Podcast-logo

Podcast

10 Favorites

More Information

Location:

Romania

Language:

Romanian


Episodes

Episodul 6 - Festivaluri din Iasi

4/26/2017
More
Dacă vreți un salt cu parașuta pe ritmuri de swing, să ieșiți din cotidian pe ritmuri de alternative rock sau să ridicați mâinile în aer cântând versuri de la ATB, întâi trebuie să ascultați episodul ăsta de Wineot. Adică nu trebuie, dar ar fi ok, pentru că de data asta vorbim despre 3 festivaluri care se întâmplă vara asta în Iași: Afterhills, Hangariada și Rocanotherworld. Am aflat o grămadă de chestii despre cum o să fie fiecare festival în parte, cum ar fi că la Hangariada puteți juca...

Duration: 01:22:06


Episodul 5 - Despre cafea

1/25/2017
More
Deci, da, ne-am întors și nu plecăm curând, nici dacă ne dați bani pentru asta. Serios, încercați să vedeți dacă plecăm. În caz că nu v-ați dat seama deja după ce ați dat play (pentru că, să fim serioși, cine mai citește descrierea?), avem episod despre cafea, în care Silviu de la Jassyro și Andrei de la Fika ne-au povestit despre ceea ce ne face oameni, în timp ce au băut un vin roșu sec de la Gramma. Le mulțumim oamenilor care au achiziționat perks de pe campania noastră de pe Indiegogo:...

Duration: 01:12:37


Episodul 4 - Creativi

11/3/2016
More
Good things come to those who wait, dacă-nțelegi ce vreau să spun. A venit rândul Oanei să ne fie guest la podcast și să ne vorbească despre cum e să reușești, creativ fiind, pentru că se pare că ălora care n-au treaba cu așa ceva parcă le vine mai ușor să aibă succes. Ce ți-e și cu arta asta, dom`le. Oricum, cu două pahare de Fetească Neagră parcă și noi ne-am simțit mai creativi. Nu că n-am fi, dar știți cum e în showbiz.

Duration: 01:00:59


Episodul 2 - Glume, Internet

10/13/2016
More
Băi, voi știați că noi am stat la studio până la 22:30 să înregistrăm episodul ăsta pentru voi? Nu știați. Vă spunem acum: am stat până la 22:30 să înregistrăm episodul ăsta pentru voi. Am stat cu Gabriel Dumitriu, care ne-a povestit despre cum e să ai succes la fete cu glumele de pe internet, deci știm că va asculta toată lumea. P.S. Accent? Ce accent?

Duration: 01:19:32


Episodul 1 (Sezonul 2) - Pisiki, rufe și feminism. Mai mult Pisiki.

10/5/2016
More
Hei. Salut. Ce mai faceți? Ei, nu trebuie să ne răspundeți neapărat, dar ar fi frumos, de dragul pisikilor, și pentru că NE PASĂ. Acestea fiind spuse, am revenit! Pisicile sunt aici să salveze internetul și să ne facă celebri în social media. A venit Cătălina pe la noi, am vorbit despre pisici, rufe, feminism, Mircea Cărtărescu și manele. Da, ați citit bine: feminism. Cu alte cuvinte, Wineot is back, yay, pup. nb: Cuvântul „pisici” nu este folosit aici ca un eufemism.

Duration: 01:15:57


Episodul 10 - cu Simina si Cosmin

8/24/2016
More
Episodul 10 din sezonul 1 vine cu 2 invitați surpriză! Nu i-ați mai auzit niciodată răspunzând la întrebări în timp ce beau vin, cu siguranță. Ținem să le mulțumim pentru prezența lor în emisiune, pentru că au răspuns la întrebări și sperăm că s-au simțit la fel de bine ca orice alt invitat pe care l-am avut. No worries, revenim din octombrie cu glume la fel de bune. Deși - să fim serioși -probabil aceleași. Cheers!

Duration: 01:12:07


Episodul 6 - Unde ieșim în Iași

7/20/2016
More
Deși pare că n-avem, noi încercăm cumva să ne construim o viață socială. Ca să-nvățăm ce și cum, i-am chemat pe Alex și Andra în emisiune, să ne povestească unde ies ei în oraș, ca să nu începem chiar de la zero. Dintre locurile pe care ni le-au spus ei, vom face o selecție și vom construi o hartă cu cele mai multe pokestopuri și gymuri din Iași, ca să ne bucurăm și noi de ieșiri mai dese. Așa se face, nu? Hai că ne-auziți săptămâna viitoare, până atunci încercăm să ajungem la Level 20....

Duration: 01:06:00


Episodul 5 - Despre Tinder

7/12/2016
More
Acest episod e mai mult pentru Cosmin, pentru că era foarte curios ce fac fetele pe Tinder de obicei. Cumva nu contează dacă-l ascultați sau nu, pentru că oricum noi am înregistrat mai mult pentru el. Concluzia la care am ajuns e că nu avem nici o concluzie, în afară de faptul că femeile nu știu ce vor, dar știți deja legile universului, nu le re-scriem aici. Îi mulțumim Alexandrei pentru că a fost cealaltă voce frumoasă a podcastului de astăzi, și pentru că ne-a lămurit care-i treaba pe...

Duration: 01:01:38


Episodul 3 - Gay în Iași/România

6/29/2016
More
În episodul 3, Simina și Cosmin stau de vorbă cu un alt Cosmin despre cum este să fii gay în România (în Iași, mai exact). Despre problemele comunității LGBTQ din România, Pride Parade și alte subiecte interesante. În episodul acesta, Simina vorbește, din păcate, ceva mai puțin, dar vocea ei este în continuare frumoasă. Așteptăm ca de obicei zecile de comentarii care să confirme asta. E o ediție ceva mai scurtă, dar veselă. That's what she said.

Episodul 2 - Despre Fashion

6/22/2016
More
Episodul de săptămâna aceasta este despre fashion. Simina stă de vorbă cu Andreea Chirilă de la SayRouge.com și cu Elvys „Cel Visător” despre modă, tendințe, slow fashion, branduri, dar și despre „illuminati” care decid culorile anului. Ah, da, la emisiune a participat și Cosmin.

Duration: 00:55:13