Klemtoon Media Business Podcast-logo

Klemtoon Media Business Podcast

Business & Economics Podcasts >

More Information

Location:

Netherlands

Language:

Dutch


Episodes

#8 Zichtbaarheid draait om in beeld komen en in beeld blijven - met Frans Hendrikx

10/18/2017
More
”Het grootste verschil tussen ooit en nu is dat je met 1 boodschap een veel groter bereik hebt. En je kunt die boodschap op meerdere kanalen kwijt”, zegt Frans Hendrikx van Omnisense in onze podcast. En juist dat maakt het ontzettend moeilijk voor ondernemers. Want hoe zoek je uit welk kanaal bij jou, bij jouw bedrijf en bij jouw boodschap past?

Duration:00:16:05

#7 Verkopen is geen trucje: het is de verbinding die ertoe doet - met Jacqueline Moleman

10/15/2017
More
Jacqueline heeft al heel wat ondernemers geholpen om blijvend succesvol te zijn. In deze podcast geeft ze een supersimpele tip. Als je die tip vandaag nog toepast ga je per direct meer verdienen. Zo gemakkelijk kan het dus zijn. Ze vertelt ook over haar Verbindend Zakendoen-methode en hoe ze een deel van het jaar werkt vanuit het heerlijke Spanje.

Duration:00:18:52

Storytelling Festival De Kring en Tongerlohuys

8/23/2017
More
Een jaar geleden zijn Schouwburg De Kring, het Tongerlohuys en CultuurCompaan samengevoegd. Op 8 juli 2017 is dit gevierd met het Storytelling Festival waar veel leuke verhalen werden gemaakt, verteld én gedeeld.

Duration:00:16:37

Podcast WoonZorgen

6/1/2017
More
Podcast bijeenkomst WoonZorgen Care Innovation Center West Brabant. Op woensdag 24 mei organiseerden het Care Innovation Center en de Gemeente Roosendaal de bijeenkomst WoonZorgen. Het thema van deze avond was de sterk veranderende woonwensen van vitale ouderen.

Duration:00:17:03

#5 Maatschappelijke Beursvloer Roosendaal

5/6/2017
More
In april '17 vond de 3e Maatschappelijke Beursvloer plaats georganiseerd door de Roosendaalse Uitdaging in samenwerking met de ondernemers van het Goede Doelen Ontbijt (GDO netwerk).

Duration:00:24:58

#4 Zichtbaarheid - op lokaal niveau zien en gezien worden - met Johan van Loenhout

3/7/2017
More
Door vallen en opstaan groeide Johan van Loenhout uit tot een ervaren ondernemersprofessional. Hij coacht startende en gevestigde ondernemers. Met zijn bedrijf Lokaal Inkopen stimuleert hij het winkelen bij en zaken doen met lokale en regionale ondernemers. Hij gaat graag naar Griekenland op vakantie en heeft door omstandigheden de laatste tijd een aantal series weggekeken. Normaal gesproken is hij niet zo’n tv-kijker. Hij luistert liever naar muziek of leest een goed boek.

Duration:00:14:32

#3 Zichtbaarheid - jouw beleving van het leven laten zien - met Ismène Elbers

2/7/2017
More
Music, theater en mood dat zijn de hoofdbestanddelen van Issy Productions, het bedrijf van Ismène Elbers. In deze podcast praat ik met haar over creativiteit, passie, valkuilen, doorzettingsvermogen en ondernemen met gevoel. “Als jij dat onderbuikgevoel krijgt in goede of in slechte zin : vertrouw er maar op”.

Duration:00:19:36

#2 Zichtbaarheid - voor élke ondernemer van essentieel belang - met Chantal van Spaendonck

1/22/2017
More
Chantal van Spaendonck is directeur van het Care Innovation Center en werkt als projectleider voor Starterscentra West Brabant. In onze Klemtoon Media Business Podcast praten we met haar over (startende) ondernemers, het Huis van Morgen en lelijke eendjes. En ze geeft ook gelijk wat adviezen waar elke ondernemer wat aan heeft!

Duration:00:13:24