra."

Duration: 00:28:04


Katarina Hahr möter skådespelaren Krister Henriksson i ett samtal om avund

11/15/2017
More
"Jag tror att avundsjuka har präglat en ganska stor del av mitt liv. Min fru brukar säga att jag är svartsjuk. Men jag själv skulle säga att det är hon som är svartsjuk."

Duration: 00:28:48


Katarina Hahr möter serietecknaren Nina Hemmingsson i ett samtal om rädsla

8/10/2017
More
Den största skräcken är att viljan och lusten försvinner. Förra gången jag blev deprimerad blev jag i princip sängliggande i månader. All lust försvann, berättar Nina Hemmingsson.

Duration: 00:29:01


Katarina Hahr möter konstnären Carl Johan De Geer i ett samtal om rädsla

8/3/2017
More
Hela min barndom bestod av separationer. Jag skickades runt med barnsköterskor mellan olika länder utan föräldrar i sällskap. Och barnsköterskorna byttes ut vartannat år, berättar Carl Johan De Geer.

Duration: 00:27:59


Katarina Hahr möter författaren Stig Larsson i ett samtal om rädsla

7/27/2017
More
Om jag ska vara helt uppriktig så var narkotikan ett sätt att skydda mig. Jag blev helt känslokall, berättar Stig Larsson som slutat med amfetamin för sju år sedan.

Duration: 00:29:08


Katarina Hahr möter journalisten Robert Aschberg i ett samtal om rädsla

4/12/2017
More
Jag har aldrig gått i terapi. Jag ältar inte barndomen, den är passerad. Det är nåt man inte kan göra ett skit åt. En svår tid i mitt liv var när jag skilde mig. Då dövade jag det med brännvin. Men tiden läker ju alla sår, säger Robert Aschberg till Katarina Hahr. Jag är rastlös, har alltid jobbat. Började som sopgubbe. De perioder jag inte jobbar säger min fru att jag blir lite nedstämd.

Duration: 00:27:32


Katarina Hahr möter regissören Suzanne Osten i ett samtal om rädsla

4/5/2017
More
Förälskelse är psykotiskt. När jag blev förälskad kände jag att marken började gunga. Jag blev orolig för att jag skulle bli psykiskt sjuk som min mamma och jag sökte hjälp. Jag är rädd för att tappa kontrollen. Jag drömmer ofta att jag tappar min handväska, berättar Suzanne. Av rädsla för att vara ensam har jag inte varit så duktig på att bryta upp och ställa krav. Längst inne är det det där lilla barnet i mig som absolut inte vill bli övergivet.

Duration: 00:28:18


Katarina Hahr möter författaren och skribenten Alex Schulman i ett samtal om rädsla

3/29/2017
More
Det jag var utsatt för som barn går att beskrivas som vanvård. Mina jeans luktade mögel. Jag blev aldrig tillsagd att byta kalsonger och mina sänglakan var alltid gula för att de aldrig blev bytta. På ett sätt är jag en alkoholist fast jag inte dricker så mycket. Jag tänker så mycket på drickandet att det inte finns något otvunget eller härligt kvar kring det, berättar Alex Schulman. Det är verkligen en rädsla. Samtidigt är stunderna med Amanda, när barnen har somnat, och vi öppnar en...

Duration: 00:29:05


Katarina Hahr möter Plura Jonsson i ett samtal om kärlek

1/4/2017
More
Jag tog kokain varje dag i tre år. För att jag var osäker och hade dåligt självförtroende. Till slut rasade taket in. Ruset var som att underhålla en förälskelse. Det berättar Plura Jonsson för Katarina Hahr.

Duration: 00:28:49


Katarina Hahr möter företagaren och festfixaren Micael Bindefeld i ett samtal om kärlek

11/30/2016
More
Jag har aldrig haft ångest. Blev itutad av mina föräldrar att jag var nån typ av underbarn och kunde allt. Jag fick mycket kärlek och beröm och har fått mitt självförtroende med modersmjölken.

Duration: 00:28:41


Katarina Hahr möter artisten Mauro Scocco i ett samtal om kärlek

11/23/2016
More
Jag har ägnat alldeles för mycket tid åt den romantiska kärleken. Där har jag inte kontroll. Han berättar också om de tuffa åren på 80-talet som slutade i sammanbrott och panikångest.

Duration: 00:27:42


Katarina Hahr möter Plura Jonsson i ett samtal om kärlek

11/20/2016
More
Jag tog kokain varje dag i tre år. För att jag var osäker och hade dåligt självförtroende. Till slut rasade taket in. Ruset var som att underhålla en förälskelse.

Duration: 00:28:36


Katarina Hahr möter skådespelaren Kjell Bergqvist i ett samtal om kärlek

8/11/2016
More
Kjell Bergqvist minns fortfarande hur ont det gjorde när hans första stora kärlek inte besvarades och hur han grät sig till sömns. "Jag blev tidigt ett mellanölsoffer", berättar han.

Duration: 00:28:10


Katarina Hahr möter skådespelaren och regissören Helena Bergström

8/4/2016
More
Helena Bergström berättar om den stora ålderskillnaden till sin man Colin. "Ibland kommer ångesten över mig att han inte ska finnas där", säger hon. Hon berättar också om sin rädsla för ensamheten.

Duration: 00:28:35


Katarina Hahr möter skådespelaren Johannes Brost i ett samtal om kärlek

7/28/2016
More
Johannes Brost berättar om sin stora kärlek. "Ingenting kan konkurrera ut henne". Han berättar också om åren med kokainet och tiden i fängelset. I ett nära samtal med Katarina Hahr berättar Johannes Brost om sin sexdebut. Det var ömsint, trevligt och ingen fylla, säger han.Han kommer även in på livet som ensambarn och att behöva ta hand om allt när ens enda förälder dör.

Duration: 00:28:43


Katarina Hahr möter skådespelaren Gustaf Skarsgård i ett samtal om kärlek

5/29/2016
More
"All kärlek slutar med smärta eller död. Just därför är det värt det." Gustaf Skarsgård berättar att den stora förändringen var när han slutade supa och knarka. "Nu går det inte att fly längre."

Duration: 00:27:28


Katarina Hahr möter ståuppkomikern Özz Nûjen i ett samtal om respekt

5/8/2016
More
"Jag var fem år när en läkare tryckte en vaccinspruta i armen på mig och sa de här jävlarna dör inte ut. Det glömmer jag aldrig. I ett fascistiskt samhälle sprider sig ondskan", säger Özz. Özz Nûjen berättar om sin ständiga hemlängtan. Exilen gör något med en. Jag längtar efter Kurdistan, efter gatorna, luften, hästarna, blommorna men jag vet inte egentligen vad det är och vad som finns kvar. Özz Nûjen tycker att ordet respekt kan var otäckt. Det kan användas som ett vapen för att...

Duration: 00:28:54


Katarina Hahr möter skådespelaren Pernilla August i ett samtal om kärlek

4/27/2016
More
"Min stora kärlek är mitt jobb. Därför är jag kanske svår att leva med. Jag är skilsmässobarn och sörjer att jag har gått i mina egna fotspår. Det enda jag känner igen är en ensam mamma med ett barn."

Duration: 00:27:58


Skådespelaren Gustaf Skarsgård i ett samtal om kärlek

4/20/2016
More
"All kärlek slutar med smärta eller död. Just därför är det värt det." Gustaf Skarsgård berättar för Katarina Hahr att den stora förändringen var när han slutade supa och knarka. "Nu går det inte att fly längre."

Duration: 00:27:29


Katarina Hahr möter Jan Guillou i ett samtal om självförtroende

3/16/2016
More
Min styvfar slog inte bara mig, han slog även min mamma. Men när jag var 17 år slog jag tillbaka och det ledde till att förtrollningen bröts och därmed kunde deras äktenskap upplösas. Jan Guillou berättar även om sitt livs värsta upplevelse. Den var för några år sedan när Expressen körde en 50-sidorskampanj med påståendet att jag var KGB-agent. Den skadeglädje som då bröt ut i journalistvärlden sårade mig oerhört. Det är så nära en mardröm man kan komma. Hela mitt yrkesliv var som...

Duration: 00:28:37

See More