Try Premium for 30 days

Live games for all NFL, MLB, NBA, & NHL teams
Commercial-Free Music
No Display Ads
Kommissionen Podcast-logo

Kommissionen Podcast

0 Favorites

More Information

Episodes

Afsnit 26: Finanslov og det bedste/værste ved 2017

12/14/2017
More
Medvirkende: Sofie Flykt, Kasper Le Fevre og Valdemar Pustelnik. Kommissionen tager fat på ugens største politiske dilemmaer. I denne uge tager vi en snak om regeringens finanslov og skatteforhandlinger, og så giver vi et bud på det bedste og det værste ved 2017.

Duration: 00:48:45


Afsnit 24: Socialdemokratisk sejr og kommunale kampe

11/22/2017
More
Medvirkende: Sofie Flykt, Kasper Le Fevre og Valdemar Pustelnik. Kommissionen tager fat på ugens største politiske dilemmaer. I denne uge tager vi en snak om kommunalvalget og en masse af de fede historier ude fra kommunerne. Vi får også lige taget en snak med Valdemar´s far og får vendt valgkampen i Middelfart.

Duration: 00:55:22


Afsnit 22: "Hvem skal jeg stemme på?", #paradisepapers og skattely

11/7/2017
More
Medvirkende: Sofie Flykt, Kasper Le Fevre og Valdemar Pustelnik. Kommissionen tager fat på ugens største politiske dilemmaer. I denne uge tager vi en kommunalvalgstest på nettet og finder ud af hvem Kasper skal stemme på. Vi snakker også #paradisepapers og finder en løsning på skattely.

Afsnit 21: Kommunalvalg og plakater, quiz og Kevin Spacey

11/2/2017
More
Medvirkende: Sofie Flykt, Kasper Le Fevre og Valdemar Pustelnik. Kommissionen tager fat på ugens største politiske dilemmaer. I denne uge handler det om kommunalvalget og hærværk mod valgplakater. Der er kendis-quiz og så snakker vi Kevin Spacey og sagen om hans overgreb på en 14 årig dreng.

Duration: 00:53:35


Afsnit 20: Anna Mee, korruption og Internetsnyd på Ungdomsuddannelser

10/23/2017
More
Medvirkende: Sofie Flykt, og Valdemar Pustelnik. Kommissionen tager fat på ugens største politiske dilemmaer. I denne uge handler det om Anna Mee Allerslev og et skandale-bryllup og om undervisningsministerens forslag om overvågnng af gymnasieelever.

Duration: 00:50:28


Afsnit 19: #METOO og seksuelle overgreb

10/17/2017
More
Medvirkende: Sofie Flykt, Kasper Le Fevre og Valdemar Pustelnik. Kommissionen tager fat på ugens største politiske dilemmaer. I denne uge handler det om den aktuelle #METOO kampagne og seksuelle overgreb.

Duration: 01:09:13


Afsnit 16: Muhammedtegninger, Inger Støjberg, saudi arabiske kvinder og kommunalvalgs-quiz.

9/29/2017
More
Medvirkende: Sofie Flykt, Kasper Le Fevre og Valdemar Pustelnik. Kommissionen tager fat på ugens største politiske dilemmaer. I denne uge handler det om Muhammed-tegninger, Inger Støjberg og om saudi arabiske kvinder. Og så er der kommmunalvalgs-quiz.

Afsnit 14: Byggeri på Amager Fælled og Parallelsamfund

9/18/2017
More
Medvirkende: Kasper Le Fevre og Valdemar Pustelnik. Kommissionen tager fat på ugens største politiske dilemmaer. I denne uge handler det om det omdiskuterede byggeri på Amager Fælled i København og så behandler vi udfordringerne med parallelsamfund.

Afsnit 13: Ulighed og Skattereform og lidt om Trump-stuff

8/31/2017
More
Medvirkende: Kasper Le Fevre, Molly Thornhill og Valdemar Pustelnik. Kommissionen tager fat på ugens største politiske dilemmaer. I denne uge handler det om ulighed, skattereform og Lamborghinier. Og så lidt om Trump-dumheder.

Afsnit 12: Mobning på nettet og Skattelettelser

8/28/2017
More
Medvirkende: Kasper Le Fevre, Molly Thornhill og Valdemar Pustelnik. Kommissionen tager fat på ugens største politiske dilemmaer. I denne uge handler det om cyber-bulling og internettets mobbekultur og om Liberal Alliance og skattelettelser.

Afsnit 11: Nazister i USA og Pride-optog

8/19/2017
More
Medvirkende: Kasper Le Fevre, Molly Thornhill og Valdemar Pustelnik. Kommissionen tager fat på ugens største politiske dilemmaer. I denne uge handler det om demonstrationen i Virginia, Trump og neo-nazistister og så handler det om Priden.

Afsnit 10: Prins Henrik, bandekrig og Danmarks Radio

8/10/2017
More
Medvirkende: Kasper Le Fevre, Molly Thornhill og Valdemar Pustelnik. Kommissionen tager fat på ugens største politiske dilemmaer. I denne uge handler det om Prins Henriks mediestorm, den eskalerede bandekonflikt og om DRs ansættelse af en "mangfoldighedskonsulent".

Duration: 00:47:23


Afsnit 9: Agurketid, Religion i Folkeskolen og Obligatorisk Vaccination

8/3/2017
More
Medvirkende: Kasper Le Fevre, Molly Thornhill og Valdemar Pustelnik. Kommissionen tager fat på ugens største politiske dilemmaer. I denne uge handler det om medierne og sommerens "agurketid", undervisningsminsterens ønske om islamkritik i Folkeskolen og om et italiensk forslag om obligatorisk vaccination.

Afsnit 7: Svensk mandefri festival, Trump truer journalister og Nordkorea

7/11/2017
More
Medvirkende: Kasper Le Fevre, Molly Thornhill og Valdemar Pustelnik. Kommissionen tager fat på ugens største politiske dilemmaer. I denne uge handler det om overgreb, der kan føre til mandefri festival i Sverige, Trump-regimets trusler mod journalister og missilforsøg i Nordkorea.

Afsnit 6: Kvindefodbold, Hestetelepati og Religionsfrihed

7/3/2017
More
Medvirkende: Kasper Le Fevre, Molly Thornhill og Valdemar Pustelnik. Kommissionen tager fat på ugens største politiske dilemmaer. I denne uge handler det om kvindefodbold, om at med sine døde kæledyr i kirken og et lytterspørgsmål om religionsfrihed.

Afsnit 5: Kontanthjælpsloft, pisk eller gulerod og Papes Blotterlov

6/23/2017
More
Medvirkende: Kasper Le Fevre, Molly Thornhill og Valdemar Pustelnik. Kommissionen tager fat på ugens største politiske dilemmaer. I denne uge handler det om kontanthjælpsloftet og en snak om fordelene ved henholdsvis piske og gulerødder. Og så tager vi snakken om justitsminister Søren Papes blotterlov.

Afsnit 4: Valg i Storbritannien, Politiskole og Simon Emil

6/14/2017
More
Medvirkende: Kasper Le Fevre, Molly Thornhill og Valdemar Pustelnik. Kommissionen tager fat på ugens største politiske dilemmaer. I denne uge handler det om det netop overståede valg i Storbritannien, balladen om den nye politiskole og om Simon Emils nye kæreste.

Afsnit 2: "Re-wilding", Donald Trump og SKAT

5/20/2017
More
Medvirkende: Kasper Le Fevre, Molly Thornhill og Valdemar Pustelnik. Kommissionen tager fat på ugens største politiske dilemmaer. I denne uge handler det om forslaget om at udsætte bison og elefanter i den danske natur, om Donald Trumps udskejelser og om skandalen i SKAT:

Afsnit 1: Jødehad, "Bøssedreng-gate" og Eurovision

5/15/2017
More
Medvirkende: Kasper Le Fevre, Molly Thornhill og Valdemar Pustelnik. Kommissionen trækker i arbejdstøjet og håndterer ugens største politiske dilemmaer. I denne uge findes løsninger på trusler mod jøder, der er blevet fremsat i en dansk moske, Søren Krarups homofobiske udtalelse i DR2 Debatten og stemmeaftaler under Eurovisionen.