ROCKPODDEN-logo

ROCKPODDEN

14 Favorites

More Information

Location:

Sweden

Twitter:

@RockPodden

Language:

Swedish

Contact:

46707738200


Episodes

ROCKPODDEN #58 Fredrik Nordström

10/11/2017
More
Fredrik Nordström är mannen bakom Studio Fredman! Han ligger bakom en uppsjö klassiska album med band som At The Gates, Arch Enemy, In Flames, Dark Tranquillity, Spiritual Beggars, Hammerfall, Opeth, Storyteller och Dimmu Borgir! Fredrik är ständigt aktuell, han har på senare år jobbat med storheter som Bring Me The Horizon och ARCHITECTS och blev tidigare i år prisad som årets Producent vid Heavy Music Award! Hör en sprudlande berättelse av ett världsnamn inom hårdrock. Supporta...

Duration: 01:22:15


ROCKPODDEN #57 Ida Vollmer

10/4/2017
More
Ida Vollmer har med sitt VA Rocks slagit många med häpnad! En fantastisk trio som inte lämnar någon oberörd när de står på scen! Lyssna på ett skönt snack med en kvinna som trots sin unga ålder är gediget erfaren! Vill du vara med och supporta Rockpoddens fortsatta arbete så finns https://www.patreon.com/rockpodden Alla bidrag är extremt uppskattade!

Duration: 01:11:40


ROCKPODDEN #56 Jake E

9/27/2017
More
Cyhra slår på stora trumman och tänker ta klivet rätt in i eliten! JAKE E med ett förflutet i Amaranthe står tillsammans med Iwers och Strömblad ifrån In Flames samt Alexander Landenburg i startgroparna till något stort! Hör Jakes ärliga tankar kring att bilda band, hitta kemi och skapa magi! Avsnittet sponsras av Rocknet.se kolla in deras webshop och handla loss med rabattkoden ROCKPODDEN så får du ett ännu bättre pris. Vill du stödja Rockpodden så finns nu en...

Duration: 01:10:57


ROCKPODDEN #55 Tony Jelencovich

9/20/2017
More
Tony Jelencovich är veckans gäst! Han står längt fram i Transport League, han är ny sångare i Outshine och driver rockklubben Belesepub. Tony lirar även med två tribute-band och har en del annat på gång! Lyssna på ett avslappnat snack med en energifylld Göteborgare som inte viker ner sig i första taget! Rockpodden sponsras av rocknet.se kolla in www.rocknet.se och ange rabattkoden “rockpodden” för änny bättre priser på hela sortimentet av schyssta t-shirs, mössor, hoddies och annat!

Duration: 01:00:35


ROCKPODDEN #54 Vigilante Carlstroem

9/13/2017
More
The Hives stencoole gitarrist Vigilante Carlstroem är veckans gäst! Vi ses och snackar om att leva hela sitt vuxna liv i samma band, oändligt turnérande,Tambourine-härvan, scenkostymer och mycket annat! Kolla in Rockpoddens sponsor rocknet.se -ange rabattkod “ROCKPODDEN” så får du ännu bättre priser på dina inköp!

Duration: 00:51:43


ROCKPODDEN #53 Björn Strid

9/6/2017
More
Soilworks frontman Björn Strid är veckans Gäst! Han har under 20 år erövrat metalpublik världen över, och håller nu dessutom på att bygga något stort med sitt nya band the Nightflight Orchestra. Lyssna på ett avslappnat snack med en jordnära världsstjärna! Glöm inte att kolla in våran sponsor ROCKNET!

Duration: 01:00:44


ROCKPODDEN #52 Elin Larsson

8/30/2017
More
Blues Pills underbara sångerska Elin Larsson är veckans gäst! Vi snackar om framgång, röstproblem, att nobba majorbolag, turnéliv, inställda gig och mycket annat. Kolla även in våran sponsor ROCKNET! De säljer massor av schyssta tischor åt mängder av världens största artister! Rocknet samarbetar även med svenska band som behöver få fram merch utan att ligga ute med några pengar alls, Helt lysande! Med rabattkod rockpodden får du sköna priser på allt. Gå in på rocknet.se/rockpodde [...]

Duration: 01:22:12


ROCKPODDEN #51 Jonas Åkerlund

8/23/2017
More
Jonas Åkerlund bjuder in till ett öppet samtal om musiken, filmerna och livet. Vi snackar Bathory, Metallica, Madonna, Iggy, drömmen om Black Sabbath, Censur och mycket mycket annat! Följ gärna Rockpodden på facebook och instagram.

Duration: 01:27:41


ROCKPODDEN #50 Jocke Berg

8/16/2017
More
Jocke Berg ifrån Hardcore Superstar gästar avsnitt 50. Ett långt och skönt snack med Jocke spelades in under Skogsröjet, där de i år spelade för tionde gången!

Duration: 01:12:30


ROCKPODDEN #49 Hank von Helvete

8/9/2017
More
Som Turbonegros frontman var Hank von Helvete en skandalös rockstjärna, som Hans-Erik Dyvik Husby har han spelat Cornelis på film, Jesus på muikalscenen, suttit i Idol-juryn och skrivit kokböcker! Lyssna på en öppenhjärtig intervju med en fascinerande man som inte alltid valt den enkla vägen i livet.

Duration: 01:25:18


ROCKPODDEN #48 Fredrik von Gerber

7/5/2017
More
Band som Noice, Easy Action och Intermezzo har tagit Fredrik von Gerber både in i de svenska radioapparaterna och ut i den stora världen. Hör Fredrik prata om att slå igenom som ung, galna USA-resor, livets toppar och dalar, solokarriären och mycket mycket annat! Rockpodden finns där poddar finns! Stort tack till Galleri Erik Axl Sund för lånet av lokal, Danne McKenzie för tips om gäst och Jarmo Lindell för din underbara sång. Ett extra stort tack till Marcus Backlund som skrivit...

Duration: 01:26:36


ROCKPODDEN #47 Peter Stjärnvind

6/28/2017
More
Merciless och VOJD upptar det mesta av Peter Stjärnvinds tid just nu, men innan dess har vi sett honom i storheter som Entombed och Nifelheim! Hör Peters sköna snack om livet, turnéerna, att byta trummor mot gitarr, och en massa annat gott! Följ Rockpodden på Facebook och Instagram @rockpodden

Duration: 00:40:06


ROCKPODDEN #46 Petri Tuulik

6/21/2017
More
Supralunar tar klivet upp på den stora scenen! Med nysläppt singel och video samt en stundande fullängdare går Petri Tuukil och hans mannar en ljus framtid tillmötes. Hör Petris spännande tankar och insikter om svenskt musikliv, att sätta upp mål, hur det är att spela inför en (1) betalade gäst, göra videos och mycket annat! SUPRALUNAR - For The Greater Good Of Rock’n'Roll - OFFICIAL VIDEO https://www.youtube.com/watch?v=559qWQ8D5vs Följ Rockpodden;

Duration: 01:04:07


ROCKPODDEN #45 Martin Forssman

6/14/2017
More
Chefsbokare och vice VD på Sweden Rock! Martin Forssman är en minst sagt inflytelserik person i svenskt rockliv. Hör honom prata om festivalen, boknigarna, framtiden och en hel del annat!

Duration: 00:59:09


ROCKPODDEN #44 Sweden Rock Special

6/14/2017
More
Rockpodden sammanfattar Sweden Rock 2017 på sitt eget vis, möt några av alla underbara besökare och artister ifrån årets festival! Vi får träffa Mappe Björkman, Niels Nielsen, Jhonny Berget Bergman, Per Soläng, Danne McKenzie, Peter Larsson, Magnus Wijk, Hampus Steenberg och många många fler.

Duration: 01:07:10


ROCKPODDEN #43 Jacob Hellner

6/7/2017
More
Rammsteins ständige producent Jacob Hellner ger en spännande inblick i hur det är att jobba så tätt med ett av världens största band! Hör Jacob berätta om de senaste 5 årens arbete med live-filmen, detaljnörderi vid mixning, kompromisslöshet, framtidsplanerna och mycket annat! Följ gärna Rockpodden på Facebook, instagram och Twitter @rockpodden

Duration: 00:55:39


ROCKPODDEN #42 Mathias Blom

5/31/2017
More
NALE har ställt ner skåpet på rätt ställe i snart 10 år utan att den stora publiken har tagit någon vidare notis. Mathias Blom står för sången i bandet, som med spelningar på Wacken och Sabaton Open Air samt video och skivsläpp inom snar framtid ska ändra på detta!

Duration: 00:35:48


ROCKPODDEN #41 Filippa Nässil

5/23/2017
More
Thundermother är tillbaka med en ny Line-up! Filippa Nässil berättar om det som varit och den ljusa framtiden. Hon pratar också om att vara ärlig, drivas av en stark vision, införa demokrati i ett band, leva turnéliv, spela gitarrsolon och en rad andra sköna ämnen.

Duration: 01:16:15


ROCKPODDEN #40 Niels Nielsen

5/17/2017
More
När In Flames ska ha en extramedlem under sommarens turné ringer de Niels Nielsen. Hur hamnade han i position för att få det samtalet? Kanske är det alla år av jobb med Ghost, eller det egna bandet Dead Soul, hans nio soloalbum eller kanske något helt annat. Lyssna på ett samtal med en minst sagt intressant person så kanske du får svaret. https://www.facebook.com/nielsnielsenofficial/ https://www.facebook.com/deadsoulofficial/ https://www.facebook.com/Rockpodden/

Duration: 01:49:01


ROCKPODDEN #39 Teddy Möller

5/10/2017
More
Loch Vostock, Satans Kadaver, Hexed och Anima Morte är några av alla band som Teddy Möller förgyller! En musikens grovjobbare som bjuder in till ett härligt samtal om Uppsala, människor, hårdrock, turnéliv och en hel massa annat!

Duration: 01:12:28

See More