Try Premium for 30 days

Live games for all NFL, MLB, NBA, & NHL teams
Commercial-Free Music
No Display Ads
On Fleek with Celina and Styleein-logo

On Fleek with Celina and Styleein

Media & Entertainment Podcasts >

Den osminkade sanningen om skönhetsbranschen. En podcast med Celina Rydén och Styleelin

Den osminkade sanningen om skönhetsbranschen. En podcast med Celina Rydén och Styleelin
More Information

Location:

Sweden

Description:

Den osminkade sanningen om skönhetsbranschen. En podcast med Celina Rydén och Styleelin

Language:

Swedish


Episodes

Köra eget race eller bli styrd av någon annan?

12/12/2017
More
I detta avsnitt avlutar vi säsongen och första året av onfleekpodden med att prata om olika sätt att jobba på inom skönhetsbranschen. Hyra stol, vara anställd, jobba på procent eller ha egen salong? Vilka är för- och nackdelarna? Vi delar så klart med oss av våra egna erfarenheter!

Duration: 01:01:39


När vi inte mår bra...

11/28/2017
More
I dagens avsnitt avsnitt tar vi upp något som många i Sverige upplever runt den här tidpunkten på året - nedstämdhet och i värsta fall depression. Men vad är egentligen depression? Lider du av depression och hur kommer man ur det? Hur gör man om man har ett socialt jobb och inte mår bra? Vi delar med oss av egna erfarenheter och tips och berättar hur vi mår och känner i livet just nu.

Duration: 01:13:23


Konstigt beteende och kritik

11/14/2017
More
I dagens avsnitt tar vi upp skumma beteende och tvångstankar vi har på salongen när vi jobbar. Känner ni igen er kanske? Vi tar även upp ett ämne som man aldrig kan prata för mycket om - kritik och hur man hanterar kritik på bästa sätt!

Duration: 01:19:17


Spöken och psykopater!

10/31/2017
More
Det är Halloween i luften och självklart drar vi till med en sann spökstorytime om ”lilla flickan i studion” som gick så långt att polisen blev indragen. Vi pratar också om psykopater - vad gör en person till en psykopat, hur upptäcker man dom och har du kanske en eller flera runt dig?

Duration: 01:18:07


Vi är tillbaka!

10/17/2017
More
Efter en härlig sommar med mycket resor, avslappning och en del jobb är podden äntligen tillbaka och säsong två är officiellt igångsparkad! I detta avsnitt blir det en recap om allt som hänt sen sist som t.ex jobbresor till USA, kärlekssemester till Budapest, inflammerade fingrar och knallrosa hår!

Duration: 01:10:54


Säsongsavslutning med KISSIE!

5/30/2017
More
Det börjar bli sommar och det har blivit dags att avsluta säsongen med en gäst och då ingen mindre än Alexandra Nilsson OCH Kissie! Ja du läste rätt, vi har nämligen fått äran att både ha med Alexandra och Kissie i en frågestund - kan du skilja på vem som är vem? Vi fortsätter avsnittet med kärlek och relationstema! Tinder, oskrivna regler vid dejting, att hålla ihop ett förhållande i tio år och hur förklarar man egentligen för frisören att löshåret slitits av i sänghalmen? Det har bl.a....

Duration: 01:21:28


Like-hets och lögner!

5/23/2017
More
Vi lever i en värld styrd om omröstningar, bekräftelsebehov och den omtalade "like-hetsen". Hur påverkar den egentligen våra liv och hur pass mycket styr den oss med endorfintoppar och ångestdalar? Vi tar även upp den 10 vanligaste lögnerna vi slänger ur oss dagligen - känner du igen dig?

Duration: 01:10:52


Att kopiera eller bli kopierad

5/16/2017
More
I detta avsnitt är det dags för On Fleek's Sociala Medierskola del 3 där vi pratar om rörlig bild - vloggar, youtube, utrustning, etc. Vi tar också temat vidare och pratar om det känsliga ämnet "att kopiera eller bli kopierad". Var går gränsen för att ta någons idé eller att vara inspirerad? Får man bli ledsen om någon kopierar något man har gjort eller ska man alltid se det som smicker?

Duration: 01:09:35


Bomullsfobi och slajmljud!

5/9/2017
More
Ni har önskat och vi har svarat med detta avsnitt! On Fleek's tjejsnack där vi i detta avsnitt babblar på om allt möjligt inklusive Elins bomullsfobi och Celinas fascination för slajmvideor på Instagram och vad gör vi egentligen för sjuka och knäppa saker när ingen annan ser på...

Duration: 01:06:38


Ollnings-Lisa

5/3/2017
More
Lyssnade ni på förra veckans avsnitt? Ja då kommer ni säkert ihåg historien om dom "ollade naglarna". I detta avsnitt har vi ingen mindre än huvudpersonen i denna historia, Lisa på besök och hon berättar vad som egentligen hände. Hur "ollar" man egentligen en kund? Kom kunden tillbaka? Vi pratar också om ett mycket omdiskuterat ämne? Att ge rabatter eller inte - måste man ge rabatter till alla sina vänner och sin familj?

Duration: 01:11:26


Sjukt pinsamt!

4/25/2017
More
I veckans avsnitt bjuder vi på en rejäl dos skratt när vi berättar pinsamma jobbhistorier och situationer där man bara egentligen skulle vilja sjunka genom golvet! Vi tar också upp ämnet "relationer i branschen" och berättar hur folk faktiskt beter sig mot varandra i olika situationer som på galor, events, etc. Hur är bloggarna mot YouTubers, influensers mot "normala dödliga", nagelterapeuter mot andra nagelterapeuter?

Duration: 01:08:00


Är du HSP

4/18/2017
More
"High Sensitive Person"?" Behöver du ensamtid? Måste du ta pauser om du är med mycket folk? Måste du hålla avstånd till t.ex världsnyheter för att det påverkar dig för mycket? Är du helt dränerad efter en dag på jobbet där du omger dig med människor? Vi tar upp ett personlighetsdrag som säkert många kreativa personer lever med utan att ens veta om det. Att vara HSP innebär att du reagerar lite starkare på intryck omkring dig än normalt vilket också drar extra mycket energi. Vi plockar...

Duration: 01:12:46


Hälsa på jobbet

4/11/2017
More
I detta avsnitt pratar vi med Elins PT/hälsoprofilen Emelie om allt som har med hälsa, träning och mat att göra och framför allt i samband med stressigt jobb. Vi spräcker hål på några av träningsvärldens största myter och Emelie berättar vad hon som kund stör sig på när hon får naglar och hår fixat!

Duration: 01:06:44


Jag är aldrig nöjd med mitt jobb på salongen!

4/4/2017
More
I veckans avsnitt tar vi upp ett ämne som vi fått många frågor och kommentarer om - självförtroende och självkänsla. Varför blir man aldrig nöjd? Hur bygger man egentligen upp sin självkänsla och sitt självförtroende inom sitt yrke? Vi ger er konkreta tips och berättar också hur vår barndom/uppväxt såg ut och vad som format vår självkänsla idag. Det blir ensamhet, mobbing, fester och SKAM-moment.

Duration: 01:08:34


SPOILER ALERT!!

3/21/2017
More
Så här lurar din frisör/nagelterapeut DIG som kund! Vi listar de vanligaste fusken i branschen som du aldrig får höra om. Och hur säger man egentligen NEJ till en ny kund eller "gör slut" med en krävande/jobbig befintlig kund som du helt enkelt inte går ihop med?

Duration: 01:15:17


Husdjur på salongen - hiss eller diss?

3/14/2017
More
I detta avsnitt får ni lära känna två gäster, Martin och Torsten som båda är proffs på salongshundyrket. Hur funkar det egentligen med att ha husdjur på salongen? Det blir också en intim frågestund med frågor som man kan ställa på första dejten - blir det någon kärleksgnista mellan Celina och Elin?

Duration: 01:04:00


Allt blev bara svart!

3/7/2017
More
I veckans avsnitt pratar vi om att vara utbränd och stress på jobbet. Vi berättar historien då vi båda samtidigt gick in i väggen och blev tvungna att reflektera över våra jobbsituationer och göra förändringar för att överleva. Vad behöver man tänka på och hur tar man sig ur utbrändheten? Vi fortsätter också på temat "störningsmoment" men tar nu upp saker som faktiskt är idiotiskt töntigt att störa sig på...

Duration: 01:19:34


Veckans gäst: ANINIA från Melodifestivalen!

3/1/2017
More
I detta avsnitt får ni träffa On Fleeks första gäst och det är ingen mindre än Aninia som gick vidare till finalen i Melodifestivalen tillsammans med Jon Henrik i den fjärde delfinalen! Här får ni så klart veta allt smaskigt om numret till "En Värld Full Av Strider", Aninias kläder, hår och vad som egentligen pågår bakom scenen som ni inte får se...

Duration: 01:12:36


Nagel/frisörutbildning - Detta MÅSTE du veta innan du väljer!

2/21/2017
More
I detta avsnittet får du ta del av allt som har med utbildning inom skönhetsbranschen att göra. Hur fungerar det? Vad är viktigt att tänka på för att inte bli blåst på pengar och var börjar man? Vi berättar om hur det gick till när vi utbildade oss och även det äckligaste som hänt oss på salongen...

Duration: 01:06:47


DRAMA på salongen!

2/14/2017
More
I veckans avsnitt dyker vi rätt ner i den smutsigaste osminkade sanningen om skönhetsbranschen - vi pratar så klart om drama på salongen och berättar historier från början av våra karriärer där vi blivit utnyttjade och stampade på. Hur ska man egentligen hantera drama på salongen? Vi tar också upp fyra saker som du absolut INTE ska göra som nagelterapeut eller frisör mot din kund om du vill att den ska komma tillbaka.

Duration: 01:12:25

See More