Try Premium for 30 days

Live games for all NFL, MLB, NBA, & NHL teams
Commercial-Free Music
No Display Ads
MitroFM-logo

MitroFM

1.9K Favorites

More Information

Location:

Albania

Description:

MitroFM është një radio private dhe tërësisht e pa varur, në shërbim të dëgjuesve 24h, Fillimisht kemi startuar me program në vitin 2006, dhe që atëher ka për qëllim afirmimin e muzikës hiphop, rnb dhe pop, si dhe promovimin e Artistëve të rinjë të cilët deri tani nuk kanë pasur rast që të promovohen përkundër cilsisë dhe kualitetin që ata ofrojnë. Ne jemi një staf dhe një radio ndryshe nga ato që jemi mesuar ti dëgjojme, Idea për realizimin e këtij projekti ka qenë që mosha rinore të jetë sa më afër dhe ti përcjell hap pas hapi renditjet ose listat e muzikës aktuale të huaj dhe vendore.

Twitter:

@bloodstudio

Language:

Albanian

Contact:

New York, New York 33233 +386 49 400 710


Stations

MitroFM
MitroFM

The MitroMUSIC Radio