Try Premium for 30 days

Live games for all NFL, MLB, NBA, & NHL teams
Commercial-Free Music
No Display Ads
Q-Meierienes podcast-logo

Q-Meierienes podcast

Business & Economics Podcasts >

More Information

Location:

Norway

Language:

Norwegian


Episodes

Episode 3 - Skyr® Spesial

10/11/2017
More
Vi feirer at Island har tatt seg til Fotball-VM med Skyr® Spesial! Bent forteller om hvor Skyr kommer fra og hvordan han tok Skyr® tilbake til Norge. Vi har også truffet en vaskeekte islending som vi gratulerer med VM-kvalifiseringen. Hun forteller hva Skyr® er for henne. Mads bidrar mest med egne betraktninger. Har du tips til ting vi bør diskutere eller lage podcaster om? Send oss en melding på twitter @QBentM @madsliabo @qmeieriene

Duration:00:13:03


Episode 2 - Q - Podcast - Matsvinn

10/6/2017
More
Episode 2 var plutselig på luften! Denne gang går vi nærmere inn på vårt engasjement rundt #matsvinn og vår kampanje #ikkedårligetter Hvorfor i alle dager engasjerer vi oss i dette? Du hører også Anne Marie Schrøder fra Matvett og Mette Nygård Havre fra folkebevegelsen Spis Opp Maten.

Duration:00:11:00


Episode 1 - Skyr Proteindrikk og hva det vil si å være forbrukerdrevet

10/4/2017
More
Mads Liabø og Bent Myrdahl fra Q-Meieriene "gjør ting de ikke kan" kunne kanskje navnet på denne podcasten vært. Men vi prøver! I første episode av Q-poden eller Q-podd1 eller Q-Meierienes podcast om du vil så snakker vi om vår mislykkete lansering og gleden og utfordringene bak vår strategi om å være et forbrukerdrevet meieri!

Duration:00:07:17